Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

άσε ριτάκι...τί να έκανε η καημένη ερχόταν και ρωτούσε αν θέλουμε κάτι; Στο τέλος θα την θέλαμε στα αλήθεια και θα μας έγραφε μετά από τόσα πατήματα!

Σαν τον ψευτη βοσκο και το λυκο με τα προβατα ενα πραγμα :tongue:

Φοβερος ο μικρος!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι και ο δικος μου Sardelaki μου ειπε αν θελω να πάω στις Σευχελλες (σοβαρα το έλεγε)

Και απο την άλλη μιας φιλης μου που τον ρωτησε της επετρεψε να πάει στη Ρωμη και απέβαλλε..

Δεν λέω οτι ηταν απο το ταξιδι αλλά αμα δεν παρουμε κι εμεις τα μετρα μας, θα μας φερει πίσω ο γιατρός τπτ;;;

Θα σου πει δεν ηξερες οτι υπαρχουν και κινδυνοι;;;

Αστο, θα πάω Αθηνα με τον καλό μου και το μωρό και όποια μπορεσει θα πιουμε κι εναν καφεδακο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλέ λυσσάξατε!!!

θα καταφερουμε να τον ακινητοποησουμε το Γρηγορη για φωτο; Γιατι απ'ότι είδα με την Ευουλα δεν τα καταφερετα και πολυ καλα!!!!!

Άσε φιλενάδα, ο Γρηγόρης μια χαρά πόζρε! Την δικιά μου δεν μπορούσαμε να πετύχουμε!

Καλά το αβαταρ είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασε Κικο μου γιατι απο μασαζ νομιζω την επαθα...:tongue:

(στην εφερα?:D)

Πηρα norgesic και με αφησε για λιγο,πριν λιγο πηρα movatec και τριφτηκα με felden κρεμα...ξερω και εγω τι να πω...

Α, πα πα!!!! Καλέ έλα να σε φτιάξω σου λέω (δεν θα σε ''φτιάξω'' όπως ο καλός σου..:lol:). Η καλύτερη λύση για αυτά τα πιασίματα είναι το μαλακό κολάρο. Τρίβεσαι με λίγη βολταρέν και μετά το φοράς. Σε 1-2 μέρες θα είσαι περδίκι

εγω ειμαι οκ με το θησειο ειναι και νωρις 5κ30 οποτε προλαβαινω ανετα.απλα (αν και περιπου καταλαβα)στειλτε οδηγιες ακριβως γιατι το χαλασμενο gps(αρμα)θα με αποπροσανατολισει χαχαχα

Μη φοβάσαι φιλενάδα! Θα σε πάω! Το πολύ πολύ να πάρουμε 3 μετρό! :lol: :lol: :lol:

Πετρούλα καλά κάνεις και προσέχεις. Κι εγώ είμαι της άποψης πως όταν είσαι έγκυος δεν πρέπει να ρισκάρεις.

Νατάσα κι εγώ μαζί σας για 2ο. Αν και δεν σου κρύβω ότι είχαμε αρχίσει να ψιλοψηνόμαστε, μας είχε μείνει το οικονομικό σαν μόνος λόγος να μην κάνουμε ακόμα αλλά 2 μέρες μ'αυτά που διαβάζω..νομίζω πως δεν μπορώ να μπω ξανά σ'αυτό το τρυπάκι..παρόλαυτα το έχω ξαναπεί, ειδικά σ'αυτό το θέμα δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες..

ξσα

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Επαναλαμβάνω: Αν είναι με κάθε ποστ να αμβλύνουμε το πρόβλημα υπογεννητικότητας της Ελλάδος, να μην ξαναγράψουμε σε αυτό το θέμα οι 2ομανούλες!:tongue::tongue::tongue:

Καλέ όλα στο μυαλό μας είναι, σκεφτείτε ότι μέχρι και ταξιδάκι πήγαμε με τα 2, και....ταρατατάμ μέσα στην όλη απογοήτευση με τις αρρώστιες κανόνισα-αν όλα πάνε καλά- τριήμερο με την κόρη μου και το 1ο αεροπορικό της ταξίδι μέσα στο Μάη για το γάμο μιας φίλης! Οι άντρες θα μείνουν πίσω γιατί...είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!:roll: Άντε δείτε και τα θετικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

έτσι έτσι κι εγώ!

καλέ πικουλίνα όταν παίρνεις προφυλάξεις μπορείς να πείς και μιά μεγάλη κουβέντα παραπάνω έτσι δεν είναι; :tongue: ή μήπως έμεινες έγκυος παρότι πέρνατε προφυλάξεις γιαυτό το λές; :confused:

Εστι ακριβως sardelaki μου. Οπως προφυλασσομασταν 10 χρονια ετσι προφυλασσομασταν οταν εμεινα εγκυος. Ακομα δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως ΄΄εγινε ΄΄η μπουμπουκα μας!!!

