Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 26/2/2025 at 12:57 ΜΜ, Xristina96 είπε:

σε ευχαριστώ πολύ. Απλά στον σύζυγο δεν του έδωσαν ποτέ ούτε καν μια βιταμίνη. και ας είχαμε θέμα με το σπέρμα. ο Ανδρολόγος του είπε να πάμε με εξωσωματική, καμία βιταμίνη δεν βοηθάει, τσάμπα λεφτά πετάς.  ενώ έχουμε θέμα με αριθμό (13κ καλύτερο αποτέλεσμα) 8κ το χειρότερο που έχουμε πάρει, dfi δεν κάναμε ποτέ. 

Εμάς μας έδωσε ο εξωσωματικος βιταμίνες για τον άντρα μου για 3 μήνες πριν κάνουμε τη γονιμοποίηση και είπε ότι βοηθάνε αρκετά. Γενικά ήταν πολύ υπέρ και ο ανδρολογος που είχαμε επισκεφθεί πριν αποφασίσουμε την εξωσωματική. Δεν θυμάμαι καθόλου νούμερα κλπ αλλά όντως βοήθησαν. Δεν κάνουν θαύματα δεν κάνουν όμως και κακό. Σου γράφω αυτές που μας εδωσε.

Androferti/ Pure fish oil και intelecta. 

Και τα τρία μαζί. Τώρα δόσεις κλπ δίνει ο κάθε γιατρός

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχακι να σου πω τι θα κανω εγω ???το εκλεισα το μενου ..

-ζαμπονοτυροπιτα ξεσκεπαστη (ευκολη ,γρηγορη -συναταγη ριτας )

-τοστακια γαλοπουλα τυρι - μαγιονεζα σε τριγωνα

-ρολα σφολιατα με τυρια μανιταρια 2 (ευκολο -γρηγορο)

-κρουασανακια με τονο (ευκολο -γρηγορο)

-πιτσα μαργαριτα (ζυμη ετοιμη ζυμαρουλη)

-μακαρονοσαλτα (εγγυημενη ριτας)

-hot dogs με βραστο λουκανικο -κετσαπ-μουσταρδα

-κρακερακια με βουτηρο -πατε ελιας /φιλαδελφεια -αγγουρι

-κεφτεδακια (θα βαλω την μαμα μου να τα κανει να γλυτωσω το τηγανι )

-κοτομπουκιες (στον φουρνο )

-λουκανικοπιτακια(ετοιμα..)

Ευκολα γρηγορα και οικονομικα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κικο μιλαω παααααρα πολυ αντιθετα ο ανδρας μου ελαχιστα..

οποτε πριν καμια δεκαετια στην αρχη της σχεσης μου μπαινω στο σπιτι του ενθουσιασμενη και αρχιζω να μιλαω να μιλαω να μιλαω μετα απο κανενα εικοσαλεπτο τον ρωταω καλα δεν θα μου απαντησεις σε τιποτα ??οχι θελω να δω ποσο μπορεις να μιλας μονη σου χωρις να παιρνεις απαντηση χιχιχιχι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βατραχακι μη νομιζεις οτι κανοντας το πάρτυ στο σπίτι θα ξοδεψεις λιγοτερα..Εξαρταται βεβαια και απο τον κόσμο και αν εχετε και αυλή τοτε νομιζω ειναι ιδανική επιλογή..

Εμεις περισυ φτιαξαμε χαμπουργκερακια, αλμυρα κρουασανακια με κοτοσνιτσελάκι και γαλοπουλα κασερακι, πιτσα, σουβλακι-κεφτεδακι-ντοματουλα-πιπεριτσα, αλμυρο κέικ με τυρια, ρολο σφολιατας με ζαμπόν και κασερι, μακαρονοσαλάτα, σουφλέ τυριών και γλυκακια, μπισκοτα, , πουρακια, ζαχαρωτα, αναψυκτικά κλπ

Να σου πει και η Ιωαννα που τα προετοιμαζει αυτο τον καιρό...

Α να με πρόλαβε κιολας!!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

στονε σιγουρα και στο σπιτι θα δωσω αρκετα αλλα δεν νομιζω να πιασω τα 400 ευρω που εδωσα περυσι στον παιδοτοπο

εχουμε αυλη αλλα οχι πολυ μεγαλη εν εχει καλο καιρο σκεφτομαι να βολευτουμε εκει!

