Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α τι ωραίος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου Νατάσα μου.

Μ'αρέσει που εγώ η καλή νοικοκυρά ήθελα να κανω δουλειες στο σπίτι (κουρτίνες , χαλιά κτλ) αλλα ταυτοχρονα να αρχισω τις γιογιοπροσπαθειες .

Τι εξυπνη που ειμαι ε?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι δεν ειμαι κακος ανθρωπος,απλα εχω παραδειγμα κατι που μου εχει μεινει απο τοτε που η σδελφη μου ηταν μικρη(εγω ημουν κοντα στα 15)

η αδελφη μου και η συνομηλικη της ξαδελφη μας ειχαν ζητησει κατι(δεν θυμαμαι τι)και ο μπαμπας μου το αγορασε στην καλλη ενω ο θειος μου-νονος μου οχι στην ξαδελφη μας.εκεινη συνεχισε κανονικα να περπαταει χωρις να ξανα αναφερει τιποτα.το παιδι σημερα ειναι μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα "στερησης"τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω.

συμπερασμα...δεν θα γινονται τα καπριτσια της φωτεινης,τουλαχιστον οχι απο μενα(ελπιζω να μην αλλαξω στο μελλον)μηπως ειμαι τελικα κακια???

καλησπερα μανουλες!!!!! καλα ειστε???

προσπαθω να σας διαβασω αλλα δεν τα καταφερα ακομα:mrgreen:

Βικυ ετσι πως το εγραψες ειναι σαν να λες την αδελφη σου - κορη μου...κακομαθημενη:confused: .... και το ξερεις οτι δεν ειναι:)

εκανα μια σπανακοτυροπιτα...ΜΟΥΡΓΙΑ ...ελατε να φαμε!!!

η Φωτεινη τραγουδαει το ..μια ωραια πεταλουδα

...νιά ω λεα ουδα....νιά ω λεα ούδα....νιά ω λέα ούδα λα λα λα λα

λεει και το αλλο...πεταει το πουλακι

πεκαει πουακι πεκαει πουακι

Kiko εγώ πρέπει να είμαι εκατομμυριούχα τότε και να μην το ξέρω! Χα,χα,χα!

Ναι βρε Μαρινάκι μου γι’αυτό λέω και εγώ να βλέπουμε τη θετική πλευρά της ζωής. Εσύ ειδικά που τα δοκίμασε κι’όλας να είσαι σίγουρη πως ο γιος σου θα γίνει μεγάλος και τρανός.χιχιχ

Πλάκα πλάκα το σωστό είναι να μη δίνεις έκταση στο θέμα αλλά εκείνη την ώρα η πίεση δεν θα έχει φτάσει το 20 ειδικά αν μέσα εμπλέκονται και κουρτινίτσες, χαλιά κοκ;

να σου πω την αληθεια ,την γουρουνα μας την εφεραν δωρο και δεν εχω ιδεα απο που την πηραν αλλα και απο που την φορτιζουν αλλα ο ανδρας μου καθε βραδυ την φορτιζει οποτε θα τον ρωτησω και αυριο θα σου εχω απαντηση !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!!!!! καλα ειστε???

προσπαθω να σας διαβασω αλλα δεν τα καταφερα ακομα:mrgreen:

Βικυ ετσι πως το εγραψες ειναι σαν να λες την αδελφη σου - κορη μου...κακομαθημενη:confused: .... και το ξερεις οτι δεν ειναι:)

εκανα μια σπανακοτυροπιτα...ΜΟΥΡΓΙΑ ...ελατε να φαμε!!!

η Φωτεινη τραγουδαει το ..μια ωραια πεταλουδα

...νιά ω λεα ουδα....νιά ω λεα ούδα....νιά ω λέα ούδα λα λα λα λα

λεει και το αλλο...πεταει το πουλακι

πεκαει πουακι πεκαει πουακι

δεν ειπα την καλλη κακομαθημενη,μαμα.τονισα το περιστατικο για να καταλαβουν τα κοριτσια αυτο που εννοουσα.οτι παρολο που δεν της εκαναν τα χατηρια ειναι και εκεινη μια χαρα κοπελα.

αντε πολυ παρεξηγησιαρα μας εγινες τελευταια.:tongue:

οσο για το πουλακι που τραγουδαει,της το ειχα πει εγω μια φορα πριν αρκετο καιρο.θυμηθηκα την γιαγια την βασιλικη που μας το τραγουδουσε εχοντας κολλημενα χαρτακια στα δαχτυλα.

χθες πηρα μια τιμη απο ενα κουτι την εκοψε στα δυο και τα κολλησε στα δαχτυλα της και το τραγουδουσε και εκεινη.

της το εχετε πει και εσεις?η το θυμαται απο μενα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ουφ κορίτσια επέστρεψα. Πονεμένη ιστορία τα δόντια μου! Αυτό θα πω και δεν συνεχίζω.

Απονεύρωση! Θα γίνω από τις καλές πελάτισες λέει!!!! Χαχαχα!!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες?

Πάλι για θκατούλες διάβασα. Πωπω τι μας περιμένει κι εμάς!!!!

Αλλά ναι αυτό το να κρύβεται κ να τα κάνει.....

Ana μήπως δεν θέλει το γιογιο σε πολύ εμφανές σημείο? Μήπως να του βάλεις κάτι σαν παραβάν μπροστά?

Μπορεί να λέω κ χαζομάρα, αλλά από ένστικτο υπάρχει μια σχετική ντροπή στο θέμα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γεια σας!!!τι κανετε;ελπιζω να εισαστε ολοι καλα δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας!

εμεις ειχαμε ενα ανυσηχο βραδυ ο μπεμπης πονουσε η κοιλιτσα του και δεν μπορουσε να κοιμηθει ευτυχως ο τιμος ξυπνησε αργα σημερα και κοιμηθηκαμε εως της 10 εγω σπαστα βεβαια αλλα απο το ολοτελα καλο ειναι κι αυτο!

ριτα μου να χαιρεσαι τον Γρηγορακη σου γερος και καλοτυχος να ειναι στη ζωη του!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Νατασα τωρα διαβασα το ατυχημα σας!!!

παιξε τζοκερ χαχαχα!!!

μιας φιλης μου η μικρη πηγε και τα εκανε και μετα ζωγραφησε ολους τους τοιχους μεχρι να την παρει χαμπαρι η μαμα της αυτης εβαψε ολο το σπιτι σκατι!!!

χαχαχα εκει να δεις μποχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Νατασα τωρα διαβασα το ατυχημα σας!!!

παιξε τζοκερ χαχαχα!!!

μιας φιλης μου η μικρη πηγε και τα εκανε και μετα ζωγραφησε ολους τους τοιχους μεχρι να την παρει χαμπαρι η μαμα της αυτης εβαψε ολο το σπιτι σκατι!!!

χαχαχα εκει να δεις μποχα!

παναγια μου μπλιαχ,ανατριχιασα στην ιδεα.

φευγω κοριτσακια μου καλο μεσημερι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...