Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλες και παιδακια.

να πω στην μαμαλευτερακη οτι ποτε δεν θα νιωθεις αχρηστη γιατι κανεις οτι καλυτερο θαμπορουσες στο παιδι σου.μην το βαζεις μεσα σου γιατι θα τρελαθεις!μην αφηνεις να στο κανουν.

ειναι απαραδεκτη η γυναικα!!!

ριτα πολυ ωραιο το παρτυ σας.και του χρονου καλυτερα ακομα!

οπως και να τα κανετε τα παρτυ σας τελεια θα ειναι.

εμεις σας ειπα τελικα τα καναμε σπιτι μας .

100ε χαλασαμε μαζι με την τουρτα και ειχα και πολλα φαγητα.

τυροπιτακια-λουκανικοπιτακια

πιτσα-κεφτεδακια-τοστακια-πεινιρλι σε ενα πιατο στον καθενα

κεικ ,σνακ,μακαρονοσαλατα,αναψυκτικα ,αυτα!

ζαχαρωδη για τα μικρα και χυμους φαν!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγγνώμη βρε κορίτσια για πριν. Μπήκα και εγώ, πέταξα την παρόλα μου και μετά εξαφανίστηκα.

Μόλις γυρίσαμε από το σχολείο η Αλεξάνδρα είχε πολλή γκρίνια. Της έβαλα θερμόμετρο και είχε 37,4. Σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά μέχρι να ξυπνήσει έιχε 38,7. Της δώσαμε πονστάν και τώρα είναι απύρετη. Ρωτήσαμε τον παιδίατρο αν πρέπει να κάνουμε εξετάσεις αλλά δεν το θεωρεί απαραίτητο τώρα. :confused::confused::confused::confused: Πιστεύει ότι είναι ίωση. :|:neutral::| Θα την παρακολουθήσουμε και θα μιλήσουμε και παλι αύριο.

Το θέμα είναι ότι εγώ έχω κουραστεί πια. Εκεί που λέμε 'Δόξα Τω Θεώ τελειώσαμε΄είμαστε 'αμάν τα ίδια πάλι' :(:(:(:(:(

Λαζαρένια καλά έκανες και έκανες τα γενέθλια σπίτι. Και εμείς κάτι τέτοιο σκεφτόμαστε......αν φυσικά είμαστες γεροί ως τότε.

Μαμάλευτεράκι δεν έχω λόγια για την πεθερά σου. Απίστευτη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ηλιανα μου ηρεμισε και κανε αυτο που νομιζεις εσυ οτι ειναι σωστο για το παιδι σου.αλλωστε οι μανες ξερουν πολυ καλυτερα απο ολους τι πρεπει να κανουν για το ιδιο τους το παιδι.

κλεισε τα αυτια σου και μην ακους.κανε την χαζη.

σε εμας ο θηλασμος ηταν δυσκολος,δεν ειχα καμια φιλη κοντα που να εχει προσφατη εμπειρια και ετσι ακουγα μονο τους γιατρουςσε καθε γευμα λιγο και μετα συμπληρωμα.ηταν και η μικρη 2500 δεν ειχε δυναμη και εκανα την ευκολη λυση γιατι αυτο επεμεναν οι γιατροι οτι ειναι το σωστο.επαθα και 2 μαστιτιδες και στους 2 μηνες ξεκινησα να το κοβω .ωσπου πεθανε η γιαγια μου και απο την μια μερα στην αλλη χωρις φαρμακα δεν εβγαζε σταγονα.

διαβαζοντας το παρεντς(που το ανακαλυψα μετα την γεννα) βοηθησα εγω χωρις εμπειρια πολλες κοπελες,με πιο προσφατο παραδειγμα την συναδελφο που σε συνδιασμο με την ντελενι δεν εκοψε τον αποκλειστικο θηλασμο 2,5 μηνων που γυρισε στο γρσφειο και συνεχιζει ακομα.

δεν ειμαι βεβαια της αποψης του θηλασμου σε παιδια 2-3 ετων και πανω,αλλα ειναι δικαιωμα της καθε μανας και μπραβο σε οσες το κανουν και σε σενα προσωπικα.

τουλαχιστον σε επομενο παιδι ξερω τι θα κανω και θα εχω και εσενα στο πλευρο μου να με βοηθας,ετσι?

