Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, marion83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ τι ωραια ετοιμαζεσται για τα παρτυ σας ε;

εγω δεν ξερω τι θα κανουμε φετος αλλα για να φτιαξω ολα αυτα που λετε μονη μου δεν παιζει με τιποτα!!!!!

που να προλαβω η γυναικα εδω τα βασικα δεν προλαβαινω αφηστε που εχω ενα σπιτι χαος!!!!

σημερα θα ερθει η μαμα μου λιγο να βοηθησει την κατασταση!!!

βικη μονο για μια μερα θα πας Αθηνα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χα Βικάκι, μας την έσκασες! Λέω κι εγώ το κανονίσουμε κάπως μου κάνει!

Σουλάκι η ΑΝδριάννα σιγά-σιγά ανεβαίνει κατηγορία! Από τα κιλοτάκια στα μπλουζάκια! Τι να κάνει το παιδί εν μέσω οικονομικής κρίσης? Είπε να βοηθήσει όσο μπορεί!

Βρε Ιωάννα μου τι μας έκανες μεσημεριάτικα, πήγα και έφαγα ένα σωρό μου άνοιξες την όρεξη με τα εδέσματά σου! Αλλά 15 Μαίου το παρτάκι του γαμπρουλη μου? Κλαψ, κλαψ έχουμε γάμο εκτός Αθηνών!

mGKop3.png60Jvp3.png

Arma μου θα πιει όσο γάλα πιει το πρωί, τελευταία μισό μπουκάλι, μισό μπισκότο, αργότερα κρέμα που είναι το μόνο που του αρέσει γι' αυτό κ δεν την έκοψα ακόμα και μετά το δράμα! Στην καλύτερη περίπτωση 3 μπουκιές φαγητό και αν τον καταφέρουμε το απόγευμα να φάει λίγο φρούτο. Γάλα βραδυνό και αυτό είναι όλο κ κάθε μέρα το ίδιο.

Κόψαμε κρέας, κοτόπουλο, λαχανικά, αυγό, γιαούρτι και τόσα άλλα.....

Ναι δεν θέλει πίεση, αλλά γίνεται 1,5 μήνα αυτή η κατάσταση? Η γιατρός? Είχε πει καλά κάνει χρειάζεται να αδυνατίσει, γιατί μας είχε βρει χοντρούς.

Γι' αυτό κοντεύω να σκάσω!

ΤΕΣΠΑ θα δω τι άλλο μπορώ να κάνω.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βίκυ στην Αθήνα θα πας ε?????Σε εμας δεν ηρθες .Μήπως υπονοείς κατι???????

Φωτεινή να μην την αφήσεις να παει!!!!!!!!!!!!!!!

Πετρουλα και ελένη θυμάστε που σας είπα για ενα σκυλάκι που εχει φαει κόλλημα η μικρή .

Ε δεν το εχει ξεπεράσει.

Κορίτσια με το που θα ξυπνήσει το μεσημέρι αρχίζει" τσενο σκυλί μαβο" (ξενο σκυλι μαυρο) ασταμάτητα λεμε ομως .Μπορει να το πει και 20 φορες!!!!!!Αμα το βρω θα το βαλσαμώσω (ειμαι φιλοζωη μη με παρεξηγησετε αλλα με εχει ζαλισει)

τι να μη με αφησει.τα εχω τα εισητηρια κοπελιααα!!!!

αν ποτε θελησετε σκυλακι μη με ξεχασεις,θα σε βοηθησω εγω

σε σας δεν ηρθα γιατι δεν μπορουσα,ελα μη μου κρατας κακια!:tongue:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ριτάκι ευχαριστώ για την μακαρονοσαλάτα...μόνο που δεν θέλω να βάλω μαγιονέζα μιάς και γενικότερα την αποφεύγω και ειδικά το καλοκαίρι....υπάρχει κι άλλη λύση όμως χεχε...θα την πειράξω και λίγο βάζοντας καλαμπόκι που τις πάει γάντι.

μαελενη ο γιατρός μου μου είχε πεί...αν δεν τρώει άστον νηστικό...κάποια στιγμή σίγουρα θα σου ζητήσει κάτι να φάει...να μην τον πιέζεις γιατι θα τα κάνεις χειρότερα...αυτό

m57Zp2.png

ναι βατραχακι μου μονο για την συναντηση θα παω.

μαρινακι μου μαλλον μονο εσυ το ειχες καταλαβει!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

μπραβο βικη μου καλα κανεις να πας και να περασετε τελεια!!!

ευχαριστω βατραχουλα μου. σας νοιωθω ολες πολυ δικα μου ατομα και αφου μου δωθηκε η ευκαιρια ειπα να μη την χασω.

Σούλα τώρα με το ΔΝΤ εκτός από τα τραγούδια που θα λέτε δεν στέλνετε τα βλαστάρια σας με της Ιωάννας να κάνουν καμιά ληστεία σε καμιά τράπεζα???:tongue::tongue: Καλά πέθανα στο γέλιο με τον σκύλο! :lol:

Ωραία ιδεα ρε συ Μαράκι!!!!!

Ιωαννα ακούς ???Βγήκε το όνομα στα παιδάκια μας!

Και καλά η δικιά μου εχει και μεγαλη γκαμα κλοπιμέων ο ερμος ο Χρηστάκης ενα τσουρεκακι πηρε και αυτο γιατι πείνασε.

Αχ και αυτός ο σκύλος δεν θα μου τη γλιτώσει!!!!!!!!

Καλε μπονι και κλαιντ τα κανατε τα παιδια μας!!!!

το κοριτσι παντως συνηθως βουταει ρουχαλακια και το αγορακι μας φαι (αμ τι αλλο θα βουταγε ο χοντρουλης μου...)

Χαχαχα με το σκυλι εχω λυθει ...

η μακαρονοσαλατα που θα κανω ειναι η γνωστη της μαργαριτας ...8η φορα που την κανω!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σουλάκι η ΑΝδριάννα σιγά-σιγά ανεβαίνει κατηγορία! Από τα κιλοτάκια στα μπλουζάκια! Τι να κάνει το παιδί εν μέσω οικονομικής κρίσης? Είπε να βοηθήσει όσο μπορεί!

Ασε ασε Μαρινάκι μου .Παντως εγώ για καλό και για κακό σε τραπεζα μαζί μου δεν την παίρνω!!!!!!!!!!!!!!

Θεε μου μεγαλώνω τον λήσταρχο Νταβέλη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...