Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγω ειμαι της αποψης οτι μπορει να αποφευχθει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ειναι μονο για καλο.Εχω ακουσει πολλες ακροτητες που ειλικρινα δεν της καταλαβαινω...φιλη μου εγκυος δεν

ειχε παει ποτε σε νεροτσουληθρες και το αποφασισε οντας 4 μηνων εγκυος...ο γιατρος μας ειχε φριξει..

:rolleyes::rolleyes:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω και το παρελθον μιας δυσκολης εγκυμοσυνης λόγω αμφιβολης καταστασης της μητρας μου απο λάθος διαγνωση της πρωτης γιατρού..

Τοτε ο τωρινος γιατρος μου, μου εκοψε μαχαίρι ταξιδια, επαφες, μπάνιο σε θαλασσα ακομη και στη μπανιερα να βουτηξω..

Μετα απο μια τετοια κατασταση ακομη κι αν τωρα μου εχει δωσει το ελευθερο σχεδον σε όλα δεν μπορω ουτε να ξεχασα τι στερηθηκα, ουτε και να τα βροντηξω όλα και να κανω οσα θα εκανα υπο αλλες συνθηκες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ε βεβαια ειναι...κοπανιοταν τωρα στις νεροτσουληθρες με το εμβρυο?

ασε τα μικροβια στις πισινες που δεν υπαρχει και χειροτερο...

Και μετα σου λενε εγκυος ειμαι δεν ειμα αρρωστη...ε θελει μια προσοχη ομως πως να το κανουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τις πισινες και εμενα μου ειπε οσο μπορω και βλέπω οτι δεν τηρουνται οι κανονες υγιεινης (πχ σπασμενα πλακακια, βρωμικα πατωματα) να τις αποφευγω μην κολλησουμε και τπτ και χρειαστει να πάρω ισχυρη αντιβιωση..

Ποτε βεβαια δεν ημουν φαν και ζητημα να εχω μπει 2-3 φορες μεχρι τωρα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

την προσοχή του την θέλει όπως και να ΄χει συμφωνώ απόλυτα.

Όχι και να κοπανιέμαι στην τσουλίθρες και να πλατσουρίζω στις πισίνες που είναι τίνγκα στα μικρόβια; μπλιάαααααααααααααχ

m57Zp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!! τι κανετε?????

ελπιζω να ειστε ολες καλα

συγνωμη που δεν σας γραφω....δεν προλαβαινω... με την "κολλητη μου" δεν μπορω να μπαινω οταν δεν κοιμαται γιατι θελει και εκεινη να παταει τα κουμπια.

εγω πριν απο λιγο μαζευτηκα σπιτι και ειμαι πτωμα, μια για ψωνια, μια σε γιατρο για κατι εξετασης και τωρα θελω να κανω και μια σπανακοπιτα για αυριο...ετσι γιατι την λιμπιστικα:):)

σας ευχομαι ολες καληνυχτα και ελπιζω να μπορεσω να ειμαι στην παρεα σας αυριο

σας φιλω

τα νεα μας....

η φωτεινη εχει λιγες μερες που ξυπναει με γκρινια το απογευμα και κρεμεται κυριολεκτικα απο το ποδι μου.δεν παει πουθενα και κανει οτι αναγουλιαζει κιολας και με πιπιλα και χωρις πιπιλα στο στομα.επειδη δεν το κανει ποτε αυτο(την γκρινια)ειπαμε να παμε παιδιατρο.ετσι και αλλιως θα πηγαινε ο λουκας για να γραψει τις μηνιαιες αντιβιωσεις και πηγαμε ολοι μαζι.

