Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτεινή δεν φταίω εγώ...εδώ οι εγκυούλες οι μαζοχίτσες που ζητάνε να κάνω περιγραφή. Έβαλα και κρέμα γάλακτος ναι...μοσχομύρισε όλο το σπίτι καλέ και σε λίγο θα το τσακίσω με τον Αστέρη.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα εγω ζηλεψα και τις εκανα τις πατατουλες!!!!

τωρα τις εβαλα στο φουρνο!!!!!

μπράβο το κορίτσι μου...να μου πείς εντυπώσεις καλά;;; Ελπίζω να το τσακίσει κι ο Τιμούλης! :tongue:

m57Zp2.png

Σαρδελάκι στην κατσαρόλα που βράζεις της πατάτες αρχικα με το γάλα, σε εκείνο το ίδιο γάλα βάζεις την κρέμα γαλακτος???

όχι...δεν την βράζω την κρέμα γάλακτος...όταν βγάλω τις πατάτες προσθέτω στην κατσαρόλα με το γάλα την κρέμα γάλακτος κι αμέσως την ρίχνω στο πυρέξ πάνω από τις στρώσεις με τις πατάτες

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή δεν φταίω εγώ...εδώ οι εγκυούλες οι μαζοχίτσες που ζητάνε να κάνω περιγραφή. Έβαλα και κρέμα γάλακτος ναι...μοσχομύρισε όλο το σπίτι καλέ και σε λίγο θα το τσακίσω με τον Αστέρη.

Sardelaki, όλα τα light φαγητα με τον Αστερη τα τσακιζετε..Τον συζυγο βραστα του δινεις;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

να μαι και εγω!!!

φαγαμε κ τωρα κανει νανακια!

λετε για τον υπνο...μμμ

κι εγω ραφαελα το ιδιο ''προβλημα εχω.

παντα η δικια μου κοιμοταν αγκαλια μου και οταν θηλαζα στο στηθος.οταν την εβαζα στο κρεβατακι της ξυπναγε κ εκλαιγε.μετα την κουναγαμε στο καροτσι αφου τα χερια μας ποναγανε.

στην πορεια συνηθισε ετσι.

την εβγαλα απο το δωματιο μου 13 μηνων κ την κοιμιζα παλι αγκαλια αλλα καθιστη αυτη την φορα κ μετα στο δωματιο της.κοιμοταν μια χαρα.ξυπναγε το πρωι ορεξατη κ ουτε κλαμα.ωραια λεω τα καταφεραμε μεχρι ενα σημειο.

να ομως που αρρωσταινει κ μπαινει στο νοσοκομειο...

ε εκει κλαμα κ δεν ηθελε με τιποτα να με αποχωριστει.οποτε την επερνα μαζι μου γιατι ενιωθα κ εγω ανασφαλεια.

αρχισα παλι σιγα σιγα να την ξαναβαζω στο κρεβατι της κοιμισμενη παντα ομως.

κατα τις 4 το πρωι ξυπναγε και εκλαιγε.εγω δεν ειχα κουραγιο να την κουναω για να κοιμηθει στο δωματιο της κ την επαιρνα μαζι μου.ετσι τουλαχιστον ειμασταν ηρεμοι.

ειχα προσπαθησει να κανω αυτο που λετε δηλαδη να την αφηνω να κλαψει ,αλλα δεν το αντεξαμε.κ ο αντρας μου ηταν αρνητικος.

οποτε συνηθισε ετσι κ καθε φορα που αρρωσταινει μας παει πισω.

η παιδιατρος μου ειπε οτι αυτο επρεπε να γινει απο την αρχη κ οχι τωρα.τωρα ειναι δυσκολο.

δεν ξερω αν εκανα τοσο μεγαλο λαθος αλλα ηταν πολυ δυσκολο για εμενα αυτο.

