Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

Εννοείται τώρα ετοιμαστήκαμε να πάνε … wish me luck 🍀 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε μηπως της ερχεται κανα κοψιματακι και ποναει...οχι νομιζω να μν την πας αστην και βλεπεις και ο γρηγορης καμμια φορα μου λεει μαμα μιμι κια σηκωνει την μπλουζα του και μετα παει για κακα και του περναει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η Νατάσα μια πολύ γλυκιά κοπελίτσα , πολύ ανοιχτή και ομιλητική όπως επίσης και ο Σώτος (τρομερή φατσούλα) σε αντίθεση με εμένα που ήμουν λίγο διστακτική μπορώ να πω. Νατάσα άστα και εμένα ο δικός μου στη διαδρομή μου έλεγε συνέχεια ότι «είδες δεν είμαι ο μόνος που σου λέει αυτά και ο άντρας της Νατάσας την ίδια γνώμη έχει» , όντως πρέπει να γνωριστούν αυτοί οι δύο οπωσδήποτε. .

Καλε σε ευχαριστω πολυ! Με κανεις και ντρεπομαι!!!:oops::oops::oops:

Οσο για το ομιλητικη... Πες καλυτερα πολυλογου!!! Οποιον πιανω στην κουβεντα, δεν τον αφηνω να ξεφυγει!

Παντως εγω δεν αισθανθηκα καθολου περιεργα... Γενικα στην πρωτη γνωριμια ειμαι επιφυλακτικη και πιο μαζεμενη (μη νομιζεις, για 5 λεπτα), αλλα στην προκειμενη περιπτωση ενιωσα απο την αρχη οτι πηγα σε παρτυ που ηταν οι φιλεναδες μου! Καθολου δεν αγχωθηκα!!!

Για τον αντρα σου, ελεγα στον δικο μου αυτα που συζηταγαμε και ενθουσιαστηκε! Μου λεει "ειδες που υπαρχουν και αλλοι αντρες που λενε τα ιδια ακριβως? Για να μη με λες περιεργο!" χαχαχχαχχαχαχαχα

t7fQp3.png

καλημερα!!!

Σουλα μου θα σε μαλωσω διωξε πια αυτο το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος αντε χαμογελα κι ολα καλα!!!!

στονε μου μασαζ ακουω και ζηλευω θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρινα μου σημερα πατε για εξετασεις;

Βυκακι τελεια η φωτεινουλα!!!!

εχες γελασα με τον τιμο ειχε εδω και δυο μερες μια μυγα μεσα στο σπιτι και προσπαθουσα να την σκοτωσω αλλα δεν την προλαβαινα ε εχθες μου εσπασε τα νευρα μολις την σκοτωσα ξεχαστηκα οτι ηταν κι ο τιμος διπλα και μολις την σκοτωσα ειπα "σε σκοτωσα ρουφ.......να" ο τιμος εσκασε να γελαει και φωναζε νιανα χαχαχαχα αυτα αμεσως τα τυπωνει ο ατιμος!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα, πολυ χαρηκα που επιτελους πηρατε το καλυτερο! Δυσκολο σκ περασετε! Αντε περαστικα πια!

Κωνκων, Μαρινα, Λαζαρενια πως ειναι τα παιδια σημερα???

Σουλα για προσεχε λιγο! Μην αφηνεις το αγχος να σε κυριευει! Προσπαθησε να βλεπεις τις χαρες της ζωης και να παιρνεις δυναμη απο αυτες! Οσο για την Ανδρεανα, κανε ενα τηλ. στον παιδιατρο αμα δεις και επιμενει...

Stone τι ωραια που περασατε??? Μπραβο, παντα τετοια!!!

t7fQp3.png

Αχ βρε Μαργαρίτα οταν ερχεται σ/κο και το πρωι που ξυπναει της λεεω οτι η μανούλα σήμερα δεν δουλευει και θα ειναι σπιτι μαζι σου λαμπει το προσωπάκι της και φωνάζει "yesssssss".

Τους λείπουμε μωρε!!!

Μα ειναι δυνατον όλες οι προϊσταμενες να ειναι ίδιες???