σκεφτομαι πρωτο στοχο τις 40 μερες,μετα 3 μηνες μετα εξαμηνα και αν ολα πανε καλα μεχρι χρονο.

αν κανουμε αλλο παιδι γιατι μας επιασε και η κριση χαχαχα

φιλια σε ολες και σε σενα ηλιανα μου ενα παραπανω για να καλμαρω τα νευρακια που εχεις με την πεθερουλασου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

γιοβαννα μου να πατε να κανετε εξετασεις.

εμεις περισυ ειχαμε ταλαιπωρηθει με συνεχομενους πυρετους και αφου αποκλεισαμε τα παντα τελικα ηταν η απο ιωσεις η απο την πολυ μικρου βαθμου παλινδομηση που εχει λογω των χειρουργειων.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

αχ βρε γιοβανα μου.πολυ λυπαμαι για την αλεξανδρα!γιατι συνεχεια να αρρωστενει και ταλαιπωρειται η καημενουλα,ταλαιωρηστε κι εσεις!

ειναι αυτο που λενε οι παιδιατροι για τους παιδικους τελικα?

τι να πω κοριτσι μου.εδω εγω τα εχω φτυσει.ανα 1,5 μηνα αρρωστενει η λαζαρενια που εσεις που δεν περνετε ανασα.

κουραγιο και κανε εξετασεις για να ηρεμησετε.

βικυ μου πολυ ωραια τα λες.οσο για δευτερο παιδακι εγω το αποκλειω πια!

η μαμα σου που χαθηκε?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

μαμαλευτεράκη εκτός από τη μητέρα μου και την αδερφή μου που μπορούν να με κάνουν Τούρκο, (αν και έχει πολύ καιρό να συμβεί), δεν έχω ακούσει άλλον άνθρωπο που θα μπορούσε να με φέρει σε κατάσταση έξαλλη! Νομίζω οτι η πεθερά σου είναι μία από αυτούς (με την καλή έννοια, πάντα).

Τώρα για τον θηλασμό, στα χωριά δεν θέλουν να ξεχωρίζει κανένας, κάνουν το παν να προσαρμοστούν στο "κοινωνικό συμβόλαιο" γιατί δεν έχουν μάθει να υποστηρίζουν τη διαφορετικότητα. Δεν τους ενδιαφέρει αν κάνουν κακό πχ στα παιδιά τους, πιστεύουν πως τα πράγματα "είναι έτσι" και μόνο έτσι. Δεν μπορούν να σκεφτούν πέρα από αυτό που γνωρίζουν.

Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν θα ξαναπήγαινα για αρκετό καιρό. Εκτός αν αποφασίσεις να αντιμιλήσεις για να το βγάζεις από μέσα σου. Δεν φταις για την αδιαλλαξία και το πρόβλημα που έχει να αποδεχτεί οτι είναι δικό σου παιδί και όχι δικό της, αρα ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα. Επιπλέον δεν σεβάστηκε την επιθυμία σου να μη μοιραστείς την εγκυμοσύνη και πιστεύω σου δίνει το δικαίωμα να είσαι και εσύ λίγο bitsch. Δεν μπορούν να έχουν το ακαταλόγιστο άνθρωποι που έχουν σώας τας φρένας! Είναι υπεύθυνοι γι'αυτά που λένε, για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν...

Παλιότερα δεν μιλούσα κι εγώ αλλά τώρα έχω καταλάβει οτι π.χ. και η δική μου πεθερά που είναι σκληρό καρύδι, μόνο όταν αντιμιλάω καταλαβαίνει! Εκείνες ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξουν. Μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις κάτι για να αισθάνεσαι καλύτερα.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μαμά Λευτεράκη κράτα γερά!!!

Γιοβάννα μου περαστικά σας! Να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω!!!

