Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτάκι

1030012ob65svgj89.gif

αχχχ βρε κορίτσι μας συγκίνησες με τη φωτογραφία......αλήθεια περνάει πολύ γρήγορα ο χρόνος και το σημαντικότερο, και να το θυμάστε πάντα αυτό, δεν γυρίζει πίσω ο άτιμος.............

Μαρίνα να σου πω και εγώ με τη σειρά μου ότι σε θεωρώ ήρωα που θα κάνεις ταξίδι με την μπέμπα. Βρε καλά λέει η παιδίατρός σας ότι 'σε χαίρεται'.

Deleni και εσένα θαυμάζω. Άξια μανούλα και εσύ που κάνεις τόσες υπερπροσπάθειες για να πιει ο μπέμπης μητρικό γάλα. Μπράβο κορίτσι μου. Ρώτησες τον/την παιδίατρο για το αίμα;

Νατάσα ατυχήματα συμβαίνουν :tongue::tongue::tongue::tongue: Πέρα από το αστείο και εγώ είμαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοια και γι' αυτό και οι προσπάθειες θα ξεκινήσουν αφού βγάλουμε χαλιά. Σήμερα αγόρασα το βιβλίο που προτείνει η Μαργαρίτα μας και αρχίζω διάβασμα.

Βλέπω ξεκίνησαν και οι συζητήσεις για 2α και 3α μωρά. Εμείς, το έχω ξαναπεί άλλωστε, Καλοκαίρι ξεκινάμε προσπάθειες για 2ο. Τρίτο όμως δεν το σκεφτόμαστε καν.......δεν με παίρνουν και τα χρόνια.

Κορίτσια η Αλεξάνδρα δεν ζητάει ποτέ τίποτα σε βόλτα, μόνο νερό και κότα (μπισκότα) αλλά που και που κάτι της αγοράζω μόνη μου.......και συνήθως παραμύθια. Χτες μετά τον παιδίατρο βρεθήκαμε με τη νονά της και της πήρε 2 ζευγάρια παππούτσια. Ένα ζευγάρι πέδιλα και ένα πάνινα. Τα πάνινα δε, είναι ρόζ με σατέν ασημί, λουλούδια και καρδούλες ροζ, και με μια ασημί καρδιά και φιόγκο......:-D:grin::-D:grin::-D:grin: σκέτη υπερπαραγωγή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι μου λιωνωωωωω με τη φωτο! Υπέροχη, μοναδική στιγμή!

vatraxaki μου κράτα γερα! Μπράβο στον Τιμούλη που δίνει τα παιχνίδια του στο αδερφάκι του!

Εδω να δειτε θκατο σήμερα! Ο Κωνσταντίνος έκανε διάρροια ρε γμτ.:( Μιλάμε για μεγάλη ποσοτητα, έτρεχε απο παντου! Και ξαναέκανε πριν λίγο. Γενικά είναι ευδιάθετος και το μεσημέρι είχε φάει πολύ καλά.

Εδω να δειτε θκατο σήμερα! Ο Κωνσταντίνος έκανε διάρροια ρε γμτ.:( Μιλάμε για μεγάλη ποσοτητα, έτρεχε απο παντου! Και ξαναέκανε πριν λίγο. Γενικά είναι ευδιάθετος και το μεσημέρι είχε φάει πολύ καλά.

Ωχχχ. Μήπως έφαγε κάτι και τον πείραξε. Πρόσεξέ τον λίγο........πάνω που θα σου έλεγα και εγώ να πάει λίγες μέρες στο χωριό για να ξεκουραστείς και εσύ.:?:???::?:???::?

Στο σχολείο μου είπαν οτι εκλαιγε το πρωί και πηγαμε να παρουμε νωρίτερα. Πρέπει να πονουσε η κοιλιά του. Κοιμηθηκε αμέσως και έφαγε μακαρονια με κοτοπουλο που του αρέσουν πολύ. Απλά μετά που έφαγε τον είδα που διπλωνωταν και πονούσε και κατάλαβα οτι ήταν η κοιλιά του.

Διαφημίσεις

Στο σχολείο μου είπαν οτι εκλαιγε το πρωί και πηγαμε να παρουμε νωρίτερα. Πρέπει να πονουσε η κοιλιά του. Κοιμηθηκε αμέσως και έφαγε μακαρονια με κοτοπουλο που του αρέσουν πολύ. Απλά μετά που έφαγε τον είδα που διπλωνωταν και πονούσε και κατάλαβα οτι ήταν η κοιλιά του.

