Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα ζουζούνες, γλιστρίδα είχατε φάει πάλι χθες βράδυ και δεν σταματάγατε την πάρλα;

Ριτάκι να χαίρεσαι τον άντρακλά σου τον μικρό , εύχομαι να είναι πάντα υγιής και χαρούμενος και να τον δεις όπως επιθυμείς.

Deleniτσα χάρηκα που είδα πως πάτε καλύτερα αλλά διάβασα τα πρωινά νέα και σταναχωρήθηκα πάλι, όπως και να ‘χει μακάρι να είναι από τις μελιτζάνες και να ηρεμήσει ο ζουζούνος.

Αρμάκι είδες το καφέ μας χρήσιμο που είναι , δεν είναι μόνο για κους κους και να καίμε καμιά φορά το φαγητό αλλά για να παίρνουμε ιδέες και να θυμόμαστε να φτιάξουμε φαγητό.χιχιχ

Πετρούλα , συμφωνώ και εγώ απόλυτα με όλα αυτά που έγραψες σχετικά με την εγκυμοσύνη και η δική μου γνώμη είναι όταν μια γυναίκα είναι σε αυτή την κατάσταση σαφώς δεν μπορεί να συμπεριφέρεται όπως πρίν αλλά ούτε και να κάνει ακρότητες που να επιβαρύνουν την κατάστασή της , αλλά θέλω να πω πως έχω ακούσει σκηνικά με γυναίκες που δεν λογάριαζαν καθόλου την εγκυμοσύνη τους και πήγαν όλα μια χαρά μέχρι τέλους και άλλες που πρόσεχαν και το παραμικρό και συνέβη το μοιραίο όπως και η δική μου 1η περίπτωση που χωρίς να κάνω τίποτα επικίνδυνο τσουπ παλινδρόμησε η εγκυμοσύνη. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ρωτήσει και το γιατρό σχετικά με τα αεροπορικά ταξίδια αλλά η μόνη παρατήρηση που μου είχε κάνει ήταν ότι το αυτοκίνητο θεωρείται πιο επικίνδυνο από άλλα ΜΜΜ λόγω πολλών κραδασμών.

Βικάκι συγχαρητήρια για τη μικρή Φωτεινή σχετικά με τις μετρήσεις της , είναι μια χαρά το μικρό μας κοριτσάκι και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά το ότι δεν πρέπει να κακομαθαίνουμε τα παιδιά. Είμαι και εγώ της ίδιας άποψης και προσπαθώ να το εφαρμόζω , ο μπαμπάς μας όμως μας τα χαλάει όλα όταν είναι μαζί του. Σε κάθε μαγαζί που πάμε και έχει μπάλες θα του πάρει και από μία και όχι τίποτε άλλο δεν είναι οι πλαστικές οι φθηνές αλλά παίρνει αυτές του ποδοσφαίρου τις ακριβές , η τελευταία που είχαμε πάρει και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο ήταν μια μικρούλα ποδοσφαίρου της juventus που κόστιζε 10€. Πιο πολύ φώναζα εγώ στο μαγαζί μέσα για να μη την πάρουμε παρά ο Αναστάσης για να την αγοράσουμε.Το μόνο που έχω καταφέρει τουλάχιστον είναι να μη περνάνε σε εμένα αυτά όταν είμαι με τον μικρό , τώρα με τον μπαμπά του είπαμε το έχουμε χάσει το παιχνίδι.

ΜαΕλένη καλή δύναμη στον οδοντίατρο σήμερα, δόντι είναι μωρέ θα περάσει μην κάνεις έτσι.

Μαλευτεράκι σιγά καλέ , δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη επειδή δεν βρίσκεις πάντα το χρόνο να μπαίνεις μέσα, είμαστε μια παρέα είπαμε που όποτε μπορεί η καθεμία μας μπαίνει να μας πει τα δικά της.

Μαρινάκι σκέφτεσαι και για 3ο διάβασα; Άντε καλά κάνεις έτσι για να πας κόντρα στις ζουζούνες που καθυστερούν το 2ο και όχι για κανέναν άλλο λόγο.χιχιχι

Εμείς τώρα είμαστε δόξα το θεό καλά αλλά τον έχει πιάσει τον μικρό τρομερή άρνηση με τον ύπνο , χτυπιέται τώρα τελευταία όταν είναι να τον βάλουμε για ύπνο και φωνάζει κλασικά τον πατέρα του καμιά 20αριά φορές μέχρι να αποκοιμηθεί. Ελπίζω να είναι φάση και να την ξεπεράσουμε σύντομα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Deleni μην το πάρεις προσωπικά!