Σήμερα παραπονιόμουν κι εγώ στη γιατρό για το ότι ο Γιώργος κολλάει τα πάντα και μήπως να του κάνουμε εξετάσεις κλπ...Μου είπε ότι 1. παρόλο που βήχει κάποιες στιγμές και εχει μυξούλες δεν βλέπει να έχει τίποτα ουσιαστικό 2. είναι πολυ ενθαρρυντικό το ότι από το Γενάρη δεν έχει ξανακάνειι πυρετό και ναι μεν τσιμπάει ό,τι κυκλοφορεί αλλά τα περνάει στο φτερό και 3. μου επισήμανε ότι δεν είναι τυχαίο πως κάποια παιδάκια δεν αρρωσταίνουν καθόλου και άλλα συνέχεια, συμβαίναι γιατί αν περάσουν 2-3 απανωτές ιώσεις το ανοσοποιητικό παθαίνει μεγάλο κλακάζ και μετά είναι πολύ εύκολο να προσβληθεί ο οργανισμός τους από ο,τιδήποτε! Ας ελπίσουμε να τελειώσαμε για φέτος! Το καλύτερο? Εκεί που μου έλεγε να μην αγχωθώ γιατί σε αυτή τη φάση μπορεί όχι απλά να μην πήρε αλλά να έχασε και βάρος, τον βρήκε 11.900γρ και σχεδόν 90 πόντους! Έβαλε δηλαδή περίπου 600γρ και 3 πόντους! Πειράζει που πριν να πάμε τον είχα ταίσει 2 κουτάλες τραχανά και είχε πιει 200μλ νερό???:tongue::tongue::tongue:Σήμερα κάναμε και το τελευταίο μας εμβόλιο για φέτος επιτέλους!

Όσο για τη μπουμπού, έπαθε πλάκα όταν προσπάθησα να την ταίσω μπροστά της και είδε πώς κάνει! Μιλάμε να πλησιάζει στο στήθος και να σκάει στο κλάμα! Το ίδιο και με το μπιμπερό κάνει κατ' ελάχιστον 40 λεπτά για να πιει 120μλ και αν! Εντομεταξύ τεντώνεται, τινάζεται κ.α. οπότε μάλλον έχουμε ΓΟΠ (ας ελπίσουμε να μην κάνει και αλλεργία γιατί δε θα την παλέψω!)! Από αύριο ξεκινάμε epadoren και βλέπουμε, σε 10-15 μέρες πώς θα πάμε! Μου επιβεβαίωσε ότι και υπέρηχο να κάνουμε δε θα είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς συμβαίνει και ότι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να δεις αν ένα παιδάκι έχει ΓΟΠ είναι η μέτρηση ph που όμως απαιτεί 24ωρη νοσηλεία και ταλαιπωρία γιατί βάζουν σωληνάκι στο στομαχάκι του παιδιού και τραβάνε ανά τακτά χρονικά διαστηματα υγρό για να δούνε αν είναι όξινο!:? Είναι ανατριχιαστικό! Ας ελπίσουμε με το σιρόπι να δούμε βελτίωση!Έκανε κι εκείνη 2 εμβολιάκια, ας ελπίσουμε να μην έχουμε παρενέργειες και από αυτά!

Τεράστιο το σεντόνι μου? Φτάνει και να σκεπαστώ απόψε! Καληνύχτα σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!!!

Ιωάννα κανε υπομονη και συντομα θα γινει καλά το κοριτσακι σου.

Τα παιδάκια που πηγαίνουν στον παιδικο αρρωσταινουν με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα απ'ότι τα αλλα.Καταλαβαίνω οτι σας καταβαλλει ολους και σας ρίχνει και κυρίως στενοχωριεσαι που την βλέπεις ετσι, όμως δεν κανεις κατι εσυ λάθος, ούτε και μπορείς να κανεις κτ για να το ανατρεψεις..

Αυτη η χρονια για τα περισσότερα παιδακια ήταν σκετο παιδεμα....

Μαρίνα μήπως εκτος απο το φαγητο που εδωσες στον Γιωργο πριν πατε παιδιατρο του τραβηξες και τα ποδια για να τανύσει;;;Μωρε τι ειν'αυτα που λές;;;Ο Γιωργος ειναι τελειος και ειναι και ψηλός, εεε.....

Για τη μπουμπου μην στενοχωριεσαι, θα πιει το σιροπάκι της και σιγα-σιγα θα επανελθει..

Πάντως ρε Μαρίνα τελικαη επιλογη να μη δουλέψεις αμεσα - εφοσον ειχες τη δυνατοτητα - νομιζω οτι σε βόλεψε, αν κ'υπάρχει πολλή κουραση ...

Μαμαλευτερακη συμφωνω με τα κοριτσια και με τη sunsun..Νομιζω όμως οτι επειδη απο την αρχη ησουν ανεκτικη μαζί της ότι και να κάνεις απο εδω και περα θα είσαι η κακια νύφη και εκεινη θα κανει του κεφαλιου της και θα λέει οτι της κατεβει...Επρεπε απο την αρχη να της κοψεις τον αερα αν και ποτε δεν ειναι αργα..Εγω στη θεση σου για να καταλάβει οτι δεν ενεργει σωστα δεν θα πήγαινα ξανα, όμως θα εστελνα το παιδι να το βλέπουν....

