Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηello!!!

Πως πανε τα κεφια?

Εγω γυρισα απο τη δουλεια και πεταχτηκα με τον μικρο να παρουμε την τουρτιτσα του για το απογευμα.

15:55 γεννηθηκε το ζουζουνακι μου!!!Τωρα κοιμαται αλλα θα παω σε λιγο να του σκασω ενα φιλακι!χαχα

Ειστε ολες καλα?

Και παλι ευχαριστουμε για τις ευχες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτα ποτε περασανε 2 χρονια ε;σαν χθες μου φαινετε πολυ γρηγορα τελικα περναει ο καιρος!

γι'αυτο δεν θελω να παραπονιεμαι για τα ξενυχτια και τις γκρινιες ολα περνανε τοσο γρηγορα και μεγαλωνουν τα παιδακια μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ριτα ποτε περασανε 2 χρονια ε;σαν χθες μου φαινετε πολυ γρηγορα τελικα περναει ο καιρος!

γι'αυτο δεν θελω να παραπονιεμαι για τα ξενυχτια και τις γκρινιες ολα περνανε τοσο γρηγορα και μεγαλωνουν τα παιδακια μας!

Αυτό ακριβώς!!! Μετά θα έχουμε άλλα να παραπονιόμαστε και ίσως πιο σημαντικά!:roll:

mGKop3.png60Jvp3.png

Ax ναι να και η πρωτη στιγμη που τον εφεραν διπλα μου.Μεσα απ οτο χειρουργειο

......................

Νομιζω την εχω ξαναδειξει αλλα σημερα ειμαι συγκινημενη οποτε θα με υποστειτε...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Νια μωρε βατραχακι και εγω ολο τον προηγουμενο καιρο που ημουν σπιτι συνεχεια και γκρινιαζα ωρες ωρες αυτο σκεφτομουν.Οτι ο καιρος περναει πολυ γρηγορα...για ολα τα αλλα εχουμε καιρο αλλα αυτη η φαση περναει και φευγει και ποσες φορες να τη ζησεις? 2?Αντε 3...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλα ειναι μολις ξυπνησε και ζηταει μαμ!!!!

ο τιμος καλα εχει ηρεμησει τον χαιδευει του φερνει παιχνιδια εχει αρχισει να προσαρμοζεται!

παω να θηλασω τα λεμε μετα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ριτα να σας ζησει. Το εγω ξαναπει, εισαι τοσο τυχερη που εχεις αυτη τη φωτογραφια!!! Αξιζει οσο τιποτε αλλο στον κοσμο.Πραγματικα και εγω συγκινηθηκα και μονο που σκεφτομαι οτι μαλλον δε θα την ξαναζησω συγκινουμε ακομα πιο πολύ. Να ειναι γερος και τυχερος!!

Βικυ τι να πω για τη Φωτεινουλα!!!!!!! Μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!

Delenι διαβαζω για αιμα στα κακα και παθαινω σοκ. Ο Παναγιωτης εναν ολοκληρο μηνα ειχε αιμα στα κακα και οτνα λεμε αιμα εννοουμε αιμα κανονικο οχι κουκιδιτσα!!! Σιγουρα ειναι κατι απο τη διατροφη σου!!

Καλησπέρα!!!!!!! Αχ αυτό δεν μπορώ να μην το σχολιάσω

10.600 κιλα και 87 ποντους ναιιιιιιιιιιιιιιιιι

σε ενα μηνα ενα κιλο και 2 ποντους!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ

Είχαμε και εμείς χτε παιδίατρο. Ξέρετε πόσα κιλά είναι η Αλεξάνδρα;;;;;;

10.450 και 86 εκ.......έχασε 50 γράμμαρια :(:(:(:(:(. Μην ξανακλαφτείτε Σούλα και Βίκυ γιατί θα αρχίσω να δαγκώνω :):):):):)

Τεσπα. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή, όχι ότι μας είπε και τίποτα για το βάρος, και πολύ ανεπτυγμένη στο θέμα της ομιλίας.

Το άλλο ευχάριστο είναι ότι και οι αναλύσεις του καλού είναι ο.κ. Θα πρέπει μόνο να πάρει σίδηρο για 2 μήνες και να πίνει να πολλά νερά γιατί έχει μαζευτεί λίγη άμμος. Μιλάμε όμως κορίτσια για άνθρωπο καμήλα. Ήταν ικανός να πιει ένα ποτήρι νερό το 24ωρο και περηφανευόταν κιόλας.:twisted::twisted::twisted:

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα νέα σας και επανέρχομαι......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσια!

Καλα Ριτα τι φωτογραφια ειναι αυτη??? Συγκινηθηκα πααααααααρα πολυ! Εχω κι εγω μια ιδια και τωρα εψαχνα να τη βρω... Τρελαθηκα μολις τη βρηκα. Ποτε ηταν μια σταλια σκατουλι και εχει γινει ολοκληρος αντρας! Να τον χαιρεσαι και παλι! Πολυ συγκινητικη μερα η σημερινη!

Οσο για το πρωινο μας ατυχηματακι, τι να πω? Παντως λεφτα δεν πηρα! χαχαχαχχαχα! Μαελενη μου λες να θελει privacy ο μικρος? Αυτο να δω κι ας πεθανω!!!:D

t7fQp3.png

Αχ βρε Ρίτα. Τι συγκινητική φωτογραφία είναι αυτή! Εμεις δεν έχουμε τέτοια, ούτε κ από τον 1ο του μήνα.

Να σας ζήσει κοπέλα μου, να γίνει μεγάλος, σπουδαίος κ σωστός άνθρωπος.

Σας εύχομαι τα καλύτερα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ριτα με κατασυγκίνησες...

Δυστυχως αυτη τη στιγμη κι εγω δεν την εχω απαθανατισει...Δεν ξερω πως μου εκατσε αλλά δεν ηθελα καμερες και φτ.μηχανη εκεινη την ωρα..Επαθε ζημια ο εγκεφαλος απο την πολύωρη αναμονη και θεωρουσα πως θα πάρει ακτινοβολία το μωρό..:roll::roll:

Λές και θα ξαναειχα την ευκαιρια να το κανω!

Ιωάννα ενταξει με τις εξετασεις ε;;Να ηρεμησετε τωρα και τα νερα ...με τις εξαδες!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...