Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Terry1986 είπε:

Κοριτσι μου με το καλο!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις!!! 😀

Τι να πω..ότι μες το πόνο σου έχεις το κουράγιο να μου ευχηθείς!!το εκτιμώ αφάνταστα!! 
      λυπαμαι πάρα πολύ για την έκβαση της δίκης σου εγκυμοσύνης. Ευχομαι κουράγιο και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα πιθανόν να μην διαβάσεις αλλα εγώ σου προτείνω.

1ον αστον λίγη ώρα να ηρεμήσει

2ον πάρε μια λεπτή βελόνα , κάψτην και μετά "ανοιξε" το δερματάκι του στη μια ακρη που βλέπεις την βελονα.Μην το πατήσεις και βγάλει αίμα απλά λίγο λίγο με προσοχή τραβατο με την βελονιτσα.

Μετά οποσδήποτε οινόπνευμα φυσώντας ταυτόχρονα γιατι θα τσούξει λίγο.

Ριτάκι δυστυχώς τώρα το διάβασα το σκηνικό με το Γρηγοράκη γιατί είχα δουλειά. Τι κάνατε; Το έβγαλες; Πάντως και εγώ με το τσιμπιδάκι των φρυδιών σε αυτές τις περιπτώσεις βρίσκω λύση και μετά κανένα αντισηπτικό.

Για ποιο λόγο σας είπε η παιδίατρος να πάτε στο παίδων , πρέπει οπωσδήποτε να βγει;

Μαρινάκι περαστικά και σε εσάς να είναι και ηρεμήσει επιτέλους η μικρή μπουμπούκα.

Ουφ...το εβγαλα....

Ηρθε ο ανδρας μου και τον κρατησε κεφαλοκλειδωμα και του το εκανα με βελονα και τσιμπηδακι...ηταν τεραστιο και ειχε χωθει βαθια και δε φαινοταν.

Καλα πρωτη φορα εκλαψε τοσο...δεν τον θυμαμαι αλλη φορα να κλαιει ετσι.

Ναι κικο πρεπει οπωσδηποτε να βγει αν μπει κατι.Αν δεν τα καταφερναμε μου ειπε οτι θα ηθελε χειρουργο.

Τελος καλο ολα καλα....

Ευχαριστω σορρυ σας ταραξα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

αχ ριτα κριμα ο καημενος.θα πονεσε πολυ το μαναρι μου.

οσο για τα μετρα που λετε εγω εχω παγωσει.δεν ξερω αν θα μας κρατησουν.!

και μετα τι θακανουμε?που θα παμε?πως θα κανουμε νεα αρχη?

αχ θεε μου.

σαν να με τιμωρει ο θεος που κλαιγομασταν να φυγουμε απο δω και δεν κοιταζαμε εξω τι γινεται.ας μεινω εδω αρκει να μην μας διωξουν τωρα!

ξερω οτι ολοι υποφερετε......αλλα θελει δυναμη και στηριξη!δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο!

εμενα αρχισανε οι τυψεις.αρχισα και τα τραγικα μου.

γιατι αγορα σα το ενα γιατι εκεινο,τσαμπα τα λεφτα,χαμενα τα λεφτα και κατι τετοια!

ουφ θα αρρωστησω στο τελος!

οσο για την πανα εμεις ειμαστε σε καλο σημειο.καθεται και τα κανει και το ζηταει.λιγο με τα κακα εχουμε θεμα λογω δυσκοιλιοτητας αλλα θα το παλεψωκι αυτο!

καλο μεσημερι σε ολες κι ευχαριστω!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Παιδιά μπήκα να γράψω αλλά άνοιξα την τηλεόραση μόλις διάβασα την Αναστασία και έχω παγώσει! Δεν το πιστεύω ότι φτάσαμε στο σημείο να σκοτωνομαστε μεταξύ μας έστω και κατά λάθος! Δεν έχω λόγια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια μόλις τώρα με πήρε ο σύζυγός μου τηλέφωνο και στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ είπαν πως οι νεκροί είναι 3 στην ΜΑΡΦΙΝ τράπεζα στην Αθήνα.

Κορίτσια ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβούν σήμερα τραγικά σκηνικά όπως επίσης και πολλοί λέγανε για εμφύλιο πόλεμο όταν θα εφαρμοστούν τα μέτρα και όντως πολύ το φοβάμαι και αυτό. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα γιατί ακόμα δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή τίποτα.

Μαργαριτούλα μπράβο που το βγάλατε.

Γιοβαννα καλα αποτελεσματα αν και ειμαι σιγουρη οτι δε θα εχει τιποτα.

Ιωση θα ειναι και θα περασσει και αυτο.

Παντως δε χρειαεται να περιμενεις την καλλιεργεια αν παρεις τηλεφωνο θα ξερουν να σου πουν απο τη γενικη ουρων αν υπαρχουν πυοσφαιρια αν οχι τοτε θα ειναι αρνητικη η καλλιεργεια.

Μαρινα ο Γιωργος καλα?Μονο η μικρη εχει βηχα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...