Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σαρδελακι καλη αρχη!!!!Τελεια θα παει ειμαι σιγουρη!Αφου εχεις μερακι και φαινεται!!!

Καθε αρχη και δυσκολη μετα θα στρωσει!Καλη επιτυχια!!!

ευχαριστώ ζουζούνα...ναι μεράκι έχω πάρα πολύ είναι αλήθεια...έχω και ένα κονσεπτ στο μυαλό μου.

Μόνο που θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον που ασχολείται με ιστιοσελίδες και θα μπορούσε σε κάποια φάση να μου φτιάξει μία!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα οι απεργίες συνεχίζονται αλλά δεν άκουσα κάτι για καταστήματα.

Κικο μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...αυτό χρειάζομαι τώρα...λίγο θάρρος χαχα...έχω πολύ όρεξη κι ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Θέλω όμως την συμβουλή σας για κάτι...αρχικά λέγαμε να το κάνουμε μαζί με μία φίλη...όμως είμαι με δυο ιδέες...μία να το κάνω μόνη και μία μαζί της...έχει τα θετικά του από την άποψη ότι θα υπάρχει και δεύτερο άτομο και αν έχεις κάποια δουλειά θα μπορεί να κρατήσει το μαγαζί...από την άλλη όμως δεν ξέρω αν αρχικά το μαγαζί θα μπορεί να βγάζει τόσα ώστε να καλύπτονται τα έξοδα αλλά και τα ασφάλιστρα...χμμμμμμμμμμμμμμ δεν ξέρω!

m57Zp2.png

Συμπεθέρα μου ευχομαι να πανε ολα παρα παρα παρα πολύ καλά.

Γι κατασκευαστη ιστοσελίδων μπορώ να σου προτείνω αυτους που κανανε την ιστοσελίδα στη δουλειά μου.Δεν χάνεις κατι να ρωτήσεις.

Τώρα για αυτό που λές σχετικα με τη φίλη τι να σου πω???

Σε εναν συν/σμό είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα και από αποψη κέρδους (αν θα βγαινετε δλδ τουλάχιστον στην αρχή όπως λες) αλλα και από αποψη καλής συνεργασίας και συμφωνίας αποψεων.

Βέβαια και το θέμα του να είναι πάντα κάποιος στο μαγαζί ενω ο αλλος μπορεί να κανει αλλες δουλειές εχει τα θετικά του.

Εσύ΄εχεις και ενα παιδάκι (η φίλη σου ???)

Μαλλον εσύ πρεπει να παρεις την απόφαση.

Φιλιώ μου πριν λίγο ήρθε μια κοπέλα στη δουλειά και μου εκανε τρομερή εντύπωση.

Ηρθε από ενα μέρος της Κοζανης μια αποσταση περιπου 2,5 ωρών με τον αντρα της και τα δυο της παιδακια.

Το ενα γυρω στα 3,5 και το αλλο 25 ημερών.

Και ηρθε να παρει φυτά και απο οτι ελεγε θα πηγαινανε και αλλου .

Δεν ξερω βεβαια αν θηλαζει αλλα και μονο η απόφαση για τοσο μακρινο ταξιδι και μαλιστα στην ουσια για βολτα και διασκεδαση!!!!

Γεια σας φιλεναδες!

Μου λειψατε! Δεν σας έχω διαβασει...

Τα νεα μας! Μετα απο 1 βδομαδα δίαιτας σήμερα είμαστε καλύτερα! Φυσικά ο μικρός έχει σιχαθει το ρυζι και το κοτοπουλο. Σημερα δεν έχουμε ακόμα κακα, ελπίζω να "σφιξαμε" λιγάκι!

