Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ πάλι για τον ύπνο δεν αγχώνομαι καθόλου...αν θέλει ας κοιμηθεί μαζί μου αν όχι ας μην κοιμηθεί. Γουστάρω να κοιμόμαστε και αγκαλίτσα! Κι ο άντρας μου κι εγώ έχουμε την ίδια άποψη σ΄αυτό!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ!ηρθα παλι.απλωσα κ κατι ρουχα τωρα.

σουλα κι εγω 3 μερες εχω ημικρανιες.πυρετο δεν εχω καθολου κ συναχακι κ βηχα πολυ λιγο.

αλλα κεφαλι χαλια!η μικρη λιγο βηχει.ευχομαι να ναι περαστικο να τελειωνω!

παντως επειδη πασχω απο ημικρανιες μηπως εχεις?κ εγω θα το κοιταξω και αν ειναι να παρω μια σκονη.

σαρδελακι οχι δεν με αγχωνει αυτο που ερχεται σε εμας αλλα το αν την εχω κανει ανασφαλη.δηλαση αυτη η αλλαγη.την κοιμιζω σε εμνα κ αι μετα ξυπναει στο κρεβατι της.αυτο λεω.

εσυ τον εχεις στο δωματιο σου?

εγω κοριτσια δεν μπορεσα να τα καταφερω να κοιμαται μονη της.αρχισε απο την αρχη εστι.δηλαδη η πεθερα μου την βολταρε μεσα στο σπιτι και εμαθε αγκαλια να κοιμαται κ περπατητο!!!οποτε μετα δυσκολευτηκα.

δεν πειραζει μωρε θα μεγαλωσουν κ θα μαθουν στα κρεβατακια τους.(τωρα το ποτε ειναι το θεμα???οταν παντρευτουν μηπως????:P:p:p)

αλλο με κουραζει τωρα.την βαζω στο καθισμα να φαει.επειδη ηταν δυσκολη στο φαγητο και δεν ετρωγε την αφηνα να τρωει μονη της.στην αρχη με τα χερια και μου τα εκανε χαλια.εμαθε ομως τις γευσεις(οχι ολες)

μετα εμαθε με κουταλι επιτυχως αλλα τι κανει.

αν βαρεθει αρχιζει κ παιζει και αδειαζει ολο το φαγητο στο δισκακι της κ πεταει το πιατο κατω.γινεται χαλια!καθε μερα καθαριζω το χαλι κ αλλαζουμε μπλουζες φανελα γιατι δεν θελει ουτε σαλιαρα!!!

αχ κουραστηκα πια!γιατι το κανει αυτο?τι κανω παλι λαθος?

αλλο που κανει.της δινω τον χυμο της σε ποτηρακι που δεν τρεχει κ αυτην το γυριζει κατω κ το παταει για να χυθει.μου εχει γεμισει τον τοπο με χυμους κ απο το πατωμα δεν βγαινουν οι σταμπες!πρεπει συνεχως να μαι απο πανω της!

αχ δυσκολο παιδακι εχω...το μωρο μου!!!

κωνκων που εισαι καλε?εισαι καλα?ο μικρουλης ειναι αρρωστος?

κα φωτεινη μπραβο στην φωτεινουλα!σε λιγο γλωσσα δεν θα βαζει μεσα!

σαρδελακι ωραιο το φαγητο σου αλλα εγω αναγουλιαζω με την κρεμα γαλακτος.ισως επειδη δεν μου αρεσει το γαλα.

ο ριτασυζυγος ειναι καλυτερα?τι συμπτωματα εχει ριτακι?περαστικα σας μωρε.εγω δεν ξερω ,φοβαμαι να παω να κανω το τεστ.και αν με κρατησουνε μεσα τι θα κανει το μωρακι μου??

να σας πω για την κουκλα μου.σας διαβαζα κ ηρθε στην αγκαλια μου κ βλεπει το αβαταρ της βικυς μας και λεει ''μπελα μπελα''.