Ιωαννα ωραια τα μεζεδακια σου

εγω σκεφτηκα να κανω

τυροπιτακια

λουκανικοπιτακια

κρουασανακια με ζαμπον κασερι μαρουλι κτλ (ριτας)

ατομικα πιτσακια με ψωμακια του χαμπουργκερ (ριτας)

ρολακια μεζεδακια ζαμπον τυρι (ριτας)

φλογερες με τυρι γαλοπουλα μανιταρια

τυροπιτα (θα κανει η μαμα μου)

και δεν ξερω τι αλλο!

φυσικα θα εχει και ζαχαρωτα κρακερακια κτλ για τα παιδια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

βατραχουλίνα μου κι εγώ πέρυσι στο σπίτι στο χωριό τα έκανα (στην αυλή) και δεν νομίζω να μου βγήκαν περισσότερα από ό,τι βγαίνουν στον παιδότοπο. Μιάς και τους παιδότοπους δεν τους χωνεύω καθόλου μάλλον η αυλή του χωριού που είναι και πολύ μεγάλη μας εξυπηρετεί απόλυτα!

m57Zp2.png

Παντως κοριτσια εμεις στο σπιτι περσι με μεζεδακια πανω κατω οτι λετε και εσεις συν απο γλυκακια τρουφακια,μπισκοτακια και μαφινακια συν σουβλακια και λουκανικα που πηραμε ετοιμα ξοδεψαμε ισως και περισσοτερα.

Να σας το αναλυσω.

Πρωτον σπιτι η ποσοτητα ειναι παντα περισσοτερη και ο κοσμος εχει περισσοτερες απαιτησεις ερχονται για να φανε πολυ περισσοτερο ,δευτερον θες αναψυκτικα ενα σωρο,πιατακια,ποτηρακια χαρτοπετσετες πηρουνακια,χυμους για τα παιδια,κρασια ,ε να μην εχεις και καμμια μπυρα?Να μην εχεις και κανα ουισκυ και κανα αλλο ποτο?

Τουρτα,μπαλονια καπελακια και διακοσμητικα,δωρακια για τα παιδια και εχεις να σου λενε κιολας φτιαξε εναν καφε,βαλε το ενα βαλε το αλλο...

Εγω περισυ δεν μιλησα με ανθρωπο ολο στην κουζινα την εβγαλα χωρια η κουραση με τα μαγειρεματα και γυναικα πριν και μετα για το καθαρισμα....

Ο δε Γρηγορης νομιζω οτι το χαρηκε περισοοτερο ,τα παιδακια νομιζω επαιξαν οσο δε θα επαιζαν στο σπιτι και οι γονεις ηταν χαλαροι ενω σπιτι κυνηγαει ο καθενας το δικο του και εχουν αγχος τι θα πειραξει,τι θα σπσει κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμς μας πηγε φετος στον παιδοτοπο 350(μαζι με τα δωρακια που εδωσα περιπου 50 ευρω) και περσυ ημουν πανω απο 300 επισης με λιγοτερα παιδακια αλλα περισσοτερους μεγαλους διοτι σπιτι ερχονται και αδερφια ,συγγενεις και οι 2 γονεις των παιδιων πιο ευκολα κτλ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και εγω απο εμπειρια σας λέω, για να μη σας πώ το νουμερακι..χαχα

Βεβαια ειχα αγορασει όλο το θεματικο πακετακι του Γουινι και εκανα και εγω δωρακια και τα σχετικά και στο τελος περισσεψαν αρκετα αν και ειχαμε γυρω στα 60 ατομα (μικροι και μεγαλοι).Το πήγα δλδ πολύ απλόχερα..

Αυτο που λέει η Ριτα πάντα στο σπιτι υπολογιζεις παραπάνω..Στον παιδοτοπο ειναι αλλιως γιατι σου ζητανε και εκεινοι να ξερουν τον αριθμο των καλεσμενων..Εξαρταται και τον παιδοτοπο φυσικα, εδω σε εμας που ειναι και οι δυο καινουριοι, μια μεση τιμη για 30 ατομα (μικροι-μεγαλοι) ειναι γυρω στα 250 ευρώ.

Α στην κουζινα ηταν οι μαμαδες και η αδερφη μου..Ριτα αδιαβαστη σε επιασα!!χαχα

Καλο μεσημερι, φιλια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μωρε και μενα ηταν η μαμα μου και η αδερφη μου στην κουζινα γιατι για την πεθερα δεν το συζητω...πριγκηπισσα στο θρονο στη μεση του σαλονιου αλλά και παλι σε μενα ελεγαν οι καλεσμενοι,βαλε ενα ποτο,φερε παγο,κανε ενα καφε κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...