Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθα και εγώ.

Ξέχασα να σας πω οτι το Σ/κο εβαλα και εγώ τη μικρή στο γιογιο

Πήγαμε μαζι τουαλετα την εβαλα απεναντι μου και λέγαμε "σκ...κουβέντες χαχα"

Κάποια στιγμή καταλαβαίνω ότι αρχισε να κάνει τσίσα και ξαφνικά σηκώνεται από το γιογιο και συνεχίζει στο χαλάκι!!!!!!

Εγώ παλαμάκια χαρες και απλα της ειπα οτι την επόμενη φορά θα το κανουμε μεσα στο γιογιο και φυσικα το καμαρι μου συμφωνησε.

Τις επόμενες φορές που προσπαθησα καθοταν μεν αλλα δεν εκανε τπτ.

Επίσης παρατηρησα οτι τις περισσότερες φορες το πρωι η πανα ειναι στεγνη οπότε πιθανον να τα καταφερουμε !!!!

Α και κοριτσάκια για το δευτερο ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ οχι οτι βαζω μπρος!!!!!!!!!!!!!!!! χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ και το αλλο νεο μας..

Μπορει ολα να τα λεμε με την πρωτη συλλαβη αλλα βαζουμε μπροστα αντωνυμια ποια ειμαι εγω του λεω ??η μαμα λεει αυτος..καμαρωνω η κουκουβαγια..

Μπραβο βρε Ιωαννα! Λες να ξεκολλησουν μαζι τα καμαρια μας?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Δε σου φανηκε....το ειπε!!!!!!!Ναι!!!!!!!!!!

Καλε ετσι στο ξεκουδουνο τα λενε..εμενα προχθες μου λεει την ωρα που τον αλλαζα..''Κρυωνω '' και μετα που ακουγε ο μπαμπας του ποδοσφαιρο στο αυτοκινητο λεει

''βαλε ζουζουνια''' του λεει ο μπαμπας του για πλακα γιατι αυτο τι ειναι?Και λεει ''Ακουμε μπαλα μπαμπακα'' χαχα εμεινα....

Ειναι απροβλεπτα τα ατιμα...

Βρε λες?????????? :D

Οσο για τον Γρηγορη εχει παρει πολυ τα πανω του! Φτου φτου!

t7fQp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε??? συγνωμη που δεν συμμετεχω στην κουβεντουλα σας....

παρολο που ειμαι online... δεν με αφηνει η μικρουλα μου να διαβασω.....ειμαστε στο μπαλκονι και παιζουμε χα χα χα....δεν τολμώ να βγω εξω βολτα με το καροτσι με τον ηλιο να καιει, γιατι με εχουν πιασει η ζεστες και εχω φρικαρει.

η Φωτεινουλα μου εχει παρει μπρος στον λογο, ειναι ολο ερωτησεις οπως...

τι κανεις?

που πας?

που ειναι ο παπαουθ..χα χα

ελα εζω παιτσουμε

Ιωαννα και Σουλα καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!

Ριτα δεν ξερω αν το'χει αλλα πραγματικα εχει γινει πολυ ομαλα η μεταβαση απο την πανα στο γιογιο... Βεβαια υπαρχουν και στιγμες που βαριεται να κατσει και με σπρωχνει και θελει να τον σηκωσω, αλλα λογικο το βρισκω. Οταν τον κοβω απο το παιχνιδι...

Λοιπον την Κυριακη ημασταν με ενα φιλικο μας ζευγαρι που εχουν ενα αγορακι ενα μηνα μικροτερο απο τον Σωτηρη.. Η μαμα του ειναι συμπαθεστατη και κανουμε πολυ καλη παρεα, αλλα ωρες ωρες με στελνει. Της ειπα για το γιογιο και κουφαθηκε. Με βρηκε υπερβολικη και μου ειπε οτι εκεινη θα το ξεκινησει του χρονου το καλοκαιρι, οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα γιατι βαριεται! Μια χαρα λεει ειμαστε τωρα με τι πανες, ποιος ο λογος να παιδευτω??? Αφου δε μου εχει πει και η παιδιατρος να του βγαλω την πανα, σημαινει οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα... Επαθα σοκ λεμε!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα μήπως εκτος απο το φαγητο που εδωσες στον Γιωργο πριν πατε παιδιατρο του τραβηξες και τα ποδια για να τανύσει;;;Μωρε τι ειν'αυτα που λές;;;

Να 'σαι καλά ρε Πετρούλα, πολύ γέλλασα με αυτό! Με 'γεια το ποδηλατάκι σας, ποιός σας πιάνει τώρα!

