Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, marion83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα να ρωτησω τα μαλλια σου τα βαφεις κανονικα;

θελω επειγωντος αλλαγη να ανεβει και η διαθεση μου!

Εγώ κάνω ανταύγειες κανονικά! Αλλά και να τα έβαφα θα συνέχιζα κανονικά το πολύ-πολύ να έχεις βγάλει ένα γεύμα από πριν και να το δώσεις και να πετάξεις το επόμενο μετά τη βαφή! Εξάλλου και όταν είμαστε έγκυες πολλοί γιατροί συστήνουν ότι μπορείς να βάφεις κανονικά τα μαλλιά σου, ο δικός μου π.χ. μου έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παρεπιμπτόντως και αποτρίχωση με λέιζες κάνω κανονικά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια με απογοητευετε ..πως θα αποφασισω να ξεκινησω για δευτερο ε ???ακουω το βατραχακι πελαγωμενο ,την μαρινα επισης ..αααααααα βρε λες να κατσω με ενα ???

το ίδιο μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό :tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κάνω ανταύγειες κανονικά! Αλλά και να τα έβαφα θα συνέχιζα κανονικά το πολύ-πολύ να έχεις βγάλει ένα γεύμα από πριν και να το δώσεις και να πετάξεις το επόμενο μετά τη βαφή! Εξάλλου και όταν είμαστε έγκυες πολλοί γιατροί συστήνουν ότι μπορείς να βάφεις κανονικά τα μαλλιά σου, ο δικός μου π.χ. μου έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παρεπιμπτόντως και αποτρίχωση με λέιζες κάνω κανονικά.

ωραια μολις μπουμε σε προγραμμα θα παω κομμωτηριο μπορει να μην χρειαστω βαφη γιατι μπορει να τα ξυρησω για τετοια αλλαγη μιλαμε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παντως και η αγλαια που διαβασα λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα!

Κοριτσια με απογοητευετε ..πως θα αποφασισω να ξεκινησω για δευτερο ε ???ακουω το βατραχακι πελαγωμενο ,την μαρινα επισης ..αααααααα βρε λες να κατσω με ενα ???

καλε μην ακουτε τι λεμε ετσι τα λεμε για να περασει η ωρα παντως κοριτσια περα απο την κουραση και τις δυσκολιες η ευτυχια που νιωθεις δεν συγκρινετε γι'αυτο βουρ για δευτερο χαχαχα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια λίγο ασχετο (μαλλον πολύ) αλλα επειδη μου μπηκε να κανω μουσακα και ο αντρας μου συνεχεια γκρινιάζει οτι η μπεσαμέλ ειναι βαρια εχετε να μου προτεινετε καμμια light εκδοχή????

Μαργαρρρρριιιιταααααααααααααααααααααααααα

εγω Σουλα μου μεχρι εκει μπορω να βοηθησω..

χαχαχα

να βοηθησω και εγω???

μαμααααααααααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααααααααααα

Τι κανετε??? Κοριτσια να λετε ελευθερα για τα δευτερα παιδακια σας και την ταλαιπωρια! Εγω δεν επηρεαζομαι, το αντιθετο... Εξακολουθω να πιστευω οτι σε ο,τι αφορα εμενα τουλαχιστον το να κανω δευτερο παιδι στη φαση που ειναι ο Σωτηρης θα με στειλει στο τρελαδικο! Ειναι και τι αντοχες εχει ο καθε ανθρωπος, κι εγω δεν ειμαι και πολυ της ταλαιπωριας. Επειτα, ουτε τα χρονια με πηραν, ουτε το παιδι μου εφτασε 10 χρονων για να πιεστω! Συν του οτι με ολη αυτη την οικονομικη κατασταση και λαμβανοντας υποψη οτι δεν ξερουμε αυριο πως θα ειναι τα πραγματα, και αν θα εχουμε τους μισθους μας, εγω λεω να περιμενω, να δω τι θα γινει και επειτα θα το ξεκινησω. Εχει ο Θεος! Οσο για το αισθημα πληροτητας και την ευτυχια, καθολου δεν το αμφισβητω... Θα ερθει μια μερα που θα το ζησω κι εγω!!! χαχαχχαχχαχα!!!

Μαρινακι μου περαστικα! Δεν ξερω τι αλλο να πω πια... Ευχομαι μεχρι την Παρασκευη η μπουμπου να ειναι σαφως καλυτερα!

Βικυ εισαι τρελοκομειο! Ωστε αυτος ειναι ο λογος ε? Αντε σε περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες! Τελεια!!!!!!!!!!!

Ιωαννα καλε ευχαριστουμε πααααρα πολυ για την προσκληση! Δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε, θα σε ενημερωσω ομως!!!

t7fQp3.png

Καλέ ζουζούνες που είσαστε εσείς;

Σας έχασα σήμερα , έπηξα με τη δουλειά και βλέπω εδώ τρομερές εξελίξεις στην παρέα της φεγγαρόπετρας.

Βικάκι έμαθα ότι θα είσαι guest στη συνάντησή των Αθηναίων και πολύ το χάρηκα , γι’αυτό βάλθηκες να μας οργανώσεις κι όλας , αμ έτσι πες μας βρε κοπελιά.

