Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πρόλαβα μόνο και έριξα μια ματιά και βρήκα πολύ σωστό κάτι που λέει... Ότι είναι κάπως περίεργο κάθε φορά να προσπαθούμε να βάλουμε το παιδί να κοιμιθεί με διαφορετικό τρόπο.. είναι σαν να προσπαθούμε να το ταίσουμε κάθε μέρα με διαφορετικό τρόπο... δηλαδή τη μία μέρα το ταίζουμε με το κουτάλι, την επόμενη με το καλαμάκι, την επόμενη απο την κατσαρόλα κοκ

Παρα πολυ σωστο..δεν εχω διαβασει το βιλιο αλλα νομιζω αυτο ειναι το κλειδι!

Εγω που ειχα μια εμμονη με το προγραμμα καταλαβα οτι το παν στο παιδι ειναι η σταθεροτητα!

Εχω παρατηρησει οτι τη ρουτινα τη λατρευουν τα κανει να νιωθουν σιγουρια και ασφαλεια.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone τωρα διαβασα τα ευχαριστα!!

Μπραβο στον κουκλο σου αλλα και ο γιατρος απαιχτος!!

Αντε παει και αυτο!

Βικακι περαστικα στη μικρη!Ας ειναι κατι ανωδυνο!

Καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Sunsun, περαστικα στην Κάτια σου..Η καημενούλα, πρεπει να ταλαιπωρηθηκε αρκετα..Καλή αναρρωση να εχει..

Ευα καλορίζικο το ιντερνετ!!Αντε θα τα λεμε και το Σαβ/κο..

Με τη συναντηση δεν βλέπω πολλλή συμμετοχή..Τι γινεται;;

Ρίτα, το κάλό είναι οτι ο Γρηγορης είναι διπλα σου..Τουλάχιστον τον βλέπεις λίγο βρε παιδι απο το μπαλκονι..

Εμεις πριν λίγο ήρθαμε απο τον παιδοτοπο..Ηρθε η κουμπαρα μου με το βαφτιστηρι μου και είπαμε να παμε μιας και είναι Παρασκευη και δεν θα εχει κοσμο να απιξουν και τα παιδιά.. μολις μπηκαμε είδαμε κατι 10χρονα απο παιδικο πάρτυ να ξεφαντώνουν..Ζορίστηκα λίγο αλλά ντράπηκα να φυγω, γιατι είναι και πελάτες του αντρα μου..Τον μικρό τον ανέλαβαν δυο κοριτσια και τον είχαν σε μια φουσκωτη πισινα απο μπάλες (θα σας βαλω και φωτο) χώρια απο τους υπόλοιπους γκάνκστερ!!

Μολις καναμε μπάνιο και τωρα μπαμπας και γιος παίζουν..

glitterfy-flpbk9140243977134.gif

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Stone αχ τι ωραιο το ζουζουνι σου!!!!φαινεται να το καταδιασκεδασε παντως ..

Sunsun περαστικα στην ζουζουνα σου!

Λαζαρενια μου , ποσο χαιρομαι που σας φευγει αυτη η απαισια γριπη...Αντε βρε κοριτσι μου να συνελθετε!!!

αντε ριτακι μου και εσυ υπομονη ...αφου συνερχεται ο συζυγος , συντομα θα εχεις ξανα το αγορακι σου..

Βικακι ελπιζω μεχρι το πρωι που θα σε ξανακουσουμε ο πυρετος να εχει αποχαιρετησει την φωτεινουλα!!!

Καλο βραδυ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Η Αλεξάνδρα μου είναι καλά. Σήμερα είναι όλη μέρα απύρετη. Πήγαμε στον παιδίατρο το απόγευμα και μας είπε ότι είναι σίγουρα από τα δόντια αυτά τα δεκατάκια. Κάναμε και το neisvac και μας σύστησε να μην κάνει κανένας μας το εμβόλιο της γουρουνογρίππης. Δεν είναι δοκιμασμένο και οι παρενέργειές που μπορεί να έχει είναι πιο σοβαρές από την ίδια τη γρίππη. Επίσης, η Αλεξάνδρα είναι 81 εκ. και 9950 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Lazarenia θα νιώσεις καλύτερα αν σου πω ότι και η Αλεξάνδρα τα ίδια κάνει με το φαί; Όλο στο πατωμα καταλήγει. Δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος κορίτσι μου εσύ. ΌΛα τα παιδάκια τα περνάνε αυτά.