Μήπως θα έπρεπε να μιλήσεις με τον παιδίατρο;

Αν είχα καταλάβει οτι τον πονουσε η κοιλιά του δεν θα του έδινα μακαρονια. Η παιδίατρος είπε τα γνωστά.... κοτοπουλο-καροτο-ρυζι, το γάλα του (που δεν το πίνει) αραιομένο με ρυζονερο και περιμένουμε μήπως παρουσιάσει και κάποιο άλλο σύμπτωμα.

Δεν ξέρω τί άλλο μπορώ να του δωσω.

Μπήκα για λίγο μιας και ο μικρός μου έχει πάει βολτίτσα με τον μπαμπά του και είδα αυτή την υπέροχη φωτογραφία και μου έρχεται να τους πάρω τηλέφωνο να γυρίσει πίσω τον μικρό ο άντρας μου να τον πάρω αγκαλίτσα.

Τι μεγαλειώδης στιγμή είναι αυτή ρε κορίτσια και τι όμορφη φωτογραφία βρε Ριτάκι , μπράβο σου που την αποθανάτισες μακάρι να είχα και εγώ εμφανίσει έστω και λίγη απο τη συγκίνηση που ένιωσα όταν μου τον βγάλανε απο μέσα μου.

Να είσαστε καλά όλοι να τον χαίρεστε τον ζουζούνο σας τον μαστοράκο.

Κωνκων μου , μακάρι να τον πείραξε το φαγητό το ζουζούνο σου γιατί όπως μου λένε στη δουλειά κυκλοφορεί πάλι ίωση γαστρεντερίτιδας. Ότι και να είναι περαστικά σας.

Giovanna μου μπράβο και σε εσάς που ήταν καθαρές οι εξετάσεις του συζύγου αλλά και για τη μικρούλα μια χαρά είναι και μη σε ανησυχεί καθόλου. Μη ξεχνάς ότι ταλαιπωρηθήκατε και εσείς για αρκετό διάστημα με την παλιοίωση και γι'αυτό το κορίτσι έχασε βάρος.

Θεωρώ πως μετά απο αυτή τη δημοσιεύση της φωτογραφίας πρέπει όλες να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για 2ο παιδάκι.:P

φιλιά σε όλες

Αν είχα καταλάβει οτι τον πονουσε η κοιλιά του δεν θα του έδινα μακαρονια. Η παιδίατρος είπε τα γνωστά.... κοτοπουλο-καροτο-ρυζι, το γάλα του (που δεν το πίνει) αραιομένο με ρυζονερο και περιμένουμε μήπως παρουσιάσει και κάποιο άλλο σύμπτωμα.

απέφυγε σήμερα να του δώσεις πολλά πράγματα, καμιά ρυζογκροφρέτα να ξεχαστεί, φρυγανιές πολλές , νερά και λίγο ρυζάκι το βράδυ. Καλύτερα απο αύριο να ξεκινήσεις κοτοπουλάκι και γάλα Κωνκων μου και βλέποντας και κάνοντας.

Διαφημίσεις

Μπανάνα, μήλο, τσάι αν πίνει, και στην παρούσα φάση καλύτερα καθόλου γάλα (ευτυχώς που δεν το πίνει) εκτός και αν του δίνεις αυτό που έχει λιγότερη λακτόζη

απέφυγε σήμερα να του δώσεις πολλά πράγματα, καμιά ρυζογκροφρέτα να ξεχαστεί, φρυγανιές πολλές , νερά και λίγο ρυζάκι το βράδυ. Καλύτερα απο αύριο να ξεκινήσεις κοτοπουλάκι και γάλα Κωνκων μου και βλέποντας και κάνοντας.

Σ'ευχαριστω κικο μου. Αυτο θα κάνω. Είχα ξεχασει τις φρυγανιτσες και τις ρυζογκοφρετες. Πάω τωρα...

Θεωρώ πως μετά απο αυτή τη δημοσιεύση της φωτογραφίας πρέπει όλες να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για 2ο παιδάκι.:P

φιλιά σε όλες

Και πρώτη από όλους η ΡΙΤΑ. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπανάνα, μήλο, τσάι αν πίνει, και στην παρούσα φάση καλύτερα καθόλου γάλα (ευτυχώς που δεν το πίνει) εκτός και αν του δίνεις αυτό που έχει λιγότερη λακτόζη

Αχ σας ευχαριστω πολύ! Είχα πελαγωσει....

αλλά και για τη μικρούλα μια χαρά είναι και μη σε ανησυχεί καθόλου. Μη ξεχνάς ότι ταλαιπωρηθήκατε και εσείς για αρκετό διάστημα με την παλιοίωση και γι'αυτό το κορίτσι έχασε βάρος.

Ναι μωρέ δεν αγχώθηκα. Και εγώ περίμενα ότι θα έχει χάσει. Πάλι καλά που έχασε και μόνο 50 γρ. Εξάλλου είπαμε....... ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2028

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...