Πηρα να ρωτησω στην εφορια για ενα εγγραφο που στειλαμε και μου μιλησε πολύ αποτομα "εχω λέει φορολογουμενο στην αλλη γραμμη" και μου το εκλεισε... και εγω πήρα να ρωτησω για υπηρεσιακο θεμα..:mad:

μετα ξαναπήρα και ζητησα τον διευθυντη και την "εδωσα"..Ειναι δυνατον;;;

Σούλα η κοιλιτσα της θα ηταν ..ισως και αερια.

Ο δικος μου εχει κολλημα με τον μπαμπα του γιατι εμενα δεν με βλέπει οταν φευγω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια.

Πάλι αρρωστούλικα έχουμε!

Joa περαστικά στους άντρες σου.

Σούλα τι έπαθε η μικρή? Είναι καλύτερα τώρα έτσι?

Stone ωραία η Καστοριά, αλλά κ το μασαζάκι καλύτερο ;)

Ριτα πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα στα γενέθλια. Εγω θα πω και του χρόνου με υγεία!

Χαιρετώ κ τα υπόλοιπα κορίτσια κ πάω να συνεχίσω λιγάκι τη δουλίτσα μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλε σε ευχαριστω πολυ! Με κανεις και ντρεπομαι!!!:oops::oops::oops:

Γιατί καλέ ντράπηκες , δεν είπα τιποτς ψέμματα . την αλήθεια είπα.

Μακάρι να είμαστε καλά να γνωρίσω και τις άλλες ζουζούνες το Σάββατο.

Σουλίτσα μήπως ο κοιλόπονος της μικρής είναι παραπονάκι που της λείπεις;

Πάντως και εγώ αισθάνομαι χάλια κάθε Δευτέρα πρωί, τον χαίρομαι τόσο πολύ το ΣΚ (αν και τσακωνόμαστε καμιά 10αριά φορές) και μετά δεν μπορώ να τον αφήσω εύκολα.

Εμένα το πρωί που ξύπνησε φώναξε στην αρχή «μαμάκα» μόλις του απάντησα μου λέει στο καπάκι «Ντόνις που είναι;» και μόλις του είπα στη δουλεία άρχισε να μυξοκλαίει το ζουζούνι μου. έχει πάθει και αυτός κόλλημα με το μπαμπά του αλλά δεν με χαλάει το προτιμώ γιατί είναι αγόρι.

Πετρούλα δεν μου έκανε εντύπωση το γεγονός που περιέγραψες πιο πάνω , δυστυχώς συνηθίζεται αλλά καλά έκανες και την έδωσες.χιχιχι

Βατραχάκι όντως αυτές τις απαγορευμένες λέξεις τις πιάνουν στον αέρα τα άτιμα. Εμένα το αμώτι μου το άκουσε 2-3 φορές και τώρα το έχει κάνει καραμέλα.

Iωαννίτσα περαστικά στους μικρομέγαλους άντρες σου.

Καλημέρα Μαελένη.

τελικα κοριτσια λογο κρισης κι εμεις μαλλον το παρτυ μας θα το κανουμε σπιτι μας τον αλλο μηνα εχουμε πολλα εξοδα και δεν μας περνει για παιδοτοπο οποτε περιμενω να μου πειτε γρηγορα κι ευκολα μεζεδακια ειδα καποια που μου αρεσαν για πειτε κι εσεις σκεφτομαι να κανω μπουφε.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κικο τι ακουω ???συνεσταλμενη εσυ ???δεν το πιστευω!!!σε περιμενα τσαουσα και γλωσσοκοπανα!!!(με την καλη την εννοια παντα εεεε!!!)

χα,χα καλό , τελικά το επίθετο σαρωτής-γκρέιντερ θα με ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής μου απ'ότι φαίνεται.:P:p

Στην αρχή τέτοια εντύπωση δίνω μετά όμως παίρνω φόρα και τείνω περισσότερο σε αυτά που έγραψες εσύ και νομίζω θα βρεις και απόλυτα σύμφωνο μαζί σου και τον άντρα μου.

Στην αρχή μου λέει συνέντευξη σου έπαιρνα και τώρα άντε να μαζέψεις αυτή τη γλώσσα.:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...