Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως κι εγω προσπαθω να μην τον κακομαθαινω κι αυτος αν περναμε απο καπου θα ζητησει αλλα αν του πω οχι σταματαει δεν κλαιει για να το παρουμε

πολλες φορες του παιρνω ομως κατι εγω χωρις να μου το ζητησει ετσι γιατι θελω να του το παρω ενω ερω οτι δεν ειναι πολυ καλο αυτο που κανω αλλα χαιρομαι πολυ οταν τον βλεπω να χαιρετε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως κι εγω προσπαθω να μην τον κακομαθαινω κι αυτος αν περναμε απο καπου θα ζητησει αλλα αν του πω οχι σταματαει δεν κλαιει για να το παρουμε

πολλες φορες του παιρνω ομως κατι εγω χωρις να μου το ζητησει ετσι γιατι θελω να του το παρω ενω ερω οτι δεν ειναι πολυ καλο αυτο που κανω αλλα χαιρομαι πολυ οταν τον βλεπω να χαιρετε!

Και εγω αυτο ακριβως κανω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βατραχακι μου να ναι καλα ο νεροχυτης και το μουλτι.

αλεσμενα για μεγαλυτερη ποσοτητα και αν αρχισει να αντιδρα την βαζω στον νεροχυτη γυριζω και το νερο στο ζεστο και πλενει τα πιατα τα ρουχα της καθαριζει τον παγκο και σχεδον παντα καθαριζει και ολο το πιατο της.

χαχα κι εμεις ακομη με το μουλτι ειμαστε βεβαια τρωμε πρωτα κανονικα και μετα του αλεθω τα υπολοιπα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτο ειπα και πιο πανω,του περνω πραγματα επειδη εγω το θελω εκεινη τη στιγμη και ας μην εχει ζητησει αλλα θελω να το αποφασιζω εγω και οχι εκβιαστικα του στυλ θα κλαψω για να μου το παρει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτό με το νερό πια... τι να πω!!!! όλα το ίδιο είναι... και της αναστασίας...θέλεις να την κάνεις να χαρεί;;; Πες της να "πλύνει" τα πιάτα!!!!:D:D:D:D

Βατραχάκι καλά είναι ο μικρούλης, δεν μπορώ να πω ότι τρώει καλύτερα αλλά απο τα κιλα του είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον χορταίνει!!!:D:D:D Με τις αναγωγές τα πάμε καλύτερα και τα κακά του είναι πολύ καλά... περιμένω τώρα το ραντεβού στις 12 Μαίου για να δω πως θα κινηθούμε... το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι αρχίζω να ζορίζομαι πολύ με τις αντλήσεις και δεν ξέρω πως θα συνεχίσω...:roll::roll::roll:

καλό βράδυ κορίτσια...πάω να ταίσω τον μικρούλη μου!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ρίτα πολύ ωραίο το μεζεδάκι με τη μπαγκέτα.. να πας οπωσδήποτε στην εκπομπή! Αφού το 'χεις!

θα δώ και τα υπόλοιπα γιατί πλησιάζουν τα γεννέθλια της Κάτιας (20 Μαϊου). Και ο άνδρας μου έχει μεθαύριο γεννέθλια. Είναι πολύ πεσμένος και δεν ξέρω τί να του κάνω δώρο.. έχω πέσει με τα μούτρα και εγώ στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να σκεφτώ!

lazarenia να τη χαίρεσαι!

marina είναι δύσκολα τώρα. Αύριο θα είναι μια πιο ξεκούραστη μέρα και εύχομαι να μη βήχετε τόσο πολύ! κουράγιο..

ζήλεψα με τους κήπους! βέβαια η μικρή μου τα περνάει υπέροχα με όλες τις δραστηριότητες που σκαρφίζονται θεία και μαμά, αλλά ένας κήπος σίγουρα κάνει διαφορά!

Για τη συνάντηση όταν αποφασίσετε στείλτε μου ένα πμ. Με βολεύουν τα βόρεια αλλά μέχρι κέντρο εύκολα έρχομαι. Με παιδιά δεν θα είναι; για Κυριακή μιλάμε;

Εγώ προβληματίζομαι που η Κάτια τρώει όλη μέρα; προσπαθούμε να δίνουμε ελαφριά φαγητά/φρούτα/λαχανικά γιατί θα μας χοντρύνει.. ξυπνάει το πρωί και λέει "θα φάμε" με χαρά!!