Οι απεργιες συνεχίζονται και ο μικρός είναι σπίτι.:mad: Μου έχουν σπάσει τα νευρα με τις απεργιες τους!

sardelaki μου για την επιχειρηση σου, αν μπορείς να την ανοιξεις μόνη σου είναι οτι καλυτερο! Με συνεταιρο πάντα είναι αλλιως τα πραγματα. Και δεν το λέω μόνο για τα κερδη, αλλά για τα συμφαιροντα του καθενος. Ο παππους μου ελεγε "αν μπορείς να κάνεις μόνος σου μια δουλειά κάντο, αλλιως ούτε με ίδιο σου τον αδερφό" Του είχαν τυχει διαφορα.... Πάντως πελατησα σου έχω έτοιμη! Του χρόνου το Πασχα παντρευται ο αδερφός μου και θα σου στειλω τη νυφη μου!;)Φυσικά θα ερθω κ εγώ για φόρεμα!

Ελπίζω να μην έχουμε άλλα αρρωστουλικα παιδάκια! Αρκετα πια με αυτες τις ιωσεις!

Διαφημίσεις

πωπω λαζαρενια σε σκεφτομουν το ΣΚ που ημουν ουσιαστικα μονη μιας και ο συζυγος ηταν κομματια στο κρεβατι ..ποσο δυσκολο ειναι να ειναι αρρωστο το παιδι και να εισαι μονη σου ..και εισαι και μικρο κοριτσι ...θελει πολυ κουραγιο..

νομιζω οτι δεν εχω αλλο...............

Λαζαρένια κράτα γερά!!! Τώρα και με τις μειώσεις μισθών ειδικά στη δική σας περίπτωση εσένα σε καταλαβαίνω απόλυτα που έχεις δώσει μεγάλη πίστωση στο θέμα 2ο παιδί!

δεν θα κανω 2ο παιδι μαρινακι μου.θα θελα πολυ να εχει αδερφακι αλλα αυτην την στιγμη ειμαι πολυ αρνητικη.

καλο μεσημερι σε ολες σας και στα παιδακια σας πανω απο ολα!

1654096yn4fep17z7.gif

Πετρούλα οι απεργίες συνεχίζονται αλλά δεν άκουσα κάτι για καταστήματα.

Κικο μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...αυτό χρειάζομαι τώρα...λίγο θάρρος χαχα...έχω πολύ όρεξη κι ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Θέλω όμως την συμβουλή σας για κάτι...αρχικά λέγαμε να το κάνουμε μαζί με μία φίλη...όμως είμαι με δυο ιδέες...μία να το κάνω μόνη και μία μαζί της...έχει τα θετικά του από την άποψη ότι θα υπάρχει και δεύτερο άτομο και αν έχεις κάποια δουλειά θα μπορεί να κρατήσει το μαγαζί...από την άλλη όμως δεν ξέρω αν αρχικά το μαγαζί θα μπορεί να βγάζει τόσα ώστε να καλύπτονται τα έξοδα αλλά και τα ασφάλιστρα...χμμμμμμμμμμμμμμ δεν ξέρω!

Εγώ Σαρδελάκι μου είμαι της άποψης να κάνεις την επιχείρηση μόνη σου. Θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξουν και δύσκολες στιγμές με τη δουλειά σου και τότε δυστυχώς μεταξύ φίλων δημιουργούνται παρεξηγήσεις γιατί ο καθένας έχει τις δικές του υποχρεώσεις και ανάγκες και δύσκολα κάνει πίσω και είναι αλήθεια ότι όταν υπάρχει γκρίνια τότε γίνεται και το αναπόφευκτο. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα π.χ πολύ δικός μου άνθρωπος έχει κάνει συνεταιρισμό με πολύ καλό του φίλο και μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργηθεί κάνενα πρόβλημα απολύτως και γενικώς τα πάνε τόσο καλά που θεωρεί ότι η συνεργασία αυτή είναι καλύτερη απ’ότι θα έκανε και με έναν συγγενή.

Εγώ όμως πιστεύω ότι αν έχεις τη δυνατότητα και είσαι ανεξάρτητη μπορεί να έχεις δυσκολίες και δεσμεύσεις στην αρχή όπως με το ωράριο ή περιορισμένο κεφάλαιο αλλά εφόσον πάνε όλα κατ’ευχήν θα έχεις τη δυνατότητα μετά να πάρεις έναν υπάλληλο για να έχεις και την απαιτούμενη βοήθεια.

