Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξεχασα να σχολιασω πριν.

Γιοβαννα μου μια χαρα η Αλεξανδρα σου!!!Ειναι και αυτη μοντελακι τι σημασια εχουν τα γραμμαρια?!!!

Μπραβο και για τα αποτελεσματα του καλου σου!Η αμμος τι ειναι?Και πως την καταλαβαινεις?

Καληνυχτα σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια. Κρέμασα καθαρές κουρτίνες στο σαλόνι μου και ήρθα να πω μια καλησπέρα.

Βίκυ πολύ άσχημο το περιστατικό που έγραψες :(:(:(:(:(:( Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι γιατροί δεν λένε ποτέ όχι σε νέους πελάτες και στο τέλος δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ξέρω και στην Κέρκυρα μια τέτοια περίπτωση. Δεν έχει συμβεί βέβαια κάτι δυσάρεστο αλλά καταντάς να περιμένεις στο ιατρείο μέχρι και 2 ώρες. Ευτυχώς ο δικός μου γυναικολόγος δεν είναι έτσι.

Σήμερα πήγαμε για κούρεμα και εννοείτε ότι έκλαιγε. Τόσο μάλιστα που έκανε και έναν ψιλοεμετό από το κλάμα. Τελικά κόψαμε μόνο τη φράντζα.......δεν γινόταν και κάτι άλλο. Επίσης έχει και ένα άλλο κόλλημα τώρα τελευταία. Όλα, μπάνιο, ντύσιμο, γάλα, ύπνος, φαί πρέπει να γίνονται με τη μαμά. Δεν έχει στραβώσει σε κάτι με τον πατέρα της γιατί δεν έχει πρόβλημα τις άλλες ώρες να είναι μαζί του, στο παιχνίδι δηλαδή κ.α, απλά έχει κολλήσει με εμένα στα θέματα διαβίωσης :tongue::tongue::tongue: Επίσης φοβάται τις μύγες. Τι θα κάνω με αυτό το παιδί :confused::confused::confused::confused: Πολύ με ανησυχεί η συμπεριφορά της κάποιες φορές.

Λοιπόν, ο δικός μου αντρούλης ήταν μέσα την ώρα που γεννιόταν η Αλεξάνδρα και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. :-D:grin::-D:grin: Την καλύτερη στιγμή της ζωής μας τη βιώσαμε μαζί. Η παρουσία του με βοήθησε πάρα πολύ.........ένιωθα μια σιγουριά. Φωτογραφίες από εκείνη την ώρα δεν έχουμε, έχουμε όμως με την Αλεξάνδρα στη θερμοκοιτίδα (κάποιες τις έχετε δει) και αμέσως μετά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ξ

Μπραβο και για τα αποτελεσματα του καλου σου!Η αμμος τι ειναι?Και πως την καταλαβαινεις?

Καληνυχτα σε ολες!

Έχει άμμο στην κύστη ή κάποια μικρή πετρούλα. Το κατάλαβαν από λίγο αίμα στα ούρα και από κάποιες τιμές που ήταν λίγο τσιμπημένες. Πρέπει να πίνει πολλά νερά για να το αποβάλει ο οργανισμός μόνος του και σε 1 μήνα θα ξανακάνει εξετάσεις.

Φυσιολογικα γεννησες ε?

Καλα ο δικος μου παντως δε νομιζω οτι θα εμπαινε...νομιΖω δεν ηθελα κιολας.Τον ειχαν φερει μεσα στους πονους και ενιωθα λιγο αγχωμενη.

Μπραβο στον καλο σου!

Και ο γρηγορης νομιζω το εγραψα και τις προαλλες, παλιοτερα ηθελε τον μπαμπα του τωρα εχει κολλησει σε μενα σε τετοια θεματα.

Θερμοκοιτιδα γιατι ειχε μπει η μικρη?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έχει άμμο στην κύστη ή κάποια μικρή πετρούλα. Το κατάλαβαν από λίγο αίμα στα ούρα και από κάποιες τιμές που ήταν λίγο τσιμπημένες. Πρέπει να πίνει πολλά νερά για να το αποβάλει ο οργανισμός μόνος του και σε 1 μήνα θα ξανακάνει εξετάσεις.

Α αλλο πραγμα απο το νεφρα δλδ...

Περαστικα να ειναι,που θα ειναι σιγουρα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Θερμοκοιτιδα γιατι ειχε μπει η μικρη?

Όλα τα βάζουν για 1-2 ώρες περίπου μέχρι να συνηθίσουν λίγο την αλλαγή περιβάλλοντος.................νόμιζα ότι έτσι γίνεται παντού.:confused::confused::confused:

Καληνύχτα κοριτσάκια μου. Τα λέμε αύριο.

Ρίτα και πάλι χιλιόχρονος ο Γρηγόρης σου.

