Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Τι κάνετε?

deleni μου χάρηκα που όλα είναι καλά με τον μπουμπούκο σου. Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον τυχαίο θα ήταν αυτό με τα κακά..

Μαρίνα μπράβο βρε θηρίο! Και με τόση ταλαιπωρία και θέλεις και τρίτο??? Το χεις παιδί μου τέλος! :lol:

Πάντως κι εμένα μ'αρέσουν τα πολλά παιδιά αν και μου φαίνεται βουνό. Συνηθισμένη από την δική μου οικογένεια που είμαστε 4 τα 2 μου φαίνονται λίγα...(πόσο μάλλον το 1). Αλλά..δύσκολοι καιροί!

Βικάκι και πάλι μπράβο στο κορίτσι μας!!!!! Αλλά μ'αφήσατε μόνη κι έρημη, πρώτα η giovanna, μετά η πικουλίνα, τώρα εσύ που ήσουν η τελευταία παρηγοριά μου...μόνη κι έρημη στα 10 κιλά...:lol: :lol: :lol: καλά τώρα που εχουμε κόψει και το αλεσμένο μη σας πω ότι θα έχει χάσει κιόλας...

Όσο για απαιτήσεις ούτε και το κοριτσάκι μου ζητάει και όσο δεν ζητάει τόσο πιο πολύ μας συγκινεί και όλο και κάτι θα της παίρνουμε. Αν αρχίσει πάντως αργότερα να ζητάει επίμονα θα ακολουθήσω την τακτική ''θα στο πάρω στη γιορτή σου ή στα γενέθλιά σου'' ;)

Πετρούλα κι εμένα έτσι ακριβώς είναι με τα σκουπίδια και με τα παιχνίδια της.

Κίκο με έσωσες εχτές. Μπήκα κάποια στιγμή να διαβάσω και είδα για τη φασολάδα και θυμήθηκα να βάλω τα φασόλια στο νερό! Αν δεν το διάβαζα δεν υπήρχε περίπτωση να το θυμομουν..:lol:

Τα φιλιά μου σε όλες τις υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Δεν σας προλαβαινω πλέον!

Εκτος απο τη ξαπλα είμαι και κρυωμένη. Μπουκωμα και καταρροη!

Ο μικρός καλά είναι και υπάρχει μία πιθανότητα να πάει για 1 βδομάδα διακοπες στο χωριο με τη γιαγιά του. Φυσικά προσπαθω να μη το σκεφτομαι γιατί χθες και μόνο που κάναμε τη κουβεντα πλάνταξα στο κλάμα.

Ρε κορίτσια νομίζω όμως ότι κωνκων δεν μπορούσε για Θησείο...

Δεν πειράζει Μαρακι μου κανονιστε εσείς και αν μπορέσω θα έρθω. Θέλω 1μιση ώρα για να φτάσω Θησείο με συγκοινωνια, με αυτοκίνητο άστα...

Καλα τί ματαρες έχει το Ευάκι!;)

Συμπεθερα πήρε τα πάνω της η νυφουλα μου ε? :D Φοβερη αναπτυξη σε 1 μήνα! Φτου φτου πάντα τέτοια!

pikoulinaki τί τελεια φωτο έβαλες με τα παιδάκια σου! Αχ είναι πολύ συγκινητικό! Περιμένω πως και πως να το ζήσω!

sardelaki μου καλό βάψιμο! Μετα ελατε απο εδώ!:mrgreen:

Δε θυμάμαι τί άλλο ήθελα να γραψω....:oops:

Για να προσθέσω και κάτι στο σχόλιο για το 2ο παιδί, εγώ ένας ακόμα λόγος που το επίσπευσα ήταν γιατί στον οικογενειακό προγραμματισμό μας, κάπου στο βάαααθος, υπάρχει και ένα τρίτο μωρό! Αφού το 1ο το έκανα στα 28 και θα ήθελα μέχρι τα 35 να έχω ξεμπερδέψει με το θέμα πότε να προφτάσω οέο???

Μπραβο Μαρίνα μου! Και εγώ πάντα ήθελα να έχω πολλα παιδάκια! Δεν με πειράζει που δεν έχω βοηθεια και το ξερω οτι κάθε αρχη και δυσκολη, αλλα αυτά τα παιδάκια είναι η ζωη μας! Αν τα οικονομικά μου ήταν καλυτερα δεν θα το σκεφτομουν κάν. Ελπίζω να μας έχει καλά ο Θεούλης και να μας χαρίσει και άλλο παιδάκι!:D

Ντινακι μην το σκεφτεσαι καθολου για τον μικρο..Εκεινος θα καλοπερασει και εσυ θα ξεκουραστεις λίγο μωρε..Το εχεις αναγκη!!

Κανε την καρδια σου πέτρα και στειλε το παιδι στη μαμα σου να τον κρατησει οσο μπορει, και μια και δυο εβδομαδες..Τα καλοκαιρια μεθαυριο καπως ετσι δεν θα τα περνατε;;;

Μαρακι νοικοκυρα κι η Ευα ε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και απο μένα!!!!