Και εγώ με το ίδιο τρόπο την κοιμίζω. Στο κρεβάτι μας, λέμε τραγούδια και παραμύθια και μετά τη μεταφέρω στο δικό της. Αν τύχει και ξυπνήσει τη νύχτα, την ξαναφέρνουμε σε εμάς και έτσι ξημερωνόμαστε. Δεν με πειράζει πια. Θα έρθει η ώρα που θα την παρακαλάω να κοιμηθούμε μαζί.

Stone πολύ χάρηκα με τα νέα σου. Σου έφυγε το άγχος τώρα;

Ριτάκι πάει πέρασε και αυτό. Αύριο θα είστε όλοι καλύτερα. Έχεις εύκολο παιδί πάντως και σου αξίζουν συγχαρητήρια για την διαπαιδαγώγησή σου.

Sunsun περαστικά στην Κάτια σου. Περάσατε τη γιορτή της στο νοσοκομείο;:-(:sad::-(:sad::-(Χρόνια της πολλά, καλά και ευτυχισμένα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Η Αλεξάνδρα μου είναι καλά. Σήμερα είναι όλη μέρα απύρετη. Πήγαμε στον παιδίατρο το απόγευμα και μας είπε ότι είναι σίγουρα από τα δόντια αυτά τα δεκατάκια. Κάναμε και το neisvac και μας σύστησε να μην κάνει κανένας μας το εμβόλιο της γουρουνογρίππης. Δεν είναι δοκιμασμένο και οι παρενέργειές που μπορεί να έχει είναι πιο σοβαρές από την ίδια τη γρίππη. Επίσης, η Αλεξάνδρα είναι 81 εκ. και 9950 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπραβο Ιωαννα στο κοριτσακι σου..Ευτυχώς δεν ανεβασε πυρετό..αρα είστε καλά και εσεις!

Το αγχος 'εφυγε και ήρθε η ανακούφιση..Τουλάχιστον αυτό πάει πέρασε.. 1,5 χρόνο βασανιζε τη σκέψη μου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κοριτσια μου μολις γυρισα απο το νσοσκομειο.εχω την γουρουνογριπη:lol::lol::lol:

να μην σας κολλησω μονο ετσι???:D:D

λοιπον ειχα εντονους πονοκεφαλους κ το πηρα αποφαση και πηγα.

εκανα αιματολογικες και οχι την ειδικη εξεταση γιατι αυτη γινεται στην αθηνα???:confused:

εκανα και μια πλακα και με εξετασε για τις ημικρανιες ο γιατρος.γενικως με βρηκε υποτασικη και ειδε τα αποτελεσματα οτι ναι εχω την ιωση και 90%ειναι η γουρουνογριπη!

εφαγα και μια ενεσουλα στον ποπο μου για τον πονοκεφαλο και ολα οκ!

οποτε καλα λετε.ξεμπερδεψα κ ας τα εφτυσα!!!

ριτακι περαστικα σας κ γρηγορα στην αγκαλια σας ο γρηγορακος!

σανσαν περαστικα σας μωρε .πως ειστε?

κα φωτεινη η καλυ ειναι καλυτερα?

περαστικα σε ολες σας κοριτσια και σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ναμαστε και μεις!!!!! Αφού κάναμε μπανάκι και τσακίσαμε και κάτι πίτσες πήγαμε να κάνουμε νανάκια στο κρεβατάκι μας.Παιδια ο κακός χαμός δεν ήθελε με τίποτα στο κρεβάτι της.Έτσι και εγώ την πήρα στο κρεβάτι μας και το πουλάκι μου κοιμήθηκε αμέσως.Επειδή έφαγε πίτσα λίγο αργότερα θα τη δώσω το γαλατάκι της και μετά θα την μεταφέρω στο κρεβατάκι της.άφού έτσι θέλει τι να κάνουμε.Πάντως απ΄οτι βλέπω δεν είμαστε οι μόνοι που κοιμόμαστε στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Lazarenia θα νιώσεις καλύτερα αν σου πω ότι και η Αλεξάνδρα τα ίδια κάνει με το φαί; Όλο στο πατωμα καταλήγει. Δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος κορίτσι μου εσύ. ΌΛα τα παιδάκια τα περνάνε αυτά.

