Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ώχου τα Πικουλινόπαιδα είναι μια ζωγραφιά!!!

Θεού θέλοντος και...ιώσεων βεβαίως-βεβαίως θα αρπάξω κι εγώ την τοσοδούλα και θα σας έρθουμε!!! Πολυ χαίρομαι που θα γνωριστούμε!!!

Α, δε σας είπα! Χτες και σήμερα έβαλα βρακάκι κανονικό στο Γωγούλη για λιγη ώρα! Χτες δεν τα πήγαμε καλά γιατί του είχε καρφωθεί με το που τα είδε να τα φορέσει στο μεσημεριανό ύπνο και χωρίς να έχει κάνει τσίσα πριν! Με το που το κατούρησε λίγο ξύπνησε και έκλαιγε!:? Σήμερα όμως τον έβαλα με το που γύρισε από το σχολείο και έκανε τσίσα και το φορέσαμε μετά, έπαιξε, τον τάισα χωρίς ατυχήματα και μετά έκατσε στο γιογιό και έκανε πάλι τσίσα και κακά! Απλά είναι δύσκολο να ρο εφαρμόσω αρκετή ώρα καθημερινά γιατί έρχεται στις 2 από το σχολείο μετά κατά τις 4 συνήθως κοιμάται και το απόγευμα συνήθως τον βγάζουμε καμιά βολτούλα και έξω δε μπορώ να τον αφήσω χωρίς πάμπερς!

Πετρούλα για πες μας κι εσύ τα κολπάκια που σου έμειναν από το βιβλίο! (Είδες τι τεμπέλα είμαι...:tongue:)

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγω Νατασα μου δεν τα κανω για να ξεμπερδευω τωρα..

Οπως λές δεν μας πήραν και τα χρόνια..

Η αρχικη σκεψη ηταν να ερθει το δευτερο οταν ο μικρος μου θα ηταν περιπου 3 ετων.

Επίσης επειδη οπως εχω πει περιμενω και κτ αποτελέσματα απο ΑΣΕΠ -όπως τα υπολόγισα- θα ηταν ολα συντονισμενα μια χαρα..Τωρα μας ηρθε η εγκυμοσυνη με την πρωτη αλλα πήραν αναστολή όλες οι διαδικασιες απο ΑΣΕΠ!!χαχαχα

Εσυ εισαι δικαιολογημενη βρε!!!:tongue:

t7fQp3.png

πετρούλα για το αεροπορικό ταξίδι τι εννοείς; ότι γενικότερα δεν ταξιδεύειες με αεροπλάνο ή λόγω εγκυμοσύνης ή κατάλαβα λάθος; χαχα όπως κατάλαβες, δεν κατάλαβα!

ριτάκι μαζί με τον αστέρη; αααααααα μπααααααααααααααααα καλέ δεν θα σας χαρώ έτσι...άσε που θα μου βγάλει και την ψυχή στο αεροπλάνο κάτι που έκανε κι όταν πήγαμε Γερμανία. Το πόσες φορές πάτησε το κουμπάκι και ερχόταν η αεροσυνοδός δεν μπορώ να σας πω! :lol.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ριτακι μου να ερθεις θα περασουμε τελεια και αν προτιμας χαλκιδικη ελα καλοκαιρι θα εχουμε και επιλογη.η σπιτι και μπανιο στις παραλιες του πευκοχωριου,η σκαφος και μπανιο οπου θες!

πικουλινα,συγνωμη τι εννοεις με τα 10 λεπτα?θα με "πεταξει"στην κυριολεξια?με ποσο τρεχει?(οπως λεω και στον αντρα μου εεε πιο σιγα,ειμαι μανα)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Α εσυ Μαρινα ρωτησες για ανακεφαλαίωση..Και κτ θυμομουν..

Καλα βρε εσεις στο τελικο σταδιο εμενα ρωτας;;χαχα

Πάντως και κατι ακομη που μου εμεινε ειναι αυτο με τα βρακακια..