:lol::lol::lol::lol: μην ανυσηχείς.... κάθε μέρα ακούω τα χειρότερα...:tongue::tongue::tongue:

Μαρίνα μπράβο σας και εγώ σε θαυμάζω για το κουράγιο σου!!! Καλά θα κανεις να πας!:D Όσο για τα κρυμμένα γαλακτοκομικά τα έχω κόψει απο καιρό.. απλά τώρα δεν ξέρω αν τον πειράζει η σάλτσα ντομάτα ή η μελιτζάνα γιατί κατά τα άλλα η χθεσινή μέρα περιελάμβανε ψωμί (του συζύγου!!!), μήλα και πατάτες βραστές..:roll:

Το θήλαστρο το πλένω με ζεστό νερό και σαπουνάδα μετά απο κάθε χρήση και μια φορά την ημέρα το αποστειρώνω... τώρα αν εσύ το χρησιμοποιείς μόνο μια φορά φαντάζομαι ότι καλύτερα είναι να το αποστειρώνεις πριν την επόμενη χρήση...:roll:

Ριτάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο δω!!!! Να τον χαίρεστε!!!!:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα σε όλες

Deleni μου διάβασα ότι έχει αίμα στα κακά το πιθανότερο είναι να έχεις κάποια πληγούλα στο στήθος σου και να τρώει αίμα μαζί με το γάλα σου και εσύ να μην το καταλαβαίνεις τι χρώμα είχε το αίμα στα κακά του ?

:tongue::tongue:

Καλημερα!!!!

Ευχαριστουμε παρααα πολυ για τις ευχες!!!Μεγαλωσαμε!Παει και αυτο το τικερακι!!!

Πολυ συγκινηση σημερα!Να ειμαστε ολοι καλα να τα χαιρομαστε

Λαμπρινουλα δουλευει το μαιλ μου και σου απαντησα χθες...για δες...σου χρωσταω και κατι ακομα αλλα θα σου ξαναστειλω.;)

Κοριτσακια μου θα επανελθω να σας διαβασω αναλυτικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρία και Μαρίνα μου δεν πειράζει για την συνάντηση. Αφήστε το για Θησείο και αν είμαι καλά θα έρθω. Δε θέλω να σας κουβαλήσω στο mall και μετά αν δεν είμαι καλά να μην έρθω. Απλά βρειτε καφετέρια κοντά στον ηλεκτρικό, μην έχει πολύ περπάτημα.

Ριτάκι μου Χρόνια Πολλά να τον χαίρεσαι! Νομίζω οτι στο τικερακι σου πρεπει να βαλεις ενα μεγαλύτερο παιδάκι:mrgreen:.

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα

Ριτακι χρονια πολλα κι απο δω!!! Να τον χαιρεστε τον Γρηγορακη σας! Παντα γερος και καλοτυχος να ειναι!

Deleni μου περιμενουμε να μας πεις τα νεα απο τον γιατρο. Ευχομαι και παλι να ειναι κατι τυχαιο!

Μαρινα καλα για σενα δεν εχω λογια! Μα να πας ταξιδι μονη σου με την μπουμπου??? Χιλια μπραβο! Μακαρι να ημουν κι εγω ετσι!

κωνκων νομιζω κι εγω οτι ειναι ο,τι πρεπει να παει το παιδι στο χωριο στη συγκεκριμενη φαση. Θα σε ξεκουρασει απιστευτα... Θα σου δωθει η ευκαιρια να ασχοληθεις με τον εαυτο σου και με το μπουμπουκακι σου που ερχεται! Και ο μικρος ειμαι βεβαιη οτι θα περασει θαυμα!!! Θα παρει και τον καθαρο του αερα!!!

sunsun πως το βλεπεις? Θα τα καταφερεις να ερθεις στη συναντηση???

