Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτεινη σπανακοπιτουλα ε?Μιαμ!!!

Βικυ εχεις απολυτο δικιο και εγω αυτο προσπαθω να κανω.Εχω τονισει και στη μανα μου και στον ανδρα μου οτι δε θα του περναει του Γρηγορη παντα και αυτο προσπαθουμε.Εγω ειμαι πιο καθετη βεβαια απο τους αλλους ισως γιατι εγω τρωω το παλουκι ολη μερα αν τον κακομαθαινουν οι υπολοιποι..τεσπα νομιζω οτι οταν τον αγνοω οσο και να τσιριξει στο τελος εγκαταλειπει.Μπορει να το θυμαται βεβαια για μερες και να το αναφερει αλλα του εξηγω οτι με τις φωνες και με τα κλαματα δε θα γινει τιποτα και νομιζω οτι πιανει.

Εξαλλου και εγω μεγαλωσα σε μια οικογενεια που δεν συνηθιζαν να μας καλοπιανουν με πραγματα.Ο πατερας μου ηταν τελειως καθετος σε αυτο δλδ ποτέ δε μας ειπε θα φερεις καλους βαθμους για να σου παρω αυτο ή το αλλο παντα μας ελεγε οτι κανουμε το καλυτερο για τον εαυτο μας.

Επισης ποτε δε μας αγορασε κατι που το θεωρουσε ακραιο και τιποτα δεν παθαμε ισα σια θεωρω οτι ειμαστε και αρκετα προσγειωμενα ατομα.

Εγω τον καλοπιανω καποιες φορες τον Γρηγορη το ομολογω..αλλα επειδη το θελω εγω οχι επειδη μου το επεβαλε με τσιριδες.

Βεβαια μην ξεχνας οτι απο οτι βλεπω ειστε στον 21ο μηνα...εγω σας λεω ειχε μεταλλαχθει ο δικος μου τοτε.

Παιδοτοπος χωρις παιδακια ειναι απογοητευτικος...μια φορα μας ετυχε περισυ και ο Γρηγορης τα ειχε βαψει μαυρα.Αν την πας σε μερα με λιγα παιδακια θα δεις τεραστια διαφορα αν χαρηκε τωρα μια φορα θα τρελαθει απο τη χαρα της ακομα περισσοτερο.

Ποσα κιλα ειναι ?Για πες?Εχω αγωνια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βεβαια μην ξεχνας οτι απο οτι βλεπω ειστε στον 21ο μηνα...εγω σας λεω ειχε μεταλλαχθει ο δικος μου τοτε.

Ριτα η Φωτεινούλα είναι 22 μηνών και 20 ημερών! Γιααααα διευκρίνησε καλή μου, το αμόκ δεν ξεκινάει από όταν γίνονται 21 μηνών και για ένα μήνα??? :roll:Μην πεις παραπάνω γιατί θα πηδηχτώ (από το παράθυρο καλέ, αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό.....)

Εμείς πήγαμε να αλλάξουμε κάτι από το avenue και τον πήγαμε και παιδότοπο τελικά γιατί μέσα στο σπίτι και γενικά σε μία θέση δε στέκεται αυτό το παιδί! Έπεσε ξερός από τις 9.30 κι ελπίζω να κοιμηθεί καλά!

Φτού φτού στη Φωτεινούλα το μουρουνοαυτό έπιασε τόπο τελικά ε???

mGKop3.png60Jvp3.png

Να'μαι κι εγω!!!

Μπραβο βρε Βικυ! Πλακα πλακα θα τους περασει ολους η Φωτεινουλα σε λιγο!!! Πηρε τα πανω της!!!

Κι εγω δεν του κανω ολα τα χατηρια γιατι ειλικρινα πιστευω οτι η ζωη ειναι δυσκολη και αδικη και αυτο ειναι καλο να τους το μεταδωσουμε απο την αρχη. Παν μετρον αριστον!

Εχω μια νυστα, λειπει και ο αντρας μου... Θα ριξω τρελους υπνους μονη μου στο διπλο! χαχαχχαχαχα

t7fQp3.png

Ριτα η Φωτεινούλα είναι 22 μηνών και 20 ημερών! Γιααααα διευκρίνησε καλή μου, το αμόκ δεν ξεκινάει από όταν γίνονται 21 μηνών και για ένα μήνα??? :roll:Μην πεις παραπάνω γιατί θα πηδηχτώ (από το παράθυρο καλέ, αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό.....)

Ωχ εχεις δικιο....χαχα

Εμας το αμοκ ξεκινησε στον 21ο μηνα και συνεχιζεται ακομα αλλα σε χαμηλοτερους τονους.Αμοκ εννοω αυτα τα ακραια ξεσπασματα.