Δλδ καλύτερα βρακακι βαμβακερο παρα πανα βρακακι γιατι με το βαμβακερο εχει την αισθηση οτι βραχηκε και την αμεση αντιδραση απο αυτη την πραξη..

Αχ δεν θα προλαβαίνω να σφουγγαριζω τσισα μου φαίνεται..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εγω εκανα μεγαλη βλακεια σημερα. Ενω παντα με το που θα ξυπνησει ο μικρος τον βαζω στο γιογιο και κανει και πολλα τσισα και κακα συνηθως, σημερα με πηρε ο υπνος και ετρεχα σαν πανικοβλητη και τελικα ο δολιος τα εκανε πανω του...

t7fQp3.png

Εγω λεω πετρουλα και σαρδελακι να ερθετε και εσεις!!!Ωραια θα ειναι!!

να σας ψαξω εισητηρια???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πάντως και για μας τα κακά ήταν πολύ πιο εύκολο να τα συνηθίσει αφού ξέραμε περίπου τις ώρες ειδικά όταν ήταν μωρούλι! Πολύ λίγες φορές μετά τους 7 μήνες μου λερώθηκε! Τα τσίσα πιο δύσκολα του φαίνονται, ακριβώς γιατί έρχονται πολύ συχνά νομίζω και βαριέται να διακόπτει τις αταξίες γι αυτό!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εσυ εισαι δικαιολογημενη βρε!!!:tongue:

Ναι μιας και σε λίγο δεν θα εχω σωας τας φρενας...χαχα

Τι κοιτατε που δεν μιλάω;;;Διαβαζω όμως.....

Σαρδελάκι γενικως ειμαι φαν των αεροπορικών ταξιδιων, απλά θεωρω οτι στη φαση που ειμαι δεν θελω να παρω το παραμικρο ρισκο για να ταξιδεψω αεροπορικώς.Ηταν μια πολύ καλή ευκαιρία να συναντησω όλα τα κοριτσια μαζί αλλά εφοσον υπαρχουν και δουλειες το Σαβ/κο, (ειναι και η furnidec εξαλλου) δεν θα μπορεσει να με κατεβασει ο καλος μου..

Για ταξιδι αεροπορικο εφοσον δεν συντρεχει σοβαρος λόγος, ουτε λόγος στη φαση που ειμαι....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ε δε πειραζει Νατασσα μου σιγα και εγω το εχω χασει στο παρελθον.ΜΗ σκας

Βικακι στο σκαφος με το Γρηγορη?χαχα!Καλο!!!να ειναι και το baywatch κοντα!!χαχα!

Σαρδελακι και τι εκανε ρε η αεροσυνοδος?χαχα πολυ πλακα!

Μαρινα να ξερεις ομως αν θες να στην κοψει θα πρεπει για 1 βδομαδα τουλαχιστον να περιορισετε τις μετακινησεις και τα σχετικα σε κοντινες αποστασεις και παντα αφου θα εχει κανει τσισα του σπιτι και να μην του βαλεις καθολου πανα.Ετσι θα την κοψει οριστικα.

Απο οτι μου εχουν πει τους περνει περιπου 10 μερες αν ειναι ετοιμα και ξερουν να το ελεγχουν.Εγω μετα τα γενεθλια αυτο θα κανω αφου εκανα τα τεστ drive μου

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ααααααααααααααα ΟΚ πετρούλα...εγώ η τρελλή πετούσα πάντως στην εγκυμοσύνη, με άδεια του γιατρού. Εκτός από την στιγμή που με πιάσανε συσπάσεις μου είπε να κάτσω στα αβγά μου επιτέλους γιατι θα γεννήσω ή σε κανένα αεροπλάνο ή στην αγορά που πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα χαχα...

άσε ριτάκι...τί να έκανε η καημένη ερχόταν και ρωτούσε αν θέλουμε κάτι; Στο τέλος θα την θέλαμε στα αλήθεια και θα μας έγραφε μετά από τόσα πατήματα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...