Κάνε μια λίστα με όλα τα υπέρ και τα κατά και των 2 εναλλακτικών και δες που κλίνει περισσότερο η ζυγαριά. Εμπιστεύσου την καρδιά σου και το ένστικτό σου και ξεκίνα.

Γεια σας φιλεναδες!

Μου λειψατε! Δεν σας έχω διαβασει...

Τα νεα μας! Μετα απο 1 βδομαδα δίαιτας σήμερα είμαστε καλύτερα! Φυσικά ο μικρός έχει σιχαθει το ρυζι και το κοτοπουλο. Σημερα δεν έχουμε ακόμα κακα, ελπίζω να "σφιξαμε" λιγάκι!

Οι απεργιες συνεχίζονται και ο μικρός είναι σπίτι.:mad: Μου έχουν σπάσει τα νευρα με τις απεργιες τους!

Mπράβο Κωνκωνάκι που είσαστε καλύτερα, άντε να ηρεμήσετε τελείως και εσείς με τις ιώσεις.

Βατραχάκι δεν έχεις βοήθεια να σου κρατήσουν για λίγο το μωρό να βγεις λίγο έξω με τον Τιμούλη, έστω και 1 ώρα είναι σημαντικό να αλλάξεις λίγο παραστάσεις τώρα που το έχεις ανάγκη.

Λαζαρένια να σκέφτεσαι αισιόδοξα , ότι πλέον εσύ και η κόρη σου έχετε γίνει 1ον ένα αλλά και 2ον έχεις εξοικιωθεί με όλα αυτά και δεν σε φοβίζει πλέον τίποτα.

κικο μου σ'ευχαριστω πολύ! Ολα καλα θα πάνε στην αυχενική σου, να σκεφτεσαι θετικά! Τα άσχημα όνειρα είναι απο το άγχος σου!

λαζαρενια μου δεν ξερω ποσες φορες πρεπει να σου πω κουραγιο και υπομονη! Ευχομαι σύντομα να φυγετε απο εκεί, να αλλάξει η ψυχολογία σας και όλα τα άλλα θα έρθουν! Και η μικρή σου θα είναι καλά και αδερφακι θα μπορεσεις να της κανεις και δουλιτσα θα βρεις και όλα θα γίνουν! Και οταν ερθετε προς τα εδώ θα νοικιάσεις κοντα σε μενα να ενωσουμε τις μοναξιες μας! Οκ?;)

Διαφημίσεις

Μαρινα μπραβο!!!!!!!!!!!! Τελειος ο Γιωργακης!!!!

Κων κων αντε να ηρεμησεις βρε κοριτσι μου!!

sardelaki με το καλο η δουλιτσα!!!

Giovanna περαστικα στο κοριτσακι σου!!!

Χθες το βραδυ ενω ηταν στη φαση να κοιμηθει μου λεει ΄΄ μαμα ζηλεια ψωρα΄΄ , καλα εννοειται οτι τρελαθηκα!!! Μετα αρχισε να λεει Ευουλα , Μαρακι πεθερα Πανον (την αρμα εννοουσε). Οταν θέλει να πει οτι ειναι κατι δικο του λεει Πανον ειναι!!!

Ηρθα και εγω..

Κων κων μου σιδερενιο το αγορακι σου!

Λαζαρενια μην τρελαινεσαι βρε κοριτσι δεν ειναι αναγκη σωνει και καλα να κανεις αλλο παιδακι τωρα δε σε πηραν και τα χρονια μικρο κοριτσι εισαι.Ασε να ξεπεταχτει η μικρη να μπειτε και σε μια σειρα και το ξανασυζητας τοτε.

Κικο καλη επιτυχια!Η εξεταση θα ειναι σουπερ θα δεις!!!

Σαρδελακι για αυτο που ρωτας μπορω να γραφω ωρες ομως εσυ πανω απο ολα ξερεις σε τι θα σου ηταν χρησιμος ενας συνεταιρος.

