Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη βοήθεια... Έχετε να μου συστήσετε κάποιο γυναικολόγο? Ο δικός μου μόλις μου είπε ότι δε θα είναι εδώ όταν θα γεννήσω 17.08 κ πρέπει να βρω άλλο να με παρακολουθεί. Ευχαριστώ! 

Έχω τον δικό μου,είναι πολύ καλός,αλλά ξεγενναει μόνο στο Γένεσις.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μνμ

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια και εμεις σφικτα ειμαστε...ολες οι αλλαγες επιβαρυνουν το ελευθερο εμποριο οπου και ανηκουμε..Αλυσιδα ειναι αυτα...

Δε ξερω τι θα γινει,ειλικρινα το παλευουμε.Τον ανδρα μου τον εχω χασει γυριζει πλεον νυχτα.

Οποιος αντεξει...δε ξερω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρένια μου κι εμείς πιεστίκαμε πολύ. Όταν δουλεύει ένας τα πράγματα είναι δύσκολα. Τον χειμώνα περάσαμε μήνα που έπρεπε να τα βγάλουμε πέρα με 200 ευρώ! Τι άλλο να σου πω? Δουλειά δεν βρήκα και πάνω που είπαμε ότι τώρα με τις δηλώσεις θα πάρουμε μια ανάσα και αφού τα καταφέραμε ως εδώ να μην πάω για δουλειά μέχρι τον Σεπτέμβρη έρχονται και πάλι όλα τούμπα με την νέα φορολογία..Τι να σου πω? Έχουμε αφήσει τις δικές μας ανάγκες στην άκρη, φροντίζουμε να έχουμε για το δάνειο τους λογαριασμούς και την Εύα και μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα τα απολύτως απαραίτητα. Είναι δύσκολα, ώρες ώρες φρικάρουμε, στενοχωριόμαστε, θα θέλαμε πια κι εμείς κάποια στιγμή ένα 2ο παιδάκι αλλά με αυτά τα οικονομικά δεν βγαίνει..Τι να κάνουμε? Την υγεια μας να έχουμε και όλα τα άλλα λύνονται. Εγώ αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι...

Ρίτα αυτά ακριβώς έγραψα κι εγώ πιο πάνω. Η διαδικασία της εκμάθησης είναι πολύ όμορφη. Εμένα τουλάχιστον μου αρέσει. Και επίσης ότι μπορεί και ο ανηψιός μου και το παιδάκι που λέει η joa στα 3 να την έκοψαν χωρίς διαδικασίες και αμέσως αλλά σε αυτές τις ηλικίες μία άσχημη αντίδραση τα πάει σίγουρα πολύ πιο πίσω...

Τώρα για την Εύα σου τα είπα και εχτές. όλα αυτά που μου λες τα εχω κάνει. Για το βρακί διαφωνεί και ο Αργύρης. Είναι και εκείνος της άποψης ότι πρώτα πρέπει να κάτσει στο γιο γιο ή στη λεκάνη και μετά να της βάλουμε βρακί. Θα δούμε...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα

κωνκων μου να ζησετε! Παντα ευτυχισμενοι να ειστε!!!

Κικο μαζι θα παμε βρε! Τα δυο μας! Θα σε ταραξω στην πολυλογια! χαχαχαχαχα Στειλε μου το κινητο σου, να οργανωθουμε!

Ριτα η συναντηση στις 5 ή στις 5:30? Το 5 εγω το προτιμω! Για πειτε κι εσεις κοριτσια!

Λαζαρενια ολοι υποφερουμε! Εσεις σαφως περισσοτερο γιατι ειστε με ενα μισθο και οι δ.υ. θιγονται πιο αμεσα απο τους ιδιωτικους. Εμεις τα εχουμε κοψει ολα τα περιττα. Φοβομαστε και για τις δουλειες μας, εχει ακριβυνει και η ζωη... Αστα δραμα! Οπως ολοι κι εμεις! Υπονομη και καλο κουραγιο. Τι αλλο να κανεις?

Περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρακια!

t7fQp3.png

Arma μου διαβάζω για την Εύα κ το γιογιό που αρνείται και κλαίει. Μήπως φταίει το ίδιο το γιογιό? Μήπως κάτι ην ενόχλησε στο συγκεκριμένο κ το θυμάται? Μήπως ήταν δροσερό όταν κάθησε κ κρύωσε? Μήπως γλύστρισε όταν πήγε να καθήσει?

Οσο για την κατάσταση κορίτσια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Παρακολουθώ στο internet κάποιες δηλώσεις ξένων και δεν πάμε καθόλου καλά δυστυχώς.

Κόβουν από δω, κόβουν από εκεί, απολύουν κόσμο, εμείς στον κατασκευαστικό τομέα όπως ειπώθηκε καναδυό χρόνια έχουμε να χτίσουμε κάτι, τα έξοδα τρέχουν....

Οποιος αντέξει κ πράγματι τα παιδιά μας θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να επιβιώσουν όχι να κάνουν και κάτι παραπάνω. Απελπισία σε πιάνει.

Καλή δύναμη σε όλους μας εύχομαι. Μόνο αυτό.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλέ εχτές που ήμουν στο κρεβατι και για πρώτη φορά εβλεπά τηλεόραση μετά από πολύ καιρός με έπιασε πανικός! Τι κ@λοφάρα είναι και αυτοί οι δημοσιογράφοι? Το κακό είναι πως τώρα είναι η πραγματικη κρίση και εδώ που φτάσαμε δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος για τίποτα..

Τεσπα. Α να σας πω και για το πάρτυ που κάναμε πέρυσι. Μας στοίχησε γύρω στα 500 ευρώ(φαγητό-ποτά-τούρτα-στολισμός)

Από φαγητά είχα:

Τυροπιτάκια-λουκανοπιτάκια

Ρολλακια ζαμπον τυρι(της Ρίτας)

Κεφτεδάκια

Ρολό κοτόπουλο

Πατατοσαλάτα-μακαρονοσαλατα

Τορτελίνια αλα κρεμ

Διαδόρα ντιπ με κρακερακια

σουβλακια με τυρι-λουκανικο και τυρι -παριζακι καρφωμενα σε καρπουζι

κοντοσούβλι

Είμασταν περίπου 30 άτομα όσα θα είμαστε και φέτος. Σκέφτηκα προς στιγμή τον παιδότοπο κι εγώ αλλά ο καλός μου δεν θέλει καθόλου γιατί οι μεγάλοι είναι πιο πολλοί από τα μικρά και γενικα εδώ δεν έχουμε και κανέναν της προκοπής.

Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Περιμένουμε να δούμε πως θα πάνε οι επόμενες δύο βδομάδες και ανάλογα θα πράξουμε! :lol:

Διαφημίσεις

Κωνκωνάκι να ζήσετε και να τα εκατοστήσετε. Να είσαστε ευτυχισμένοι , να χαίρεστε το παιδάκι σας και να καλώσορίσετε και το νέο μωράκι που είναι καθοδόν.

Αρμάκι μου , αυτό που μου είπες σχετικά με τον ύπνο να πω την αλήθεια δεν το έχω κάνει , θα το κάνω και αυτό σήμερα και μακάρι να είναι αυτή η αιτία του κακού.

Σαρδελάκι τη φυτική θεραπεία για τις ημικρανιές θα τη χρειαστώ και εγώ όταν με το καλό επανέλθει η περιόδος μου γιατί είπαμε από ημικρανίες άλλο τίποτα και τώρα που το σκέφτομαι με 2 παιδιά άρχισε ήδη να με πιάνει το κεφάλι μου.χιχιχι

Λαζαρένια στο θέμα της δουλειάς δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα , όλοι μας ελεύθεροι επαγγελματίες , υπάλληλοι ιδωτικού τομέα και μη πλέον είμαστε συνεχώς στην αβεβαιότητα , όχι ότι στο παρελθόν δεν ίσχυε αυτό αλλά με την παρούσα κατάσταση είναι ακόμα πιο έντονο όλο αυτό.

