Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγαλι ,αγαλι Κικο μου...να μου περασει πρωτα το πιασιμο και το ξανασυζηταμε!!!χαχα!

Τωρα το νευρο εχει σκαλωσει στον εγκεφαλο και δε δινει σημα...χιχι!

Αυτη ειναι η ευκαιρία..με μπλοκαρισμενο μυαλό!!!!

Σαν τρελο φορτηγο ενα πραγμα...

Πικουλίνα δεν εχω λόγια!!!Απλά ...Υπεροχα!!

Τελειωσα και το βιβλίο!!Καλό, πρακτικό αλλά οχι και πανακεια...

2-3 πραγματα μου εμειναν τα οποια και εχω σκοπό να εφαρμοσω..Τα αλλα λιγο-πολύ ηταν γνωστα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθέραααααααααααααααααααα εγώ ψοφάω για μπεσαμέεεεεεεεεεεεεεεεεελ...μπορώ να φάω όλη την κατσαρόλα όταν την ετοιμάζω χαχα...αλλά δεν πολυγουστάρω τον μουσακά χχαχα

m57Zp2.png

Βρε Πικουλινι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...δεν κανουμε με τον αερα παιδια ολες!

Τι ειμαστε Ντινες?χιχιχι!

Πλακα πλακα Ριτακι αυτό με εσωσε με τις αποβολες !!!! Πραγματικα με τον αερα μενω εγκυος . Θα σας πω καποια στιγμη απο κοντα την αποψη του αντρα μου . Εννοειται οτι και με το σπειραλ προσεχουμε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρελα δε θα πεις τιποτα! Να τα χαιρεσαι!

Εγω με βλεπω να ειναι ο Σωτος εφηβος και να εχει το νεογεννητο απο διπλα! Τρελα κι αυτο, δεν μπορεις να πεις!!!

Εχω μια συναδελφο με κορη στην εφηβεια και μωρακι εξι μηνων τωρα

Εκεινη βεβαια αφησε το χρονο στην αρχη να περασει και μετα δεν της καθοταν μια εγκυμοσυνη με αποτελεσμα να την πάρει απο κατω,να παραμελήσει πολύ τον εαυτο της, να βαλει γυρω στα 20 κιλα επιπλέον και να το πάρει απόφαση οτι θα μεινει με ενα παιδι..

Τωρα εχει μια κουκλίτσα και η ιδια εχει γινει τοσο αγνωριστη, μοντελο παιδι μου!!!

Διαφημίσεις

Τρελα δε θα πεις τιποτα! Να τα χαιρεσαι!

Εγω με βλεπω να ειναι ο Σωτος εφηβος και να εχει το νεογεννητο απο διπλα! Τρελα κι αυτο, δεν μπορεις να πεις!!!

έτσι έτσι κι εγώ!

καλέ πικουλίνα όταν παίρνεις προφυλάξεις μπορείς να πείς και μιά μεγάλη κουβέντα παραπάνω έτσι δεν είναι; :tongue: ή μήπως έμεινες έγκυος παρότι πέρνατε προφυλάξεις γιαυτό το λές; :confused:

m57Zp2.png

Πετρουλα λες ε?χαχα

Εγω εχω ανατρεξει αρκετες φορες στο βιβλιο παντως και το βρηκα και πολυ σωστα ορισμενα θεματα πχ.Λεει να τα βαζετε οταν ξυπνησουν οντως αυτο το κανω και μετα 20 λεπτα μετα το γαλα τους.Ε ο Γρηγορης μετα το γαλα ακριβως στο 20λεπτο παει και καθεται μονος του ή σε φασεις αντιδρασης το πως τις διακαιολογει και επισης σχετικα με τα νυχτερινα ξυπνηματα.Οταν πρωτοξεκινησε ο Γρηγορης να ξυπναει που και που νυχτα για τσισα ο ανδρας μου γκρινιαζε και εγω του εξηγησα συμφωνα με το βιβλιο οτι αυτο ειναι πολυ καλο και οτι ετσι επρεπε να γινει.Υπο αλλες συνθηκες ισως και εγω δυσανασχετουσα μεσα στον υπνο μου.