εννοουσε την φωτεινουλα που ειναι στην κουνια!!!καλα τρελαθηκα.μετα της δειχνω το δικο μου κ μου λεει ''ντοραα'':P:p:p

χαχα και μετα της εδειχνα ολωνων σας!

λοιπον της κας φωτεινης το ειπε ''μπαλα''

της eva-rafaela μας και σαρδελακι,σουλα,stone ειπε ''μπεμπα''

της deleni ''λακι'' κουνελακι και της ριτα ''μπαλα'' που ο γρηγορακης σουταρει την μπαλα!!!

το βατραχακι δεν το καταλαβε και κοιταζε ετσι:roll:χιχιχιχι

1654096yn4fep17z7.gif

και συνεχιζω...

βατραχακι καλα να περασετε στη θασο!πολυ θελω να παω καποια στιγμη.

κα φωτεινη καλα τα λετε γι αυτο το παλιοκρατος που ζουμε.κριμα να απολυσουνε τωρα τοσο κοσμακι και φυσικα την βικουλα μας!μετα τι θα κανει?

stone μου μπραβο στο παληκαρακι σου.χαρηκα παρα πολυ που δεν ηταν σοβαρο!

κ ο γιατρος τελειο τον βρηκα.ετσι κανει τα παιδια να μην φοβουνται!

βατραχουλινα εκανε προτασουλα?μπραβο του!

προτασουλα ειναι πανω απο δυο λεξουλες?εμενα δεν εχει πει τρεις μεχρι τωτα που να καταλαβαινω.δηλαδη λεει''μαμα καιει σηδξδςθςθισξςες(κινεζικα).

τωρα εμεις μαθαμε και αλλα φρουτακια.

της δειχνω το μηλο κ λεει ΄΄μηλο''

μανταρινι ''μανινι''

πορτοκαλι ''καλι'' κ αλλα πολλα.καλα την μπανανα την ελεγε απο μηνων.

αρμακι συγχαρητηρια για το δευτερο δοντακι.καλα πηρε φορα.να δεις τωρα ολα μαζι θα βγουνε!

εμεις εχουμε βγαλει τους τραπεζιτες κ τωρα βλεπω τα σκυλοδοντα να βγαινουν.αυτα πονανε νομιζω πολυ γιατι εκτος που εχει γκρινια ,εκανε κ διαροια χθες εκτος κ αν ειναι απο την ιωση!

παντως απο οτι θυμαμαι τα κατω δοντια δεν μας πονεσανε τοσο οσο τα πανω.

1654096yn4fep17z7.gif

αλλο με κουραζει τωρα.την βαζω στο καθισμα να φαει.επειδη ηταν δυσκολη στο φαγητο και δεν ετρωγε την αφηνα να τρωει μονη της.στην αρχη με τα χερια και μου τα εκανε χαλια.εμαθε ομως τις γευσεις(οχι ολες)

μετα εμαθε με κουταλι επιτυχως αλλα τι κανει.

αν βαρεθει αρχιζει κ παιζει και αδειαζει ολο το φαγητο στο δισκακι της κ πεταει το πιατο κατω.γινεται χαλια!καθε μερα καθαριζω το χαλι κ αλλαζουμε μπλουζες φανελα γιατι δεν θελει ουτε σαλιαρα!!!

αχ κουραστηκα πια!γιατι το κανει αυτο?τι κανω παλι λαθος?

αλλο που κανει.της δινω τον χυμο της σε ποτηρακι που δεν τρεχει κ αυτην το γυριζει κατω κ το παταει για να χυθει.μου εχει γεμισει τον τοπο με χυμους κ απο το πατωμα δεν βγαινουν οι σταμπες!πρεπει συνεχως να μαι απο πανω της!