Ιωαννίτσα κάτι πήρε το μάτι μου για μενού και ομολογώ πως θα πρέπει να έρθουμε και εμείς να το τιμήσουμε και το μενού αλλά και τον Χρηστάκο αλλά μόνο 25 άτομα , λίγα είναι καλέ , που θα μας βάλεις όλες εμάς;

Αρμάκι , ζήλεψα τις ματάρες της κόρης σου και θέλω να βάλω και του δικού στο avatar. Τέλεια η ΑρμοΕυαματάρες πάντως, να τη χαίρεσαι τη ζουζούνα.

Ριτάκι , περαστικά , άσχημο πράγμα το πιάσιμο το γνωρίζω εκ πείρας.

Μαρινάκι κοπέλα μου βρες τη δύναμη και κάνε υπομονή λίγο ακόμα να τελειώσουν όλα και ειδικά η ταλαιπωρία της μικρής μπουμπούς να περάσει τελείως και να μην ξανάρθει.

Βατραχάκι και εγώ στην ίδια μοίρα με τη Ρίτα στο θηλασμό , δηλαδή όση ώρα και να τον είχα τον μικρό στο στήθος , όλες τις υπόλοιπες ώρες που ήταν ξύπνιος γκρίνιαζε και έκλαιγε συνέχεια και μόλις του έδινα το συμπλήρωμα ηρεμούσε τελείως. Αφού σου λένε όμως τα κορίτσια να επιμείνεις λίγο ακόμα , μη το βάζεις κάτω και σου κοπεί το γάλα. Όσο για την αλλαγή που θες να κάνεις σε νιώθω και σε αυτό γιατί και εγώ από μαλλί αλά Ανίτα Ναθαναήλ έριξα ένα κοντό καρέ και πήρα λίγο τα πάνω μου.

Μαελενίτσα μου τι να σου πω για το φαγητό , όντως είναι δύσκολο πράγμα να βλέπεις το παιδί σου να μη τρώει , μήπως να κάνατε και εσείς μια αιματολογική εξέταση και εφόσον είναι όλα μια χαρά να τον αφήσεις να τρώει ότι θέλει; Αλλά πάνω απ’όλα ρώτα τον παιδίατρό σου. Θα περάσει όμως μην ανησυχείς.

Σαρδελάκι εσύ είπαμε , ψάξε το θέμα της επιδότησης καλά γιατί δεν ξέρω μήπως με το ΔΝΤ αλλάζουν τα πράγματα.

Η κυρία Φωτεινή που είναι καλέ;

Έχει μιλήσει καμία σας με την Deleni , τι έγινε με το αίμα που είχε δει στα κακάκια του μπέμπη , όλα καλά;

Σουλίτσα για light εκδοχή της μπεσαμέλ, μήπως να μη βάλεις αυγό; Εγώ δηλαδή τις περισσότερες φορές την φτιάχνω χωρίς να ρίξω αυγό μέσα.

Κωνκωνάκι , πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα αλλά να συνεχίσεις να είσαι ξάπλα να περάσουν τελείως τα πονάκια.

Πετρούλα βλέπω παίρνεται και εσείς σειρά για το γιογιό και πολύ χαίρομαι που οι περισσότερες της παρέας ξεμπερδεύουν με αυτό το θέμα.

αυτά θα επανέλθω δριμύτερη.

Ηρθα!

Ειμαι χαλια,ποναω φρικτα...

Τεσπα κανονισαμε το μερος τελικα?Να πουμε ενα μερος οριστικα να προγραμματιζομαστε?

Στη μπεσαμελ εγω δε βαζω ποτε αυγο.Η μπεσαμελ κανονικα δεν εχει αυγα.

Βαζω βιταμ,αλευρι,γαλα,αλατι,πιπερι μοσχοκαρυδο.

Στο 1 λιτρο γαλα περιπου 10 κουταλιες αλευρι και εξι κουταλιες βιταμ.

Σωταρω το αλευρι στο βιταμ και μολις ροδισει(προσοχη μην αρπαξει) κατεβαζω απο το ματι και ριχνω μεσα το γαλα κρυο στο οποιο εχω ριξει το αλατι,πιπερι,μοσχοκαρυδο και ξανααναβω σε μετρια φωτια ανακατευοντας συνεχως και γρηγορα μεχρι να δεσει.

Αν θελει κπαοιος μπορει να προσθεσει στο τελος λιγο τυρι.Εγω δε βαζω μεσα μονο απο πανω.

Υπαρχει και με κορν φλαουρ αλλα εγω δεν το προτιμω.

Εχω και μια αλλη συνταγη για μπεσαμελ με γιαουρτι αν σε ενδιαφερει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια τα Ευοματακια απο κοντα ειναι ακομα καλυτερα!!Πολυ τσαχπινικα!

Ωραιο αβαταρ φιλεναδα!

Και εγω λεω να αναβαλω το δευτερο επ απειρον...χαχα Ιωαννα,Σαρδελακι,Νατασσα σας νιωθω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...