Απο ιδιαν πειρα θα σου πω οτι αν υπαρχει ενα κομματι της δουλειας που χρειαζεσαι βοηθεια ή δεν το κατεχεις καλο θα ειναι το ατομο που θα συνεργαστεις για αρχη τουλαχιστον να ειναι συνεταιρος και οχι υπαλληλος.Αν ομως μπορεις να κανεις την επιχειρηση μονη σου τοτε καλο θα ηταν να αποφυγεις το συνεταιριλικι

Αν παλι αυτο δε γινεται,(εμεις ας πουμε στο ξεκινημα για τεχνικους λογους ηταν τετοιο το αντικειμενο μας που ηταν αδυνατον να μην εχουμε συνεταιρο)φροντισε οι ρολοι να ειναι ξεκαθαροι.

Παραδειγμα σε εμας ο ανδρας μου ειχε ολο το εμπορικο κομματι(πελατες,πωλησεις,προμηθευτες ,οικονομικα κτλ) και ο συνεταιρος ολο το τεχνικο.

Κανενας δεν μπλεκοταν στα ποδια του αλλου.Δεν υπαρχει κανενας λογος (πλην του οικονομικου)να εχεις συνεταιρο αν και οι δυο κανετε τα ιδια πραγματα στο μαγαζι.Λεω πλην του οικονομικου διοτι αν και η αλλη κοπελα ειναι ανεργη τοτε ισως δικαιουστε διπλη επιδοτηση.Επισης εγω θα σκεφτομουν και λιγο πρακτικα...ας πουμε το ατομο που θα συνεργαζομουν θα μπορουσε σε καποια δυσκολια να προσφερει κατι παραπανω οικονομικα να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση ή θα ηταν στην ιδια φαση με μενα και θα ψαχναμε απλα παρεα για να βρουμε λυση?

Ειναι πολλα στη μεση...μονο εσυ μπορεις να απαντσησεις σε αυτα και να αποφασισεις.

Εγω δεν ειμαι κατα των καλων συνεργασιων ισα ισα που πιστευω οτι αυτες μπορουν να σε πανε μπροστα απλα θελει προσοχη και εγρηγορση.Αν δεις οτι κατι φθειρεται ή οτι ο αλλος κουραζεται(οπως εγινε και στη δικη μας περιπτωση) το αλλαζεις.Απλα πρεπει ως τοτε να εισαι και σε θεση να αναλαβεις εξ ολοκληρου.Ειτε οικονομικα ειτε πρακτικα και αυτο δεν ειναι παντα εφικτο.

Για την ιστοσελιδα ...κοιτα και εγω εχω να σου προτεινω και στην εταιρεια μας φτιαχνουμε ιστοσελιδες απλα θεωρω, για να μη σου λεω ψεμματα ,οτι καλυτερο ειναι να βρεις καποια σωστη εταιρεια στην Θεσ/κη ωστε να βλεπεις απο κοντα τι φτιαχνουν και φυσικα να μπορεις να εχεις αμεσα την υποστηριξη που θα χρειαζεται εφοσον φανταζομαι θα αλλαζεις προιοντα μεσα κτλ.

Παντως εγω στη θεση σου θα ξεκινουσα να φτιαξω ενα blog απο μονη μου και στην πορεια θα περνουσα σε site αν χρειαζοταν διοτι ειναι και αυτο εινα αλφα κοστος για να γινει σωστη δουλεια.

Καρτες ,εντυπα και οτι αλλο διαφημιστικο θες μη διστασεις να με ρωτησεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτά είναι Πικουλίνα! Τελικά σε βολευει το διπλό? Εγώ βέβαια εδώ που μένω και με το μονό δυσκολεύομαι :-(!

Καταρχας αρεσε πολυ στα παιδια !!! Εμενα δε με δυσκολεψε καθολου!!! Τα πρωινα οταν δε μπορει ο μπαμπας μου ή η μαμα μου δε γινεται αλλιως!! Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουμε ασανσερ και ανεβοκατεβαζω τα παιδια παραμασχαλα και συγχρονως γιατι δε μπορω να αφησω κανενα μονο του πανω ή κατω !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...