Καλημερα μανούλες!!!!!

Καλοριζικος ο Καλλικρατης!!Εμεις θα εχουμε πάντως συνεπειες και αλλαγες στο εργασιακό και θα δειξει σε βαθος χρονου αν θα ειναι για καλό ή όχι...

Μαρινα χαίρομαι που ο Γωγος εχει βελτιωθει πολύ....Μακαρι να συνεχισει ετσι απο εδω και περα και στο φαγητό και στις αταξιουλες του...

Βικυ ετοιμαζεσαι για τα γενεθλια;;;Κατεληξες σε παιδοτοπο ή θα ψαξεις κι αλλο;;;Κι εμενα ρε Βικυ ακριβουτσικα μου φανηκαν..Οι δικοι μας εδω το μαξιμουμ 6 ευρω με 4 λιχουδιες στο πιατό (χαμπουργκερ, κλάμπ σαντουιτσ, τυροπιτα και σνιτσελακι) και ο καφες μεσα στην τιμή..Τα παιδακια στα 5 ευρώ με κρουασαν, τοστ&χυμό...

Ειπαμε ομως, αλλο Λωζανη κι αλλο Κοζανη!!χαχα

Όλα, μπάνιο, ντύσιμο, γάλα, ύπνος, φαί πρέπει να γίνονται με τη μαμά. Δεν έχει στραβώσει σε κάτι με τον πατέρα της γιατί δεν έχει πρόβλημα τις άλλες ώρες να είναι μαζί του,

Ο δικος μου Ιωαννα εχει αυτη την συμπεριφορα με τονμπαμπακα του..Οταν ειναι ο πατερας του σπίτι τρεχει απο πίσω του..Χτες ήρθε ο καλος μου νωριτερα στις 7 και τους αφησα εξω στην αυλή και πήγα για ψωνια..Πήγα , ηρθα, μπήκα, βγηκα.. σημασια εκεινος.

Οταν κατα τις 8.30 μπήκαν μεσα και ξαναβγηκε ο αντρας μου ενα λεπτο να βγαλει τα σκουπίδια εγινε πανικός..Να κλαίει , να χτυπιεται..Τι να λέμε.. τον θελει σε όλα, για το μπανιο, το γαλα, τον υπνο και γενικα με εχει καταβολεψει πολύ...Ο αντρας μου απο τη μια καμαρώνει και απο την άλλη τον βλέπω οτι νοιωθει λίγο πιεσμενος..Χτες ο μικρός χτυπουσε και φωναζε εξω απο την πόρτα της τουαλέτας και σε καποια στιγμη δεν τον εβλεπα, ουτε τον ακουγα..Φωναζω του αντρα μου και του λέω που ειναι ο μικρος;;;και τον ακουω να φωναζει απο την τουαλέτα εδω ειναι μαζι μου, ουτε κι εδω εχω ησυχια.... και συμπληρωσε ο Ανασ. "ντοοοοο μαμααα!!!"

Λοιπόν, ο δικός μου αντρούλης ήταν μέσα την ώρα που γεννιόταν η Αλεξάνδρα και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. :-D:grin::-D:grin: Την καλύτερη στιγμή της ζωής μας τη βιώσαμε μαζί. Η παρουσία του με βοήθησε πάρα πολύ.........ένιωθα μια σιγουριά. Φωτογραφίες από εκείνη την ώρα δεν έχουμε, έχουμε όμως με την Αλεξάνδρα στη θερμοκοιτίδα (κάποιες τις έχετε δει) και αμέσως μετά.

Ετσι ακριβώς κι ο δικος μου..

Ριτα μη λές οτι και ο δικος σου δεν θα ερχοταν μαζι σου υπο αλλες συνθηκες .. Και εμενα 6 μηνες ελεγε δεν θα αντεξω, δεν θα μπορεσω και ειχα συνεννοηθει με τη μανουλα μου αλλά παραμονη του τοκετου ηταν ανενδοτος

Οσο για τις φωτογραφίες πιστευω ουτε και ο δικος μου εκεινη την ωρα θα ειχε το σθενος να τραβαει φωτο..Μονο καμια μαια απο αυτες που απλωναν το χερι μετα γαι χαρτζιλικωμα θα ηταν χρησιμη αλλά όλες ήταν....να τελειωνουμε , να φευγουμε!!

Ριτα η ζαμπονοτυροπιτα εγινε πολύ αφρατη εσωτερικα και τραγανη πάνω-κατω..Το δε κοτοπουλακι περιμενω να το δοκιμασω το μεσημερι...Πάντως εχει πολύ ωραια χρωματα και ειναι για πολλές βουτιες το λαδακι του..Τελικα βρηκα ολοκληρο κοτοπουλο και μου το τεμαχισαν σε μεριδουλες

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα γλυκες μανουλες κ παιδακια:):):)

δεν μου λετε λιγο..τον Ηρώδη τον ειδατε πουθενά???

