Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επ επ!!! Κοπελιά!!!!!!Μόνο εγώ πλέον έχω το δικαίωμα να κλαίγομαι!

Κοπελιά όσο και αν σου φανεί παράξενο, πραγματικά, έχω σταματήσει πια να κλαίγομαι και να την παρακαλώ για το φαί. Τρώει όσο θέλει. Αφού έχει αρχίσει και μου ζητάει φαί δεν με πειράζει. Απλά προσπαθώ να υπάρχουν στη διατροφή της τα πάντα. Από λίγο αλλά τα πάντα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι παλι!Ειχα παει για λιγα ψωνια.

Χαιρομαι που σας αρεσε η φωτο.Νιωθω πολυ τυχερη που την εχω !Εγω δεν ηξερα τιποτα για φωτογραφιες η μαια μου πηγε και ρωτησε τον ανδρα μου αν θελει να τραβηξουν και τους εδωσε την μηχανη μας.

Εχω φωτο ακομα και με το λωρο,την πρωτη περιποιηση,εξεταση του μικρου,ζυγισμα κτλ.

Καποιες απο εσας εχετε δει ορισμενες αν καποια αλλη κοπελα θελει μπορω να σας τις δειξω με π.μ

Ξαναρχομαι...

ριτακι μου πολυ συγκινητικη η φωτογραφια σας εγω εχω μια που την κραταει η νοσοκομα και την δειχνει σε καμια 20αρια ατομα που περιμεναν απο εξω.

μπορεις αν θελεις να τις εχεις στη συναντηση να τις δω?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

γιοβαννα μου η ειδες?ξεπερασαμε τα 10.τωρα οταν την ρωταω ποσα κιλα ειναι και μου λεει γεκα την διορθωνω και της λεω εντεκα μηπως και το μαθει μεχρι να φτασουμε εκει.παντως τα 14 κιλα το βλεπω στο δημοτικο να τα φτανουμε.ολα καλα με τον αντρουλη σου,ε?

συμπεθερουλα μου περαστικα στον μικρουλη μας.ξανα εκανε?

μαρια μη με βαλεις να κουβαλησω φαγητα,ειναι το χειροτερο μου.σε αεροπλανο να μυριζει.απαπαπα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

πηγαμε σε αλλο παιδοτοπο σημερα,δεν ενθουσιαστηκα.η τιμη τους για παρτυ ειναι πιο χαμηλη απο τον χτεσινο που πηγαμε αλλα δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που μου ελεγε η γυναικα εκει οτι θα σερβιρουν.και μου την εδωσε που μου ειπε οτι πρεπει να κοιταω σε εναν παιδοτοπο τα υπερ και τα κατα.την στιγμη που ανεβηκα πανω να δω την μικρη και μου εξηγουσε οτι τα παιδια ανεβαινουν απο αλλη σκαλα που δεν εχουν φοβο να πεσουν και να χτυπησουν και ειδα την πορτα απο τον πανω οροφο ανοιχτη κοντα στις σκαλες για τους μεγαλους.η κοπελα βεβαια ηταν εκει αλλα με πολλα παιδια δεν θελει και πολυ να γινει το κακο.

η τιμη τους ειναι 6 για τους μεγαλους για κεικ και βουτηματα(χωρις ποτο)και 9 για κρυα σαντουιτς (χωρις ποτο)και οσοι δεν ερθουν τους πληρωνω 3 ευρω το ατομο.τα παιδια τοστ και πατατακια με 8 ευρω.

ο χτεσινος ηταν πολυ καλυτερος με 8 ευρω σαντουτς και βουτηματα και ολα τα ροφηματα(απεριοριστα)και 8 τα παιδια με κλαμπ και πατατακια και απεριοριστους χυμους.και αν δεν ερθουν καποιοι δεν τους χρεωνομαι.απλα δεν εχει εξωτερικο χωρο για μεγαλους(ουτε που με απασχολει)μαλλον για εκει μας βλεπω.

Διαφημίσεις

Βικακι πολλα τα χρηματα που σου ειπαν ή μαλλον οχι πολλα αλλα πολυ λιγα αυτα που προσφερουν.

Θα σου στειλω πμ τις φωτο γιατι δεν τις εχω τυπωμενες και θα σου πω και για το παρτυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κων κων μου πως ειναι το παιδι?Λες να ειναι καμμια γαστρεντεριτιδα?Περαστικα!

Εμεις τελειωσαμε με το μινι παρτυ μας.Εσβησε καμμια 10αρια φορες τα κερακια του χαχα...φαγαμε τουρτα παραγγειλαμε και απεξω και ολα καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα απλά μοναδική η φώτο!!! Λέω κι εγώ πολύ ψύχραιμος ο σύζυγος για να σας τραβήξει μια τόσο όμορφη φώτο σε τόσο φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή! Μετά διευκρίνησες ότι ήταν ιδέα και πράξη της μαίας! Ακόμα πιο σημαντικό λοιπόν μιας και δεν ήταν και ο άντρας σου παρόν αφού ήταν καισαρική να χαρεί αυτές τις πρώτες στιγμές, παρόλα αυτά όμως οι φώτο αυτές είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορούσες να χαρίσεις και σε εκείνον, αλλά κυρίως στον εαυτό σου (μετά βέβαια από τον ίδιο το γρήγορο!)