ειναι πολυ κολλημενη πανω μου γενικως .ουτε μια στιγμη δεν με αφηνει αλλα αυτο ειναι το αποτελεσμα εφοσων ειμαστε οι δυο μας.

σωστο αυτο που λεει η γιοβανα.οτι δεν πρεπει να αλλαζει σκηνικα οπως με το φαγητο.εγω ναι το εχω κανει.δηλ μια στο παρκο μια στην κουνια μια σε εμας.

την εχω δημιουργησει ανασφαλεια λετε?

κα φωτεινη κ εμενα με συγκινησατε για αλλη μια φορα!

ματσ τι γλυκεια που ειστε?

η φωτεινουλα πως ειναι?

καλα θα βαλω ειδησεις να την δω!

μισο ερχομαι

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα και από μενα.

Δηλαδη Καλησπέρα τετοια ωρα.

Αχ βε κορίτσια παλι εχω πονοκεφαλο σήμερα με ταραξε.Τρίτη μέρα παει .

Εχω και πολύ τρεξιμο στη δουλειά

Η μικρή μου μια χαρά .

Stone Πολύ χαρηκα που πηγαν όλα καλα.

Μαργαρίτα μου περαστικά σας βρε κουκλα μου.

Ευα μου καλή επιτυχία στην αμνιοπαρακέντηση.

Lazarenia πως εισαι σημερα???

Μαρινάκι και εγω στην εγκυμοσύνη μου τα επαθα ΟΛΑ .

Συμπεθερα ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!

ξεχασα να σας πω πηραμε κι εναν αγιο βασιλη που λεει τα καλαντα φετος επιδη ειμαστε μικρακια και δεν μιλαμε θα κραταμε αγλακια τον αγιο βασιλη και θα παμε στους παπουδες και τους θειους να τους πουμε τα καλαντα!!!!:):)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Λαζαρένια μου και μας κάπως έτσι είχε γίνει και μας η αρχή... λόγω της αλλεργίας της και τους κολικούς και την αναστάτωση που είχε το μωρό μέχρι και μετά τον 6ο μήνα αναγκαστικά την κοίμηζα αγκαλιά γιατί μόνο έτσι ηρεμούσε.

Όπως λες και συ Λαζαρένια ήταν και είναι αρκετά κολλημένη πάνω μου και έτσι τα χαλάσαμε λίγο.Τι να κάνεις όμως μωράκια είναι μωρέ θα μεγαλώσουν και θα ψάχνουμε τις αγκαλιές τους!!!! Δεν πειράζει ας ταλαιπωρηθούμε λίγο!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

μπράβο στα μικράκια μας που μιλάνε όλο και περισσότερο.

Καλέ Stone μου κι ο άντρας αυτό θα φάει αλλά θα το τσακίσει μόνος γιατι έρχεται αργά!

Λαζαρένια μου τί σε αγχώνει περισσότερο; Το ότι ξυπνάει κι ερχεται στο κρεβάτι σας; Καλά κατάλαβα;

Κι εγώ τον έχω κοντά μου και δεν αγχώνομαι καθόλου γιαυτό, πραγματικά!

m57Zp2.png

Εμας ο Χρηστακης φτουφτου να μην το ματιασω κοιμαται μονος του...μολις τον δω οτι νυσταζει παιρνει την κουβερτα του τον βαζω στο κρεβατι του , του δινω φιλακι και καληνυχτα κλεινω την πορτα και τελος ..πολλες φορες με φωναζει του παω και του λεω νανι τωρα και ξαναφευγω...

Αλλα ισως παιζει ρόλο οτι απο 40 ημερων ο Χρηστος κοιμοταν στο δωματιο του -παρολο που ηταν ενα παιδακι που φοραγε γυψακια και οσο να ναι η γκρινια του ηταν αρκετη...

βεβαια στην αρχη επαιζε καροτσι αλλα 10 μηνων τα κοψαμε αυτα και κοιμαται μονος του..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...