Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε μου στελνεις τα δικα σου να φωτογραφηθουν με τον δικο μου να λεω οτι εχω τρια?

χαχα!

θα καταφερουμε να τον ακινητοποησουμε το Γρηγορη για φωτο; Γιατι απ'ότι είδα με την Ευουλα δεν τα καταφερετα και πολυ καλα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ενας καλος λογος να κανετε δευτερο!!! Τρελα οι φωτο με τα δυο μαζι!!!!

Τρελα δε θα πεις τιποτα! Να τα χαιρεσαι!

Εγω με βλεπω να ειναι ο Σωτος εφηβος και να εχει το νεογεννητο απο διπλα! Τρελα κι αυτο, δεν μπορεις να πεις!!!

t7fQp3.png

Τρελα δε θα πεις τιποτα! Να τα χαιρεσαι!

Εγω με βλεπω να ειναι ο Σωτος εφηβος και να εχει το νεογεννητο απο διπλα! Τρελα κι αυτο, δεν μπορεις να πεις!!!

μη λετε μεγαλες κουβεντες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγω ετσι ελεγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλέ Πικουλινάκι , τι τέλεια πικουλινοφωτογραφία είναι αυτή , τα πικουλινάκια σου είναι γλύκα,φτου φτου.

μας τρελάνατε σήμερα όλες με τα νέα σας avatar.

Λοιπόν απ'ότι είδα κατασταλάξατε για Θησείο μεριά και όπως είπα εξ'αρχής θα προσπαθήσω και εγώ να έρθω.

Βρε Νατάσα για να μη σε ταλαιπωρώ θα κοιτάξω μήπως πάρω το μετρό απο το Κορωπί για να κατέβω και εγώ Θησείο έτσι ώστε να μη μπαίνεις στη διαδικασία να πηγαινοέρχεσαι Βάρη.

Τώρα για όλες εσάς τις υπόλοιπες που κάνετε τις δύσκολες , σκεφτείτε το αλλιώς , ότι δηλαδή να κάνετε τώρα τα δεύτερα να ζοριστείτε λίγο στην αρχή και μετά όμως θα έχετε να απολαμβάνετε όλες τις χαρές μαζεμένες. Ούτε πιασίματα , ούτε τίποτα δεν θα έχετε.χιχιχι

Διαφημίσεις

ριτακι απο το σπιτι της μαριας θα ερθουμε.το τηλεφωνα τα εχω.

πικουλινα θα το ξανασυζητησουμε.20 λεπτα δεν ειναι και διπλα!!!

πολυ χαρηκα που χαρηκατε που θα ερθω αλλα σιγουρα θα χαιρομασταν πιο πολυ αν δεν το ξερατε,αλλα δεν θα γινοταν αυτη η συναντηση οποτε και σας το ειπαμε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλε θα γινοταν η συνατηση γιατι να μη γινοταν?

Απλα τωρα εχουμε ενα λογο παραπανω να συντονιστουμε καλυτερα.

Αληθεια, καλε πως το αποφασισες?Λες να ερθω και εγω καμμια μερα για μπουγατσα?χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αγαλι ,αγαλι Κικο μου...να μου περασει πρωτα το πιασιμο και το ξανασυζηταμε!!!χαχα!

Τωρα το νευρο εχει σκαλωσει στον εγκεφαλο και δε δινει σημα...χιχι!

Το φάρμακο για να ξεπιαστείς στον αυχένα δεν είναι το nurgesic αλλά το μασάζ του συζύγου και μέσω αυτής της θεραπείας μπορεί να εμπλουτίσεις και εσύ το avatar όπως η πικουλίνα και τέλος θα φύγει και το πιάσιμο στον εγκέφαλο γιατί θα μπλοκάρει τελείως ο εγκέφαλος.χιχι

Διαφημίσεις

Το φάρμακο για να ξεπιαστείς στον αυχένα δεν είναι το nurgesic αλλά το μασάζ του συζύγου και μέσω αυτής της θεραπείας μπορεί να εμπλουτίσεις και εσύ το avatar όπως η πικουλίνα και τέλος θα φύγει και το πιάσιμο στον εγκέφαλο γιατί θα μπλοκάρει τελείως ο εγκέφαλος.χιχι

Ασε Κικο μου γιατι απο μασαζ νομιζω την επαθα...:tongue:

(στην εφερα?:D)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ασε Κικο μου γιατι απο μασαζ νομιζω την επαθα...:tongue:

(στην εφερα?:D)

Νατα νατα .....

Πες του να χαλαρωσει λιγο Ριτα γιατι σε βλεπω με τριδυμα!!!! Θα μας περασεις ολες πάνω στη στροφη!!!!!!!!!!!!

Κικο καλα ουτε να το συζητας! Μαζι θα παμε! Τι κοπος παιδακι μου? Ουτε 5 λεπτα παρακαμψη δεν ειναι! Αααα θα θυμωσω!!!

Οσο για τα δευτερα παιδακια... χμμμμ εγω απεχω απο την κουβεντα! Δε θα με τουμπαρετε ετσι ευκολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

t7fQp3.png

ριτακι απο το σπιτι της μαριας θα ερθουμε.το τηλεφωνα τα εχω.

πικουλινα θα το ξανασυζητησουμε.20 λεπτα δεν ειναι και διπλα!!!

πολυ χαρηκα που χαρηκατε που θα ερθω αλλα σιγουρα θα χαιρομασταν πιο πολυ αν δεν το ξερατε,αλλα δεν θα γινοταν αυτη η συναντηση οποτε και σας το ειπαμε.

Αν θελεις μπορει να σε παει ο αντρας μου. Γι ΄αυτον θα ειναι 10 λεπτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...