Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικά και στη Λαζαρένια μας.

Εμείς δεν έχουμε περάσει και καμία ιδιαίτερη ίωση και φοβάμαι ότι θα μου έρθουν μαζεμένα μετά στον παιδικό!

Κατά τα άλλα είμαστε στα ίδια. Πότε τρώμε, πότε όχι και περιμένουμε να επιστρέψει η γιατρός μας για να πάμε να δούμε τι στο καλό γίνεται.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααα

Τι μου κανετε ??εμεις καλα..ο μικρος σήμερα πηγε σχολειο ..εχουμε ακομη βηχα αλλα παμε καλυτερα..Εχει ερθει η αδελφη του ανδρα μου που τον λατρευει και την λατρευει και ολη μερα φιλουνται και αγκαλιαζονται ..χθες το βραδυ που ξυπνησε στον υπνο του πρωτη φορα δεν φωναζε εμενα αλλα την Μαρια!!!

το αλλο που με ανησυχει ειναι το εγκαυμα...ενω στο στηθος παει πολυ καλα , το χερι του τον τρωει πολυ και ειναι πολυ κοκκινο ..θα κανονισω να παμε στο γιατρο ξανα μηπως πρεπει να του δωσει μια πιο δυνατη κρεμουλα για το χερι ..

Πετρουλα μου περαστικα στο αγορακι μας ..

Μαρινακι θεος ο κουνιαδος!!!και αψηλο αγορι!!!

ελπιζω με τις σταγονουλες η νυφουλα μου να στρωσει...

Σουλιτσα σε βλεπω να παιρνεις σειρα πριν απο εμας για το δευτερο !!!με το καλο!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Μπήκα να δώσω το παρόν και ξαναφεύγω για το κρεβάτι..είμαι χάλια ΞΑΝΑ με την περίοδο..πονάω πάρα πολύ.

Εχτές που γυρίσαμε το ιντερνετ όλο κολλούσε και δεν μπορούσα να μπω.

Ελπίζω να είστε καλά, όταν θα συνέλθω θα σας έρθω.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

[quote name=maeleni;340832Παρεπιπτόντως μήπως κατά λάθος είδες καμία σας ποιός έφυγε χτες από το Greek Idol?

Οχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία' date=' απλά από περιέργεια![/quote]

Η Τάνια έφυγε Ελενίτσα μου!!

Η Τάνια έφυγε Ελενίτσα μου!!

Σούλα σ' ευχαριστώ. Κρίμα γιατί υπήρχαν κ πολύ χειρότεροι!

Πολύ όμορφη κοπέλα κ καλούτσικη φωνή, αλλά λίγο ψιλομυτούλα μου φάνηκε η Θεσσαλονικιά.

Περαστικά σου κι εσένα και στην arma.

Φιλιά στις υπόλοιπες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια εχεις και εσυ δικιο, χωρις βοηθεια ειναι τολμημα ενα δευτερο παιδακι...

Μαρια περαστικούλια, πάρε κτ για να ηρεμησεις...

Ελένη και εγω οτι ιωση δεν περασε δυο χρονια σχεδόν τωρα τις περιμενω ολες στον παιδικό..Τοτε τα άλλα παιδακια θα ειναι ντουρα και θα μαζευουμε εμεις μυξες...

Ασε που θα ξεκινουσαμε τον παιδικο τον Σεπτεμβρη αλλά τωρα με το οκτωβριανο μπεμπε που να τον στειλω...

Αληθεια πήγες απο εκεινον τον παιδικο να ρωτησεις;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα μου έχεις δίκιο. Ελπίζω να έχει πάρει κάτι από μένα κ να αρρωσταίνει δύσκολα, αλλά με τις μύξες κ τα φλέμματα ένα θεματάκι ψιλό το έχουμε, οπότε αυτό περιμένω κι εγώ.

Κι εγώ πάλι το σκέφτομαι αν θα πάει φέτος παιδικό, οπότε μπορεί κ να το γλιτώσουμε άλλη μια χρονιά.

Εσύ με 2 μαζί θα τα βγάλεις πέρα αν δεν πάει φέτος? Θα τον έχουν οι γιαγιάδες σας? Θα είναι και χειμώνας, εννοώντας ότι θα είμαστε κλεισμένοι μέσα.....

Ελένη ευχαριστω για το κουραγιο ....χαχαχαχα

Κοιτα η μαμα μου δουλεύει , οποτε εκ των πραγματων δεν μπορει να κατσει περα απο 10-15 μερες που θα πάρει αδεια..

Η πεθερα μου απο την άλλη ενω πήγαινε και εκεινη στο μαγαζι απο το πρωί μεχρι το βραδυ σταματησε το πρωινό εδω και ενα χρόνο για να εχει τον μικρό..Εγω θελω να το προσπαθησω μονη μου αν και εκεινη προχτες μου πέταξε οτι θα εξακολουθεί να κραταει τον μικρό για να με διευκολύνει μεχρι να πάει στον παιδικό..

