Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• ΕΚανα την ωοληψια μου σήμερα κορίτσια .. σαν διαδικασία δεν κατάλαβα κάτι αλλά επειδή έβγαλα 18 ωάρια έπαθα υπερδιέγερση… ζαλίστηκα δυο φορές οι μαιες καημένες είχαν αγχωθεί … αλλά ρινταηει τέλος καλά όλα καλά !!! Τώρα σπίτι πρισμενη φουσκωμένη είμαι αλλά νιώθω καλύτερα !!💪

• Λουλούδια 9

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σαρδελακι μπορεις να βαλεις και ετοιμο φυλλο, εγω βραζω λιγο το ψιλοκομμενο πρασο με γαλα και νερο και μετα το στραγγιζω και το τσιγαριζω με κρεμμυδι κ κεμμυδακι και επειτα βαζω το σπανακι. δεν βαζω ολοι την γεμιση γιατι ειναι πολυ, λιγο πριν ριξω τη φετα και τα αυγα, βγαζω ενα φλυντζανι περιπου και το βαζω στην καταψυξη για αλλη φορα, για πιο μικρη πιτουλα.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ενα απο τους μεγαλοκαρχαριες ειχαμε και εμεις....κινδυνεψε η ζωη της Βικυς.....δεν τολμησα ομως να το διασηρω...κακος λεω τωρα επρεπε να το ειχα κανει

βικυ αν εχω ορθογραφικα λαθη...μη τολμησεις να με κανει παρατηριση χα χα χα ...αμαν πια κουραστικα να γραφω στο word office και μετα να τα κανω επικολληση

ενα απο τους μεγαλοκαρχαριες ειχαμε και εμεις....κινδυνεψε η ζωη της Βικυς.....δεν τολμησα ομως να το διασηρω...κακος λεω τωρα επρεπε να το ειχα κανει

βικυ αν εχω ορθογραφικα λαθη...μη τολμησεις να με κανει παρατηριση χα χα χα ...αμαν πια κουραστικα να γραφω στο word office και μετα να τα κανω επικολληση

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

m57Zp2.png

ετσι και αλλιως μανουλα και στο wordπου τα γραφεις παλι καποια λαθακια τα κανεις.αυτο το "ολοι" πια,ποσες φορες στο ειπα?

δεν πειραζει μανουλα σημασια εχει να μας γραφεις και ας κανεις λαθη(γιατι μηπως δεν κανω εγω?ολοι κανουμε.απο τοτε που χρησιμοποιω υπολογιστη κανω περισσοτερα)

τι επαθε το κοριτσακι μου?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!

Σας ευχαριστω για τα περαστικά, μάλλον είναι γαστρεντεριτιδα:(.

Ο Κωνσταντίνος απο κέφια και όρεξη μιά χαρά, αλλά απο διάρροια χαμός! Πολυυυυ πράμα... Συνεχίζουμε με τη διαιτα του, όπως είπε και η γιατρός και βλέπουμε.

μαμα αν ο μλκς ο παπαθανασιου συνεχιζε να δεχεται ασθενεις εγω δεν θα τον αφηνα ετσι αλλα αν θυμασαι ειχε βρει ηδη τον αντικαταστατη του,τον κουτσο κουλο πως τον λεγανε τελος παντων, και δεν κινδυνευε αλλη γυναικα στα χερια του.ειχε πει ομως και κατι που τελικα ετσι ηταν.

στο πρωτο χειρουργειο (14,5 ετων) μου ειχε πει να κανω γρηγορα παιδια γιατι μετα δεν θα μπορω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Πετρουλα μου εγω καλά είμαι.... αλλά στεναχωριεμαι για τον μικρό. Μακαρι να ημουν εγω χάλια και αυτός καλά.

Βικάκι μου η γιατρος μου είπε 2-3 μέρες και οτι γινετε χαμός αυτον τον καιρό με τη γαστρεντεριτιδα.

Μαράκι μου αν είναι όντως γαστρεντεριτιδα λές να την γλυτωσω?

τιποτα δεν επαθε..... λιγο τα νευρακια της εχει γιατι δεν γινετε το δικο της χα χα χα...το εχει η ηλικια.... ολα καλα...αφου κανω αυτο που μου ειπες, μετα απο λιγο ξενχιέται, τωρα την έβαλα να κοιμηθεί λιγο γιατι δεν καθησε στο ποπο της απο το πρωι, ... την εκανα κ ζυμάρι για να παίξει αλλα δεν κρατησε πολύ.....κοιμήθηκε σουυυυυυυ1205024enk8gtgk9m.gif

βικυ.... δεν λεω ....ειπε και καποιες αληθειες, αλλα την πατατα του την εκανε....κουτσο τον λενε....και ξερεις κατι ο γιος του ορκηστικε γιατρος αλλα ο ιδιος επαθε καρδια ετσι ακουσα

κωνκων περαστικα στον γαμπρουλη μας

μαθατε που θε ερθει guest star η βικυ εε?? ...ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΩ..γιατι λεει πρεπει να κανω babysitting...και η babysitter εχουν ψυχη βικουλινη μου χα χα

αχ τι καλα ...ηρεμιααα!!!!!

στο πρωτο χειρουργειο (14,5 ετων) μου ειχε πει να κανω γρηγορα παιδια γιατι μετα δεν θα μπορω.

αυτος ηταν ο πρωτος που πηγαμε τοτε...και μετα ολοι 8 - 10 ... υπολοιπη το ιδιο σε ειπαν...ξεχνατο περασε..σημασια εχει οτι μας χαρησες το ποιο πολυτιμο πραγμα τις ζωης μας:):)

η Λαζαρενια χαθηκε ..και εχασα και το τηλ για να την επερνα:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...