Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χμμμμ ναι ισως του δικου μου του κανει...ξερεις το αλλο το κλασσικο με τις 3 ροδες, αυτο που εχουν ολα τα παιδακια το καταφερνει απο καιρο μη σου πω του πεφτει και λιγο κοντο τωρα...αλλα δεν ηξερα αν θα φτανει σε κανονικο.Μαλλον θα του το παρουμε και εμεις.

Thanks!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να σου πω ..εμεις τον προσεχουμε πολυ και δεν το εκθετουμε το χερι ποτε στον ηλιο αλλα το χερι δεν εχει βελτιωση ελαχιστη αλλα με αγχωνει γιατι ερχεται καλοκαιρι και τι θα κανουμε με τα κοντομανικα??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μη σε ανησυχεί, λύση θα υπάρχει, δεν μπορεί....Θα σας πει εκεινος

Ρωτησε τον και για καμια αντηλιακη κρεμα υψηλης προστασίας και αν σου πει δεν υπαρχει πρόβλημα να φοραει κοντομανικα θα του τα βαζεις κανονικά, να συνηθισει και εκεινος στην εικόνα μεχρι να φυγει τελειως..

Τα εχουμε ξαναπεί, μη σε αγχωνει αυτο Ιωάννα....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κι αλλο δωρο για τα γενεθλια του???

Ξεχειλισαμε εδω μεσα...

Απεκτησε ολο το σπιτι του μικυ μαους και οτι φιγουρα και εξαρτημα κυκλοφορει του disney...

ενα ολοκληρο καροτσι με εργαλειοθηκη που το σερνει παντου και οτι υπαρχει του diego...

δε νομιζω οτι υπαρχει παιχνιδι που δεν το εχουμε...χαχα

Ξεχειλησαμε σας λεω...

Υποσχεθηκα να μην του παρουμε τιποτα αλλο μεχρι το καλοκαιρι,δε λεει ...εχει παθει κορεσμο το παιδι...

Ποδηλατακι κοντα στις διακοπες θα παρουμε..λεω...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Α δε σας ειπα εκτος απο τα 3 γιο γιο που κυκλοφορουν στο σπιτι πηραμε και καθισμα για την τουλετα του ειπα οτι του ''χαριζω'' το wc και εχει εχθουσιαστει ολο εκει πηγαινει.

Απο βδομαδα βγαζω τα χαλια και νομιζω θα τις χαιρετισουμε οριστικα τις πανες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααααααα

Giovanna πως ειναι σημερα η μικρη? Μη σκας ρε παιδι μου, το καταλαβαινω οτι κουραστηκατε ολοι οικογενειακως και πανω απ'ολα το παιδι, αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι μονο ιωσουλες, τιποτα παραπανω. Οσο για τις εξετασεις, νομιζω οτι καλα λεει ο παιδιατρος. Δεν υπαρχει λογος. Το παιδι περναει ιωσουλες και τις ξεπερναει μονο του. Υπομονη λοιπον. Τι να πω κι εγω που ο Σωτηρης δεν παει καν παιδικο και εχουμε τρελαθει στις ιωσεις φετος? Φαντασου και να παει παιδικο τι θα τραβηξουμε...

Μαρινακι τελειος ο Γιωργακης! Αντρας ολοκληρος!!! Αυτο που σου λεει η παιδιατρος, μου το λεει και ο δικος μου ετσι ακριβως. Αν το παιδι δεν περασει ενα διαστημα ικανοποιητικο χωρις να ειναι αρρωστο, ειναι φυσικο επομενο να κολλαει συνεχεια. Οσο για την μπεμπα, ευχομαι να τη βοηθησει το επαντορεν, να ηρεμησει το μωρο!

Ηλιανα εγω δεν εχω κατι αλλο να πω. Με καλυψαν τα κοριτσια! Εισαι πολυ καλη νυφη παντως!:D

Stone μου με γεια το ποδηλατο! Κι εμεις θελουμε να παρουμε ενα αλλα μας λενε οτι κανει μετα τα 2,5 πιο πριν δυσκολα φτανουν τα παιδακια... Επισης να του παρεις οπωσδηποτε κρανος και να του επιβαλλεις να το φοραει. Ειδικα τον πρωτο καιρο που εκ των πραγματων θα φαει πολλες τουμπες...

Ιωαννα περιμενουμε νεα την Πεμπτη. Ευχομαι να ειναι ολα καλα!

Αρμακι κουραγιο! Ρε τι τραβας κι εσυ καθε μηνα!!!

Ριτα παιδικο θα τον πας απο τωρα ή τον Σεπτεμβριο κατευθειαν?

Λαζαρενια περαστικα κι αγυριστα πια! Ευχομαι να εισαι καλυτερα!