Σε ορισμενα παντως και εγω διαφωνω ας πουμε εγω το ξεκινησα αναποδα,πρωτα τα κακα και μετα τα τσισα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

όσο για την guest star Βίκυ σας ενημερώνω ότι θα ερχόμουνα κι εγώ αλλά δυστυχώς εγώ βολεύομαι λιγάκι πιο δύσκολα στο που να αφήσω το μωρό μιά ολόκληρη μέρα!

άντε ρίτα σε περιμένουμε για μπουγάτσα!

πρέπει να ομολογήσω πως εσείς κάνατε καλύτερη συνάντηση...εμείς εδώ δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρεθούμε όλες οι βόρειες!

m57Zp2.png

Καλησπέρα και από εμένα

Κουκουβαααααααααα!!! Καθε μέρα όλο κάτι καινούριο θα κάνει, όλο και θα μας τρελλάνει με κάτι και γενικά δεν ξέρω..κάθε φορά λέω ότι περνάμε την πιο καλή φάση αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο όμορφο όλο αυτό..και με κάνει πολύ χαρούμενη και θέλω να το φωνάζωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!

Αχ έτσι νιώθω και εγώ.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας. Έχουμε παιδίατρο σήμερα και θα σας πω.......αν προλάβω........τα νέα μας το βραδάκι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Αχ δεν υπαρχει περιπτωση σαρδελακι θα ανεβω πανω καποια στιγμη!

Εχω ξαναπει μου αρεσει πολυ η Θεσ/κη εχω ερθει 3-4 φορες και εχω περασει σουπερ.

Η δε Χαλκιδικη ειναι απιθανη.Νομιζω το μονο μερος που τα συνδιαζει ολα.

Δεν ερχεσαι μαζι με τον Αστερη?Υποσχομαι να στον κυνηγαω εγω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε Ριτα αυτο δεν καταλαβα..Πρωτα τα κακα ή τα τσισα;;Αυτο που εισεπραξα απο το βιβλίο ειναι οτι δινει προτεραιότητα στα τσισα γιατι υπαρχει μεγαλυτερη συχνοτητα..

Εσεις πάλι με τα κακα δεν ξεκινησατε;;;

Λοιπόν αυτομε το πρωινο γαλά το εφαρμοσε σημερα η γιαγια μας και επιασε..Πήρα τον μπαμπα μας κατα τις 9 και ηταν στο δρομο για τη γιαγια, στο καπακι παίρνω την πεθερα μου και της λέω με το που φτασουν βαλτον στο γιογιο..Σε 20 λεπτα με πήρε και μου ειπε οτι εκανε τσισακια!!Ειχα μια χαρα, αλλο πραγμα αλλα εχουμε πολύ δρομο ακομη..

Αυτο που δεν γνωριζα ειναι αυτο με την πολύ συχνη αλλαγη της πανας για να εχουν την αισθηση της υγρης και της στεγνης πάνας για ειναι ευκολη η συγκριση...

Για Αθηνα ημουν και εγω μεσα αλλα ο μονος λόγος ειναι το αεροπορικο ταξιδι και σε περιπτωση που διανυκτερευαμε θα ειχα ενα θεμα....

Περα απο την πλακα, εγω δεν ειπα οτι δε θελω να κανω δευτερο παιδακι... Απλα δε συμμεριζομαι την αποψη του να τα κανω γρηγορα να ξεμπερδευω. Δευτερο παιδακι θα κανω οταν θα πιστευω οτι θα μπορω να ανταπεξελθω σε ολα αυτα που θεωρω εγω οτι πρεπει να δωσω στο παιδι μου (ηρεμια, καλη ψυχολογια και οικονομικη δυνατοτητα να τα μεγαλωσω και τα δυο με τον ιδιο τροπο)!

t7fQp3.png

Εγω Νατασα μου δεν τα κανω για να ξεμπερδευω τωρα..