Εγώ αυτο εδω το πράγμα δεν το αντεχω και είμαι διατεθειμένη να του τα δινω εγω, παρα τα μισα να τρώει, τα μισα κάτω, τα μισα στα ρούχα και να ουρλιαζω..Χάνω την υπομονη μου ετσι...Τον ταϊζω εγώ λοιπόν και τελος..Και προχτες που σας θυμηθηκα λέω ας του δώσω πατατουλες που τηγανισα και πια πόσο θα λερώσει..εε, τις εκανε νια-νια μόνο και μονο για να με εκνευρίσει..

να σας πω για την κουκλα μου.σας διαβαζα κ ηρθε στην αγκαλια μου κ βλεπει το αβαταρ της βικυς μας και λεει ''μπελα μπελα''.

εννοουσε την φωτεινουλα που ειναι στην κουνια!!!καλα τρελαθηκα.μετα της δειχνω το δικο μου κ μου λεει ''ντοραα'':P:p:p

χαχα και μετα της εδειχνα ολωνων σας!

λοιπον της κας φωτεινης το ειπε ''μπαλα''

της eva-rafaela μας και σαρδελακι,σουλα,stone ειπε ''μπεμπα''

της deleni ''λακι'' κουνελακι και της ριτα ''μπαλα'' που ο γρηγορακης σουταρει την μπαλα!!!

το βατραχακι δεν το καταλαβε και κοιταζε ετσι:roll:χιχιχιχι

Τρέλα η Λαζαρενια μας!!Στοματακι μέλι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

λαζαρενια μου σ'ευχαριστω!

εγω ετοιμαζω τα τελευταια πραγματα για μας δεν πηρα πολλα αλλα για τον μικρο αρκετα τι να κανω το σπιτι ειναι λιγο αποκεντρα.

αν δεν προλαβω να ξαναμπω σας φιλω γλυκα ολες και θα μου λειψετε!

τα λεμε τη Δευτερα!!!

000203F8.gif

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Χαθηκα χθες, αλλα επηξα στη δουλεια και επρεπε να φυγω και νωριτερα γιατι ειχα κανονισει κομμωτηριο μια και η ριζα κοντεψε να μου φτασει στα αυτια και επισης γιορταζε και ο αντρας μου και βγηκαμε το βραδυ τα δυο μας εξω για φαγητο, οποτε ημουν ολη μερα με την ψυχη στο στομα!

Λαζαρενια αντε πηρατε τα πανω σας! Δες τη θετικη πλευρα τωρα ανακαμψατε! Ξεμπερδεψατε μια και καλη, αλιμονο απο μας!

Ριτα επιτελους καλυτερα και ο αντρας σου, παει κι αυτο!

Κωνκων και Ιωαννα περαστικα στα αγορακια σας! Αντε παλι απ'την αρχη...

Βατραχακι καλο ταξιδι και να περασετε τελεια! Θελω κι εγω ταξιδι...:(

Stone τελεια τα νεα σας! Ησυχασατε κι εσεις!

Μαρινα, επιπεφυκιτιδα ε? Τρεχα για κολλυριο!

Βικυ καλους αγωνες! Μακαρι να δικαιωθειτε, ελεος πια τοσες οικογενειες να μεινουν στο δρομο...

