Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ Μαργαριτάκι μου.

Μάλλον δεν θα βάλω και εγώ αυγά και θα ελλατώσω την ποσότητα του βούτυρου γιατί βάζω περισσότερο και ισως γι' αυτό γίνεται βαρύ.

Πονάς ακόμα ε?

Πήρες κάτι?

Πολύ καλά είναι τα norgesic .Ενα θα πάρεις και θα συνελθεις.Επίσης μπορείς να ζεστάνεις το μέρος με το σεσουάρ αλλα μετά θέλει να κουκουλωθείς στο κρεββάτι για καμμιά ωρίτσα.

Επίσης μπορεί να σε βοηθήσει η εντριβή με καμμια μυοχαλαρωτική (voltaren ή mesoulid)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ με το καλο να μας ερθεις!!! Μεγαλη μας τιμη!!!! Εννοειται οτι θα σε παω εγω στο αεροδρομιο!!! Α αφου το ειπε η Μαρια πρεπει να γίνει!!!

Φιλεναδα τελειο το νεο σου αβαταρ!!! Μεχρι ο ανδρας μου την εχει ερωτευτει την Ευουλα!!!!

Μαρινακι περαστικά σας!!!

Ριτα και σε εσενα περαστικα.

Διαφημίσεις

Ναι ναι το ξερω,για μενα ειναι οκ αν συμφωνησουμε με τα κοριτσια να πουμε ενα μερος στανταρ γιαιτι εγω θα κατεβω απο Συνταγμα με τα ποδια να σας βρω.

Νομιζω αν πουμε κατι τις 5μιση θα ειναι μια χαρα για να προλαβει και το βικακι μετα να γυρισει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ναι το ξερω,για μενα ειναι οκ αν συμφωνησουμε με τα κοριτσια να πουμε ενα μερος στανταρ γιαιτι εγω θα κατεβω απο Συνταγμα με τα ποδια να σας βρω.

Νομιζω αν πουμε κατι τις 5μιση θα ειναι μια χαρα για να προλαβει και το βικακι μετα να γυρισει.

Εγω ειμαι σουπερ παντως!!! Για πειτε και οι υπολοιπες!!!

Οσο για το σταθερο μερος μπορει να ειναι ακριβως εξω απο τον ηλεκτρικο στο Θησειο.

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

τελεια η φωτο στο αβαταρ πικουλινα.σκετη γλυκα ειναι τα παιδακια σου.

καλε δεν θελω να με πατε εσεις.ειναι τοσο ευκολο με την συγκοινωνια που δεν θα δυσκολευτω καθολου(νομιζω)

ηθελα πολυ να σας γνωρισω κοριτσακια μου.

εγω ειμαι οκ με το θησειο ειναι και νωρις 5κ30 οποτε προλαβαινω ανετα.απλα (αν και περιπου καταλαβα)στειλτε οδηγιες ακριβως γιατι το χαλασμενο gps(αρμα)θα με αποπροσανατολισει χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εξω απο τον ηλεκτρικο σταθμο του Θησειου Βικυ.Τα τηλεφωνα μας τα εχεις ετσι δεν ειναι?

Απο που θα ερχεσαι?Να σου δωσουμε οδηγιες.

Μετα και η επιστροφη νομιζω ευκολη ειναι αφου θα ειμαστε διπλα στο σταθμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τελεια η φωτο στο αβαταρ πικουλινα.σκετη γλυκα ειναι τα παιδακια σου.

καλε δεν θελω να με πατε εσεις.ειναι τοσο ευκολο με την συγκοινωνια που δεν θα δυσκολευτω καθολου(νομιζω)

ηθελα πολυ να σας γνωρισω κοριτσακια μου.

εγω ειμαι οκ με το θησειο ειναι και νωρις 5κ30 οποτε προλαβαινω ανετα.απλα (αν και περιπου καταλαβα)στειλτε οδηγιες ακριβως γιατι το χαλασμενο gps(αρμα)θα με αποπροσανατολισει χαχαχα

Θα το φορτισουμε το αρμοgps και θα σε παει τελεια στο Θησειο!!! Εννοειται οτι θα σε παω εγω. 20 λεπτα ειναι το αεροδρομιο απο το σπιτι μου βρε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...