Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• ΕΚανα την ωοληψια μου σήμερα κορίτσια .. σαν διαδικασία δεν κατάλαβα κάτι αλλά επειδή έβγαλα 18 ωάρια έπαθα υπερδιέγερση… ζαλίστηκα δυο φορές οι μαιες καημένες είχαν αγχωθεί … αλλά ρινταηει τέλος καλά όλα καλά !!! Τώρα σπίτι πρισμενη φουσκωμένη είμαι αλλά νιώθω καλύτερα !!💪

• Λουλούδια 3

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φιλενάδες!!!!

Πολύ προκοπή έπεσε στην παρέα βλέπω!!!!:D:D:D:D

Εμείς είμαστε καλά, περιμένω τα αποτελέσματα (έστειλα τα κακά του μικρού) για να δούμε αν όντως έχουν αίμα και βλέπουμε...:roll::roll::roll:

Όσο για την προσκόληση...κορίτσια η Αναστασία ώρες ώρες τρελένεται...αν π.χ. φωνάξει εμένα να την παώ το γάλα και της το παέι ο μπαμπας της ή το αντίστροφο γίνεται χαμός!!!!:?:-?:? Ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει είναι να πάει ο γονιός που ζήτησε...:roll::roll: Άστε που πλέον απο την ώρα που μπαίνω στο σπίτι όλα τα κάνουμε αγκαλιά...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

όπως περιγράφεις ντελενάκι την Αναστασία έτσι είναι και η μικρή της φίλης μου. Συνήθως φωνάζει την μαμά της για οτιδήποτε κι αν δεν πάει ξεσηκώνει όλη την γειτονιά λέμε από τις τσιρίδες της. Αφού όταν πηγαίνω οτοασπίδες χρειάζομαι χαχα...

m57Zp2.png

Τι να πω Σαρδελάκι μου...:roll: Αρχίζω σιγά σιγά να της εξηγώ και η αλήθεια είναι ότι αρκετες φορες κάνει και υπομονή η καλή μου μέχρι να αλλάξω/ταίσω τον μπέμπη αλλά υπαρχουν που δεν υποφέρεται...:?

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!

Πωπω τι γραψατε, δε σας προλαβαινω παλι!

Επειδη λεγατε για τους αντρες σας και τη γεννα, εμενα ο αντρας μου ηθελε και αντεχε να ειναι μεσα. Και ο γιατρος δεν ειχε προβλημα και ετσι τον εντυσε με τη σχετικη στολη και ηταν διπλα μου... Το θεμα ειναι ομως οτι επειδη ειχα πολυ δυσκολη γεννα, και εσπρωχνα και κανα δυωρο μπας και κατεβει ο μικρος, απο ενα σημειο και μετα αρχισα να κουραζομαι και να εκνευριζομαι. Δεν ηθελα κανεναν κοντα μου και κυριως το αντρα μου που ειτε ηταν αγχωμενος και βουρκωνε καθε 5 λεπτα, ειτε το επαιζε cool και συζηταγε με τον γιατρο μου για τα ποδοσφαιρικα, ειτε μου εκανε υποδειξεις για το πως θα σπρωχνω!!!:roll::roll::roll: Ειχαν μαζευτει ολοι απο κατω και βλεπανε τα μαλλια του μικρου και στο τελος αρχιζε να φωναζει και η μαια οτι δε σπρωχνω καλα και γενικα υπηρχε μια ενταση που εμενα δε με βοηθουσε! Ευτυχως το καταλαβε ο γυναικολογος μου και σουταρε τον αντρα μου, μπας και συγκεντρωθω... Πραγματικα τον ευγνομωνω που το εκανε εκεινος. Δεν ειναι οτι δεν τον ηθελα, απλα σε τοση ενταση, καλο ειναι να υπαρχει οσο το δυνατο λιγοτερο κοσμος...

Αλλο κορυφαιο γεγονος ειναι οτι ο γυναικολογος ειχε παρει τον αριθμο του κινητου της αδερφης μου για να την καλει και να ενημερωνονται και οι εξω σχετικα με το που βρισκομαστε. Λιγο πριν ξεκινησουμε για το χειρουργειο, την πηρε τηλ. για να της πει οτι σε λιγο γενναω. Το σηκωνει η αδεφη μου... "Παρακαλω", ο γιατρος "ελα ο Παναγιωτης ειμαι", η αδερφη μου με ναζι νομιζοντας οτι ειναι κανενας γκομενος (ο,τι να'ναι) "Ποιος Παναγιωτης???" , "ο Παναγιωτης παιδι μου, που ξεγενναω την αδερφη σου" και η αδερφη μου με σοβαρο υφος πλεον "Πειτε μου γιατρε, τι συμβαινει?" Σκηνες απειρου καλλους!