Στο θεμα του υπνου τωρα εμεις τον Σωτηρη το πρωι και το μεσημερι τον κοιμιζουμε στο καροτσι. Δεν υπαρχει αλλη λυση, αμα δεν ειναι νυχτα δεν το κλεινει το ματι αλλιως. Εχω σκοπο ομως μετα τις γιορτες να το κοψω... Το βραδυ του δινω το γαλα του στο κρεβατι το δικο μας και μετα σβηνουμε ολα τα φωτα κανουμε αγκαλιστες 5 λεπτα (οπου με αγκαλιαζει και μου φιλαει ολη μου τη μουρη και λιωωωωωνω η μανα) και μετα ξεραινεται! Καποιες φορες βεβαια που δεν τα εχουμε καταφερει και τον εχω παει στο κρεβατι του εχει κοιμηθει μονος του μετα απο κανα τεταρτο που με φωναζει για να δει που ειμαι... Δε με ενοχλει ομως, εκεινη η ωρα ειναι η καλυτερη της ημερας, οπως βολευεται το μωρο! Μολις κοιμηθει τον παω στο κρεβατι του και υπαρχουν δυο ενδεχομενα. Η που θα το παει σερι μεχρι το πρωι, ή που κατα τις 2-3 θα ξυπνησει και θα με φωναξει και θα τον φερω στο κρεβατι μας, οπου ξεραινεται σε 1 λεπτο. Και ετσι θα τη βγαλουμε μαζι ολη τη νυχτα! Να σας πω κατι ομως, δε με νοιαζει καθολου! Για ποσο καιρο ακομα θα ειναι μωρακι και θα ερχεται στο κρεβατι μας? Αυτο λεει και ο αντρας μου! Επισης πιστευω πως με το να μην του στερουμε το κρεβατι μας, τον γεμιζουμε ασφαλεια, και οχι ανασφαλεια! Ξερει οτι ειμαστε παντα εκει γι'αυτον! Ετσι το βλεπουμε εμεις τουλαχιστον...

t7fQp3.png

αχ μπραβο βρε ανα.να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου.με την λαρυγγιτιδα πως πατε?

ετσι περιπου ειμαστε κ εμεις στο θεμα του υπνου.αρα με ανακουφισες τωρα.οποτε ασφαλεια νιωθει το μπουμπουκι μου!!!

α!να πω οτι κ τον αντρα μου του ειχε βγαλει το ματι η μικρη κ εβαζε κολυριο.πολυ πονος.δεν θυμαμαι πιο ηταν ομως!

επιπεφυκιτιδα κ εμεις την περασαμε.παλι με κολυριο την περασαμε .προσοχη σε σεντονια -πετσετες!

1654096yn4fep17z7.gif

arma βλέπω βγάλατε δοντάκια !!! τέλεια!!! Είδες που ωρίμασε ;;

Εμείς περάσαμε τη βδομάδα στο νοσοκομείο με ουρολοίμωξη... Θα τα γράψω όλα αναλυτικά αλλά μόλις σήμερα βγήκαμε.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1403295#post1403295

Εύχομαι όλα τα μωράκια σας να 'ναι καλά. Θα διαβάσω μάλλον αύριο τα μηνυματάκια σας να δώ τί κάνετε.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

sun sun περαστικούλια σας...

λαζαρένια αμαν βρε παιδάκι...μισή μέρα χρειάστηκα για να διαβάσω αυτά που έγραψες :mrgreen:

μετά από το περιστατικό που είχαμε είμαι δίπλα του ναι...κοιμόμαστε μαζί, αλλά από την αρχή δεν είχαμε το άγχος να τον πάμε στο δωμάτιό του πραγματικά...δεν έχω πρόβλημα...όπου θέλει ας κοιμάται!

m57Zp2.png

Γεια σας μάνουλες,

από το πολύ το τρέξιμο σήμερα ξέχασα να φάω, τώρα το ετοιμάζω το τραπέζι.

Η Φωτεινή ανέβασε έως 38.2 έως την ώρα που την είχα , με λίγο συνάχι και λίγο ξερόβηχα σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Η παιδίατρος είπε ότι μπορεί να είναι και από το εμβόλιο που έβαλε περασμένη εβδομάδα της κοινής γρίπης.

Εγώ σήμερα το απόγευμα πήγα με την Κάλλη σε μια παθολόγο γιατί βουίζει το αυτή της και έχει συχνά πονοκεφάλους. Αφού την εξέτασε και συζήτησαν, βγήκε το πόρισμα ότι μπορεί να είναι από το ανχος, θα κάνουμε και αιματολογικές μια και έχει χαμηλό σίδηρο και φερετινη για να δούμε σε τι επίπεδο είναι τώρα.

Την ρώτησα για την νέα γρίπη και μου είπε ότι μονo στην Ελλάδα ασχολούνται τόσο έντονα με το εμβόλιο.

