Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τι να πω..ότι μες το πόνο σου έχεις το κουράγιο να μου ευχηθείς!!το εκτιμώ αφάνταστα!! 
      λυπαμαι πάρα πολύ για την έκβαση της δίκης σου εγκυμοσύνης. Ευχομαι κουράγιο και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Σ' ευχαριστω πολυ πολυ για τα λογια σου..ξέρω τον αγωνα σου κ αυτο μονο αρκει για να βρω το κουραγιο να σου ευχηθω Κατια μ!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κοριτσια sos

πηγαμε κουνιες και γυρισα αρων αρων...του μπηκε μια ακιδα στο δαχτυλο...τον εφερα αγκαλια (γα@@@ τις απεργιες)και προσπαθησα να του τη βγαλω και αντεξε πολυ ωρα να του το πιεζω αλλα τωρα πλεον αφου το ματωσα χωρις να βγει σπαραζει...τι να κανω?

Τι να βαλω πανω?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άστον λίγο να ηρεμήσει και βάλτου μετά λίγο λαδάκι να μαλακώσει και προσπάθησε να την τραβήξεις με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Αχ πονάει ο καημένος. Εμείς το πάθαμε στο αλλού με τον ανηψιό μου και πλάνταξε μέχρι να του τη βγάλω..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ρε κοριτσια sos

πηγαμε κουνιες και γυρισα αρων αρων...του μπηκε μια ακιδα στο δαχτυλο...τον εφερα αγκαλια (γα@@@ τις απεργιες)και προσπαθησα να του τη βγαλω και αντεξε πολυ ωρα να του το πιεζω αλλα τωρα πλεον αφου το ματωσα χωρις να βγει σπαραζει...τι να κανω?

Τι να βαλω πανω?

Βάλε λίγο λάδι για να μαλακώσει και προσπάθησε σιγά - σιγά με το τσιμπιδάκι των φρυδιών

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Άστον λίγο να ηρεμήσει και βάλτου μετά λίγο λαδάκι να μαλακώσει και προσπάθησε να την τραβήξεις με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Αχ πονάει ο καημένος. Εμείς το πάθαμε στο αλλού με τον ανηψιό μου και πλάνταξε μέχρι να του τη βγάλω..

Αχ τα ίδια λέμε.........:tongue:

Διαφημίσεις

Ωχ Ρίτα δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις κάτι, πάντως πρέπει να βγει για να ηρεμήσει. Μήπως υπάρχει κανένας φαρμακοποιός κοντά σας να βοηθήσει, αν δε βρίσκεις γιατρο?

Γιοβάννα μου είστε στο 3ο 24ωρο? Λογικά από σήμερα πρέπει να υποχωρήσουν τα συμπτώματα!

Εμείς χτες περάσαμε πάλι πολυ δύσκολη νύχτα από τις 4 μέχρι τις 6.30 έσκασε στο βήχα η μικρή, από όταν πήγαμε στην παιδίατρο επιδεινώθηκε πολύ και χειροτέρευσε ακόμα περισσότερο στο θηλασμό! Τι να πω...Αρχίσαμε πάλι εισπνοές!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας!:D

Ρίτα μου κ εγω θα ελεγα να πας σε κανα φαρμακειο εκεί κοντα να σε βοηθησουν αυτοι να βγάλετε.

giovanna μου γιατι αργει τοσο πολύ η καλλιεργεια? Πάντως για 39+ κ εγώ δίνω μόνο πονσταν. Το ντεπον μεχρι 38,5. Ελπίζω να πεσει ο πυρετός και να γίνει γρηγορα καλά!

Μαρίνα μου δεν μπορειτε να σηκωσετε κεφαλι πια! Με τις εισπνοες είναι καλυτερα η μικρη? Περαστικά σας!

Για τη συναντηση 5 είναι καλά. Μονο το τ/φ της arma έχω...

Για την οικονομικη κριση που λετε όντως ερχονται δυσκολες μερες. Εγω έχω αρκετη μείωση και ο καλός μου ζει με τον φοβο της απολυσης. Κάθε μερα που πάει δουλεια δεν ξερουμε αν θα υπάρχει κ αλλη ή είναι η τελευταια. Και εμείς όπως οι περισσοτεροι με δάνειο ειμαστε και τιποτα δικό μας. Το μονο που θελω είναι να έχουμε την υγεια μας και κάτι θα γίνει....

Διαφημίσεις

giovanna[/b] μου γιατι αργει τοσο πολύ η καλλιεργεια? Πάντως για 39+ κ εγώ δίνω μόνο πονσταν. Το ντεπον μεχρι 38,5. Ελπίζω να πεσει ο πυρετός και να γίνει γρηγορα καλά!

Χτες το απόγευμα πήγαμε τα ούρα και θέλει 2 εργάσιμες γιατί κάνει και αντιβιώγραμμα.

Μαρινακι εμας ο Χρηστος ,βεβαια ειναι πολυ μεγαλυτερος απο την συζυγο του αλλα σε περιπτωση πολυ εντονου βηχα πηγαμε στο νοσοκομειο και του κανανε μια μασκα και ηρεμησε ..αλλα η μπουμπου μας ειναι μικρουλα οποτε δεν ξερω αν γινεται

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...