Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

παντως με την εξωσωματικη δυστυχως οι πιθανοτητες αυξανονται. οποτε δεν μπορει απο μονο του να αποτελεσει αυτο τον λογο για εξωσωματικη. ειδικα απ τη στιγμη που μενεις φυσιολογικα εγκυος. ουτε ο φοβος του αντρα σου ειναι λογος σαφεστατα. φοβος προφανως και θα υπαρχει. το θεμα ειναι να γνωριζεις και τα πραγματικα δεδομενα κι οτι η εξωσωματικη ουτε πανακεια ειναι ουτε κανει θαυματα σε αυτες τις περιπτωσεις.

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

πρίν από 10 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

Η γυναικολόγος αυτή όταν πήγα και μου βρήκε το εξωμητριο μας είπε πως είναι ένα τυχαίο γεγονός και να το αφήσουμε πίσω μας ,της έλεγα να κάνω σαλπιγγογραφια και μ έλεγε όχι την είδα την σαλπιγγα σου είναι μια χαρά, με δική μου λοιπόν πρωτοβουλία έκανα και βγήκαν τα αποτελέσματα που σας έγραψα πιο πάνω, όταν λοιπόν εγώ διάβασα τα διαβατη και αυτά από την εξέταση λέμε με τον άντρα μου μια χαρά ωραία πάμε από εκεί που το αφήσαμε. Βλέπει η γυναικολόγος την εξέταση κ την προβλημάτισε αυτή η ήπια κατακρατηση ,δεν μας είπε απευθείας για εξωσωματική, ρωτάει ο άντρας μ τι πιθανότητες έχουμε για εξωμητριο ξανά ( έχοντας πει βέβαια πως δεν είναι αυξημένος ο κίνδυνος στην εξωσωματική) και του απαντάει ένα 5% να γίνει. Η ιστολογικη της σάλπιγγας μου δεν εδειξε συμφησεις ,λοίμωξη, περίεργη μορφολογία και τα λοιπά. Έκανα τεστ παπ, καλλιέργεια όλα καλά. Και τότε λέει ο άντρας μου πάμε για εξωσωματική δεν το ρισκάρω με τόσο ποσοστό εδώ μας έγινε το 1 στα διακόσια είπε. Και απαντάει η γυναικολόγος ναι μπορείτε να πάτε σε εξωσωματικη με φυσικό κυκλο χωρίς πολλά η καθόλου φάρμακα. Έτσι έγιναν τα πράγματα, νομίζω πως πιο πολύ εμείς μιλήσαμε για την εξωσωματικη πάρα εκείνη, έχοντας στο μυαλό μας βέβαια αυτό που είχε πως δεν υπάρχει τόσο κίνδυνος με αυτό το τρόπο.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτακι ευχαριστω για τις ιδεες!

παντως φετος δεν θα καλεσω οπως περυσι τοσο πολυ κοσμο μονο αυτους που εχουν παιδακια λεω να καλεσω κατι θειες και παραθειες δεν θα τις πω τι να ερθουν να κανουν σε παιδικο παρτυ.

περυσι ηταν τα πρωτα μας γενεθλεια και τους ειπα ολους φετος θα γινουν περικοπες οπως στους μισθους χαχαχα!!!

η αρμα που ειναι δεν γυρησαν απο το χωριο;

χαλασε και το κινητο μου και δεν εχω κανενα τηλ απο κανεναν :twisted::twisted::twisted:

τα νευρα μου αλλη φορα δεν ξανα περνω ακριβο κινητο μεσα ενα χρονο δυο χαλασα!

ρε κοριτσια στειλτε μου σε πμ οσες εχω τα τηλ σας να τα ξανα περασω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Και εγώ έχω πήξει στη δουλειά σήμερα και τώρα κοιμάμαι όρθια, τι δύσκολη που είναι αυτή η ώρα βρε κορίτσια; Δεν περνάει με τίποτα.

Πικουλινάκι ωραία χρώματα έχει η φωτογραφία σας και του χρόνου να είσαστε καλά, στείλε και μια αφάνς να τον καμαρώσουμε τον ζουζούνο.

και εμάς ο δικός μας απο τώρα ξαπλώνει στα χαλιά και λέει "μπάνιο μαμά" και κουνάει χέρια πόδια" , ανυπομονεί να έρθει το καλοκαιράκι να πάει στη θάλασσα.

Ιωάννα και Βατραχάκι ομολογώ πως το μενού σας είναι τέλειο και χαράς το κουράγιο σας που θα τα φτιάξετε.

Εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνουμε στα 2α γενέθλια μας. Πέρσι τη βγάλαμε καλά γιατί τα συνδυάσαμε με τη βάφτιση και έτσι δεν κάναμε τίποτα επιπλέον πέραν της τούρτας και του κλόουν που είχα κλείσει για τα πιτσιρίκια. Φέτος θέλω πολύ να κάνουμε κάτι γιατί ο μικρός έχει μεγαλώσει αρκετά και θεωρώ πως θα το ευχαριστηθεί ιδιαίτερα αλλά για το σπίτι το βλέπω λίγο δύσκολο , 1ον γιατί είμαστε σε όροφο και τα πιτσιρίκια δεν θα ευχαριστηθούν τίποτα 2ον η τεράστια αυλή που έχει κάτω η πεθερά μου και θα ήταν καλά να κατέβουμε όλοι κάτω, δεν είναι και στα καλύτερά της αισθητικά και 3ον δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να φτιάξω όλα αυτά που έχετε κάνει και θα κάνει όλες εσείς οι μανούλες.

Από την άλλη συμφωνώ και με τη Λαμπρινή ότι δηλαδή είναι υπερβολή να χαλάσω ένα μισθό σχεδόν για γενέθλια αλλά αν δεν υπάρχει και εναλλακτική λύση και επιλογή , θα το κάνω καθαρά για ευχαρίστηση του μικρού.

Μη φυγεις Λαμπρινη

Θα σου στειλω με pm να δεις καποιες γιατι ειναι πολυ μεγαλες για να τις φορτωσω παλι στο μαιλ.

Εμας η τουρτα ηταν 2,5 κιλα και κοστισε 13 ευρω το κιλο συν την παρασταση

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες βλέπω όλες πάρτι εμείς έχουμε ακόμη έως τις 22

Και εμείς στο σπίτι όπως πέρσι θα τα κάνουμε εγώ είχα κάνει μπούφε με

1.Λουκουμάδες αλμυρούς γεμιστούς

2.Μακαρονοσαλατα με κοτόπουλο

3.Κλαμπ τοστακι

4.Λουκάνικα χοντοκγ

5.Μπιφτέκια χειροποίητα σε χαμπουρκερ

6.Πατάτες τηγανιτές φαταούλες (προτηγανισμένες )

7.πατατοοσαλα

8 σφολιάτα σε φορμάικα με γέμιση τύπου πίτσα

9 αρνί (η το έφερνε η πεθερά η έσκαζε )

Που να σκάζε χτες που με έσκασε

:tongue::tongue:

Ριτακι δεν εχω φβ :( Θελω και γωωωωωωωωωωω φωτο !!!

Στις 16 εχουμε γενεθλια , το Σαββατο θα πας στης Ιωαννας και Κυριακη σε μας ντατσι ??? χαχαχαα

Μα 100 ευρω για μια τουρτα λε κοριτσια ?

Εγω να πω την αληθεια ή πολυ τσιγκουνα ειμαι ή δεν ειμαι πολυ χαζομαμα σ΄αυτα .

Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι υπερβολη!!!! Αλλα ο Παναγιωτακης μας, μας ηρθε μετα απο πολυ προσπαθεια ,οποτε στα πρωτα του γενεθλια δε σκεφτηκαμε καθολου τα εξοδα!!!! Θελαμε το πρωτο μας κερακι να μας μεινει αξεχαστο!!! Αυτο που λεω ισως να μην ειναι δικαιο για την μπεμπουλα μας , αλλα τοτε ετσι αισθανθηκαμε!!!

Αχ Πικουλινακι γιαυτο ειπα οτι ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ . Μακαρι να σας δωσει ο Θεος να χετε ολα τα καλα και να κανετε ακομα περισσοτερο και για τα δυο σας παιδακια .

Απλα ακουω τιμες απο παιδοτοπους , τουρτες κλπ και νομιζω οτι γενικα οσοι ασχολουνται με βαφτισεις , γαμους , γενεθλια το χουν ξεσκισει το θεμα .

Να σας πω και τον πόνο μου

Προχθές και ενώ η πεθερα κυνηγούσε τον Λευτερακι να φαί ένα κομμάτι κρέας και αυτός αρνιόταν πεισματικά

ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ μου λέει με ύφος ΜΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΖΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΣΟΥΦ ΚΑΙ ΤΣΟΥΦ ΣΤΟ Β.. δεν είπα τίποτα άντε λέω πρωτομαγιά μην νευριάσω .......:evil::evil::evil::evil:

.

ο μικρός είχε υπερένταση δεν κοιμήθηκε καθόλου μεσημερι (ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ) :mad::mad:

το βραδύ γύρο στις 11 γκρίνιαζε ο μικρός και άρχετε μέσα ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΤΙΚΟ της

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙσ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ?

ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΞΩ

και βουτά τον μικρό από το κρεβάτι μου

αλο τοσο κλαμα ο μικρος μαμα γαγα

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΝΙ ΕΕΕΕΕΕΕΜΜΜΜΜΜΜΕΣΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟ

Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΥ….. ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ...

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ:shock:

και τον παρατά στο κρεβάτι μου

Τα νευρά μου ΚΟΡΔΕΛΕΣ.........

