Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa είπε:

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε χμ πολύ ωραία κ νοστιμότατα όλα, αλλά 25 άτομα.....φαίνεται ότι δεν υπολόγισες κι εμάς φιλενάδα, τις Θεσσαλονικιές, χαχαχα!!!! Αφού είπες ότι θα στείλεις πρόσκληση έτσι δεν έιναι????

Τέτοια ώρα κι εμένα τα σάλια μου τρέξανε!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ Ιωάννα μου τρέχουν τα σάλια...φτάνουν για να έρθουμε κι εμείς οι Σαλονικιές καλέ :mrgreen:

σούπερ είναι όλα...κι εγώ δεν έχω σκοπό να κλειστώ πάλι όλη μέρα στην κουζίνα όπως πέρυσι που ψόφισα...

τα χωνάκια λέω να κάνω,

πίτσες που έχω μία σούπερ συνταγή και ένα σούπερ γρήγορο ζυμάρι,

καμιά μακαρονοσαλάτα (περιμένω καμιά καλή συνταγή κορίτσια)

και βλέπουμε τι άλλο!

m57Zp2.png

μαελενη μου έχει μέρες που αρνείται έτσι να φάει ο μικρός; Μήπως βγάζει δοντάκια και πονάει; Κάτι θα τον ενοχλεί, δε μπορεί να αρνείται κατηγορηματικά να φάει. Μην τον ζορίζεις είναι σαφώς χειρότερο.

m57Zp2.png

Α ειδατε?

Εμενα πηγατε να αποπροσανατολισετε βρε?

Βικακυ με το καλο να μας ερθεις.

Για πες τωρα βρε κοπελια που θα βρισκεσαι μπας και συντονιστουμε,κεντρο βολευεσαι?

Ιωαννακι εννοειται αν ειμαστε καλα, πρωτα ο Θεος εμεις θα ερθουμε στο παρτυ σας. Πολυ χαιρομαι που αρχισαν τα παρτακια.

ναι ναι θα ειμαι!!!!και χαιρομαι παρα πολυ γι'αυτο σε αντιθεση με την μαμα μου που εχει σκασει!

ριτακι μου εγω θα ειμαι απο νωρις στο μπουρναζι ψαχνοντας τον αλεξη χαχαχα

οχι πλακα κανω θα ειμαι εκει για καφε με φιλους που μενουν μονιμα αθηνα και μετα θα παω στο μαρακι η οποια εχει σκασει για το τι θα με ταισει!

επειδη δεν ξερω και πολλα απο περιοχες,υπολογιστε οτι εγω πρεπει να ειμαι στις 10 στο αεροδρομιο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μαελενη μου έχει μέρες που αρνείται έτσι να φάει ο μικρός; Μήπως βγάζει δοντάκια και πονάει; Κάτι θα τον ενοχλεί, δε μπορεί να αρνείται κατηγορηματικά να φάει. Μην τον ζορίζεις είναι σαφώς χειρότερο.

Πάει 1,5 μήνας τώρα που είμαστε σ' αυτή τη φάση δυστυχώς. Εκείνη η περιπέτεια με το γάλα μας άφησε κουσούρι. Και δόντια να ήταν τι στο καλό δεν θα είχε βγει κάποιο τόσον καιρό?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

μαελένη αφού αρνείται τόσο καιρό δεν μπορεί να είναι από τα δόντια.

Υπάρχει κάποιο φαγητό που παρόλη την αφαγία του θα το έτρωγε ευχάριστ;

Δυστυχώς κανένα απ' όλες τις δοκιμές που κάναμε. Ούτε πατάτες, ούτε μακαρόνια, καλά για κρέας κ κοτόπουλο δεν τίθεται λόγος, ούτε για λαχανικά πια.

Μόνο φασόλια ίσως, αλλά δεν μπορείς κ συνέχεια φασόλια! Τα άλλα μπορεί να δοκιμάσει καμιά μπουκιά, αλλά δεύτερη ποτέ. Ολο ουκου κ ουκου είναι.

Για να τον ξεγελάσω βγάζουμε το άλμπουμ της βάφτισης κι εκεί που κοιτάμε τις φωτο αν ξεχαστεί ανοίγει το στόμα. Αν καταλάβει τι γίνεται αμέσως το κλείνει κ μαζεύουμε το φαγητό από το πάτωμα, από τα ρούχα μας, από τις φωτογραφίες......δραματική η κατάσταση.

Και άντε να το αφήσεις νηστικό. Πόσο? Και παιδί που έτρωγε τα πάντα έτσι.

Αντε σας ζάλισα πάλι με το φαγητό μας, αλλά αυτό με τρώει αυτήν την περίοδο τι να κάνω.

Αντε πάλι να προλάβω να σας διαβάσω!!!!

Ελενάκι μου καλά είμαστε.Η μικρή μου εχει ξεσαλώσει.Εχει βρει τη χαρα της τωρα που ειναι καλός ο καιρός ολη μερα στην αυλή τη βγάζει μόνο για ύπνο και φαγητό μπαινει μέσα..

Συνεχίζει ο Γρηγόρης την αφαγία ε?Τι να πω ρε φιλενάδα.Και η δικια μου εχει περάσει τετοιες φάσεις.Παντως και να τον πιεσεις δε νομίζω ότι θα καταφέρεις τιποτα.Πιστευω οτι θα επανερθει η ορεξή του.

Ιωάννα μου λίγα είναι βρε να κανεις και αλλα.............Αχ μου ανοιξες την ορεξη !!!!!!!!