όλη μέρα ζητάει φαγητό... μισό κιλό ακόμα και θα είχε ξεφύγει από τα φυσιολογικά όρια για την ηλικία της... παξιμάδια, κορν φλέικς, μπισκότα, ότι δει και θυμηθεί, μέχρι και σέλερυ, μπρόκολο και καροτάκια ζητάει!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτο ειπα και πιο πανω,του περνω πραγματα επειδη εγω το θελω εκεινη τη στιγμη και ας μην εχει ζητησει αλλα θελω να το αποφασιζω εγω και οχι εκβιαστικα του στυλ θα κλαψω για να μου το παρει...

ακριβως αυτο εννοω και εγω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Η συνατηση ειναι το Σαββατο 8 Μαιου στο Θησειο στις 17:30 ανευ παιδιων

ναι???

λοιπον σας αφηνω.παω στο κρεββατακι μου και θα σας διαβασω απο το κινητο,αν δεν καταφερω να απαντησω σας καληνυχτω απο τωρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!!!!

Φωτεινη στείλε βρε ενα κομματι σπανακοπιτα και το μυστικο για σιγουρη επιτυχια...Ο αντρας μου ειναι μεγαλος φαν αλλα οσες φορες προσπάθησα δεν την πολυκαταφερα...μαλλον δεν στραγγιζω καλά τα χορτοσπανακια

Η Φωτεινη junior βλέπω πήρε τα πάνω της...Μπραβο στο κοριτσακι μας!!

Ρε Μαρίνα δεν σχολιασα το καλύτερο..Ταξιδι με την μοχαχοκορη;;;Τι τελεια!!!Για που με το καλό, βορεια ή νοτια;;;Πάντως δεν μενεις πίσω σε τπτ..παιδευεστε αλλά και εσυ κατω δεν το βαζεις..Μπραβο και για το 3ο παιδακι που σκεφτεσαι, η σκεψη και μονο λέει πολλά παρόλα οσα περνατε..

Sunsun μην σε προβληματιζει η ορεξη της Κατιας, απλά αφου τρώει απ'όλα απέφευγε να της δινεις τροφες παχυντικες και ψωμακι..

Ελένη για μενα και τοσο που αντεξες με τις αντλήσεις εχεις κανει αθλο..

Το εχω ξαναπεί,14 γευματα εβγαλα στους 14 μηνες (αφου εχω περισσευμα σακουλακια medela) και το καμαρωνα η ηλίθια.. :roll::roll:

Συμφωνω και εγω με τα οσα γραφετε για χατιρια και τα σχετικά και μαλιστα ειμαι αυστηρη σε αρκετα πραγματα και προσπαθω να του μαθω οτι αποκταει να το σεβεται και να το προσεχει..Επίσης με τοσα βιβλία μου εχει κανει εντυπωση πως δεν εχει σκισει ακομη κανενα...

Η πεθερα μου λίγο μου το χαλάει με τα χατιρια και ενιοτε ο μπαμπας μου

Θησειο εχω πάει και εγω , ειναι υπέροχα...Ειχαμε φαει κτ υπέροχα παϊδακια εκει..χαχα

Ωραια θα περασετε!!

Ο δικος μου πιατα δεν πλένει αλλά αν δει κατω εστω και ενα μικρο σκουπιδακι το μαζεύει και το ριχνει στον καδο, αφηνει και το παιχνιδι του ακόμη...Αν του ζητησω μαζεύει παιχνιδια απο το σαλόνι και γενικα μαζεύει αν εχει κατεβασει καμια κορνιζα που ολη μερα τις φυλάει και τις καμαρωνει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα όμορφες...

εμείς σε λίγο ξεκινάμε το βάψιμο...και μπήκα να σας πω μιά καλημέρα.

sun sun καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου γιατι ακριβώς έτσι ήμουν κι εγώ με τον Αστέρη που μικρούλης έτρωγε πάρα πολύ και ήταν αρκετά στρουμπουλός.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...