Άσχετο αλλά τη κάνατε στη γλυκιά γκαστρούλα μας με τις νοστιμιές σας και τρέχει βραδυάτικα να βρει υλικά για ζύμες? Στείλτε της καλέ κανένα έτοιμο! Από μένα μην περιμένεις Πετρούλα μου, σώθηκες!:roll:

Βίκη θα ήθελα να το σχολιάσω το άρθρο που παρέθεσες γιατί προχτές συζητούσα κάτι σχετικό με μια φίλη μου που είναι ο γιατρός της και εκτός αυτού από το περιστατικό στη γέννηση της μπουμπούς μου που ενεπλάκει έμμεσα ο συγκεκριμένος γιατρός σχηματησα μία γνώμη, ωστόσο το μόνο που θα πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου είναι λίγο ριψοκίνδυνος και δυσεύρετος, βέβαια πολύ έμπειρος και αγαπάει απίστευτα τη δουλειά του.

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτα το χάρηκε ο Γρηγοράκης?

Κωνκωνάκι τουλάχιστον είναι και η μαμά σου εκεί και ελπιζω μέχρι αύριο να είναι περδίκι το παιδί!

Κι εμείς πάλι σήμερα μετά το κολυμβητήριό του, τον ξαναπήγαμε παιδότοπο και δε μπορούσαμε να τον ξεκολλήσουμε να φύγουμε! Γενικά μετά τις περίεργες αντιδράσεις που είχε τελευταία προσπαθούμε να τον αφήνουμε να βγάλει όλη την υπερένταση που έχει με διάφορες δραστηριότητες και σαν να διακρίνω μία μικρή βελτίωση! Κατά τις 9.30 έπεσε ψώφιος αφού φώναζε νάνι, νάνι! Το καλύτερο???Μετά από πολύ καιρό το μεσημέρι μου ζητούσε μόνος του να φάει!!! Έπαθα πλάκα γιατί σκεφτόμουν ότι επειδή θα πήγαινε κολυμβητήριο και γενικά δεν τρώει το μεσημέρι ιδιαίτερα αφού έχει φάει στο σχολείο να μην τον τάιζα καθόλου! Είχα φτιάξει τρίχρωμες πένες με σάλτσα ντομάτας και τόνο για εμάς και θα έφτιαχνα κάτι ξεχωριστό για εκείνον το απόγευμα, έπεσε με τα μούτρα στο φαγητό ο θκατούλης μου! Τι να πω...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Μαρινακι μου χαιρομαι που συνηλθε το παιδι!

Να σου πω παντως σχετικα με το φαγητο ,αφου ηταν αρρωστουλης μωρε τι περιμενεις να εχει ορεξη?Πρεπει να τον βρεις καλα για να καταλαβεις.

Ο Γρηγορης καταδιασκεδασε αν και ειμασταν οικογενειακα αφου φυσικα εξασφαλισε ενα φορτηγο παιχνιδια παλι....θα ξεσπιτωθω στο τελος...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κων κων μου πως ειναι το παιδι?Λες να ειναι καμμια γαστρεντεριτιδα?Περαστικα!

Εμεις τελειωσαμε με το μινι παρτυ μας.Εσβησε καμμια 10αρια φορες τα κερακια του χαχα...φαγαμε τουρτα παραγγειλαμε και απεξω και ολα καλα!

να ειναι γερο το αγορακι μας.να ειστε γεροι ολοι και του χρονου να γιορτασετε τα γενεθλια σας με ενα ακομη μωρακι παρεουλα σας.

Περιττο να σας πω οτι απο το πιασιμο στον αυχενα μονο που δε κλαιω απο τον πονο και εβαλα και κολαρο μαλακο κατα τη συμβουλη της αρμας...

Ελπιζω να φτιαξει παιδια γιατι οχι κομμωτηριο για βαψιμο δε με βλεπω να πηγαινω που ελεγα την Παρασκευη αλλα θα μεινω και αλουστη για το παρτυ μας...ουφ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι να πω...

τιποτα να μη πεις,αστο μη το γκαντεμιαζουμε.να φαει το παιδακι μας

οσο για τον γιατρο ουτε τον ξερω ουτε τον εχει καμια γνωστη μου αθηναια,απλα ακουγεται πολυ σαν γιατρος μελων του παρεντς και απο εδω τον "ξερω¨μονο.

δεν μ'αρεσει να μη μπορω να βρω τον γιατρο μου.ευτυχως τετοιο θεμα εγω δεν εχω.μια φορα μονο δεν τον εβρισκα γιατι δεν ειχε σημα το κιν του και υποψιαστηκα οτι εφημερευε και τον βρηκα στην κλινικη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...