Λαζαρενια τι κανετε εσεις;Εχετε ηρεμησει καθολου;;Πως περνατε γενικώς;;

Η Μαρία που ειναι;;Δεν επεστρεψαν;;;

Να σας πώ και τα δικα μας..

Χτες το μεσημερακι, λίγο πριν σχολασω με παίρνει τηλ. η πεθερα μου και μου λέει μες τη στενοχωρια "αχ πως να στο πώ, πήρα μια στενοχωρια, δεν ξερεις τι παθαμε...." κοπηκαν τα πόδια μου, της λέω "πές βρε παιδι μου τι εγινε!!!" και μου ειπε οτι πήγαν στο φουρνο να πάρουν κουλουρακι και γαλα για τον μικρό και εκεινος ενω ήταν διπλα της ανοιξε το βρυσακι με το ζεστό νερό απο τη μπουκαλα που ηταν στο καταστημα και έκαψε το χερακι του..Τελικα είναι λίγο στο πάνω μερος της παλάμης του αλλά χτες μολις το ακουμπουσε καπου εσκουζε..Το απόγευμα με πήρε τηλ. ο καλος μου να πάμε απο εκει μια βολτα και οταν μπήκαμε στο μαγαζί ειδαμε να μας περιμενει ενα πολύ ωραιο ποδηλατο με βοηθητικές ροδιτσες..Απο τις 5.30 ώς τις 8 που φυγαμε δεν ξεκολλησε απο πάνω του..Τι το γυρνουσε, τι το κουδουνακι του χτυπουσε, τι ανεβαινε και επεφτε..Τελικα μεχρι να φυγουμε συντονιστηκε και με τα πηδαλια και επειδη δεν φτανει να κανει όλο τον κυκλο το μισογυρναει όσο μπορεί...Δεν αφηνε κανεναν μας να τον βοηθήσει και μολις το αγγιζαμε μας φωναζε...χαχα

Ηταν δωρο της γιαγιας γιατι στενοχωρεθηκε πάρα πολύ με το συμβαν και ηθελε να του δωσει λίγη χαρα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα,

Πετρούλα μου ευτυχώς που ήταν μικρό το κακό.

Με γεια και το ποδηλατάκι.

Ηλιάνα μου μάλλον θα πρέπει να τη βάλεις λίγο στη θέση της.Εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο για το παιδάκι σου και οσο για το θηλασμό τι ανακατατευονται???Δεν ζητάς και κανενός τη βοήθεια.

Μαρινάκι μου εύχομαι να περάσει της μικρούλας.Αυτή την εξέταση που λες την εκανε προσφατα ένα ανιψακι μου 5 χρονων και είναι πολύ σπαστική.

Για το αγοράκι σου τι να πω φτου φτου!!!(μαλλον θα την ταισω και εγω τραχανα την επομενη φορα που θα παμε για μετρησεις)

Giovanna μου εχεις δίκιο βρε κουκλίτσα μου.Περαστικά σας και ευχομαι να είναι το τελευταίο.

Κορίτσια να σας πω και κατι????Αρχισα και εγω να σκεφτομαι για δευτερο παιδακι.Την βλέπω την καημενη να παιζει μόνη της και να τρελενεται από τη χαρά της μόλις ερθει κανενα παιδακι και κατι μου κανει κλικ!!!!!

Ευτυχώς η μικρούλα χθες ηταν καλά οπότε η κοιλίτσα μαλλον κατι τυχαιο θα ηταν .

Παιξαμε , πηγαμε στις κουνιες εφαγε κανονικα.

Το μπούκωμα βέβαια παραμένει αλλα που θα παει θα καλοκαιριασει!!!!

Διαφημίσεις

Ευτυχως Σουλίτσα η μικρη ειναι καλά...Εσυ πως είσαι;;;;

Κορίτσια να σας πω και κατι????Αρχισα και εγω να σκεφτομαι για δευτερο παιδακι.Την βλέπω την καημενη να παιζει μόνη της και να τρελενεται από τη χαρά της μόλις ερθει κανενα παιδακι και κατι μου κανει κλικ!!!!!

