Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

@Angel83 μόλις μου ρθε πολυ καλα λογια εχω ακουσει για το γητα γιωργο αν δεν κανω λαθος ,ψαξτο μηπως και 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κωνκωνακι μου χρόνια σας πολλά! Να είστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι και να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!

229619gzhuxw98fj.gif

Σουλίτσα πάλι ξενύχτι ήθελε η Ανδρεάννα ε? :lol: Καλά η ατάκα πάντως με την μπάλα φοβερή! :lol:

όσο για τα φάρμακα κορίτσια με τα mesulid τα βολταρέν και γενικά τα ατντιφλεγμονωδη κατέστρεψα το στομάχι μου και τώρα δεν μπορώ να πάρω τίποτα παρά μόνο ντεπόν μάξιμουμ. Έπινα μια σκόνη που δεν με πείραζε αλλά δεν κάνει να την παίρνεις στην περίοδο. Υπόθετα δεν έχω δοκιμάσει...Τουλάχιστον έχουν μειωθεί η ημικρανίες μόνο τις μέρες τις περιόδου(εκτός βέβαια αν αγωθώ και στενοχωρηθώ που θα εχω και εκτός).

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

229619gzhuxw98fj.gif

καρδούλα μου Χρόνια σας Πολλά...χαρούμενη επέτειο ...να είστε πάντα ευτυχισμένοι όπως είσαστε μέχρι σήμερα κι ακόμη περισσότερο!

Με το καλό να έρθει και το δεύτερο μπεμπέ!

m57Zp2.png

μαράκι άμα πείς στην μαμά μου πως κάνει η Εύα όταν πας να την βάλεις στο γιογιό θα σου πεί "ααααααααα σαν να βλέπω την Αλεξάνδρα μου" έτσι λέει αντιδρούσα κι εγώ και φυσικά δεν κάθισα ποτέ στο γιογιό αλλά τα έκανα κατευθείαν στην τουαλέτα.

Με το γιογιό θα ξεκινήσουμε κι εμείς σύντομα...την πιπίλα την κόψαμε εδώ και δέκα μέρες απλά και αθόρυβα τελείως!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Παλιοκόριτσο κι εσύ ε??? :lol: χαχαχαχα!!! Το κακό με την Εύα είναι ότι και με τη λεκάνη έτσι αντιδρά..:confused:

Μπράβο για την πιπίλα! Το πήρε καλά?

Κίκο ήθελα να σου πω για τον ύπνο. Έχετε δοκιμάσει να τον πάτε στο κρεβάτι του χωρίς ''ανακοίνωση''? Στο λέω γιατί η Εύα αυτή την αντίδραση την είχε με το που άκουγε ''πάμε για μπάνιο''. Ενώ δεν είχε πρόβλημα με το μπάνιο επειδή καταλάβενε πως τελειωνε η ώρα του παιχνιδιού τάραζε! όπως επίσης και αν την βάλεις στην κούνια και της πεις ''ώρα για ύπνο'' πάλι το ίδιο. Έτσι σταματήσαμε τις ανακοινώσεις. Όταν είναι ώρα για μπάνιο την αλλάζουμε χωρίς να της πούμε τίποτα και όταν είναι για ύπνο πάλι το ίδιο. Αποφεύγουμε με λίγα λόγια τις λέξεις ''μπάνιο'' και ΄''ύπνος''. Τις τελευταίες βδομάδες που ο καλός μου αργεί και δεν την κάνουμε μπάνιο μαζί, μόλις πάει να γκρινιάξει τις λέω ''καρδούλα μου σήμερα είμαστε οι δυο μας και θέλω να με βοηθήσεις και να μην γκρινιάζεις'' και είναι άψογη! Και για να μπει για μπάνιο και για να κοιμηθεί.