Ας υπάρχει υγεία πάνω απ’όλα και όλα θα γίνουν. Λόγου χάρη το παράδειγμα που έγραψε η Κωνκων σχετικά με το παιδάκι της φίλης της που σώθηκε τελευταία στιγμή για ‘μένα είναι το πιο τραγικό και αυτό που με άγγιξε περισσότερο και πλέον μόνο σε αυτά τα θέματα προσπαθώ να δίνω τη πρέπουσα σημασία και τίποτα άλλο.

Τώρα βρε κορίτσια σχετικά με το γιογιό και εγώ προσπαθώ με διαφόρους τρόπους να τον δελεάσω αλλά το θέμα είναι ότι ο δικός μου δεν μου λέει καν τα κακά του. Τα είπε πριν 2 βδομάδες μια φορά και αυτό ήτανε. Τώρα κάθε φορά που διαπιστώνω ότι έκανε κακά και τον ρωτάω μάλιστα μου λέει και ψέμματα γιατί θέλει να αποφύγει την διαδικασία του καθαρισμού.

Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα στις 5. Το τελικό σημείο και ώρα συνάντησης να το πουμε με πμ γιατί δεν διαβάζουμε μόνο εμείς..μη μας έρθει και κανενας ξεκάρφωτος! χαχαχα!

Μαελένη αυτή ήταν η πρώτη αλλαγή που έκανα. Στο πρώτο γιογιο δεν μπορούσε να σηκωθεί και της ήταν άβολο. Ήμουν σίγουρη ότι αυτό εφταιγε. Πήγαμε μαζί, το διάλεξε κάθισε και μετά πάλι τα ίδια... Τώρα αυτό με το κρύο που λες δεν το είχα σκεφτεί..λες να είναι αυτό???

Μετά διάβασα στο βιβλίο ότι ένα παιδί που δεν ανεβοκατεβένει σκάλα δεν είναι ετοιμο, αλλά οκ δεν είναι έτοιμη να κόψει την πανα δεν έχει να κάνει αυτό με το να μπει στη διαδικασία..σπάω το κεφάλι μου σου λέω και δεν βρίσκω λογο. Αν απλά καθόταν και δεν έκανε θα ήταν κι αυτό ένα βήμα. Το θέμα είναι ότι κλαίει σπαρακτικά όταν πάω να την βάλω να καθίσει. Για να δούμε όταν θα ζεστάνει κι άλλο ο καιρός μήπως κάτσει και δεν της φανεί κρύο?:rolleyes: Λες να βρήκες τον λόγο??? Είδες όταν λειτουργούν πολλά μυαλά μαζί τι καλά που είναι? Τουλάχιστον βρήκες έναν ακόμη λόγο και ας μην είναι αυτός τελικά έβαλες ακόμα ένα λιθαράκι στη λύση του ''μυστηρίου'' :lol:

Τώρα κάθε φορά που διαπιστώνω ότι έκανε κακά και τον ρωτάω μάλιστα μου λέει και ψέμματα γιατί θέλει να αποφύγει την διαδικασία του καθαρισμού.

Και η Εύα το κάνει αυτό εδώ και 2-3 μέρες!:shock::shock: Καλέ τι τα πιάνει δεν μπορώ να καταλάβω.Και εμένα όταν τα έκανε μου τα έλεγε. Εχτές μάλιστα τα είχε κάνει, εγώ την μύρισα κάποια στιγμή, δεν μυριζε τίποτα, την ρώτησα μου είπε ''ουκου'' και πριν το μπανο είδα ότι είχε κάνει λίγα και έκανε ένα σύγκαμα απίστευτο. Αφού της έβαλα μελάνι φαντάσου. Της το ξανατόνισα και λίγο αγριεμένα να μου το λέει και συμφώνησε αλλά σήμερα δεν έχει κάνει καθόλου. Για να δούμε θα το πει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...