Δεν της ειπα τπτ γιατι δεν ειναι ακομη η ωρα, αλλά δεν θα ηθελα με τπτ να ειναι ξεχωριστα τα παιδια...Αν δεν μπορει να ερχεται εκεινη στο σπίτι για τον πρωτο καιρό δεν μπορω να την αναγκάσω, θα ταλαιπωρηθω λίγο αλλά τα παιδια θα ηθελα να ειναι και να μεγαλώνουν μαζί..

Τον παιδικο σχεδον τον αποκλείω γιατι με τις παλιοϊωσεις που κυκλοφορουν ενα βρεφος χωρις αντισωματα ειναι πολύ ευκολος στοχος...

Καλημερα!

Μαρινακι ειναι αυτο που μου ειχε πει και εμενα η παιδιατρος και γενικως επεμενε πολυ απο περσυ.Οτι δλδ το ανοσοποιητικο τους ειναι ευαλωτο και δυναμωνει με το να μην κολλανε ασθενειες και οχι με το να κολλανε αυτο που λενε πολλοι ''αντισωματα'' κτλ...

Οποτε, αφου υπαρχει εξηγηση εφοσον το παιδι ειναι σχολειο και συνεπως μεσα σε ιωσεις, δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι,ερχεται το καλοκαιρι και θα ηρεμησει το παιδι και η μικρουλα πιστευω με το σιροπακι θα ειναι πολυ καλυτερα.

Οσο για τις μετρησεις μια χαρα ο Γιωργακης!Ολοκληρο παιδακι!

Σουλιτσα γενναια αποφαση!χαχα Αντε με το καλο βρε κοπελια.

Ιωαννιτσα ηθελα απο μερες να σε ρωτησω για το εγκαυμα...τον ενοχλει ακομα?

Ποτε σας ειπαν οτι θα φτιαξει ?

Μaeleni ακου να σου πω για το φαγητο...εγω εχω καταλαβει το εξης:Επειδη και ο δικος σου οπως και ο δικος μου, ειναι ανεπτυγμενα παιδακια( οπως τον ειδα στις φωτο) θεωρω οτι κατα καιρους κανουν απο μονα τους μια στοιχειωδη συντηρηση.Ετσι και ο δικος μου, πότε τρωει παρα πολυ ,ποτε μου βγαζει το λαδι και ολα αυτα τους τελευταιουε μηνες ενω πριν ηταν σταθερος και καλοφαγας.Παντως απο την περασμενη βδομαδα που τον πηγα για εξετασεις και μετα σαν να πατησα ενα κουμπι και τρωει τα παντα...δε ξερω τυχαιο?ξεαγχωθηκα εγω?μαλλον και τα δυο...οποτε μη σκας μια χαρα ειναι και να σου πω τη γνωμη μου...κανε και εσυ εξετασεις να δεις οτι ολα ειναι μια χαρα να ξεαγχωθεις και αστον..ξερουν αυτα...

Αρμακι μου παλι με την περιοδο?Μα τι στο καλο?Καμμια βελτιωση μετα την αποξεση?

Λαζαρενια σιδερενια και η μικρη σου.

Πετρουλα...πονεσε πολυ ο μικρος ε?Πω πω....μεγεια και το ποδηλατακι.Εμας ποδηλατει εδω και πολυ καιρο αλλα να σε ρωτησω...αυτα με τις βοηθητικες ειναι πιο ψηλα απο τα αλλα τα τρικυκλα?Θελω και εγω να του παρω...

Εμεις φετος εκτος της αλλεργιας δεν αρρωστησαμε ουτε καν μυξωθηκαμε καθολου ....θα πεσει γελιο απο Σεπτεμβρη .

Σε παιδικο κατεληξα και θα παμε μεχρι το τελος της εβδομαδας για την εγγραφη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τελικα πηρα τηλ. τον χειρουργο και κλεισαμε ραντεβου την Πεμπτη το πρωι θα σας εχω νεοτερα..να δουμε τι θα μας πει..

Αντε Μαργαριτα να δουμε τον Σεπτεμβρη πως θα πατε...θα σου ανοιξω γραμμη ψυχ. υποστηριξης για τις ιωσεις χαχαχαχα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μηπως επειδη το χερακι του ειναι εκτεθειμμενο σε αερα, ηλιο, σκονη τον ενοχλεί και τον τραβαει περισσότερο;;

Δεν θα ειναι τπτ, θα σας το πει και ο γιατρός, θα δεις....

Ριτα το ποδηλατο ειναι για παιδακια ανω των 2,5 ετων και ο δικος μου με το κατεβασμα της σελας και λίγη προσπάθεια ίσα που φτανει να γυρισει όλο το πηδαλι.Ο Γρηγορης νομιζω θα τα καταφερει μια χαρα καθως ειναι πιο ψηλος..

Ειναι αυτο, ακριβως το ιδιο , μονο που εχει προφυλακτηρες και στις ροδες

http://www.specialized.gr/component/page,shop.product_details/flypage,flypage_new.tpl/product_id,7/category_id,19/option,com_virtuemart/Itemid,206/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...