Ταρατατάμ!!! Η Είδηση έρχεται από τη Σούλα! Άντε κοριτσάκι γρήγορα να χαρίσεις στην Ανδριάννα σου ένα αδερφάκι, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις!

Σαρδελάκι καλή αρχή με τη δουλειά!!!

Ο Σωτηράκης χορτοφάγος ε? Μια χαρά υγιεινή διατροφή κάνει το παιδί!

Ρίτα έχεις απόλυτο δίκιο όσο αργότερα αρρωστήσουν τόσο καλύτερα. Εγώ πάντως πιστεύω ότι και του χρόνου δύσκολα θα περάσουμε από ιώσεις! Πήραμε κι εμείς καθισματάκι για τη λεκάνη γιατί στο σπίτι κυκλοφορούμε συχνά με το βρακάκι αλλά κάναμε και τις πρώτες βόλτες έξω χωρίς! TIP: Έχω ήδη σηκώσει τα χαλιά!!!:D:D:DΧτες στην παιδίατρο με το που τελείωσε το εμβόλιο του λέμε θες τσίσα και μας γνέφει θετικά (μουγγοθόδωρος είπαμε) και πήγε με το μπαμπά του και τα έκανε στη λεκάνη παρόλο που λείπαμε κανένα 3ωρο την πάνα δεν την έβρεξε και όταν φτάσαμε σπίτι τα έκανε στο γιογιό! Κουκουβάουυυυυ! Παρεπιμπτόντως Ρίτα η προσαρμογή που συστηνει ο σταθμός σας μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα! Άργησες αλλά διάλεξες πολύ καλό μου φαίνεται!

Ο γαμπρούλης μου παιδεύεται ακόμα από το παλιοέγκαυμα ε? Αντε μήπως του δώσει κάτι άλλο ο γιατρός γιατί αν το ξύνει δε θα μπορεί να επουλωθεί εύκολα.

Κι επειδή με έπιασε η κουκουβίαση σήμερα να πω ότι και ο Γωγουλίνος αρχίζει να λέει μερικά πραγματάκια ακόμα! Δείχνει σε μια φωτογραφία με σχολικό τη συνοδό και φωνάζει κακάλα (Και καλά δασκάλα, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε!) και καν-καν το κράνος! ΤΙ είναι αυτό που σε όλες σχεδόν τις λέξεις επαναλαμβάνει μία συλλαβή δεν ξέρω! Προσπαθεί να φωνάξει και θείο και λεει θθθθει! πολύ γέλιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

πωπω λαζαρενια σε σκεφτομουν το ΣΚ που ημουν ουσιαστικα μονη μιας και ο συζυγος ηταν κομματια στο κρεβατι ..ποσο δυσκολο ειναι να ειναι αρρωστο το παιδι και να εισαι μονη σου ..και εισαι και μικρο κοριτσι ...θελει πολυ κουραγιο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λαζαρένια κράτα γερά!!! Τώρα και με τις μειώσεις μισθών ειδικά στη δική σας περίπτωση εσένα σε καταλαβαίνω απόλυτα που έχεις δώσει μεγάλη πίστωση στο θέμα 2ο παιδί!

Καλά η Φωτεινούλα στην ομιλία παίζει σε άλλη πίστα! Σιγά-σιγά πάντως με τον ήλιο να καίει το απόγευμα θα είναι η καλυτερη ώρα για να βολτάρουν τα παιδάκια μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...