ξερετε των ψαχνω για να μου δωσει καμια συμβουλη για το πως θα βαλουμε σε μια ταξη τα παιδακια που εχουν σελλινιαστει.....εχουμε μηπως πανσελινο??:):):):):):)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Βίκυ το διάβασα κι εγώ στο τροκτικό αυτό και ψιλοσοκαρίστικα. Στο πάρεντς ο συγκεκριμένος γιατρός έχει ολόκληρο fun-club! Δεν μου κάνει εντύπωση παντως, όταν έχει τοοοοσο πολύ κόσμο σίγουρα θα κάνει και λάθη. Εγώ έψαχνα αυτές τις μέρες μπας και βρω κανα γιατρό στο Αττικό αλλά τελικά δεν ξέρω κατά ποσο να εμπιστευτώ το φόρουμ. Πχ βάλανε θέμα για τον γιατρό που είχαμε πριν τον δικό μας, που άφησε την αδερφή μου με αποβολή και έπαθε αιμοραγία και που γενικά έχω ακούσει πολύ άσχημα πράγματα και μέσα στο φόρουμ λένε τα καλύτερα..:confused: Τώρα διάβασα κι αυτή την καταγγελία..Τι να πεις, είναι πολύ σπάνιο για γιατρούς να ακούς μόνο καλά λόγια...

giovanna την είχες προετοιμάσει την Αλεξάνδρα πριν το κομμωτήριο? Κι εγώ γενικά την φοβόμουν πολύ την πρώτη φορά αλλά τελικά ήταν αψογη βέβαια είχε προηγηθεί προετοιμασία μίας εβδομάδας..Πλέον πάει με μεγάλη χαρά.Τώρα για τις μύγες τι να πω? Μπορεί να τις φαίνονται κάπως..μην ανησυχείς, ακόμα και τα πιο θαρραλέα παιδιά μπορει να φοβούνται κάτι πολύ αστείο. Η Εύα πάλι γενικά με τα πετούμενα γελάει και τις μύγες τις κυνηγάει με την παντόφλα ή την μυγοσκοτώστρα..:lol:

Αυτό με την θερμοκοιτίδα δεν το έχω ξανακούσει..

Εμένα ο καλός μου ήταν μαζί στις ωδίνες. Με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν ήθελα με τίποτα να είναι στον τοκετό όμως. Καταρχήν λυποθυμούσε στην εικόνα και μόνο μιας ένεσης. Από τότε που ήρθε η Εύα το έχει ψιλοξεπεράσει και βλέπει και τα εμβόλια και του παίρνουν και αίμα χωρίς να σωριάζεται..Εκείνος βέβαια είχε όλη την καλή διάθεση να έρθει. Είχε βγει για λίγο έξω να πει στους δικούς μας τι γίνεται και όταν ξαναμπείκε είχαμε μπει στην τελική ευθεία. Τον είδα να ανοίγει την πόρτα και του είπα να φύγει. Δεν ήθελα να με δει έτσι και ούτε να έχω το άγχος μη μου σωριαστεί...:lol:

Ρίτα εμένα για την άμμο το είχε υποψιαστεί ο γυναικολόγος. Είχα σουβλιές κάτω στην κοιλιά από τη δεξιά πλευρά. Μου είπε να κάνυμε υπέρηχο στα νεφρά και έτσι το βρήκα.

Ο αυχένας σου πως είναι?

Πετρούλα το έριξες στη μαγειρική εχτές ε? Άντε καλοφάγωτα!:lol:

Φωτεινή τι γίνεται? Ξεσαλώνει η Φωτεινούλα???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

ναι Μαρακι μου εχει παθη μεταλλαξη η αγαπουλα μου χα χα

Giovanna ..φοβαται η Αλεξανδρα τις μυγες?? εγω 51 ετων τρεμω τις πεταλουδες ( οχι αυτες με τα ωραια χρωματα , τις αλλες τις μαυρες ) ακριδες και γενικα οτι εντομα μεγαλα που πετανε.

ισως με καποιο τροπο την μιλησεις και σιγα σιγα καταλαβει?

Μαρακι μαγειρευω σχεδον μερα παρα μέρα αλλά που και που θελω να ξεφευγω απο τα συνηθισμενα και να περιποιουμαι λίγο παραπάνω το φαγακι μας...

Ειναι και η κατασταση μου βλέπεις...

Για αυτον τον γιατρο πάντως εχω διαβασει κι εγω πολλές φορες στο φορουμ...Τι να πείς!!Κι αυτη η κοπέλα καλά εκανε και τα δημοσιοποίησε αλλά πολύ φοβαμαι οτι με αυτους τους μεγαλοκαρχαρίες δεν βγαζεις ακρη και βρισκεις και τον μπελά σου πολλές φορες....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...