ο άντρας μου στην δουλεία να του τηλ και να μην το σηκώνε

μετάνιωσα που κοιμήθηκα στο χωριό

μετά από πολύ κουβέντα με τον αντρα μου

μου λέει δώσε τόπο στην οργή

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ……….

Και χτες απόγευμα περάσαμε στο καλό . χιχιχιι

τις είχα πει να μην πει πουθενά για την εγκυμοσύνη μου για δικούς μου προσωπικούς λόγους

οκ το δεχτικέ….. αν και έκανε σχόλια του τύπου τι του γείτονα είναι και το κρατάμε κρυφό ? και πολλά αλλα

ʽεκεί που καθόμουν στην πλατιά με όλο το σοι και πίναμε καφέ ερχετε μια φιλεναδα τις πεθεράς μου και μου λέει

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ? ΣΤΟ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΟ

ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΩ …

Φεύγει η γυναίκα και τις φωνάζει η πεθερά μου

το κρύβουμε εμείς λες και δεν θα φανεί………..

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????? ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙΣ ΛΕΩ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ?

ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ………

. και αν είπε ρε κορίτσια και αν είπε χτες

ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ

ΕΦΥΓΑ ΕΚΑΝΑ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΚΛΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΩΝ ΦΥΓΑΜΕ ..

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κικο θα σου στειλω και εσενα φωτο στο μαιλ σου μολις τις ξακαθαρισω οκ?

Ριτάκι και ότι θα σου έγραφα ότι περιμένω και εγώ καμιά φωτογραφία και είδα το μηνυμά σου.

Μην ανησυχείς όποτε μπορέσεις στείλε μου.

Να σας πω και τον πόνο μου

Προχθές και ενώ η πεθερα κυνηγούσε τον Λευτερακι να φαί ένα κομμάτι κρέας και αυτός αρνιόταν πεισματικά

ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ μου λέει με ύφος ΜΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΖΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΣΟΥΦ ΚΑΙ ΤΣΟΥΦ ΣΤΟ Β.. δεν είπα τίποτα άντε λέω πρωτομαγιά μην νευριάσω .......:evil::evil::evil::evil:

.

ο μικρός είχε υπερένταση δεν κοιμήθηκε καθόλου μεσημερι (ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ) :mad::mad:

το βραδύ γύρο στις 11 γκρίνιαζε ο μικρός και άρχετε μέσα ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΤΙΚΟ της

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙσ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ?

ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΞΩ

και βουτά τον μικρό από το κρεβάτι μου

αλο τοσο κλαμα ο μικρος μαμα γαγα

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΝΙ ΕΕΕΕΕΕΕΜΜΜΜΜΜΜΕΣΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟ

Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΥ….. ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ...

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ:shock:

και τον παρατά στο κρεβάτι μου

Τα νευρά μου ΚΟΡΔΕΛΕΣ.........

ο άντρας μου στην δουλεία να του τηλ και να μην το σηκώνε

μετάνιωσα που κοιμήθηκα στο χωριό

μετά από πολύ κουβέντα με τον αντρα μου

μου λέει δώσε τόπο στην οργή

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ……….

Και χτες απόγευμα περάσαμε στο καλό . χιχιχιι

τις είχα πει να μην πει πουθενά για την εγκυμοσύνη μου για δικούς μου προσωπικούς λόγους

οκ το δεχτικέ….. αν και έκανε σχόλια του τύπου τι του γείτονα είναι και το κρατάμε κρυφό ? και πολλά αλλα

ʽεκεί που καθόμουν στην πλατιά με όλο το σοι και πίναμε καφέ ερχετε μια φιλεναδα τις πεθεράς μου και μου λέει

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ? ΣΤΟ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΟ

ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΩ …

Φεύγει η γυναίκα και τις φωνάζει η πεθερά μου

το κρύβουμε εμείς λες και δεν θα φανεί………..

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????? ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙΣ ΛΕΩ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ?

ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ………

. και αν είπε ρε κορίτσια και αν είπε χτες

ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ

ΕΦΥΓΑ ΕΚΑΝΑ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΚΛΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΩΝ ΦΥΓΑΜΕ ..

Πωπω ,Μαλευτεράκι με την περιγραφή και μόνο μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο που να τα άκουγα κι όλας.

Μη δίνεις μωρέ σημασία , είναι και λίγο οι ορμόνες μας στην τσίτα και γι'αυτό αρπαζόμαστε πιο εύκολα.

Άστο να πάει άστο.... αλλά θα μπορούσες να απαντήσεις με ήρεμο τρόπο ειδικά όταν σου πήρε το παιδί από το κρεβάτι και ούτε γάτα ούτε ζημιά μετά.

Απαπα μαμαΛευτεράκι εχεις ψωνισει απο σβέρκο πεθερά ! Κουράγιο σου !!!

Ριτακι φετος δεν το βλεπω , δεν θα κατεβαιναμε καθολου Ελλαδα αλλα τελικα θα κατεβω εγω και η μικρη για 10 μερες στο χωριο .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...