α να σου πω οτι το κλεφτρονάκι μου χθες πηγε παλι στη λαικη με τις γιαγιαδες και αρπαξε δυο μπλουζάκια!!!!!!

Συμπεθέρα μου ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελεις με τη δουλίτσα.΄

Βίκυ στην Αθήνα θα πας ε?????Σε εμας δεν ηρθες .Μήπως υπονοείς κατι???????

Φωτεινή να μην την αφήσεις να παει!!!!!!!!!!!!!!!

Πετρουλα και ελένη θυμάστε που σας είπα για ενα σκυλάκι που εχει φαει κόλλημα η μικρή .

Ε δεν το εχει ξεπεράσει.

Κορίτσια με το που θα ξυπνήσει το μεσημέρι αρχίζει" τσενο σκυλί μαβο" (ξενο σκυλι μαυρο) ασταμάτητα λεμε ομως .Μπορει να το πει και 20 φορες!!!!!!Αμα το βρω θα το βαλσαμώσω (ειμαι φιλοζωη μη με παρεξηγησετε αλλα με εχει ζαλισει)

Ωραια Ιωαννα!!!Πλουσιοτατο μπραβο!

Να σου δωσω και εγω 2-3 πραγματα που εχουν σιγουρη επιτυχια!

Και για ολα τα κοριτσια φυσικα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3339&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3342&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3310&Itemid=49

Και επισης συστηνω ανεπιφυλακτα τις πατατοκροκετες γραμματακια που εχει η bofrost(τα φερνει σπιτι) και ψηνονται στο φουρνο και τα κοτοζωακια πανε της ιδιας εταιρειας.

Περισυ εγιναν αναρπαστα!

Σαρδελακι μακαρονοσαλατα δες αυτη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3174&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και φυσικα αυτα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=924&Itemid=49

και εδω εχω γραμμενα ολα τα περσινα με φωτο στη σελιδα 3

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=3772.0

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

τι κανετε;

ουφ λετε τοσα πολλα που δεν σας προλαβαινω!!!

σαρδελινα μου να μην το ξεχασω υπαρχουν καποια γραφεια που ασχολουνται με τετοιες επιδοτησεις πας και σου λενε αν μπορεις να παρεις και τι δικαιολογητικα χρειαζονται επισης αν εχεις ηδη επιχειρηση βρισκουν αν μπορεις να παρεις καμια επιδοτηση απο εοκ που βγαζει καποιες για ανακαινηση π.χ

Μαρινα μου δεν με ζαλισες οι συμβουλες σου ειναι πολυτιμες μιας και το κατεχεις το θεμα σ'ευχαριστω και περαστικα σας βρε παιδακι μου αμαν πολυ σας εριξε!

αρμακι τελεια η φωτο φτου σας!

Ιωαννα εγω θα λαβω προσκληση που ειμαι πιο βορια;:mrgreen:

deleni μου που εισαι τι κανει ο μικρος;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

maeleni πηγαμε αλλα δεν αξιζε.

πετρουλα μου τι να κανω?επρεπε να συντονιστουμε επιτελους γιατι το εβλεπα να αλλαζει μερα χαχαχα

σαρδελα μου την αλλη φορα θα στο πω νωριτερα

ιωαννα μου φτανουν νομιζω αυτα,ειναι αρκετα και τελεια,αφου θα μου στειλεις και προσκληση μηπως να το σκεφτω να ξανα ερθω?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ναι Σούλα μου η αφαγία καλά κρατεί!

Καλά η δικιά σου άπαιχτη με τα μπλουζάκια! Τουλάχιστον ήταν της προκοπής ή σαν τα εσώρουχα? Τα διάβασα τα κατορθώματά σας.

Ναι η Βίκυ πάει Αθήνα για τη συνάντηση. Σε μας δεν ήρθε γιατί χμ χμ μυρίζουν τα πόδια μας!!!!!

Μήπως θέλει το σκυλί να γίνει δικό σας για να σταματήσει να ασχολείται η μικρή?????

Μαελένη τι να πω για το φαγητό? Όντως είναι πολύ ζόρικο αυτό που τραβάς. Με τον γιατρό έχεις μιλήσει? Γενικά δηλαδή όλη μέρα μένει με δυο μπουκιές φαί? Δύο μπουκιές στην κυριολεξία ή πολύ λιγότερο απ'όσο έτρωγε? Πάντως κι εγώ νομίζω πως με την πίεση δεν κερδίζεις και πολλά. Στην Εύα τουλάχιστον ποτέ δεν έπιασε..

Ρίτα περνα για μασαζάκι, κερνάω! :DΚαλά ήμουν σίγουρη ότι είχες καταλάβει απλά είπαμε μπας και το κρατήσουμε μεχρι τέλους..αλλά με το μπέρδεμα των περιοχών είπαμε με την Βίκυ να σας το πούμε. Επίσης εκτός του ότι θα είναι εδώ η Βίκυ κάναμε μια σκέψη μήπως την πάει η πικουλίνα το βράδυ στο αεροδρόμιο που είναι κοντα της.

joa τέλεια τα μεζεδάκια! Καλώς εχόντων των πραγμάτων μαλλον θα είμαστε εκεί! Κι εγώ ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω..Ήδη εμείς κι εμείς είμαστε 33 άτομα!

Σούλα τώρα με το ΔΝΤ εκτός από τα τραγούδια που θα λέτε δεν στέλνετε τα βλαστάρια σας με της Ιωάννας να κάνουν καμιά ληστεία σε καμιά τράπεζα???:tongue::tongue: Καλά πέθανα στο γέλιο με τον σκύλο! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...