Οπως λές δεν μας πήραν και τα χρόνια..

Η αρχικη σκεψη ηταν να ερθει το δευτερο οταν ο μικρος μου θα ηταν περιπου 3 ετων.

Επίσης επειδη οπως εχω πει περιμενω και κτ αποτελέσματα απο ΑΣΕΠ -όπως τα υπολόγισα- θα ηταν ολα συντονισμενα μια χαρα..Τωρα μας ηρθε η εγκυμοσυνη με την πρωτη αλλα πήραν αναστολή όλες οι διαδικασιες απο ΑΣΕΠ!!χαχαχα

Ρε Ριτα αυτο δεν καταλαβα..Πρωτα τα κακα ή τα τσισα;;Αυτο που εισεπραξα απο το βιβλίο ειναι οτι δινει προτεραιότητα στα τσισα γιατι υπαρχει μεγαλυτερη συχνοτητα..

Εσεις πάλι με τα κακα δεν ξεκινησατε;;;

Λοιπόν αυτομε το πρωινο γαλά το εφαρμοσε σημερα η γιαγια μας και επιασε..Πήρα τον μπαμπα μας κατα τις 9 και ηταν στο δρομο για τη γιαγια, στο καπακι παίρνω την πεθερα μου και της λέω με το που φτασουν βαλτον στο γιογιο..Σε 20 λεπτα με πήρε και μου ειπε οτι εκανε τσισακια!!Ειχα μια χαρα, αλλο πραγμα αλλα εχουμε πολύ δρομο ακομη..

Αυτο που δεν γνωριζα ειναι αυτο με την πολύ συχνη αλλαγη της πανας για να εχουν την αισθηση της υγρης και της στεγνης πάνας για ειναι ευκολη η συγκριση...

Για Αθηνα ημουν και εγω μεσα αλλα ο μονος λόγος ειναι το αεροπορικο ταξιδι και σε περιπτωση που διανυκτερευαμε θα ειχα ενα θεμα....

Α και αυτο με την υγρη πανα παιζει μεγαλοοο ρολο (οταν ξεκινησα να του λεω οτι η πανα ειναι βρεγμενη και την αλλαζουμε με κοιταζε σαν alien,τωρα μου λεει μονος του αν ειναι στεγνη ''καλη μαμα,καλη πανα'') και γενικως η γυναικα δεν ειναι γιατρος νομιζω οτι εγραψε συμφωνα με τις παρατηρησεις της απο τα παιδια της και ειναι πολυ σημαντικο αυτο.

Γενικως οταν ξεκινησα να το διαβαζω ενιωσα πολυ καλα,οτι δλδ καπως ετσι τα κανω και εγω.

Ειχα διαβασει και ενα αλλο ,''πως να κοψεται την πανα σε 7 μερες''...μεγαλη μπουρδα.

Μπραβο στον Ανασταση.Αν το τηρειτε ευλαβικα και στη συνεχεια αναγνωρισεις και καθε ποτε τα κανει δλδ καθε ποση ωρα δε θα εχετε κανενα θεμα.Θα δεις.

Εγω ειπα και τις προαλλες στη Νατασσα οτι εινα πιο ''χειροπιαστα'' τα κακα για να ξεκινησει καποιος και πιο ευκολο να το βαζεις αν ξερεις πανω κατω τις ωρες του αλλα και πιο ευκολο για το ιδιο το παιδι και να συγκρατηθει μεχρι να φτασει στο γιο γιο αλλα και να σφιχτει για να τα κανει.Νομιζω οτι αποκτουν πιο καλα ετσι τον ελεγχο για αρχη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...