Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Επειδή τώρα τα διαβάζω όλα διότι είχα δουλειά, το αίτιο δε θα το βρω εγώ. Θα το βρει ο γιατρός. Το αίτιο της υπογονιμότητας είναι η ΠΩΑ. Εδώ δεν ξέρουν οι γιατροί όλα τα αίτια της ΠΩΑ ανά τα χρόνια. Θα το βρω εγώ; Ένα πτυχίο και 2 μεταπτυχιακά έχω κάνει αλλά κανένα στην ιατρική μέχρι στιγμής για να κάνω έρευνα 🤣 Αυτό που θέλω να πω, είναι πως υπάρχουν και περιπτώσεις ανεξήγητης ΠΩΑ. Δεν είναι πως ξαφνικά θα αυξήσω λίγο τη πρόσληψη βιταμινών μου και θα βγάζω 10 ωοθηλακια σε κάθε ωοληψια. Σε κάποια πράγματα απλά δεν υπάρχουν λύσεις. It is what it is. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώσω τις περιβάλλουσες συνθήκες που και αυτές πολλές φορές δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Επομένως , με όλο το σεβασμό, διαφωνώ διότι δεν έχει πρακτική εφαρμογή το «αίτιο» και η «λύση» στη περίπτωση μου.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι κι έτσι ρε παιδιά! Τι είναι αυτά που βλέπουμε...Θα βγει κάτι με αυτές τις ενέργεις ή απλά θα αυξηθούν τα χρέη της Ελλάδας ή θα σκοτώσουμε μερικούς ώστε οι υπόλοιποι να ζήσουν καλύτερα...δεν ξέρω τι να πω.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα μου τίποτα δεν θα βγει !

Οπως τα λες απλα θα καταστραφουν περιουσίες και πάλι εμεις θα τα πληρώνουμε.

Θεωρώ ότι με αυτό που εγινε και εχασαν τη ζωη τους αυτοι οι ανθρωποι και μια περίπτωση στο εκατομύριο να υπήρχε να δικαιωθεί ο αγώνας ... παει ΧΑΘΗΚΕ!!!

Είδα χθες το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και χαζεψα με μια δήλωση του αγαπημενου Λοβέρδου ο οποίος αναφερόμενος στις συντάξεις και την αυξηση του ορίου ηλικίας είπε οτι δυστυχώς οι ανθρωποι πλεον ζουν για αρκετα χρόνια μετα που βγαίνουν στην σύνταξη (ακουσον ακουσον)οπότε λεει πρέπει να "παρουμε μέτρα"

Εχουμε τρελαθεί τελειως ρε παιδια????????????

Εγώ νομίζω ότι απλά κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν κάποιοι την οργή τους! Τώρα ακούω ότι τα συνθήματα είναι κατά της αστυνομίας, λες κι αυτοί δεν έχουν πάθει την πλάκα τους που είδαν το μισθό τους να μειώνεται τόσο πολύ, λες και αυτοί αποφάσισαν τα νέα μέτρα...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τι γίνεται ρε κορίτσια στην Αθήνα; Μπήκα να διαβάσω τι έγινε με το Γρηγόρη μας και είδα και αυτά......... και άναψα τηλεόραση. :-(:sad::-(:sad::-( Το ξέρω ότι το καφέ μας δε είναι για τέτοια αλλά νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ.

Είμαι από αυτούς που θέλουν να δουν αυτούς που υπεξαίρεσαν τα λεφτά να σαπίζουν στη φυλακή. Οι χουντικοί μπήκαν φυλακή, αυτοί γιατί να τη γλιτώσουν; Όλοι μας αυτή τη στιγμή υποφέρουμε για χάρη τους και το θεωρώ Εθνική Δικαίωση να πάνε ισόβια. Ας μην μιλήσω άλλο.........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγώ νομίζω ότι απλά κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν κάποιοι την οργή τους! Τώρα ακούω ότι τα συνθήματα είναι κατά της αστυνομίας, λες κι αυτοί δεν έχουν πάθει την πλάκα τους που είδαν το μισθό τους να μειώνεται τόσο πολύ, λες και αυτοί αποφάσισαν τα νέα μέτρα...

Αυτό πιά;;;;; Που για όλους τους στενοκέφαλους φταίνε οι Αστυνομικοί που το πας;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Είμαι από αυτούς που θέλουν να δουν αυτούς που υπεξαίρεσαν τα λεφτά να σαπίζουν στη φυλακή. Οι χουντικοί μπήκαν φυλακή, αυτοί γιατί να τη γλιτώσουν; Όλοι μας αυτή τη στιγμή υποφέρουμε για χάρη τους και το θεωρώ Εθνική Δικαίωση να πάνε ισόβια. Ας μην μιλήσω άλλο.........

συμφωνώ...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αυτα τα ''καλοπαιδα'' σε καθε πορεια..οι αστυνομικοι φταινε μετα...βρε ουστ

Πηγανε οι ανθρωποι να δουλεψουν σημερα για το μεροκαματο και εχασαν τη ζωη τους μεσα σε κτιριο απο μολοτωφ...τραγικο

Η μια εκ των δυο γυναικων ηταν και εγκυος....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πωπω κορίτσια τα’χω παίξει και εγώ τελείως με αυτά που διαβάζω από το ίντερνετ. Αμαυρώνεται μια μεγαλειώδης πορεία από την οποία θα μπορούσε (μία στο εκατομμύριο να γίνει κάτι) από 4-5 προβοκάτορες και πανηλίθιους που με τον δικό τους τρόπο μόνο λύση δεν θα βρεθεί στα προβλήματά μας.

Φοβάμαι και εγώ πολύ ότι όπως είδα και στο Λαζόπουλο εχθές το βράδυ και άκουσα τους παππούληδες που είπαν από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να δείτε τι έχει να γίνει. Πάντα ο απλός λαός να πληρώνει για όλους και για όλα, γιατί να μην υπάρχει δικαιοσύνη και όπως λέει και η Ιωάννα να βρεθούν οι υπαίτιοι που τρώνε με χρυσά κουτάλια τόσα χρόνια και να μειώσουν από αυτούς τους μισθούς αν όχι να δώσουν τα χρωστούμενα.

Μακάρι αυτή η χώρα που όλοι τόσο αγαπάμε να ανακάμψει επιτέλους και να δοθεί μια τάξη.

εγώ προσωπικά δεν νομίζω το δ.ν.τ. να μας βγάλει από την φτώχεια...είναι ειδικός στη δημιουργία φτώχειας και κοινωνικό/πολιτικών ταραχών...ειδικά εάν δούμε την οικονομική πορεία των χωρών που βρέθηκαν υπό την επιτήρηση του δ.ν.τ.

m57Zp2.png

Αυτό πιά;;;;; Που για όλους τους στενοκέφαλους φταίνε οι Αστυνομικοί που το πας;

Και θρασυδειλους να τους λεμε διοτι αν ειχαν τα κοτσια να πηγαιναν μεσα στη Βουλη να την πεταξουν τη μολοτωφ .Τα καθαρματα...πολυ εχω ταραχτει μιλαμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...