Αυτο κι αν ειναι κινητρο...Το εχω παρατηρησει κι εγω με τον Ανασταση..Εσυ ξερεις οτι δεν εχουμε και γειτονια εκει που ειμαστε και για να δουμε παιδακι πρεπει ή να ερχονται σε εμας ή να πηγαίνουμε εμεις κάπου πάντα με το αυτοκινητο..Αλλιως ομως ειναι με ενα αδερφακι όλη μερα μες το σπίτι και αλλιως για μια ωρα που θα παιξει με φιλους ή ξαδερφακια...

Μπραβο που το σκεφτηκες ετσι..Εγω τωρα το καταλαβαίνω

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα σας.

Πετρούλα μου ευτυχώς που δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Και μεγειά το νέο σας ποδήλατο!

Σούλα σε βλέπω γρήγορα στο club χαχαχα.

Giovanna αχ μωρέ πάρα πολλά τραβήξατε φέτος με ιώσεις. Τι να πω. Περαστικά σας.

Μαμαλευτεράκι, κακώς δεν της είπες κι άλλα, όχι μόνο για το θέμα του θηλασμού, που νομίζω ότι είναι δική σου απόφαση, αλλά και που δεν σεβάστηκε την επιθυμία σου να μείνει μετξύ σας αυτό που της εκμυστηρεύτηκες.

Οκ μητέρα του άντρα σου είναι, αλλά νομίζω κ λίγος σεβασμός στον άλλο, όποιος κι αν είναι αυτός, μικρός ή μεγάλος, θα έπρεπε να υπάρχει.

Μαρίνα είδες ο τραχανάς? Δοκιμασμένος! Κάνει θαύματα. Πολύ καλός ο γιός σου. Για το μωράκι τώρα εύχομαι να κάνει δουλειά το σιροπάκι κ να μην χρειαστεί να κάνετε την εξέταση.

Οι υπόλοιπες μανούλες κ παιδάκια πως είναι?

Κωνκων, kiko, Joa και όποια άλλη ξεχνάω?

Παρεπιπτόντως μήπως κατά λάθος είδες καμία σας ποιός έφυγε χτες από το Greek Idol?

Οχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, απλά από περιέργεια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ευτυχως Σουλίτσα η μικρη ειναι καλά...Εσυ πως είσαι;;;;

Καλύτερα είμαι Πετρούλα μου αν και η δυσπνοια δεν με εχει αφησει τελειως και το στομαχι μου ειναι ακομα κομπος.

αλλα που θα παει θα περάσει.

Και οσο για παιδακια εμείς έχουμε στη γειτονια αλλα εινια μεγαλύτερα και σχεδον δεν την παιζουνε!!!!

Τώρα βεβαια θα γεννήσει η ξαδερφούλα μας που μενει ακριβως διπλα αλλα και πάλι δεν ειναι το ιδιο ξαδερφακι (αγορι) με αδερφακι.

καλημέρα φίλες...δυστυχώς δεν διάβασα τίποτε...οπότε και δεν μπορώ να σχολιάσω. Μιάς και πλέον η επιχείρηση τήνει να γίνει πραγματικότητα ψιλοτρέχω να βγάλω άκρη. Σήμερα ήθελα να πάω οαεδ αλλά έπεσα στις απεργίες...ας ελπίσουμε πως την πέμπτη θα μπορέσω να πάω!

m57Zp2.png

καλημερα κοριτσια.μπραβο σας που τα καταφερνετε με 2 μωρα και σκεφτεστε και για δευτερο!!!

κι εγω θα ηθελα να της χαρισω ενα αδερφακι αλλα τωρα φαινεται μακρυνο.

πρεπει να μπουνε καποια πραγματα σε ταξη!

μαρινακι τελειες οι μετρησεις σας.

οσο για την μπουμπου υπομονη τι αλλο?

πετρουλα φανταζομαι χαρα με το ποδηλατακι ο αναστασης.πως παει η εγκυμοσυνη?

σουλα περαστικα κ σε εσας και με το καλο και το δευτερο!

μαελενι καλημερα και σε σενα.πως εισαι?

υπολοιπες μανουλες ειστε καλα?

γιοβανα πως ειναι η αλεξανδρα?

η λαζαρενια μια μερα εκανε πυρετο μονο ,αλλη μια δεκατακ τελος.απλα που μου κανε εμετο 3 φορες.την περασε στο ποδι μαλλον .

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...