Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Το Σάββατο έκανα την ετ με μια βλαστοκύστη 4ΑΑ.Τη Δευτέρα είχα μια κηλίδα αίμα,κυριολεκτικά μια ομως σε σημείο που έφερα το χαρτί πολύ κοντά.Την τρίτη στο εσώρουχο μου(καθώς φοράω μόνο λευκά αυτές τις μέρες)Υπήρχε καφέ σκούρα στάμπα μεγαλουτσικη.Τις υπόλοιπες μέρες μέχρι και σήμερα πραγματικά νιώθω ότι θα αδιαθετησω,ότι τώρα θα πάω τουαλέτα και θα μου έρθει.Συνοψιζοντας 6μερες μετά από την ετ μου θέλω τόσο πολύ να κάνω ένα τεστ,αλλά είμαι τόσο μεγάλη κότα.Προσπαθω να σκέφτομαι θετικά αλλά μέσα μου υπάρχει μια φωνή που όλη την ώρα λέει ‘δεν θα καταφέρεις ποτέ,δεν θα μείνεις έγκυος,ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ.

Αυτα ήθελα να σας πω,ελπίζω το μήνυμα μου να σας βρίσκει όλες καλά!!

Εγώ θα σου ευχηθώ να έχεις μια τεράστια χωριακη και επίσης να αρχίσεις να σκέφτεσαι και λίγο θετικά 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στη στοκχόλμη που είχαμε πάει φάγαμε σε ένα ιταλικό εστιατόριο μια μακαρόναδα που εχω ακόμα την γεύση της στο στόμα μου.το μόνο που με χάλασε ήταν ο ωμός κρόκος από πάνω που τον πέταξα κ ήταν YΠEPOXH

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.

Ευάκι περαστικά. Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να μπεις να μας πεις τα νέα σου.

Κωνκων περαστικά και σε εσάς. Τρεις μέρες θα κρατήσει σίγουρα η διάρροια. Απλά μετά μην ξεγελαστείς και του δώσεις αμέσως φαγητό. Σιγά - σιγά και σταδιακά. Θα ξεκινήσεις με λίγο κοτόπουλο, γάλα αραιωμένο κλπ. Θέλει χρόνο για να επανέλθει η χλωρίδα του εντέρου. Ό, τι θέλεις ρώτα με γιατί στη διάρροια έχω κάνει διατριβή. Ααααα μπορείς να του δώσεις και ρυζάλευρο με μπανάνα για να το γλυκάνεις λίγο.

Joa και Ana08 λύθηκα στα γέλια με το Χρήστο και το ψυγείο και τα καμώματα της Νατασοαδερφής. Πολύ γέλιο όμως :-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Deleni εύχομαι να μην είναι τίποτα και να ξεμπερδέψετε.

Μαρίνα εσύ πώς είσαι; Νιώθεις καλύτερα;

Άρμα την Αλεξάνδρα την είχα προετοιμάσει περίπου τρεις μέρες πριν ότι θα πάμε να κόψουμε τα μαλλάκια μας κλπ. Όσο για τις μύγες, πριν από μια εβδομάδα περίπου είχε μπει μια μύγα στο αυτοκίνητο όσο οδηγούσα και έκανε σαν τρελή στο πίσω τζάμι, αλλά είχα τα παράθυρα κλειστά και δεν μπορούσε να φύγει. Από τότε μάλλον φοβήθηκε.

Για το μαμοκόλλημα τώρα, ρώτησα την Τρίτη τον παιδίατρο και μου είπε για το φαί και τον ύπνο να της κάνω το χατήρι και να την αναλαμβάνω εγώ, αλλά στα άλλα όχι............τώρα που το σκέφτομαι τα χειρότερα μου ανέθεσε. :?:-?:?:-?

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πικουλινάκι είστε και εσείς αγαπησιάρηδες τύποι πάντως. Και εμείς κάπως έτσι χαζοκλαίμε.

Βικάκι φεύγεις για Αθήνα πουλάκι μου; Ποιος στη χάρη σου ;););)

Γεια σας και απο μένα...:(:(:(

Τελικά είναι αίμα... η mayer ήταν θετική αλλά η παιδογαστρεντερολόγος ζήτησε να γίνει καλλιέργεια και απο ο.τι κατάλαβα στο τηλ δεν πολυδίνει σημασία στη mayer...:roll: H μλκ είναι ότι φεύγει Αμερική αύριο και επιστρέφει 10 του μηνός και δεν ξέρω που θα τη βρω... την παίρνω τώρα αν είναι να μου δώσει οδηγίες αλλά δεν το σηκώνει...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα...:(:(:(

Τελικά είναι αίμα... η mayer ήταν θετική αλλά η παιδογαστρεντερολόγος ζήτησε να γίνει καλλιέργεια και απο ο.τι κατάλαβα στο τηλ δεν πολυδίνει σημασία στη mayer...:roll: H μλκ είναι ότι φεύγει Αμερική αύριο και επιστρέφει 10 του μηνός και δεν ξέρω που θα τη βρω... την παίρνω τώρα αν είναι να μου δώσει οδηγίες αλλά δεν το σηκώνει...