πάντως μαράκι εγώ σου συστήνω ανεπιφύλακτα να κάνεις θεραπεία για τις ημικρανίες όπως έκανα κι εγώ και ξανακάνω τώρα. Είναι φυτικά τα χάπια που παίρνω και για 3 χρόνια είχα δεί μεγάλη καλυτέρευση....τώρα την ξανακάνω γιατι χειροτέρεψε η καταστασή μου πάλι!

m57Zp2.png

μαράκι τότε άστην ακόμη λίγο...ίσως δεν είναι έτοιμη ακόμη...ξαναπροσπάθησε σε καμιά βδομάδα.

Όσο για το κόψιμο της πιπίλας δεν τον ένοιαξε καθόλου, πραγματικά. Μία φορά την ζήτησε, αυτό ήταν!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Κωνκων μου να ζησετε !!!παντα ευτυχισμενοι ,γεροι και ερωτευμενοι!!!με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας!!

Οσο για το θεμα του γιογιο ,ο ανηψιος μου μεχρι 3 ετων δεν ηθελε με τιποτα να κανει στο γιογιο -ουτε να το σκεφτει και μεσα σε 4 μερες εμαθε να τα κανει ολα και μαλιστα στην λεκανη και ουτε ειχαν ατυχηματα το βραδυ ..το δοκιμασαν και νωριτερα αλλα το παιδι δεν ηθελε ..εγω ειμαι της αποψης το παιδι να μην πιεζεται , αμα θελει καλως αλλιως οποτε ειναι ετοιμο ..

σαφως ειμαι κατα να μην κανεις την προσπαθεια γιατι "βαριεται" η μαμα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ντινάκι μου να ζήσετε και να είστε παντα ευτυχισμενοι.

Με το καλό να υποδεχθείτε και την μπουμπούκα σας!!!!

Συμπεθέρα μου ελπίζω μέχρι τότε να το έχει ξεπεράσει !!!(χα χα)

Μαράκι μου γλώσσα δεν έβαλε μέσα αλλα αυτό με τη μπάλα ηταν το τελειωτικό χτύπημα!

Σαρδελάκι μου αυτό το πράγμα με το γιο γιο έχει ξεκινήσει λίγο μετά τα Χριστούγεννα φαντάσου. Το άφησα, ξαναδοκίμασα, μετά ξανά πάλι, μετά πάλι σταμάτησα κ.ο.κ.

joa κι εγώ εννοείτε ότι δεν θέλω να την πιέσω. Δεν πρέπει κιόλας. Απλά απορώ. Δεν είναι έτοιμη? Η την έχει πειράξει κάτι? Θα δείξει...Πάντως κι εμένα όπως είπα έτσι και ο ανηψιός μου στα 3 μια κι έξω την έκοψε. Εγώ βέβαια θα ήθελα μέχρι τον Σεπτέμρη να την έχουμε βγάλει, είναι και κορίτσι και όπως και να το κάνεις δεν είναι και ό,τι πιο υγιεινό. Βέβαια τον τελευταίο λόγο τον έχει εκείνη..Τι να την κάνω που έχει και άποψη??? :lol: :lol: :lol:

κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη.δεν ηθελα παλι να σας φορτωσω με τα δικα μου.

αυτην την στιγμη παρακαλαω μονο ''ας γινει μονιμος κι ς μη φυγω ποτε απο δω!''

εχω αγχωθει παρα πολυ με ολα αυτα τα μετρα!

εσεις πως την παλευετε??

θα το πολεμησουμε κι αυτο ,ολα καλα θα πανε............

κωνκων μου να ειστε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι!να χαιρεστε τηνοικογενεια σας.σε ευχαριστω παρα πολυ!

ιωαννα μου σε παρακαλω δεν εκανα τιποτα!μην με ευχαριστεις.......