Τέλικά το αίμα μάλλον δεν ήταν τυχαίο...:(:(:( Σήμερα το πρωί είχε πάλι λίγο... μάλλον απο τις μελιτζάνες που έφαγα...:(:(:( Θα ξαναπάρω τη γιατρό να δούμε...

Ντίνα συμφωνώ με την Πετρούλα... και εγώ όταν ήμουν έγκυος και μου έπαιρναν την Αναστασία για καμιά βόλτα μου κακοφαινόταν αλλά η αλήθεια είναι ότι ξεκουραζόμουν λίγο και στην κατάσταση που βρίσκεσαι εσύ το χρειάζεσαι...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ελένη ειδα την Αναστασια στον υπνο μου..

Δεν θυμαμαι για ποιο λόγο αλλά την επαινουσαμε..

Να μου την φιλήσεις!!

Αν ειναι απο τη διατροφη σου το αιματακι θα πρεπει να κανεις κι αλλες θυσιες στη διατροφη;;;

Και η μελιτζανουλα μου αρεσει και μενα πολύ...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ντινακι μην το σκεφτεσαι καθολου για τον μικρο..

Ααααχ! Θα δούμε... Για μένα φοβάμαι πιο πολύ! Ο μικρός καλά θα είναι. Είναι και πολύ μακρυα και αγχωνομαι.

Τέλικά το αίμα μάλλον δεν ήταν τυχαίο...:(:(:( Σήμερα το πρωί είχε πάλι λίγο... μάλλον απο τις μελιτζάνες που έφαγα...:(:(:( Θα ξαναπάρω τη γιατρό να δούμε...

Ωχ Ελένη μου ο μπέμπης είχε αίμα στα κακά του? Τί άλλο να κόψεις απο τη διατροφή σου....

Καλημέρα κοριτσάκια μου .

Μια ώρα προσπαθώ να σας διαβασω αλλα παλι γραψατε ατελειωτααααααααα!!!!

ΜΑργαρίτα σήμερα δεν εχει γενέθλια ο γιόκας σου????

Χρόνια πολλά .Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις οπως επιθυμείς.Αντε και με ενα αδερφάκι !!!!!!!

Πικουλινα μου τέλειο το αβαταρ.Υπεροχα τα παιδακια σου να τα χαιρεσαι!

Βίκυ τι να πω για τη Φωτεινούλα????Μπραβο της .Οντως σε λίγο θα μας περασει ολες και μπραβο της.

Μαράκι ξέχασα να σου πω οτι το κοριτσάκι σου εχει φοβερα εκφραστικα ματακια.Πως να μη λιώνεις μετά??????????

Ελενάκι μου βλέπω δυσκολευεσαι με το μικρούλη.Τι να πω γλυκειά μου ,μίλα και με τη γιατρό σου.

Ντίνα μου περαστικά σου κουκλα μου.Και οσο για τις διακοπές του μικρού , ξερω πως ειναι δυσκολο να τον αποχωριστεις αλλα και εσυ θα ξεκουραστεις και αυτος θα περασει τελεια!!!!

Σας ζηλευω που θα βρεθειτε θα ηθελα παρα πολύ να σας δω και εγώ.Βικυ σου κραταω μουτρα παντως!!!!!

Εμεις καλα αν και εχουμε λίγη μυξούλα αλλα με αυτον τον καιρο λογικο το βρισκω!!!

Χθες γυρνούσαμε ολο το απόγευμα μανα και κορη.Μου αρεσει τρελα που πλεον μπορούμε και κανουμε και κουβεντουλα !!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα κι από μας.

Η μέρα έχει οδοντίατρο σήμερα μιας κ δεν αντέχεται άλλο αυτός ο πονόδοντος. Αχ αχ αχ κ τι με περιμένει......

Εμείς καλά φάγαμε χτες ευτυχώς κ σήμερα ήπιαμε κ όλο μας το γάλα.

Ρίτα να τον χαίρεσαι το γιόκα σου. Πολύχρονος.

Βίκυ πολύ καλές οι μετρήσεις της μικρούλας σου ;)

Κωνκων αν μπορείς να στείλεις το μικρό "διακοπές" να το κάνεις για να ησυχάσεις λίγο κι εσύ. Δύσκολο το ξέρω, αλλά αργότερα θα το ζητάς κ δεν θα το βρίσκεις.

Κορίτσια που θέλετε κ 3ο παιδάκι χαρά στο κουράγιο σας. Εγώ είμαι σε μεγάλο δίλλημα κ για 2ο. Δεν θέλω να είναι μόνος του, αλλά.......

Καλημέρα κ σε όσες δεν αναφέρφηκα και φεύγω για τα βασανιστήρια χαχαχα.

Deleni μην το πάρεις προσωπικά!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ντινάκι μου στο είπα και στο τηλ. τι να κάνεις? Αν χρειαστεί να πάει προκειμένου να είναι και το άλλο το νινί καλά θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα πάει..τουλάχιστον αφού ξέρεις ότι θα περνάει καλά και δεν έχει πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό..