Ωχ μωρέ κρίμα. Καλό κουράγιο

Αχ μωρέ Ντελενάκι, πολύ στενοχωρήθηκα γιατί ξέρω τι άγχος είναι! Πιστεύω θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε κάποια στιγμή σήμερα με την γαστρεντερολόγο, αλλά δε μπορεί να σου πει και πολλά και νούρια αφού εσύ ήδη κάνεις αποχή από πάααρα πολλές τροφές! Εγώ για ένα μήνα έτρωγα ότι και ένα μωρό 8-10 μηνών. Δηλαδή κοτόπουλο, πατάτα, καρότο, κατσικάκι, μήλο, αχλάδι μετά ρύζι και ζυμαρικά και μετά το μήνα που καθάρισε υποτίθεται έβαζα νέες τροφές! Ή που θα σου πει λοιπόν ακόμα πιο αυστηρή διατροφή που είναι μεγάλο μανίκι γιατί λείπεις και πολλές ώρες από το σπίτι ή που θα του δώσεις υποαλλεργικό γάλα! Πάντως για όσο αντέχεις το δικό σου είναι το καλύτερο, γιατί το υποαλλεργικό είναι λίγο (πολύ μάλλον) μπλιαχ και ειδικά στην αρχή μπορεί να δυσκολευτεί να το δεχτεί το μικράκι σου! Περαστικά σας γρήγορα, μετά τους 6 μήνες η κατάσταση σταδιακά βελτιώνεται και τα περισσότερα μωράκια μέχρι το χρόνο, βαριά τα 2 χρόνια δεν έχουν πια θέμα.

Γιοβάννα τουλάχιστον άξιζε το κλάμα της Αλεξάνδρας? Έγιναν ωραία τα μαλλάκια της?

mGKop3.png60Jvp3.png

Δεν υπάρχει περίπτωση το αίμα να μην είναι από αλλεργία αλλά από καμιά ραγαδα;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μακάρι Βίκη αλλά με το ιστορικό που έχει ο μικρούλης με τις εξαγωγές χμμμ χλωμό το βλέπω! Ποτέ δεν ξέρεις όμως, αν ζορίστηκε πολύ ή αν έκανε πολλές φορές μέσα σε μία μέρα παίζει κι αυτό! Ας είναι έτσι γιατί πολύ ταλαιπωρείται το Delenaki μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Deleni μου και η δικια μου τοτε δεν πολυεδωσε σημασια στη mayer γιατι ετσι και αλλιως φαινοταν οτι ειναι αιμα.Ζητησε λοιπον καλλιεργεια η οποια εκανε 3 μερες να βγει και ειχα φοβηθει πολυ αλλα ευτυχως ειχε βγει καθαρη.

Απο οτι μου ειχε πει αυτο που τους ενδιεφερε ηταν αν υπαρχει κανα μικροβιο.

Εμεις παροτι ειχαμε καργα εξαγωγες δεν αποδειχτηκε οτι ηταν αλλεργια ουτε μου ξαναεκανε ποτε αιμα ειτε με δικο μου γαλα ειτε μετεπειτα με ξενο.Ηταν ραγαδουλα.Ευχομαι και σε εσας να μην ειναι τιποτα γιαιτι μου κανει εντυπωση...τι νεο εφαγες δλδ που του εκανε αλλεργια στους 3 μηνες και οχι νωριτερα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως Ρίτα και ο δικός μου μέχρι 2,5 μηνών δεν είχε αίμα μετά παρουσιάστηκε για λίγες μέρες, οι εξετάσεις που είχαν προηγηθεί έδειξαν αυξημένα ιωνοσυνόφυλα που αποτελεί ένδειξη αλλά όχι απόδειξη για ύπαρξη αλλεργίας. Σε τόσο μικρές ηλικίες δύσκολα αποδεικνύεται ότι όντως πρόκειται για αλλεργία, απλά κρίνεις από τα σημάδια. Στην ενότητα του θηλασμού γράφουν πολλές μαμάδες με παιδάκια που παρουσίασαν διαφορετικά σημάδια, αλλά κόβωντας τις αλλεργιογόνες τροφές οι μαμάδες το πρόβλημα εξαφανίζεται σταδιακά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακι μου ναι δε διαφωνω μαλιστα την εξεταση για τα ιωσινοφυλα την ειχαμε κανει και εμεις τοτε και εχεις δικιο και εμας το αιματακι 2,5 μηνων το εκανε ομως παρολλη την παλλινδρομηση που ηταν πολυυυ εντονη και το αιματακι που εμφανιστηκε τελικα δεν σχετιζοταν με αλλεργια οπως ααποδειχτηκε και απο την πορεια αφου ουδεποτε εκοψα τιποτα (πλην των γαλακτοκομικων που τα ειχα καπως περιορισμενα)αλλα και μετεπειτα ποτε δεν ηπιε αντιαλλεργικο γαλα.