Εμεις το πρωι ειχαμε ενα ατυχηματακι! Μολις ξυπνησε ο μικρος τον εβαλα στο γιογιο εκανε τα τσισα του, αλλα μετα ηθελε να σηκωθει. Του εξηγησα πως δε φοραει πανα και αμα θελησει κακα του να παει στο γιογιο. Μια που τα εξηγησα, μια που με εγραψε! Μετα απο λιγο πηγε πισω απο την κουρτινα, εκανε ενα πριτσακι, του το ξαναλεω να παει στο γιογιο, αλλα δεν ηθελε... Με εδιωχνε και μου ελεγε "ντατς" (ενταξει)! Ε, δεν περασαν 2 λεπτα και βλεπω μια κουραδιτσα στο πατωμα, την οποια ειχε προλαβει να πατησει... Αρχισα να του φωναζω να παει στο γιογιο, αυτος ετρεχε με τα κακα στις πατουσες του να τα παει σε ολο το σπιτι... Αλιμονο... Τελικα εκανε τα υπολοιπα στο γιογιο, αλλα τι τα θες? Εγινε ενα σπιτι δραμα! Συν του οτι λερωθηκε και η κουρτινα και πρεπει να πλυθει! Ευχαριστα ξεκινησαμε τη μερα!

t7fQp3.png

ριτακι χρονια πολλα στον γρηγορακη μας.χιλιοχρονος να ειναι.

ντελενιτσα μου αφου δεν γινεται συχνα θα ειναι απο την διατροφη σου,ισως κατι οπου δεν φανταζεσαι οτι μπορει να του το δημιουργει αυτο,αλλα ισως και καμια ραγαδα.αντε να μιλησετε με τον γιατρο να ησυχασετε και εσεις.

μαρινακι μου σε θαυμαζω και για το τριτο παιδι αλλα και για το ταξιδακι σας.

συμπεθερα μου για πες που θελεις εσυ να βρεθουμε.

θα ξανα ερθω...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Νατασσα μην δωσεις εκταση στο θεμα αυτο και μην του ξαναναφερεις απλα θα του υπενθυμιζεις οτι κακα κανουμε μονο στο γιο γιο.

Στο λεω αυτο για να μη στο γυρισει σε αντιδραση και αρχισει τα παιχνδια κρυβομαι για να τα κανω κτλ.

Βασικα ακομα δεν ξερει..δωστου λιγο χρονο με ηρεμια και καθολου φωνη μην στο παρει αναποδα.

Για να το αποφυγεις αυτο μεχρι να μαθει μην τον αφηνεις χωρις πανα οταν σηκωνεται.Δλδ οτι εκανε εκανε και μετα πανα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα μην δωσεις εκταση στο θεμα αυτο και μην του ξαναναφερεις απλα θα του υπενθυμιζεις οτι κακα κανουμε μονο στο γιο γιο.

Στο λεω αυτο για να μη στο γυρισει σε αντιδραση και αρχισει τα παιχνδια κρυβομαι για να τα κανω κτλ.

Βασικα ακομα δεν ξερει..δωστου λιγο χρονο με ηρεμια και καθολου φωνη μην στο παρει αναποδα.

Για να το αποφυγεις αυτο μεχρι να μαθει μην τον αφηνεις χωρις πανα οταν σηκωνεται.

Μωρε αυτο φοβαμαι, μην το παρει στραβα... Γι' αυτο και δεν τον πιεσα απο τη στιγμη που εκανε το πριτσακι να παει στο γιογιο. Του εξηγησα ηρεμα και τον αφησα. Και οταν λεω οτι φωναξα, μη φανταστεις... Του μιλησα ομως αυστηρα. Σιγουρα ειμαστε ακομα στην πολυ αρχη, αλλα νομιζω οτι καποια πραγματα τα εχει καταλαβει. Οσο για αυτο που λες, να μην τον αφηνω χωρις πανα, ειχα την αισθηση οτι αυτο ισως να τον βοηθαει... Αφου δεν εχει τη σιγουρια της πανας, θα παει πιο ευκολα στο γιογιο... Οχι ε??? :rolleyes:

t7fQp3.png

Ριτα να τα εκατοστησει ο μικρος σας, να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε καθε ωρα και στιγμή!!!

Νατασα εχει δεν εχει ο Σωτος, μια φορα τη βδομαδα σας λαχταραει...

Σαν το Γωγο και εκεινος...αντιδραση ειναι στις εντολές και στις επιθυμίες μας, όλα αυτα και πολλά άλλα.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

συμπεθερα μου για πες που θελεις εσυ να βρεθουμε.

θα ξανα ερθω...