Όσο για την συνάντηση τι να πω? 1 1/2 είναι πααααααρα πολύ :-(. Ελπίζω να βρούμε καμιά λύση..

Σουλίτσα μου και η κόρη σου πάντως δεν πάει πίσω από ματάρες!!!! Αχ, τι καλά που βγαίνετε και τα ''λέτε''!!! Μπράβο!

Πετρούλα ναι, πολύ νοικοκυρά αλλά ειδικα στο θέμα με τα σκουπίδια κάτω θα την χαρακτήριζα ψυχάκια! :lol: :lol: :lol: Ακόμα και μια τριχούλα να δει, τρέχει να μου τη φέρει..

deleni μου εύχομαι να βρεις κι εσύ μια λύση με τη διατροφή..κρίμα πάντως ρε γμτ..είσαι σίγουρη ότι δεν είναι ραγαδούλα?

Μαελένη καλό κουράγιο!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Τσααα! Να 'μαι κι εγώ! Από υγεία, μια από τα ίδια να μην επαναλαμβάνομαι! Εγώ αποφεύγω να βάζω θερμόμετρο γιατί για όσο με κρατάνε τα πόδια μου δε θέλω να το βλέπω και να με παίρνει από κάτω! Γιατρό ακόμα πάω...:rolleyes:

Πάμε στα ευχάριστα τώρα: Να ζήσεις Γρηγοράκη και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιααααααα! Να τον χαίρεσαι το γρήγορό σου Ρίτα, πάντα να σας χαρίζει χαρές και εσείς το ίδιο σε εκείνον!

Πετρούλα Γιάννενα θα πάμε με την κορούλα μου, στα πάτρια εδάφη! Σιγά που θα αφήσω τις παλιοαρρώστιες να μας πάρουν φαλάγγι!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μου στέλνεις το γιο σου για ένα συμμαζεματάκι? Ο Γωγούλης τα παλιά τα χρόνια κάτι συμμάζευε τώρα...μόνο αραδιάζει!

Βίκη χαρά στο κουράγιο σας που βρίσκετε τέτοια ευφάνταστα κόλπα για να τρώει η μικρή! Εγώ πια έχω εγκαταλείψει! Όσο φάει στο καρεκλάκι του, αλλιώς γιοκ! Η μάνα μου βέβαια τον ανεβάζει στον πάγκο κτλ αλλά εγώ δεν το έχω το θέμα λέμε!

Deleni μήπως έφαγες κάτι που είχε κρυμμένα γαλακτοκομικά? π.χ. το ψωμί του τοστ από κάποιες εταιρείες έχει γάλα μέσα! Κι εγώ με την αλλεργία του Γιώργου το ανακάλυψα! Πάντως και μέχρι εδώ που τα κατάφερες με τις αντλήσεις είναι άθλος! Ήθελα να σε ρωτήσω το θήλαστρο το πλένεις και το αποστειρώνεις μετά από κάθε γεύμα? Πόπο εγώ ένα γεύμα βγάζω την ημέρα και βαριέμαι απίστευτα το πλύνε το θήλαστρο και τα εξαρτηματάκια!

Αχ ρε Κωνκωνάκι εσύ είσαι η εγκυούλα που έχει και κάποια προβληματάκια αυτόν τον καιρό εγώ νομίζω ότι πρέπει να πάμε κάπου που να σε βολεύει κι εσένα! Θέλεις να προτείνεις κάτι? Στείλε τον μικρό στο χωριό μια βδομαδούλα, θα περάσει γρήγορα και θα ανασυντάξεις κι εσύ δυνάμεις κι αυτός θα περάσει τέλεια!

Maeleni καλό κουράγιο!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα χαχ !!!!

Ριταααα να χαιρεσαι το καμάρι σου , να ναι γερος , πολυχρονος και παντα ευτυχισμένος !!! Χρονια πολλα στον Γρηγορη μας !!!!

Να σου πω χριστιανη μου , εκεινο το μαιλ που εχω δεν "δουλευει" ?

Τι κανετε κοριτσια ?

Βικακι τελειες οι μετρησεις σας , μπρααααβο !!!

Αυτο με την απογευματινη γκρινια που λες να σου πω οτι το περασε και η Χριστιάννα . Επειδη εγω πολλα απογευματα παω Γερμανικά ή εχω κατι να κανω , με το που ξυπνουσε την εντυνα ή την επαιρνα να συνεχισω τη δουλεια μου . Η καημένη ηθελε λιγο το χρονο της , λιγο αγκαλια , λιγο χουζούρεμα και μεχρι να το καταλάβω εκνευριζομασταν και οι δυο . Κρατησε 2-3 βδομαδες νομιζω , τωρα ολα καλα με το που ανοιγει το ματι φωνάζει "μαααμ και ταταααααααααα "

Deleni κουραγιο , δυσκολο πραγμα οι αλλεργιες . Προσπαθησε να μην τρως λαχανικά εκτος εποχης αλλα σε καταλαβαινω αν εχεις αποκλεισει πολλες τροφες ειναι δυσκολο :(

Θα επανέλθω ...και αυτο εκανα 1 ωρα να το γραψω ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...