Σουλα αντε βρε με το καλο!!! Μεγαλη αποφαση πηρες!!!

Σαρδελακι καλη αρχη και καλες δουλειες!!!

Μαελενη μη σκας και ο δικος μου ετσι παραξενος ειναι! Εμεις εχουμε ενα κολλημα με τα λαχανικα και τις σαλατες γενικοτερα. Αμα εχει σαλατα δεν τον συγκινει τιποτα. Μεχρι και ελιες τρωει με τρελα! Για κρεας ουτε λογος... Αν και προχθες που ειχαμε παει εξω για φαγητο μας εξεπληξε! Αφου εφαγε μια πιαταρα σαλατα, μετα ρημαξε το εξοχικο! Το οποιο ηταν τιγκα στο πιπερι και στο αλατι.. Απο το τιποτα, κατι ειναι κι αυτο!

Κοριτσια ακουστε κατι κουφο. Χθες πηγαμε μια βολτιτσα με τον Σωτηρη. Παω να τον βαλω στο αυτοκινητο αλλα δεν εμπαινε, ηθελε να κατσει στη θεση του οδηγου. Εγω εκανα οτι δεν καταλαβαινα, εκεινος κολλημενος εξω απο το αυτοκινητο στη θεση του οδηγου και του λεω "τι θες?" και γυρναει και μου λεει "Να μπω!" :shock::shock::shock: Τωρα μου φανηκε? Το εννουσε? Δεν εχω ιδεα! Θα με στειλει αυτο το παιδι με την ομιλια! Αφου το ελεγα και στον αντρα μου και μου ελεγε οτι ειναι απο το μυαλο μου...:rolleyes:

Σεντονι εγραψα παλι!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

ααα μαργαριτααααα νεο..χθες καναμε τσισα στο γιογιο ...ο μικρος ενθουσιαστηκε !!μετα πηγαμε και τα ριξαμε στην λεκανη και τραβηκαμε και το καζανακι ..παλευε ο ερμος μετα να ξανακατουρησει αλλα δεν εβγαζε τιποτα χαχαχα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι βρε αλλο τα παιχνίδια και αλλο το ποδήλατο...

Εφοσον εχετε ενα, αστο για αργοτερα..Να τον πάρεις όμως μαζι σου μήπως και χρειαστειτε το μεγαλύτερο για να το εχετε και του χρονου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ κι εμεις εχουμε νεοτερα με το γιογιο. Χθες μου ειπε η κοπελα οτι εκει που παιζανε την πηρε απο το χερι και την πηγε στο wc που εχουμε το γιογιο νουμερο 2 και της εδειξε να τον βαλει να κατσει! Και εκανε κακα του!!!:shock: Αχ το παληκαρι μου, μπορει να μη μιλαει, αλλα ξερει να δειχνει! χαχαχαχχαχχαχα!

Επισης καθε πρωι με το που ανοιξουμε το ματι τρεχουμε σφαιρα στο γιογιο και εχουμε παντα επιτυχια! Και κακα και τσισα! Αμα αργησω πεντε λεπτα να σηκωθω και χουζουρεψω τα κανει πανω του. Παει και το χουζουρεμα μου... Τελος παντων!

t7fQp3.png

Νατασσα θα ξεκινησει Σεπτεμβρη, ομως στον συγκεκριμενο παιδικο και αυτο μου αρεσε πολυ κανουν προσαρμογη τον Ιουλιο(χωρις χρεωση)δλδ παμε καποια απογευματα μαμαδες και νεα παιδακια και παιζουν στον κηπο με τις δασκαλες και μεταξυ τους ετσι ωστε να εχουν κατι να θυμουνται το καλοκαιρι.

Μετα απο Σεπτεμβρη θα τον πηγαινουμε στη αρχη καποιες μερες για λιγες ωρες και μονο σε ωρα παιχνιδιου ωστε να μην θεωρησει οτι εκει πηγαινουμε για να φαμε ή για να κανουμε μαθημα κτλ και σταδιακα θα αυξανονται οι ωρες μεχρι να εχουμε ενα πληρες προγραμμα αναλογα πως θα παει το καθε παιδι.

Δε σου φανηκε....το ειπε!!!!!!!Ναι!!!!!!!!!!

Καλε ετσι στο ξεκουδουνο τα λενε..εμενα προχθες μου λεει την ωρα που τον αλλαζα..''Κρυωνω '' και μετα που ακουγε ο μπαμπας του ποδοσφαιρο στο αυτοκινητο λεει

''βαλε ζουζουνια''' του λεει ο μπαμπας του για πλακα γιατι αυτο τι ειναι?Και λεει ''Ακουμε μπαλα μπαμπακα'' χαχα εμεινα....

Ειναι απροβλεπτα τα ατιμα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...