Επαναλαμβάνω: Αν είναι με κάθε ποστ να αμβλύνουμε το πρόβλημα υπογεννητικότητας της Ελλάδος, να μην ξαναγράψουμε σε αυτό το θέμα οι 2ομανούλες!:tongue::tongue::tongue:

Έλα βρε! Σιγά! Εννοείτε ότι θα μας γράφετε! Λες και δεν ξέρουμε πως είναι!(φανταζόμαστε τουλάχιστον..:rolleyes:) χαχαχαχαχα!!!! Καλά εγώ υπόσχομαι πως αν λύσουμε το οικονομικό δεν θα σας λάβω υπόψιν μου! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

φυσικά και καλά κάνεις και προσέχεις απλά λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να αποβάλλεις αν κάνεις ταξίδι με το αεροπλάνο.

άσε ρίτα είχαμε πολύ γέλιο στο αεροπλάνο...ελπίζω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω από κοντά!

m57Zp2.png

Να'μαι πάλι και εγώ. Μόλις τώρα γυρίσαμε απο τις βόλτες μας , βάλαμε και τη φασολάδα μας και ήρθαμε στον υπολογιστή να ακούσουμε το μ'έσεις .

Αλήθεια βρε κορίτσια Αθηναίες και μη γιατί δεν κανονίζετε να βρεθούμε όλες για όλες το άλλο Σάββατο; να μου πεις δεν είναι δίκαιο γιατί είναι στην έδρα των Αθηναίων αλλά μη το λαμβάνετε αυτό υπόψιν.

Τώρα να πω σχετικά με το δεύτερο παιδί, εγώ επειδή την είχα πατήσει με τον Αναστάση και κάναμε γύρω στα 2 χρόνια να μας έρθει συνηδειτοποίησα ξαφνικά μόλις έκλεισε τον 1 1/2 χρόνο ότι (προσωπικά πάντα) τα παιδιά δεν μας έρχονται όποτε τα θέλουμε ,( η πικουλίνα είναι απο τις μέγα εξαιρέσεις βέβαια το άκρων άωτον του κανόνα :tongue: )ότι ο Αναστάσης έχει ανάγκη απο παρέα 1ον αλλά 2ον δεν θα ήθελα να μείνω με ένα παιδί, οι ιδανικές συνθήκες ποτέ δεν θα είναι 100% για να το κάνω (οικονομικά, ψυχολογικά κοκ) , συνεπώς ένα παιδί που μπορεί να ξεκίναγα τώρα να μου ερχότανε μετά από 5 χρόνια και να με έπιανε πάλι το άγχος και πάλι η ψυχολογία χάλια και πάλι η γκρίνια και άλλα διάφορα . Έτσι αποφασίσαμε ότι ήρεμα και χαλάρα ξεκινάμε και ότι προκύψει και άμα προκύψει θα γίνει.

Ρίτα αν την πάτησες απο μασάζ νομίζω πως όλα τα σημάδια δείχνουν πως θέλεις άλλο ένα μασάζ.χιχιχι

φιλιά σε όλες και καλό βράδυ.

Υ.Γ μίλησε τελικά καμία σας με Deleni;

Πετρούλα σχετικά με τα ταξίδια θεωρώ πως αν είναι να τύχει το κακό , θα γίνει και ξάπλα στο κρεβάτι να είμαστε.

Όταν είχα γεννήσει άκουσα κάτι ιστορίες απο 2μανούλες που είχαν αποβάλλει που μου είχε σηκωθεί η τρίχα απο το πόσο εύκολα είχαν χάσει παιδιά.Όπως και εγώ που δεν είχα κάνει τίποτα το ιδιαίτερο.

Τέλος πάντων αυτά να μη συμβαίνουν σε καμία μανούλα και να μη ζει ποτέ καμία τέτοιες καταστάσεις.

Νατάσα αν δεν υπάρχει πρόβλημα πάω πάσο τότε , μη μου θυμώσεις , εδώ τα είχαμε βρει καλά καλά και είπαμε ότι θα είμαι και καλό κορίτσι για την επιστροφή και τώρα θα μου θυμώσεις;:mrgreen:

Ριτάκι να σου πω και τα νέα κατά πάσα πιθανότητα θα με φέρει ο καλός μου για καφέ στον παιδότοπο , εκείνος είπε θα πιει με ηρεμία τον καφέ στην πλατεία και εμείς θα έρθουμε να σας δούμε.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα!!!!