Επανερχομαι με τα δικα σας! Παλι με επιασε λογοδιαρροια!:-D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

καλα με ξελιγωσατε με τις συνταγες σας ατιμες και δεν προλαβαινω να τις κανω αυτο ειναι το κακο :mrgreen:

εμενα και στις δυο τις γεννες ο αντρουλης μου ηταν μαζι μου το ηθελε πολυ να ειναι μαζι μου και μπορω να πω οτι αυτο μας εφερε ακομη πιο κοντα ισως γιατι ειδε τι περναει μια γυναικα για να φερει στο κοσμο ενα παιδι μαλιστα στον μπεμπη εκοψε και τον ομφαλιο λορο και η γιατρος μου τον κοροιδευε greys anatomy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εχουμε και πολλες φωτο απο τις πρωτες στιγμες στον τιμο ημασταν πιο προετοιμασμενοι ομως στον μπεμπη επειδη δεν ξεραμε αν θα γεννησω ξεχασαμε την μηχανη κι εβγαλε με το κινητο ευτυχως βγαζει καλε φωτο!

deleni μου ζηλιες κανει και η Αναστασια σου ε;καλα αποτελεσματα απο τα κακα του μικρου!

εμεις σημερα θα παμε τον μπεμπη παιδιατρο να δουμε ποσο πηραμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ελενακι μου καλά αποτελεσματα με τις εξετάσεις του μικρού σου.

Η κόρη μου έχει αποφασίσει ποια πράγματα θα κανω εγω και ποια ο μπαμπάς της.

Πχ δεν υπάρχει περίπτωση να την ταισει ο αντρας μου (όταν την ταίζαμε τουλαχιστον γιατι τωρα πλεον τρωει μονη της) και τον προτιμάει να την πηγάινει για ύπνο.

Οτι εχει να κανει με την περιποίηση , μπανιο, γαλάκτωμα τα μαλλιά της προτιμάει έμενα.

Χθες το απόγευμα επαθα πλάκα κορίτσια.

Της εκανα κρέμα να φαει .Την εβαλα στο καρεκλάκι της εβαλα μπροστα της το πιάτο και σηκώθηκα να βαλω ενα dvd .

Ωσπου να γυρίσω την είχε φαει ολη.Αφου εψαχνα στο πατωμα να δω αν την πεταξε αλλα τελικα την ειχε φαει.

Θα με τρελάνει αυτό το παιδί.Η που θα τρωει ή που ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ!!!!!

Και το καλύτερο !΄Της παίρνω το πιάτο και γυρναει και μου λεει "μαμα τυρακι" και τρωει και ενα μεγαλο κομματι τυρι!!!

Αβυσσος οι διαθεσεις των παιδιων μας!!!!

Να σας πω τα δικα μας καταρθωματα στο φαι ??

καθεται στο ψυγειο το ανοιγει και φωναζει μαμ τετα , μαμα γιαγιακι μαμα γιαγιουτι μαμ μπανα (γαλακτοφετα ,τυρακι , γιαουρτι ,μπανανα)..θελει να τα φαει ΟΛΑ!!!μπορει να καθεται και 10 λπετα στο ψυγειο και να περιμενει φαι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α Ιωάννα το θέμα με το ψυγείο το εχουμε και εμείς.

Καταρχήν σε λίγο θα χρειαστούμε καινουργιο γιατι ειναι διπλα στον τοιχο και οταν ανοιγει την πορτα την κοπαναει πανω στον τοιχο και δεν το βλεπει να πηγαίνει για πολύ.

Εχει τρομερή φαση να βλέπεις μια μπουκίτσα ανθρωπάκι σχεδόν μεσα στο ψυγείο και να ψαχνει τι θα φαει!!!!

Συνήθως βέβαια στο "σμακι" καταλήγουμε (σαλαμακι)!!!

Deleni μου περιμενουμε τα νεα των εξετασεων. Ευχομαι να μην ειναι κατι!

κωνκων μου περαστικα σας βρε παιδι μου! Συνεχισε τη διαιτα και λογικα θα δεις βελτιωση. Αλλιως παρε τον παιδιατρο, μηπως παρει το παιδι κανενα φαρμακακι!

Ευακι περαστικα σου! Ελα μην απελπιζεσαι! Εισαι πολυ κοντα!!!

Ιωαννα ελπιζω να μην αρρωστησει ο Χρηστακης! Μη χασετε και το παρτυ, κριμα θα ειναι! Να γνωριστουν και τα παιδακια μας!

Εμενα στο φαγητο εχει τις μερες του! Χθες ας πουμε πειναγε παααααρα πολυ. Εγω εβραζα κατι πενες (τις εκανα καρμποναρα - πεντανοστιμες και πανευκολη συνταγη) και ηθελε να βγαζω τις πενες απο την κατσαρολα και να του τις δινω μισοβρασμενες να τρωει! Τετοια πεινα το μωρο μου! Ουτε που ξερω ποσο εφαγε!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

την συναντηση την εχουμε κλεισει?

περαστικα στους αρρωστουληδες.

ντελενακι μου καλα αποτελεσματα να εχετε(και εμεις την ειχαμε κανει αυτη την εξεταση παλια)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βίκυ το διάβασα και εγώ και επαθα πλάκα!!!

μου φαινεται οτι μονο εμεις δεν εχουμε τι να κανουμε :rolleyes:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...