Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι παλι!Ειχα παει για λιγα ψωνια.

Χαιρομαι που σας αρεσε η φωτο.Νιωθω πολυ τυχερη που την εχω !Εγω δεν ηξερα τιποτα για φωτογραφιες η μαια μου πηγε και ρωτησε τον ανδρα μου αν θελει να τραβηξουν και τους εδωσε την μηχανη μας.

Εχω φωτο ακομα και με το λωρο,την πρωτη περιποιηση,εξεταση του μικρου,ζυγισμα κτλ.

Καποιες απο εσας εχετε δει ορισμενες αν καποια αλλη κοπελα θελει μπορω να σας τις δειξω με π.μ

Ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι δεν είσαι απλά τυχερή που αποθανάτισες αυτές τις στιγμές αλλά θεωρώ και πανευτυχής τώρα που κάθεσαι και τις βλέπεις και πόσο ακόμα αν μεγαλώσει κι ' άλλο ο Γρηγοράκης.

Εγώ προθυμοποιούμαι να μου δείξεις και άλλες φώτο αν θες , συγκινούμαι πολύ κάτι τέτοιες στιγμές μοναδικές, μακάρι να είχα και εγώ κάτι αντίστοιχο.

Γιοβαννούλα κάνε εσύ την αρχή βρε κοπέλα μου μπας και ταρακουνηθούν και οι άλλες οι τεμπέλες.

Ριτάκι και οι άλλες ζουζούνες καμιά συνταγή για Κισ λωρέν; δεν ξέρω γιατί αλλά μου έκατσε να φτιάξω Κις Λωρέν τώρα.

Για ζύμη μου είπαν μια πολύ εύκολη δεν ξέρω αν τη γνωρίζετε.

1 φαρίνα απ

1 βούτυρο

1 κεσεδάκι γιαούρτι και γίνεται κάτι σαν ζύμη κουρού ένα πράμα. Την έχει δοκιμάσει καμιά σας; αναμένω σχόλια.

Αχ τι ωραια πραγματα ειν'αυτα;;Ειναι σαν την μανιταροταρτα αυτο;;Πολύ νοστιμο φαίνεται....

Κικη τι λιγουρες μας εχουν πιασει....

Εψαχνα κι εγω καμια συνταγη με κοτοπουλακι στο φουρνο ζουμερη...

Τωρα ειδα οτι η δευτερη συνταγη ειναι αυτη με τα μανιταρια...Αχ Ριτα την ταρτα την εφτιαξα, ποια ειναι πιο ευκολη;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Για κοτοπουλο και αυτο καλο ειναι

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4399&Itemid=49

Αν θες κανε αυτο που σου δινω πιο κατω και αν δε θες με φτερουγες βαλε ειτε μπουτακια ειτε φιλετακια οτι θες...

Δικης μου εμπνευσης και ειναι πολυ καλο χανει λιγο στη φωτο!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1600&Itemid=49

Για την ταρτα βαλε κονσερβα αν δε βρεις φρεσκα μανιταρια.

Ποια ζαμπονοτυροπιτα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ τι επαθα...

Εγω τις φτερουγιτσες τις λατρευω ειδικα αν ειναι και ξεροψημενες , τον αντρα μου τι να τον ταϊσω που ενω τρωει τα πάντα το κοτοπουλο το εχει σιχαθει απο το στρατο..

Ας φαει φακή..χαχαχα

Την ξεσκεπαστη..Γιατι την λές ετσι;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι ευχαριστώ για τις συνταγές αλλά επειδή σε έχασα για λιγο έφτιαξα τη ζύμη που έγραψα παραπάνω και την έχω βάλει στο ψυγείο λίγο να ξεκουραστεί. Θα φτιάξω όμως τη γέμιση με τα μανιταράκι κλπ:shock:

Πετρούλα δεν ξέρω τι έπαθα , τη συζητάγανε στη δουλειά τη συνταγή και μου τρέξανε τα σάλια. Είμαι και λίγοφαγη αυτό τον καιρό και είπα να το τολμήσω η άτιμη.

