Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa είπε:

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σας έχασα...πήγα λαική για ψώνια και τώρα γύρισα και μόλις έβαλα το μυδοπίλαφο στην κατσαρόλα!

κρατα και λιγα μυδακια να τα κανεις τηγανιτα και να σου ρθω

ριτα βαλε λιγο βολταρεν

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ειδατε?

Εμενα πηγατε να αποπροσανατολισετε βρε?

Βικακυ με το καλο να μας ερθεις.

Για πες τωρα βρε κοπελια που θα βρισκεσαι μπας και συντονιστουμε,κεντρο βολευεσαι?

Ιωαννακι εννοειται αν ειμαστε καλα, πρωτα ο Θεος εμεις θα ερθουμε στο παρτυ σας. Πολυ χαιρομαι που αρχισαν τα παρτακια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια.

Τι να πρωτοσχολιάσω.

Ρίτα μεγάλη μας τιμή να έχουμε μια διάσημη φίλη. Θα μου δώσεις κι ένα αυτόγραφο???? Να πας κορίτσι μου, αν νομίζεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στο ωράριο των γυρισμάτων. Θα είναι μια εμπειρία που μπορεί να μη σου ξανατύχει!

Περαστικά κ για το πιάσιμο.

Σαν πολλές να πιάνεστε τώρα τελευταία.

Μαρίνα οικογενειακώς περαστικά. Πολύ σας τράβηξαν οι ιώσεις βρε παιδί μου. Αλλά να κολλήσει κ η μαμά σου που ήρθε για βοήθεια!

Κωνκων να προσέχεις πάρα πολύ με τις συσπάσεις. Να καθήσεις στο κρεββατάκι σου κ να αφήσεις τους άλλου να κάνουν τα πολύ βαριά. Ακουσε κ μένα που την πάτησα!

Arma τι να πω για το νέο avatar σας. Πολύ όμορφο. Αλλαξε η διάθεσή σου κούκλα και είναι εμφανές. Πολύ χαίρομαι γι' αυτό.

Joa έφτασαν κιόλας και τα δικά σας γενέθλια!!!! Αντε καλές ετοιμασίες πάλι. Τι καλό θα προτιμήσεις αυτή τη φορά από το μενού της διάσημης φίλης μας?????

Βικούλα πήγατε στην έκθεση τελικά?

Sardelaki να το ψάξεις αρκετά με την επιδότηση. Ελπίζω να τα καταφέρεις γιατί τα πραγματάκια σου είναι όλα ένα κι ένα, ειδικά τα sexy νυφικά χαχαχα!!!!

Πετρούλα & Σουλίτσα τι κάνετε κοριτσούδια μου????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ιωάννα beautiful!!!!!!!

Παρτυ ετοιμαζετε κι εσεις ε;;Τι ωραια....

Α για το μνμ το ειδα που μου εγραψες οτι το εστειλε ο Χρηστακος!!

Super!!!!

Bικυ αποκαλυφθηκες μωρε!!!Δεν αντεξες.......

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεεεε Βικάκι άργησες να το πείς καλέ...την επόμενη θα σου τα έχω τηγανιτά και θα σου ετοιμάσω και μεζεδάκι και ουζάκι :lol:

μαελενη μου σε ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα καλέ...ναι θα το ψάξω...έκλεισα στον λογιστή ραντεβού για το βράδυ αλλά το ακύρωσα διότι ήταν να πάω το μωρό στο χωριό για να βάψουμε αύριο κι έτσι θα πήγαινα και στον λογιστή (στο χωριό είναι). Η πεθερά όμως έκλεισε αύριο ραντεβού στο Ιπποκράτειο κι έτσι άκυρο, δεν θα πάω απόψε στο χωριό. Αύριο τώρα αν μου κλείσει ραντεβού!

m57Zp2.png

Παντως την προσκληση θα σας την στειλω με πμ σε ολες !!!και στις σαλονικιες!!!

αχ για μπουφε ...λεω να παω στα τετριμμενα ..θα σας γραψω προσεχως τι σκεφτομαι να φτιαξω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ελένη!!!!

Δοξα τω Θεώ, αφου ειμαστε και σημερα εδω καλά ειμαστε..Εσεις;;Ο μικρος;;;

Αχ Ιωαννα γραψε μεζεδακια, να σου πω και εγω τι εκανα περισυ και δεν εμεινε τιποτις...

Συγγνωμη μπαίνω σε δοσεις και γραφω οτι θυμαμαι....

Παντως σαρδελινα τα νυφικα σας ειναι απιθανα!!πολυ ομορφα σχεδια , μεγαλη ποικιλια και προπαντως πολυ καλες τιμες!!!

χαχα ναι όντως κι εγώ ξετρελλάθηκα. Και μην νομίζεις και τα μαγαζιά θα μπορούσαν να πουλήσουν σε τέτοιες τιμές αλλά παίζει μεγάλη αισχροκέρδια ...κάτι που δεν έχω σκοπό να κάνω. Ναι, θέλω να βγάζω ένα καλό εισόδημα αλλά με αυτές τις τιμές πιστεύω πως θα με προτιμήσουνε κάποιες κοπέλες. Έχω και την πεθερά που είναι μοδίστρα, θα ράβει και κανένα αμπιγιέ φόρεμα. Όλα τα άλλα μπομπονιέρες, κουτιά βαπτιστικά θα στολίζονται από μένα...χειροποίητα. Πολύ γουστάρω!!!!!!!!!!!!

m57Zp2.png

Μμμμμ πολύ καλή ιδέα ;)

Πετρούλα μου ο μικρός μας έχει βγάλει την ψυχή με το φαγητό. Δεν το ανοίγει το στόμα δεν το ανοίγει. Ακόμα κ μπισκοτάκι να του δώσω, δαγκώνει το μισό κ το υπόλοιπο μου το δίνει.

Ούτε κεφτεδάκια με πουρέ ήθελε χτες. Δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω. Καμιά φορά με το ζόρι προσπαθω να του το δώσω. Ξέρω ότι δεν κάνω καλά, αλλά κ πόσο νηστικό μπορεί να μείνει. Ούτε το γάλα ήπιε σήμερα....

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Λοιπον ..θα ειμαστε περιπου 25 ατομα (εχω καταφερει και εχω βρει και παιδακια 5-6!!)

Θα ειναι ολα σε μπουκιες ,οχι πηρουνια και μαχαιρια

-τυροπιτακια

-τοστακια με γαλοπουλα-τυρι -ντοματα

-ρολο σφολιατα

-κρουασανακια με τονο

-κοτοσαλατα με κριτσινια

-πιτσα μαργαριτα ενα ταψι

-μακαρονοσαλατα

-hot dogs με βραστο λουκανικο κετσαπ μουσταρδα

-κρακερακια με βουτηρο -πατε ελιας & φιλαδελφεια -αγγουρι τριμμενο

-κεφτεδακια

-κοτομπουκιες

-λουκανικοπιτακια

Αυτα...ακουω εντυπωσεις ,αν φτανουν ,αν εχετε καμια καλυτερη ιδεα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μπα δεν φτανουν..Λιγα μου φαινονται!!!Εισαι τρελη μωρε;;;Οσοι πατε, μη φατε απο την προηγουμενη..χαχα

Κι εγω finger food ειχα περιπου τα ιδια πάνω-κατω με μικρες διαφορες..

Αν τα σαλια μου ετρεξαν......

Μπραβο βρε χρυσοχερα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...