Και εγώ με το ίδιο τρόπο την κοιμίζω. Στο κρεβάτι μας, λέμε τραγούδια και παραμύθια και μετά τη μεταφέρω στο δικό της. Αν τύχει και ξυπνήσει τη νύχτα, την ξαναφέρνουμε σε εμάς και έτσι ξημερωνόμαστε. Δεν με πειράζει πια. Θα έρθει η ώρα που θα την παρακαλάω να κοιμηθούμε μαζί.

Ριτάκι πάει πέρασε και αυτό. Αύριο θα είστε όλοι καλύτερα. Έχεις εύκολο παιδί πάντως και σου αξίζουν συγχαρητήρια για την διαπαιδαγώγησή σου.

Sunsun περαστικά στην Κάτια σου. Περάσατε τη γιορτή της στο νοσοκομείο;:-(:sad::-(:sad::-(Χρόνια της πολλά, καλά και ευτυχισμένα.

μπραβο στην αλεξανδρα μας!!!

και ναι το εμβολιο οχι να μην το κανετε.μου το ειπανε τωρα στο νοσοκομειο!

αχ ναι γιοβανα μου ,ενιωσα καλυτερα διοτι νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ετσι!

εγω κοριτσια δεν εχω υπομονη να ακουω κλαματα κ γκρινιες!δεν ξερω αν θα καλομαθει!

μου ειναι πολυ δυσκολο αυτο που κανει ηριτα!προτιμω να καθαριζω και να νανουριζω παρα να βλεπω ενα μωρο να χτυπιεται!ειναι και δυσκολη η δικιαμ ου!

το προγραμμα της ομως ειναι στανταρ δηλ ωρες φαγητου-μπανιο και υπνο!

1654096yn4fep17z7.gif

Ναμαστε και μεις!!!!! Αφού κάναμε μπανάκι και τσακίσαμε και κάτι πίτσες πήγαμε να κάνουμε νανάκια στο κρεβατάκι μας.Παιδια ο κακός χαμός δεν ήθελε με τίποτα στο κρεβάτι της.Έτσι και εγώ την πήρα στο κρεβάτι μας και το πουλάκι μου κοιμήθηκε αμέσως.Επειδή έφαγε πίτσα λίγο αργότερα θα τη δώσω το γαλατάκι της και μετά θα την μεταφέρω στο κρεβατάκι της.άφού έτσι θέλει τι να κάνουμε.Πάντως απ΄οτι βλέπω δεν είμαστε οι μόνοι που κοιμόμαστε στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά!!!!!

:D:D:D:D:D

θελω κι εγω πιτσααα...

οχι γλυκεια μου!και εμεις μαζι κοιμομαστε και τωρα εβαλα κ το παρκο μεσα για να ξεπιαστουμε και λιγο!απλα εμεις δεν εχουμε κ θερμανση το βραδυ οποτε αναβω στο δωματιο μας ενα σωμα για να ειμαστε ολοι ζεστοι!δεν ειναι σε ολα τα παιδια ευκολο αλλα ουτε και σε ολες τις οικογενειες καλες οι συνθηκες παντα για να κανουμε αυτα που γραφουν παντα τα βιβλια!

1654096yn4fep17z7.gif

και ναι το εμβολιο οχι να μην το κανετε.μου το ειπανε τωρα στο νοσοκομειο!

Καλά διαβάζω???? Σε είπαν από το νοσοκομείο να μην το κάνεις????καλά δεν πάμε καθόλου καλά.|Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Λαζαρένια μου καλά έκανες και πήγες κορίτσι μου... και τώρα που έχεις αυτή την γρίπη τι σε είπαν να κάνεις????? Την μικρή που την άφησες ????

την αφησα στον αντρα μου ενω ειχε κοιμηθει.της εδωσε και γαλατακι.:D:D

τιποτα να μην κανω πια αφου ειμαι απυρετη απλα αν ξαναπαρουσιαστουν συμπτωματα πχ πυρετος να ξαναπαω.

προς το παρον sinecod για βηχα.

και να μην πλησιαζω κοσμο και ειδικα ευπαθη ομαδες.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...