Δε ξερω ,εχω την αισθηση οτι οι παιδογαστρεντερολογοι πλεον πολυ ευκολα κοβουν τροφες στη μαμα και οδηγουν τα συμπερασματα τους στην αλλεργια.

Τα ακουω και εγω πολυ συχνα απο γνωστες μου, δε λεω οτι δεν υπαρχουν αλλεργικα παιδακια μαλιστα εχουμε και το παραδειγμα της κορης της Filaki που το κοριτσακι εχει διαπιστωμενη αλλεργια αλλα προλα αυτα δε θυμαμαι ποτε να μας ειπε για αιματακι κτλ..δε ξερω ισως δε θυμαμαι και καλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι Ρίτα έχεις δίκιο. Το fIlaki δεν μας είπε ποτέ ότι η Ναταλία είχε αίμα στα κακά και αν δεν κάνω λάθος δεν έκοψε και η ίδια τίποτα στη διατροφή της. Πριν από ένα χρόνο δεν άρχισαν να τους μπαίνουν ιδέες για αλλεργία; Από κάποιο παγωτό που της είχαν δώσει να δοκιμάσει και η Ναταλία το έκανε εμετό νομίζω.

Κάτι τέτοιο θυμάμαι κ εγω.μακάρι να μην έχει αλλεργία το μωρακι.

Πάλι πήγαμε παιδοτόπο κ ήρθε κ ο μπαμπάς μας μαζί.μας έδωσε κ πολλές αποδείξεις από μόνος του ο ιδιοκτήτης!η χρέωση ήταν 6 ευρώ το τσάι κ η σόδα κ 6,5 η φωτεινή,επειδή δεν ξέρω μας έφερε ένα χυμό για την μικρη από μόνος του κ το χρέωσε 6,5 ευρώ,αν ζητούσα τοστ θα το χρεώνε παραπάνω;χθες στον άλλο που πήγαμε πληρώσαμε τα ίδια κ έφερε μόνη της τοστ.την επόμενη φορά θα ζητήσω να μας φέρει για να καταλάβω αν το χρεώνει έξτρα.

Σας έπρηξα πάλι.

Η μαρία φάνηκε καθόλου σήμερα,δεν θυμάμαι!

Δεν κατάλαβα Βίκη σας χρέωσε 6,5 ευρώ είσοδο για τη Φωτεινούλα και συν 6,5 το χυμό??? Δηλαδή 13 ευρώ?:roll:Πανακρίβου μου φαίνεται! Εμάς κοντά μας έχει τον παιδότοπο 0-6 (ίσως τον γνωρίζεται από το σχετικό κανάλι στην τηλεόραση) και είναι 6 ευρώ η είσοδος μαζί με χυμό και είναι αρκετά μεγάλος και με πολύ καλους καφέδες και γλυκά!

Το φιλάκι δεν είχε δώσει μέχρι τότε γάλα ξένο στην κόρη της καθόλου και παρουσίασε τους εμετούς η μικρή όταν έφαγε το παγωγό που περιέχει ξένο γάλα. Για να είναι ένα παιδάκι αλλεργικό δεν είναι απαραίτητο να έχει αίμα στα κακά, μπορεί να έχει κάποια εκζέματα, μπορεί να αρνείται κάποιες τροφές από μόνο του, να κάνει εμετούς κ.α. Εντωμεταξύ όσο πιο μικρό είναι το παιδί τόσο πιο έντονα είναι τα συμπτώματα.Εσύ Ρίτα στο Γρηγόρη δεν έδινες ειδικό γάλα? Ακόμα και το αντιαναγωγικό έχει υποστεί κάποια επεξεργασία όπως τα υποαλλεργικά! Πάντως κι εγώ δε συμφωνώ να κόβει η μαμά κατευθείαν διάφορες τροφές με το παραμικρό σύμπτωμα αλλά αν σου κάνει αίμα και ειδικά αν επαναληφθεί τότε υπάρχει θέμα σοβαρό. Πάντως κι εγώ ένα μήνα έκοψα τα πάντα και μετά έτρωγα γαλακτοκομικά αλλά μόνο πρόβεια και κατσικίσια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...