Πάλι για φαγητά λέτε…αχχχχ τι λιγούρα είναι αυτή Θεέ μου….όλοι μέρα να τρώω πίτες, γλυκά κ μακαρόνια δεν λέω όχι.

Σαρδελάκι μου η σπανακόπιτα που έκανα ήταν από τις πιο εύκολες….περασμένη εβδομάδα αγόρασα ένα μίξερ μεγάλο το ίδιο έχει ο παρλιαρος στην εκπομπή του.

Η σφολιάτα είναι η συνταγή από τις « γλυκές ασχημίες » το μιλφειγ με σοκολάτα, απλός εγώ δεν έβαλα 400γρ βούτυρο αλλά 300γρ.

500γρ αλεύρι, 400γρ βούτυρο, 200γρ νερό και 15γρ αλάτι…

Η γέμιση είναι ένα κιλό σπανάκι, 2 πράσα, ένα κρεμμυδι ένα ματσάκι κρεμμυδάκια, τυρί φέτα κ 3 αυγα και αν είναι λίγο ζουμερή ρίχνω κ λίγο τραχανά μέσα.

Θεωρώ ότι πρέπει να δεις πως κάνει την σφολιάτα γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να σε δώσω να καταλάβεις…..ήταν η πιο εύκολη σφολιάτα που έχω κάνει ( αφού δεν κουραστικά να την ζυμώσω ) και η πιο επιτυχημένη

Ρίτα η φώτο με τον Γρήγορη είναι θα έλεγα ανεκτίμητη….. περα από τον ίδιο τον Γρηγορακο :):)

Συμπεθέρα μου περαστικά στον Κωσταντίνο

Είχαμε και εμείς χτε παιδίατρο. Ξέρετε πόσα κιλά είναι η Αλεξάνδρα;;;;;;

10.450 και 86 εκ.......έχασε 50 γράμμαρια :(:(:(:(:(. Μην ξανακλαφτείτε Σούλα και Βίκυ γιατί θα αρχίσω να δαγκώνω :):):):):)

Επ επ!!! Κοπελιά!!!!!!Μόνο εγώ πλέον έχω το δικαίωμα να κλαίγομαι! Η Εύα τον προηγούμε μήνα δεν πήρε γραμμάριο και αποκλείεται να έχει πάρει τώρα. Είμαστε στα 10 οπότε χάνεις κι εσύ το δικαίωμα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μια χαρά πάντως! Μετά και την ταλαιπωρία που πέρασε τίποτα δεν ειναι τα 50γρ. Μπράβο σας!

Μπράβο και στον καλό σου για τις εξετάσεις. Άμμο έχω κι εγώ αλλά νερό δεν πίνω..Κατά καιρούς όταν πονάω πίνω 2-3 μερες και μετά τίποτα πάλι. Αφού υπάρχουν πολύ πιο ωραία πράγματα από το νερό τι να κάνουμε? :lol:

Κωνκωνακι περαστικά στον Κωνσταντίνο, ελπίζω να μην έχει κάτι..πως ειναι τώρα?

Νατασούλα σας ήρθε κι εσάς πρώτη μούρη το θκατό ε? Άντε και στα δικά μας!:tongue: Νομίζω πως τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις θα περάσουμε όλες...:rolleyes:

Ρίτα η φώτο αυτή το έχω ξαναπεί είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! Τρομερή σκέψη να αποθανατίσεις αυτές τις στιγμές. Μπραβο και στη μαία σου. Την άλλη όμως με την ζυγαριά δεν την έβαλες να δουν τι παίδαρος βγήκε!!! :lol:

Μου τρέξαν τα σάλια με τις συνταγές αν και την φασολάδα σήμερα την καταευχαριστήθηκα. Μια φορά έχω φτιάξει μόνο αλλά πλέον επειδή θέλω να τρώει και η Εύα θα την φτιάχνω πιο συχνά. Και η Εύα την τσάκισε!

Φωτεινή φύλαξε κανα κομματάκι σπανακόπιτα στην κατάψυξη να μου τη στείλεις με τη Βίκυ! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...