Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι γίνεται με αυτή τη gonal ρε παιδιά, την ψάχνω σαν τρελή στο νησί κ δεν βρίσκω πουθενά... Μόνο στην Αθήνα βρίσκω. Ξεκίνησα τα ενέσιμα και είμαι καλυμμένη μέχρι την Τρίτη βράδυ, αν συνεχίσουμε την ίδια δοση. Έχω αγχωθεί και δεν θα έπρεπε. Τι δίνουν αυτό το φάρμακο αν είναι τόσο δύσκολο?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η εξεταση για τα ιωσινοφυλα μας ειχε βγει 1 τωρα δε θυμαμαι πως μεταφραζεται αυτο αλλα η παιδογαστρεντερολογος δεν ειχε σταθει καθολου σε αυτο το θεμα τοτε.

Εγω ναι εδινα αντιαναγωγικο για την παλλινδρομηση αλλα οχι υποααλλεργικο.Τα αντιαναγωγικα περιεχουν χαρουπαλευρο που θεωρειται νομιζω και αλλεργιογονο το χαρουπι για να ειναι πιο πηχτα.

Ξερω οτι αν ενα παιδι εχει αλλεργια δεν κανει να πινει ουτε υποαλλεργικα θελει απευθειας αντιαλλεργικα γαλατα ,αυτα τα ειδικα τα πανακριβα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βικακι εγω καταλαβα οτι πληρωσες την εισοδο 6 ευρω μαζι με χυμο ε?Συνηθως η εισοδος συνοδευεται και παο κατι χυμο ή καποιο σνακ(για να δικαιολογησουν τα λεφτα τους).

Ε καπου εκει 5-6 ειναι και εδω με χυμο συνηθως.

Φανταζομαι απλα οτι στον αλλον το τοστακι θα ηταν κερασμα ή ο συγκεκριμενος παιδοτοπος μαζι με την εισοδο προσφερε και τοστ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι Ρϊτα μου το ξέρω όταν έχεις συμπτώματα πας κατευθείαν σε αντιαλλεργικό και μόνο όταν έχεις υποψία χρησιμοποιείς υποαλλεργικό!

Κάτι άσχετο τώρα: Μόλις πήγανε τη μικρή του αδερφού μου παιδίατρο (η μικρούλα είναι μολις 7 μηνών) και τους είπε να ξεκινήσουν φρέσκο γάλα και κρόκο αυγού! Δεν είναι λίγο νωρίς? Είχε πει σε καμιά ο παιδίατρος από τόσο νωρίς να τα ξεκινήσει αυτά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α δε σας ειπα και για την τηλεοπτικη εκπομπη ,μιλησα με την αρχισυντακτρια που μου εγραψε και μου ειπε οτι τα γυρισματα ειναι 8 ωρες για 15 λεπτα παρουσιασης και μαλιστα την ερχομενη βδομαδα.Πας εκει με το μαγειρεμενο σου και τα υλικα σου...

Πολυ κακο για το τιποτα.

Επειδη εγω δεν δυναμαι να παω συννενοηθηκα με το μασα και εβαλαν ψηφοφορια μηπως θελει να παει καποια αλλη κοπελα απο τα μελη.Με βαλε και μενα μεσα αλλα εγω δεν θελω να παω με τιποτα.Μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άντε ρε Ριτάκι αφού σου αξίζει γιατί να μην πας!!!! Κι εμένα μου φάνηκε πολύ υπερβολικό να ξεκινήσει από τώρα και πρόκειται για ένα παιδάκι που τώρα άρχισε να παίρνει τα πάνω του από βάρος αν και είναι ακόμα κάτω από το Μ.Ο. ενώ μέχρι τον 5ο θήλαζε! ΕΝτομεταξύ κοτόπουλο δεν της είχε βάλει ακόμα αλλά ξεκίνησε μοσχάρι από τον 6ο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Άντε ρε Ριτάκι αφού σου αξίζει γιατί να μην πας!!!! Κι εμένα μου φάνηκε πολύ υπερβολικό να ξεκινήσει από τώρα και πρόκειται για ένα παιδάκι που τώρα άρχισε να παίρνει τα πάνω του από βάρος αν και είναι ακόμα κάτω από το Μ.Ο. ενώ μέχρι τον 5ο θήλαζε! ΕΝτομεταξύ κοτόπουλο δεν της είχε βάλει ακόμα αλλά ξεκίνησε μοσχάρι από τον 6ο!

Καλησπέρα κορίτσια.

Μαρινάκι μιας κ διαβάζω τη δική σου απορία, εμείς μετά το χρόνο και βάλε φάγαμε κοτόπουλο, ενώ μοσχάρι από τον 7ο κι αυτό για το λόγο του σιδήρου. Το κοτόπουλο μου έλεγε δεν έχει κ μεγάλη θρεπτική αξία σε σχέση με το μοσχάρι, αρκεί να είναι το καλύτερο κομμάτι.

Οσο για τον κρόκο τον ξεκινήσαμε λίγο αργότερα από την ανηψιά σου, αλλά δεν τον ήθελε με τίποτα λέμε, οπότε το παράτησα κι εγώ.

Για το γάλα...τα ξέρετε τα δικά μας τα καλά οπότε τι να λέμε.

Αλλά αν όπως λες δεν έχει πάρει ακόμα τα πάνω της ενδείκνυται μοσχαράκι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εμείς στους 6 μήνες ξεκινήσαμε τα πάντα, δηλαδή μοσχάρι, κοτόπουλο, ψάρι, λαχανικά και από φρούτα μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, μπανάνα αλλά το αυγό μετά τον πρώτο χρόνο όπως και το φρέσκο γάλα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλά ο κάθε γιατρός έχει τη δική σου σειρά, αλλά πας κ ανάλογα με το παιδί. Εμας πχ μας ζάλιζε να δώσουμε χυμό πορτοκάλι ή και πορτοκάλι μέσα στη φρουτόκρεμα κι ο μικρός μόλις έπινε χυμό τον έβγαζε κι όταν μ' έβλεπε να φτιάχνω φρουτόκρεμα κ να κόβω πορτοκάλι άρχιζε να ουρλιάζει. Μετά από κουβέντα με τη γιατρό μου είπε ότι μάλλον τον πειράζει και να το κόψουμε. Αλλά πριν το χρόνο δεν μας άφησε ούτε κοτόπουλο, ούτε ψάρι, ούτε όσπρια και φυσικά όχι ντομάτα. Τι να πω?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαρινάκι μου 12κ50 έκαναν όλα σύνολο.τσάι σόδα κ χυμός.απλά στον χθεσινό που πηγα είχε την ίδια τιμή κ είχαμε 2 καφέδες χυμό κ τοστ,το οποίο όμως δεν ζητήσαμε,ούτε κ τον χυμό βέβαια.απλά θέλω να ξέρω αν η είσοδος με τα 6,5 ευρώ περιλαμβάνει χυμό κ τοστ.αν ναι τότε ο σημερινός παιδ. Έπρεπε να τα φέρει.την άλλη φορά θα τα ζητήσω για να δω τι θα μου χρεώσει.

Ξημερώνει παρασκευή!άντε άλλη μια βδομάδα κ έρχομαι.

KAΛHNYXTA KOPITΣAKIA K MIKPA MΩPAKIA

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Τώρα είδα για την εισαγωγή τροφών που λέτε.εμείς λόγω χειρουργείων άργησαμε τα παντα.πάντως αυγό μετά τον χρόνο κ γάλα φρέσκο 1,5 χρονων.ως τότε αντιαλλεργικό με 55,6 ευρώ το κουτί με τα 400 γρ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...