Βικάκι μου καλά είναι και εκεί. Εχουμε αλλάξει 100 μέρη. Σε μια τεραστια πόλη δεν μπορουμε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με το μέρος. Αν είμαι σε θέση να ερθω, θα έρθω μη σε νοιάζει!;)

Καλημερααααααααα

Ριτακι μου να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!!πολυχρονος!!!αχ μωρε εγινε το αγορακι μας 2!!!

Αχ γραψατε τοοοοσα πολλα που δεν θυμαμαι τιποτα..

Να πω συγχαρητηρια στην Φωτεινουλα για τα κιλα και το υψος (ουαου!!!!κουκλα η φωτεινη)

Ντελενακι μου τι ζορι τραβας ..ηρωιδα ..εγω θα τα ειχα παρατησει προ καιρου ..Μπραβο κοριτσακι !!

Εμας οΧρηστος απο χθες εχει την γουρουνα μεσα στο σπιτι (ναι παρεα με τα χαλια !!)και κανει βολτες απο το σαλονι στην τραπεζαρια και κουζινα και στριβει χωρις να χτυπαει πουθενα!!!οδηγαρα ο υιος!! αλλα παει το χαλακι μου...κλαψ κλαψ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κωνκωνάκι ξέχασα να σχολιάσω προηγουμένως σχετικά με το ταξιδάκι του γιου σου. Εγώ θεωρώ πως θα πρέπει να αφήσεις να πάει το παιδί γιατί 1ον θα περάσει όμορφα και 2ον και πιο σημαντικό θα είσαι ακόμα πιο ξεκούραστη και ξέγνοιαστη και εσύ τώρα που το έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Από την άλλη λογικό είναι να σου λείψει , εφόσον είναι και το 1ο του ταξίδι μακριά σας αλλά είπαμε να μη σκεφτόμαστε εγωϊστικά παρά μόνο τι είναι καλό για ‘σας.

Νατάσα δες το θετικά αφού ξεκίνησε η μέρα σας θκατά τότε θα έχει πολύ χρήμα στη συνέχεια. Εσείς οι μανούλες που είσαστε στο στάδιο του γιογιό αντί να περιμένετε να χυθεί ο καφές για να πάρετε λεφτά , μόλις βλέπετε θκατούλα στο σπίτι τότε να νιώθετε ότι η υπόλοιπη μέρα σας θα είναι τίγκα στο χρήμα. Χιχι , γελάω επειδή ακόμα είμαι έξω απ’το χορό , κάτσε να χορέψω και εγώ και μετά θα δούμε αν θα το βλέπω από την αστεία του πλευρά.

Βρε Ιωάννα για πες μου αν θυμάσαι , έχετε την κλασική γουρούνα από τα Τζάμπο; Αν ναι έχουμε και εμείς ακριβώς την ίδια και έχω πετάξει τις οδηγίες χρήσης και μας έχει τελείωσει η μπαταρία και δεν ξέρω από πού φορτίζεται. Μπας και ξέρεις να μου πεις ; γιατί το καημενάκι ανεβαίνει συνέχεια πάνω και κάνει μόνος του βουν βουν μπας και πάρει μπρος αλλά τίποτα.

Ωχ Νατασάκι τι διαβάζω? Ελπίζω σε εσάς να σταματήσει εδώ! Έχουν απόλυτο δίκιο τα κορίτσια που σου λένε να μη δώσεις έκταση στο θέμα! Κι ο δικός μου που τη 2η φορά που το έκανε τον αγνοήσαμε, δεν το έχει επαναλαβει...ακόμα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:! Βέβαια χτες που του έβαλα και πάλι το βρακάκι δεν ήθελε με τίποτα πάλι την πάνα είδα και έπαθα να τον πείσω να τη φορέσει για να βγούμε έξω!

Όσο για το ταξίδι κορίτσια δεν προσέξατε μια βασική λεπτομέρεια: Θα πάω στα πάτρια εδάφη που σημαίνει ότι εκεί μένει και η αγαπημένη μου θειούλα, η κουμπάρα μου και πολλοί άλλοι δικοί μου άνθρωποι που αν χρειαστεί κάτι σίγουρα θα με βοηθήσουν! Εξάλλου παίζει να ανέβει και η μάνα μου οπότε κανένας άθλος δε θα είναι, μάλλον τα δύσκολα θα τα αναλάβει ο άντρας μου με τον μικρό!!! :wink:Σε αυτή τη φάση εκδρομή με μόνο ένα παιδί μου φαίνεται piece of cake!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...