πριν την παιδιατρο ομως την πηγα πρωτη φορα σε παιδοτοπο.σε αυτο το bad boys που σας ειπα οτι με χαλαει το ονομα.ε,δεν εχουμε αλλο εδω κοντα και λεω δεν παμε?πηρα την φιλεναδα σας την γιαγια και πηγαμε.ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ δεν ειχε αλλα παιδακια και ετσι δεν ειχαμε θεμα ιωσεων(ευχομαι)

τελικα η φωτεινη δεν εχει τιποτα απολυτως.καπριτσια ειναι αυτα που κανει μολις ξυπναει και τιποτα αλλο.τουλαχιστον να ξερω τι ειναι γιατι και εγω αυτο πιστευα και οταν κανει κατι τετοιο προσπαθω να την αγνοω για να μη γινεται το δικο της.πολλες φορες τα καταφερα.ας πουμε δεν μου αρεσει να απαιτει και μαλιστα σε εντονο βαθμο να της αγορασω κατι.αν μπορω και αν θελω και αν πρεπει ναι θα το κανω.ειμαι αρκετα αυστηρη σε αυτο και μεχρι στιγμης παμε καλα.

οχι δεν ειμαι κακος ανθρωπος,απλα εχω παραδειγμα κατι που μου εχει μεινει απο τοτε που η σδελφη μου ηταν μικρη(εγω ημουν κοντα στα 15)

η αδελφη μου και η συνομηλικη της ξαδελφη μας ειχαν ζητησει κατι(δεν θυμαμαι τι)και ο μπαμπας μου το αγορασε στην καλλη ενω ο θειος μου-νονος μου οχι στην ξαδελφη μας.εκεινη συνεχισε κανονικα να περπαταει χωρις να ξανα αναφερει τιποτα.το παιδι σημερα ειναι μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα "στερησης"τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω.

συμπερασμα...δεν θα γινονται τα καπριτσια της φωτεινης,τουλαχιστον οχι απο μενα(ελπιζω να μην αλλαξω στο μελλον)μηπως ειμαι τελικα κακια???

για μαντεψτε για μαντεψτε ποσα κιλα ειναι η φωτεινη???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

βικάκι μου εμείς συμφωνούμε...

φωτεινή μου σε πεθύμησα...για δώσε συνταγή πως φτιάχνεις την σπανακόπιτα; μπορώ να πάρω και έτοιμο φύλλο έτσι; δώσε αναλυτικά σε παρακαλώ!

m57Zp2.png

α!!!και για να μη πεσετε ολες απο πανω μου να με φατε.να σας πω κατι που εγινε προσφατα για να καταλαβετε τι εννοω.

κανουμε καθε μερα σχεδον βολτα με τα ποδια στη γειτονια και βλεπει μπαλες στα περιπτερα κρεμασμενες και σε ενα παιχνιδαδικο εδω στη γειτονια.την πρωτη φορα που τις ειδε φωναζε μπαλα μπαλα και μου τις εδειχνε.

της λεω "θελεις να αγορασουμε μπαλα?"και μου λεει "ναι"

οποτε και αγορασαμε μια.την επομενη μερα που ξανα περασαμε απο εκει παλι τα ιδια μπαλα μπαλα και της αγορασα μια αλλη χαζομαρα που δεν ξερω και που ειναι πλεον.

την τριτη μερα λοιπον παλι τα ιδια με την μπαλα και της λεω "εχουμε κοριτσι μου μπαλα σπιτι"μολις γυρισουμε θα παιξεις με την μπαλα και τι μου λεει?"αλλο αλλο"και εννοουσε αλλο παιχνιδι.της εξηγησα οτι εχουμε και απο τοτε δεν μου ξανα ειπε τιποτα αλλο στον δρομο εκτος απο νερο και βι (κνορ βι παιδικο εννοει)

αυτο εννοω οτι θελω να της δωσω να καταλαβει οπως και το οτι δεν ειναι ολες οι μερες και οι ωρες ιδιες.βγαινουμε βολτα παντα οταν μπορω εγω.εφοσον μονο εγω και η μαμα την βγαζουμε βολτα(μπορει να βρεχει,να ειμαι αρρωστη,να εχω δουλεια η οτι αλλο)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

10.600 κιλα και 87 ποντους ναιιιιιιιιιιιιιιιιι

σε ενα μηνα ενα κιλο και 2 ποντους!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...