Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ γιατί να αφαιρέσεις μια χαρά υγιέστατη σάλπιγγα! Για πιθανότητα εξωμήτριου;; Ούτε να το σκέφτεσαι! Απλά το αποδέχεσαι ότι υπάρχει σαν ενδεχόμενο! Δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ξανασυμβεί. Μάλλον το έχεις αρκετά φρέσκο ακόμα και σε επηρεάζει ψυχολογικά. Να είσαι δυνατή και σίγουρη πως θα κάνεις παιδάκι και σύντομα! Μην αφήνεις μια πιθανότητα να σε κρατάει πίσω. 

Είχε κάποια ένδειξη και πριν; Πολύ περίεργο να αρχίσει έτσι πόνος ξαφνικά. Μήπως τραυματίστηκε στο γυμναστήριο; Κάτσε θα δείτε μέχρι το απόγευμα τι είναι, μακάρι να είναι κάτι απλό! 🙏

Έχεις δίκιο, ούτε 3 μήνες δεν έχουν περάσει από το χειρουργείο και δν το έχω ξεπεράσει ακόμα, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, με ηρέμησες.. θα σας πω νέα αύριο από τη συνάντηση.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!

εχθες δεν προλαβα να μπω να σας πω τα νεα μας απο την παιδιατρο λοιπον ο μικρος μας εβαλε 750γρ και 2 ποντους η γιατρος ειναι πολυ ευχαριστιμενη και εβαλε πολυ βαρος σε 20 μερες!!!!

κι εγω χαρηκα πολυ!!!!

εσεις τι κανετε;ελπιζω να εισαστε ολες καλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μιλησα εγω με την μαρια.τρεχει με κατι δουλειες και μου ειπε οτι θα πανε και στο χωριο.

μπραβο βατραχακι μου.ποσα κιλα ειναι τωρα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βατραχακι μπραβο στον μπεμπουλη!!Μια χαρα τα βαζει τα γραμμαριακια ο μικρος, φαγανουλης φαίνεται...

Ιωαννα περαστικα στον μικρό..Αντε να γινετε καλά , αυριο προβλέπεται ξεφαντωμα και φαγοπότι!!Αυτο πες του να δεις για πότε θα τις εξαφανισει τις μυξες...:wink:

Σούλα μονο μπουκωμα εχει η μικρη;;Τπτ δεν θα ειναι , καμια ανοιξιατικη αλλεργιούλα..Ευχομαι συντομα περαστικά!!!

Ελένη πραγματι χαθηκαμε..και το φβ το εχω κοψει και το πρωί τις τελευταιες μερες εχω παραπάνω δουλείτσα λόγω του οτι εχω επισπεύσει τις διαδικασιες για να βγω σε αδεια αρχες Ιουνιου, αλλά δεν το βλέπω γιατι καθε μερα μας ζητανε όλο και περισσοτερα στοιχεια απο Υπουργεια και αλλες υπηρεσίες και μαζι με τα τρεχοντα εχω και τα εκτακτα που βγαινουν προκειμενου να συλλέξουν στοιχεια για το Πρόγραμμα Σταθερότητας..

Κικη νομιζω η γνησια καρμποναρα εχει φρεσκο αυγο και στην κατασταση σου καλύτερα να το αποφυγεις, εκτος αν το παστεριωσεις..

Νατασα θα την φτιαξω και εγω την καρμποναρα που προτείνεις..Μεγαλος μακαρονας ο συζυγος!!

Εμενα πάντως οι ιταλικες μακαροναδες και πιτσες δεν με ενθουσιασαν καθολου, ειδικα οι πίτσες ήταν σκετη απογοήτευση..

Στη La Pasteria είναι χιλιες φορές καλύτερες...

Ρίτα καλές προετοιμασίες, ειναι ευχαριστο αυτο το τρεξιμο και είμαι σίγουρη το απολαμβάνεις...Αντε και στα δικα μας σιγα-σιγά οι υπόλοιπες

Καλα να περασετε και καλή ανταμωση με τα κορίτσια και τα ζουζουνια, περιμενουμε εντυπώσεις απο το πάρτυ

Εμεις αναχωρούμε για διημερο Καστορια οι τρεις μας και επειδη μαλλον δεν θα προλάβω απο το σπίτι να σας χαιρετήσω, εύχομαι να εχουμε ολες ενα ομορφο Σαββατοκυριακο με τα παιδακια μας και τις οικογενειες μας.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Vatraxaki καλός ο μπουμπούλος σου. Είδες που λες δεν του φτάνει το γαλατάκι?

