Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια!

Μόλις γύρισα απο το νοσοκομείο πήγα να δώσω αίμα αλλά είχα χαμηλή πίεση και δεν μου πήραν. Θα προσπαθήσω και αυριο να πάω μήπως είμαι καλύτερα.

Ο μικρός πάλι μπουκωμένος:(, ελπίζω να μην αρρωστήσει πάλι γιατί έτσι ξεκινησε και την τελευταία φορά που τον πιάσαν τα λαιμά του.

Περαστικά σε όλους....

Φωτεινή μου...τι να πω....με συγκίνησες...

ντελενάκι έλα να φάμε καλέ μαζοχίτσα χαχα :mrgreen:

Χόρτασα και μόνο που το λες Σαρδελάκι μου.... αλλά την πρόσκληση την κρατάω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

σαρδελακι μου πως κανεις εσυ τις ογκραντεν;

ακούστε λοιπόν μαζοχίτσες εγκυούλες μου :tongue::tongue:

εγώ παίρνω μιά κατσαρόλα, βάζω μέσα μισο λίτρο γάλα και τις πατάτες. Τα βράζω για 10 λεπτά με ένα φύλλο δάφνης, αλατάκι και πιπεράκι.

Έπειτα παίρνω το πυρέξ, κόβω ένα σκορδάκι και αλείφω το πυρέξ και από πάνω το βουτυρώνω. Ρίχνω τις πατάτες, βάζω λίγο κεφαλοτύρι, λίγο έμμενταλ (τριμμένα τα τυριά) κάνω άλλη μία στρώση με τις πατάτες ρίχνω ξανά τυριά και λίγο μοσχοκάρυδο. Έπειτα στην κατσαρόλα με το γάλα ρίχνω μία κρέμα γάλακτος και τα προσθέτω στο πυρέξ. Οι πατάτες να σκεπάζονται με το ζουμί...αφαιρώ το φύλλο δάφνης...ρίχνω πάλι λίγο κασεράκι και στον φούρνο.

Όποιος θέλει μπορεί να βάλει και ζαμπόν και ό,τι άλλο θελησει...έτσι το κάνω εγώ και γίνεται μουρλιά.

Το έχω κάνει και με κρεμμύδι...δηλ. να έκοψα το κρεμμύδι σε ροδέλες και τα προσθεσα απλά πάνω από την πατάτα!

m57Zp2.png

Κοριτσούδια μου σήμερα μάλλον θα έρθει ο εξοπλισμός του Ιντερνετ στο σπίτι ....αρά θα μπορέσουμε να μιλήσουμε το σ/κ από το σπίτι και έτσι να μην χάσω και πολλά επεισόδια!!!!

Αυτό το σ/κ το περιμένω πως και πως !!!! θα στολίσουμε το σπιτάκι μας και θα είναι υπέροχα!!!!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ εγώ είμαι πιο κοριτσάκι από εσάς :D:D:D

Σαρδελάκι θα πάει ¨¨πολύ μακριά η βαλίτσᨨ με την περιγραφή της πατάτας και μας ξελίγωσες όλες :D:D:D κρεμα γαλακτος θα βαλεις η δεν διαβασα καλα???ποσο του παει στην πατατα

Και η Βίκυ έκανε αμνυο γιατί το ήθελε και ο γιατρός της

Αν δείτε στις είδησης μια καστανή κούκλα να κρατεί το πανό στην διαμαρτυρία είναι η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ η επαναστάτρια:D:D:D

εγώ παίρνω μιά κατσαρόλα, βάζω μέσα μισο λίτρο γάλα και τις πατάτες. Τα βράζω για 10 λεπτά με ένα φύλλο δάφνης, αλατάκι και πιπεράκι.

Έπειτα παίρνω το πυρέξ, κόβω ένα σκορδάκι και αλείφω το πυρέξ και από πάνω το βουτυρώνω. Ρίχνω τις πατάτες, βάζω λίγο κεφαλοτύρι, λίγο έμμενταλ (τριμμένα τα τυριά) κάνω άλλη μία στρώση με τις πατάτες ρίχνω ξανά τυριά και λίγο μοσχοκάρυδο. Έπειτα στην κατσαρόλα με το γάλα ρίχνω μία κρέμα γάλακτος και τα προσθέτω στο πυρέξ. Οι πατάτες να σκεπάζονται με το ζουμί...αφαιρώ το φύλλο δάφνης...ρίχνω πάλι λίγο κασεράκι και στον φούρνο.

Όποιος θέλει μπορεί να βάλει και ζαμπόν και ό,τι άλλο θελησει...έτσι το κάνω εγώ και γίνεται μουρλιά.

Το έχω κάνει και με κρεμμύδι...δηλ. να έκοψα το κρεμμύδι σε ροδέλες και τα προσθεσα απλά πάνω από την πατάτα!

Με σκότωσες.....

331684xj092y2079.gif :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Α εντάξει!!! Ήθελα να γράψω τόσα πράγματα αλλά διάβασα τη συνταγή και τώρα πρέπει να μαζέψω το πηγούνι μου από το γραφείο!

Stone μπράβο που όλα πάνε καλά! Αυτά είναι τα πιο σημαντικά!

Eva καλά αποτελέσματα με την άμνιο! Μια χαρά θα πάει!

Ριτάκι απογοητεύτηκες κι εσύ με την όλη κατάσταση για τη νέα γρίπη ε? Γι αυτό κι εγώ σκέφτομαι ότι ίσως το εμβόλιο είναι μία λύση!

Εσείς πώς είστε Λαζαρένια?

Εγώ σήμερα ήρθα με το μάτι κλειστό! Πάει δεν τη γλιτώνω την επεφυκίτιδα νομίζω! Σιγά και μην αφήσω τίποτα μέχρι να γεννήσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...