Παντως σαφως στρωνει εγω βλεπω παλι να επανερχεται απλα εχει γινει γενικοτερα ιπιο απαιτητικος απο παλια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

:roll:Μην πεις παραπάνω γιατί θα πηδηχτώ (από το παράθυρο καλέ, αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό.....)

Ευτυχως που το διευκρινισες γιατι σε εβλεπα τριτεκνη σε λιγο καιρο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Μπράβοοοοοο Βικάκι!!!!!! όντως το μουρουνόλαδο έπιασε τόπο!!!!!!:D:D:D

Κορίτσια και εγώ συμφωνώ...παν μέτρον άριστον και να μάθουν απο μικρά ότι όλες οι μέρες και ώρες δεν είναι ίδιες...;)

Πάντως εμάς τα πείσματα και οι τσαχπινοτσιριμόνιες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.... να δούμε που θα φτάσει....:confused:

Το άλλο που κανει τώρα είναι να λεει σε όλους "φύγε"... χτύπησε; με φωνάζει και μετά μου λέει "φύγε"...θέλει να παίξει; τα ίδια... τι καπρίτσια είναι αυτά δεν ξέρω!!:confused:

Και κάτι άλλο ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν θυμάμαι τι;;!!!!:roll::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ευτυχως που το διευκρινισες γιατι σε εβλεπα τριτεκνη σε λιγο καιρο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πλάκα-πλάκα όταν προφταίνεις να ασχοληθείς και με το ...άθλημα αυτό έχοντας δύο μωρά, δεν ξέρω αν έχεις το χρόνο αλλά και το μυαλό να πάρεις τα μέτρα σου! Μάλλον πρέπει να κλείσω κι εγώ τη μπουκαπορτα σαν την Πικουλίνα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για να προσθέσω και κάτι στο σχόλιο για το 2ο παιδί, εγώ ένας ακόμα λόγος που το επίσπευσα ήταν γιατί στον οικογενειακό προγραμματισμό μας, κάπου στο βάαααθος, υπάρχει και ένα τρίτο μωρό! Αφού το 1ο το έκανα στα 28 και θα ήθελα μέχρι τα 35 να έχω ξεμπερδέψει με το θέμα πότε να προφτάσω οέο???

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ κοριτσια μου ευχαριστουμε πολυ.νομιζω οτι μαλλον κανει τελικα δουλεια.(ξεχασα να την ξαναρωτησω ποσο ακομα να παρει αλλα μας ειχε πει να συνεχισουμε ,αλλα για ποσο???)

να σας πω οτι και εγω που μεγαλωσα σε μια οικογενεια που μου χαριζε τα παντα απλοχερα δεν εγινα ουτε κακομαθημενη,αλλα ουτε απαιτητικη.εχω ορια και σιγουρα απο καπου τα πηρα,η αδελφη μου ειναι λιγο διαφορετικη απο μενα αλλα και ως δευτερο παιδι και με 9 χρονια διαφορα τα βρηκε στρωμμενα τα πραγματα.ειναι και λιγο στο παιδι αλλα μπορουμε και εμεις να το "πλασουμε"οπως πρεπει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Για να προσθέσω και κάτι στο σχόλιο για το 2ο παιδί, εγώ ένας ακόμα λόγος που το επίσπευσα ήταν γιατί στον οικογενειακό προγραμματισμό μας, κάπου στο βάαααθος, υπάρχει και ένα τρίτο μωρό! Αφού το 1ο το έκανα στα 28 και θα ήθελα μέχρι τα 35 να έχω ξεμπερδέψει με το θέμα πότε να προφτάσω οέο???

Μπράβο Μαρίνα!!!!!! Σε βρίσκω πολύ σωστή!!!!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

αχ εγω αν παω για δευτερο και μου βγουν 3???ποια δεν θα εχει δευτερο να της στειλω ενα χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μπραβο στη Φωτεινουλα!!!!

καλε πως εβαλε τοσο πολυ τι τρωει;φτου φτου!!!!

Μαρινακι αντε βλεπω κι εσυ εχεις βλεψεις για τριτο ε;ωραια τρεις ειμαστε προς το παρων χαχα εγω ομως θα αργησω για το τριτο αλλα να μην λεω και μεγαλες κουβεντες :mrgreen:

deleni μου τι κανει ο μικρος;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

μπράβο το κοριτσάκι μας...θα μας περάσει όλους στο τέλος μου φαίνεται χαχα...

συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες βικάκι!

αρκει να μην περασει εμενα χαχα

βατραχακι μου να ναι καλα ο νεροχυτης και το μουλτι.

αλεσμενα για μεγαλυτερη ποσοτητα και αν αρχισει να αντιδρα την βαζω στον νεροχυτη γυριζω και το νερο στο ζεστο και πλενει τα πιατα τα ρουχα της καθαριζει τον παγκο και σχεδον παντα καθαριζει και ολο το πιατο της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...