Κίκο μου είδα ανησύχησες....:oops: Καλά είμαστε, η γιατρός είπε να τον παρακολουθήσω και ίσως να ήταν τυχαίο ή και απο καμιά ραγάδα...:roll:

Έτρεχα με δουλειές τις τελευταίες μέρες και δεν προλάβαινα να γράψω τπτ....:(

Βλέπω ξαναπιάσατε τη συζήτηση για τα δεύτερα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μήπως κάποιες άρχισαν τελικά να το σκέφτονται;;;;....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φέυγω για σπίτι... ελπίζω να προλάβω να μπω το βράδυ...;)

Υ.Γ. Βίκυ ζηλεύωωωωωωω....... αλλά επιφυλάσσομαι για Σεπτέμβριο :tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα κούκλες μανούλες τι κάνετε? δεν σας προλαβαίνω καθόλου

ΚΙΚΟ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ..

Η λαζαρενια που χάθηκε? Δεν την βρίσκω ούτε στο φμ ?είναι καλά ?

Βατραχάκι μου η βαφή δεν είναι αντένδειξη του θηλασμού θα μπω μόλις βρω χρόνο να σου πω

Σε όσες δεν αναφέρθηκα προσωπικά πολλά φιλία να είστε καλά σας παρακολουθώ και εκεί που παίρνω γραμμή τι γίνετε σας χάνω γιατί δεν μπαίνω συχνά

ΣΥΓΝΩΜΗ

ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ

ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ

ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ …………..

:tongue::tongue:

Ηρθαμε κι εμεις..

Πήγαμε παιδικη χαρα, παίξαμε και τωρα μαζευτηκαμε όλοι στο σπιτι..

Το απόγευμα δεν καναμε τσισα στο γιογιο, λείψαμε κιολας κανα δυωρακι οποτε το χασαμε μάλλον...

Ελένη όλα καλά δλδ..Ωραια, ευχομαι να ηταν τυχαίο.

Πετρούλα σχετικά με τα ταξίδια θεωρώ πως αν είναι να τύχει το κακό , θα γίνει και ξάπλα στο κρεβάτι να είμαστε.

Συμφωνω απόλυτα και δεν ειπα οτι δεν θα κανω ταξιδακια, δυο εχουμε στο πρόγραμμα εξαλλου..Στην περιπτωση ομως που καποιος ειναι ξαπλα εχει κανει καποιες θυσιες, δεν παίρνει σβαρνα τους αιθερες...χαχα

όλα ειναι σχετικα και με την εγκυμοσυνη τπτ δεν ειναι απόλυτο..Απλά πιστευω οτι οι γιατροί δινουν οδηγίες και καποιοι ειτε τις ακολουθούν, ειτε τις παραβλέπουν...

Ο δικος μου μου επέτρεψε να ανεβω σε αεροπλάνο αλλά ενω γενικα ακουω τη γνωμη του σε αυτο λέω να τον παραβλέψω και θα αποφυγω τα αεροπλάνα τωρα στην αρχη και οσο μπορω , οχι τπτ αλλο για να μην μετανοιώνω μετα..Εχω και το παραδειγμα που ανεφερα νωριτερα και με εχει επηρεασει..

Έλα βρε! Σιγά! Εννοείτε ότι θα μας γράφετε! Λες και δεν ξέρουμε πως είναι!(φανταζόμαστε τουλάχιστον..:rolleyes:) χαχαχαχαχα!!!! Καλά εγώ υπόσχομαι πως αν λύσουμε το οικονομικό δεν θα σας λάβω υπόψιν μου! :lol:

Το ευχομαι να γινει συντομα βρε Μαρακι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτάκι να σου πω και τα νέα κατά πάσα πιθανότητα θα με φέρει ο καλός μου για καφέ στον παιδότοπο , εκείνος είπε θα πιει με ηρεμία τον καφέ στην πλατεία και εμείς θα έρθουμε να σας δούμε.

Ωραια!Εννοειται κικο μου οτι θα πεις οτι εισαι για το παρτυ δε χρειαζεται να πληρωσεις εισοδο για το παιδι και να κατσεις στην καφετερια.

Μην αγχωνεσαι για εμας και καναδυο ατομα εξτρα να μου βγουν απο αυτα που εχω πει δεν τρεχει τιποτα το πολυ πολυ να φαμε ενα τυροπιτακι λιγοτερο που λεει ο λογος.Εννοειται πως σας περιμενουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εγω ειμαι της αποψης οτι μπορει να αποφευχθει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ειναι μονο για καλο.Εχω ακουσει πολλες ακροτητες που ειλικρινα δεν της καταλαβαινω...φιλη μου εγκυος δεν

ειχε παει ποτε σε νεροτσουληθρες και το αποφασισε οντας 4 μηνων εγκυος...ο γιατρος μας ειχε φριξει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...