Πετρούλα να πάτε κ να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Είναι πολύ όμορφη πόλη η Καστοριά.

Ρίτα καλές ετοιμασίες εύχομαι κ καλά να περάσετε αύριο.

Ιωάννα ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό κ χάσετε το πάρτυ αύριο!

Σουλίτσα νέες φουρτούνες σας βρήκαν με τη μύγα ε? Εμάς έχει κολλήσει με το ντίο(2). Ολα είναι τοντίο από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

τι κανετε κοριτσια?ειστε καλα?

ριτα να χαιρεσαι τον γρηγορακη .να τα εκατσοτησει και να τον δεις οπως επιθυμει!

να περασετε καλα αυριο στο παρτυ σας!

ελπιζω να ειστε ολες καλα.να εχετε και για μενα καλη διαθεση γιατι εδω δεν περρισευει!φιλια!!!

1654096yn4fep17z7.gif

stone μου ναι μακαρι να ειναι αυτος φαγανουλης και να μην παιδευει σαν τον τιμο!

καλα να περασετε στην καστορια!!!

μαελενη μου ναι μαλλον αδικα ανυσηχουσα αφου ειδα οτι πηρε καλο βαρος ηρεμησα!

deleni μου τωρα διαβασα για τα αποτελεσματα μακαρι να μην αποδειχθει αλλεργια!

κουραγιο και υπομονη οσο αντεξεις!

να κανω και μια ερωτηση μονο απο τις εξαγωγες καταλαβες οτι εχει καποια αλλεργια;γιατι ολα τα μωρακια δεν βγαζουν;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γυρίσαμε απο την βόλτα με την μεταλλαγμένη εγγονούλα μου:):)

Ελένη μου μακάρι ο μικρούλης σου να είναι καλά και να ξεπεραστεί η ευαισθησία που έχει, σίγουρα είναι πολύ εξαντλητικό για σένα με την διατροφή και εργάζεσαι κιόλας

Πικουλινακι μου πολύ συγκινητική στιγμή με τον καλό σου , να είστε πάντα έτσι αγαπημένη.

Κική μου το σπανάκι τι τσιγαρίζω λίγο με τα κρεμμύδια και αν μετά από τα αυγά και το τυρί είναι ζουμερό ρίχνω τραχανά 2-3 κουταλιές της σούπας, μήπως βάζεις πολύ σπανάκι?

Πετρούλα μου να περάσετε τέλεια και να έχετε καλό ταξίδι

Για της μύγες δεν έχω να πω τίποτα γιατί και εγώ έχω παντού σιτες όπως και η Βίκυ και αν κατά λάθος μπει καμία απροσκάλεστη την κυνηγώ έως ότου την βρω τα παρατώ όλα :)

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου καλά να περάσετε!!!!

Ελενη του κόλλησε το "ντιο" ε?

Α εμένα της είχε κολλήσει "μπάλα" για πολύ καιρό.Ολα ηταν μπαλα!!!!

Εμείς τι να σου πω???Φύγαμε απο τα ζωάκια και πιάσαμε τα έντομα!!!!(χα χα)

Λαζαρένια μου γιατι κοριτσάκι είσαι πεσμένη???

μαμα θα φαει,οχι μαμ!

τι κανει???την βλεπω εδω στις φωτο που εχω στο γραφειο μου και θελω να την ζουπηξω χαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βατραχάκι μου μια χαρά οι μετρήσεις του ζουζούνου σου πάντα τέτοια, τελικά τζάμπα αγχωνόσουν για το αν τρώει το μωρό.

Ιωάννα περαστικά σας , μακάρι να είναι ένα απλό μπουκωμάτακι,

Σουλίτσα τα ίδια και σε εσάς.

Πετρούλα μου καλά να περάσετε στην όμορφη Καστοριά και να κοιτάξεις να ξεκουραστείς τώρα, όσο για την καρμπονάρα δίκιο έχεις αλλά είμαι λιγούρο η άτιμη.

Κυρία Φωτεινή ίσως να φταίει αυτό γιατί και την προηγούμενη φορά το ίδιο μου είπε και η μαμά μου , ότι δηλαδή είχα βάλει πολύ γέμιση αλλά πάντα ½ κιλό σπάνάκι βάζω , πολύ είναι;

Ριτάκι καλό τρέξιμο αλλά τέτοια τρεξίματα είναι ευχάριστα .

Νατασούλα έτσι είπαμε πρώτα ο θεός , ότι θα μας φέρει ο μπαμπάς μας , για να δούμε….

Φιλιά σε όσες ξέχασα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...