ολες σας ευχαριστω.ο θεος να σας εχει καλα κι εσας και τα παιδακια σας!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

λαζαρένια αυτήν την στιγμή μάλλον όλος ο κόσμος παρακαλάει να πάνε όλα καλά...νομίζω πως οι περισσότεροι δεν είναι και σε καλύτερη μοίρα από ό,τι εσείς. Θα σου πω μόνο πως ο άντρας μου χτίζουν σπίτια κι έχουν να χτίσουν 2 χρόνια...καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε;

m57Zp2.png

Εμας Λαζαρενια προς το παρον δεν μας εχουν εππηρεασει τα μετρα αμεσα (δουλευουμε και οι 2 στον ιδιωτικο τομεα )αλλα εμμεσα μιας και το κοστος ζωης εχει ανεβει αρκετα εχουμε εππηρεαστει ..Αλλα και στην δουλεια του ανδρα μου και στην δικη μου ειναι πολυ πεσμενα τα πραγματα , απελευθερωνονται οι απολυσεις και αρχιζουμε και πιεζομαστε ..

Βεβαια δεν συγκρινω με την δικη σας κατασταση μιας και εχετε ενα μισθο στο σπιτι αλλα πιστευω οτι για ολους πλεον η ανασφαλεια γινεται κομματι της ζωης μας ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!!

Να ζησετε Κωνκωνακι!!Οτι επιθυμειτε να χαιρεστε τον κουκλο σας και με το καλο το δευτερο μωρακι σας!!!

Σχετικα με το γιο γιο εγω σας εχω ξαναπει τη γνωμη μου.Αλλο πραγμα πότε το παιδι θα βγαλει την πανα και αλλο πραγμα πότε θα μαθει τη διαδικασια.

Σαφως και το παιδι θα βγαλει την πανα οταν ειναι ετοιμο και ψυχολογικα και σωματικα.Αυτο ομως δε μας εμποδιζει σε τιποτα να του δειξουμε τη διαδικασια και να το εναθρρυνουμε απο νωριτερα ουτε και ειναι ασκοπο ισα ισα που το βοηθαμε αρκετα με αυτον τον τροπο.

Δε μπορω να δεχτω οτι ενα παιδι οπως της Μαρινας ή ο Γρηγορης που ακολουθει τη διαιδικασια μηνες τωρα πιεζεται περισσοτερο απο ενα παιδι που του εβγαλαν ξαφνικα την πανα και το αφησαν να κατουρηθει.Και ενταξει ενα τριχρονο μπορει να το καταλαβει αμεσως και αυτο ισως γιατι ηταν απο καιρο ετοιμο αλλα οι γονεις δεν το καταλαβαν αλλα υπαρχει και η περιπτωση το τριχρονο να αντιδρασει πολυ πιο εντονα και να φτασει να βγαλει την πανα στα 4 ή και στα 5 του απο αντιδαση και μονο.

Ε αυτο σαφως δεν ειναι καλο.Σε κανεναν ανθρωπο μην πω ζωντανο οργανισμο γενικοτερα στη φυση δεν αρεσει να καθεται πανω στα κακα του.

Ακομα και τα ζωα ψαχνουν μερος να τα κανουν και να τα κρυψουν ...

Ετσι ειναι η φυση.

Φυσικα παιδι απο παιδι εχει διαφορα αλλα αν οι γονεις βοηθησουν σιγουρα θα εχει καλο αποτελεσμα.

Οπως τα ενθαρρυνουμε να φανε μονα τους,να μιλησουν,να περπατησουν ετσι θα πρεπει να τα ενθαρρυνουμε να κανουν και την αναγκη τους στην τουλαετα.

Εξαλλου θεωρειται απο τα μεγαλυτερα αλματα αναπτυξης αυτο.

Δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο.

Στην περιπτωση σας Μαρια εγω σου ειπα θα την ενθαρρυνα με καθε τροπο ,θα τη δελεαζα με καινουργια πραγματα,θα της εταζα οτιδηποτε προκειμενου να εχει κινητρο,η αρχη ειναι δυσκολη μετα ολα γινονται πιο ευκολα.

Δε ξερω τι αλλο...ενταξει εχετε καιρο, αστην λιγο και το ξαναλες αργοτερα αν δεις οτι δεν αποδιδει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...