Η ιδία έχει ένα μωράκι 5 μηνών, ήταν για μια εβδομάδα στο Λονδίνο για σεμινάρια και όλες αυτές της μέρες δεν είπαν ούτε μια φορά στης είδησης για αυτό το θέμα.

Δεν συμφωνεί για τον εμβολιασμό του Η1Ν1 πάρα μονο για την κοινή γρίπη που κάνει ο κόσμος κάθε χρόνο.

Πάω να φάω και θα επανέλθω αργότερα μαγείρεψα μαυρομάτικα φασολιά με σέσκουλα και κούκλες μου είναι τέλειο το φαί πρώτη φορά το κάνω

κοριτσάκια μου τζα!!!!!!!!!!

Επιτέλους έχουμε Ιντερνετ στο σπίτι!!!!!Βέβαια λίγοδύσκολα με την ραφαέλα!!!

Δεν σας διαβασα από το μεσσημέρι και μετα ....θα επιστρεψω....

Φιλάκια!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εμας ο Χρηστακης φτουφτου να μην το ματιασω κοιμαται μονος του...μολις τον δω οτι νυσταζει παιρνει την κουβερτα του τον βαζω στο κρεβατι του , του δινω φιλακι και καληνυχτα κλεινω την πορτα και τελος ..πολλες φορες με φωναζει του παω και του λεω νανι τωρα και ξαναφευγω...

Αλλα ισως παιζει ρόλο οτι απο 40 ημερων ο Χρηστος κοιμοταν στο δωματιο του -παρολο που ηταν ενα παιδακι που φοραγε γυψακια και οσο να ναι η γκρινια του ηταν αρκετη...

βεβαια στην αρχη επαιζε καροτσι αλλα 10 μηνων τα κοψαμε αυτα και κοιμαται μονος του..

Joa μου εισαι πολύ τυχερή όμως νομίζω οτι είναι στο παιδί γιατί η Ραφαέλα είναι από τοπρώτο βράδυ στο κρεβατάκι της!!!!! Αλλά???????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

γεια σας κοριτσια..

Δε θα σας πω τιποτα αλλο για τη γριπη διοτι ακομα ειμαι πολυ παρμενη με το εθνικο συστημα υγειας..ειναι να μη σου τυχει τελικα αλλιως...

Τεσπα ο ανδρας μου ειναι καλυτερα,εγω μια χαρα,ο μικρος μια χαρα με ψαχνε ομως λιγο περισσοτερο σημερα..και φυσικα μου λειπει τρομερα,ολο βαζω τα κλαμματα οταν του μιλαω.

Τρεχουμε κι οι δυο στο μπαλκονι με τον ανδρα μου να τον δουμε οταν τον βγαζουν εξω...ουφ...

Πρωτη φορα τον αποχωριζομαστε και θα ειναι και η τελευταια ελπιζω...δεν το αντεχω καθολου μιλαμε..

Σχετικα με τον υπνο που λετε και το κρεβατι σας επειδη το περασαμε λιγο πριν τις διακοπες εγω παιδια θεωρω οτι στην ηλικια που ειναι πλεον τα παιδα μας ειναι καθαρα θεμα συνηθειας και τιποτα παραπανω.

Εγω προσωπικα 2-3 φορες που τον πηραμε δεν κοιμηθηκα καθολου,ο ανδρας μου το ιδιο και το παιδι γυρναγε σαν τη σβουρα..

Δεν πιστευω ειλικρινα οτι ειναι ανασφαλεια ισως καποιες φορες να ηταν αλλά πλεον το καθημερινο ειναι συνηθεια και τιποτα παραπανω.

Νομιζω οτι η αλλαγη περιβαλλοντος για λιγες μερες αν πατε καπου κτλ θα τα βοηθησει να το ξεχασουν και να αλλαξουν γραμμη φτανει και εσεις να μην πισωγυρισετε.

Σας φιλω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...