Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa είπε:

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαράκι σήμερα ενδέχεται να πάω στον λογιστή...αν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω αύριο. Τον γιόκα μου θα τον πάω σήμερα στο χωριό γιατι αύριο θέλουμε να βάψουμε τα κάγκελα του μεγάλου μπαλκονιού και μετά να τα κλείσουμε.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου ναι, φυσικά και οι ματάρες είναι Ευοματάρες :lol: (καλά πολύ μου άρεσε αυτό!χαχαχα).

Πετρούλα μην το λες ότι ήταν φλασιά. Θα μπορούσε να μην κάτσει και καθόλου ή να μην κάνει τίποτα. Δεν βλέπεις την Εύα, ακόμα δεν θέλει να καθίσει καν!

Βίκυ δεν ξέρω τι έχω πάθει. Γενικά αυτές τις μέρες είμαι πολύ συγκινημένη και περήφανη για την Εύα. Κουκουβαααααααααα!!! Καθε μέρα όλο κάτι καινούριο θα κάνει, όλο και θα μας τρελλάνει με κάτι και γενικά δεν ξέρω..κάθε φορά λέω ότι περνάμε την πιο καλή φάση αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο όμορφο όλο αυτό..και με κάνει πολύ χαρούμενη και θέλω να το φωνάζωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!! Περιμένω τα τραγουδια από την Φωτεινή!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

μαρακι οταν τραγουδαει εχει απιστευτο γελιο.ποσες φορες καθομαι και την χαζευω χωρις να με βλεπει και δεν αναπνεω για να μη με ακουσει και σταματησει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!!!

ΜΑρινάκι μου περαστικά κουκλίτσα μου!!!

Φιλιώ μου και η δικιά μου από καποια στιγμή και εμτα δεν χόρτενε με το γαλα μου και ηθελε συμπλήρωμα.Δες τι θα σου πει ο γιατρός.

Συμπεθέρα μου ευχομαι να σου πάνε ολα οπως τα θελεις και να βγαλεις ευκολα ακρη με την επιδότηση.

Δεν ερχεστε και από μενα για κατι καγκελακια που εχω?????

Μαράκι μου χαίρομαι που είσαι τοσο καλά, εχεις δίκιο τα μικρά μας πλεον μας τρελαινουν με τα καμωματα τους.

ΜΑργαρίτα .ΝΑ ΠΑΣ! Αντε καλε μια φίλη με ταλεντο εχουμε .ΝΑ ΠΑΣ!!!!!!

Ντινάκι μου κοίτα να προσεχεις εσυ ε????Εχεις και τη μανουλα ,αστη να σε βοηθήσει !!!!

Φιλακια σε ολες οσες δεν σχολιασα αλλα και εσεις καλε ποτε προλαβαινετε και γραφετε τοσα???????

Καλημερα στα γρηγορα

Χαλασε αγρια ο καιρος εδω...πολυ αερας.

Εγω παιδια ειμαι εντελως αυπνη,πιαστηκα στον αυχενα και δε μπορουσα ουτε να ακουμπησω το κεφαλι στο μαξιλαρι,με εχει τραλανει αυτο το πιασιμο στον πονο..

Την εβγαλα στην πολυθρονα ωσπου σηκωθηκε ο ανδρας μου να παμε δουλεια.

Γρηγορης καλα.

Θα επανελθω αργοτερα να σας διαβασω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να 'μαι κι εγώ λίγο καλύτερα σωματικά από χτες αφού δεν έχω πυρετό, αλλά η μπουμπού μου δε βλέπω να βελτιώνεται και δεν ξέρω τι να κάνω! Μέχρι την Παρασκευή μας είπε η γιατρός να περιμένουμε για να δούμε τι πρόοδο έκανε στις 10 μέρες! Με παιδεύει και τόσο πολύ με το φαγητό της... Πετρούλα μου ευτυχώς είμαι τυχερή και χτες και σήμερα κάτι έγινε στη δουλειά της μαμάς μου και είναι σπίτι οπότε έχω βοήθεια, αλλά κόλλησε κι αυτή και έκανε λίγο πυρετό, οπότε καταντήσαμε βόηθαμε να σε βοηθώ...

Άρμα το νέο σου αβατάρ είναι πολύ γλυκό! Έχει τόσο εκφραστικά ματάκια το κοριτσάκι σου! Καλά κάνεις και είσαι τόσο περήφανη για το κοριτσάκι σου, μπορεί να μας κουράζουν όμως νιώθεις ότι ένα μικρό ανθρωπάκι αναπτύσεται μέρα με την ημέρα δίπλα σου και συμβάλλεις κι εσύ στο να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του! Τι πιο όμορφο!

Ριτάκι περαστικά σου!

Πετρούλα μονορούφι το βιβλίο ε? Πες μας κι εμάς τα σημαντικά (αν μας πείτε όλες από ένα κόλπο είμαστε κομπλέ κι εμείς που δεν το διαβάσαμε!!!)

Βικάκι γιατί πιστεύω κι εγώ ότι εσύ θα είσαι η έκπληξη της συνάντησης?

Εμένα το Μπουρνάζι δε μπορώ να πω ότι με βολεύει γιατί δεν έχει συγκοινωνία καλή (μετρό, ηλεκτρικό) αλλά ο.κ. θα έρθω με ταξάκι!

Ντίνα μην παίρνεις θάρρος και αρχίσεις πάλι τα κόλπα! Κανένα πονάκι δεν πρέπει να νιώθεις ούτε καν αυτά που αναφέρεις για να πεις ότι είσαι τελείως καλά! (Αγριέψα ε????:D:D)

Βατραχάκι τις πρώτες 40 μέρες ρυθμίζεται η παραγωγή σου ανάλογα με τη ζήτηση, δηλαδή όσο πιο συχνά και πιο πολύ κάθεται το παιδί στο στήθος τόσο περισσότερο γάλα θα έχεις! Σχεδόν όλα τα μωρά τις πρώτες μέρες της ζωής τους αν τους προσφέρεις επιπλέον γάλα με το μπιμπερό θα το καταβροχθήσουν γιατί στάζει εύκολα στο στόμα τους και ακομα δεν έχουν την αίσθηση του κορεσμού, οπότε σταματάνε να πίνουν ότα έχουν σκάσει πια! Πάντως αν αρχίσεις και ξένο γάλα, το μωρό θα μειώσει αυτό που πίνει από το στηθος και σιγά-σιγά θα μειώνεται η παραγωγή σου! Συγνώμη αν σε ζάλισα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααααα

Μαρινακι μου τι να πω ρε κοριτσακι ...ελπιζω συντομα να τελειωσετε με τις ιωσεις ..

Μπραβο στα μωρα μας για τις γιογιοεπιτυχιες!!!

Τι ματαρες το ευακι μας!!!!!!κουκλα!!!αλλα ειμαστε λογοδοσμενα αγορια (ακους Μαρινα ???τον εχεις σε αποκλειστικοτητα τον γιο μου!!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Επισης 15/5 θα κανουμε το παρτυ μας για τα γενεθλεια μας στο σπιτι μας !!!και χαρα μας οποια κοπελα θελει να ερθει να μας δει απο κοντα!!!

θα σας στειλω και με πμ την προσκληση μας ουτως ή αλλως!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

την κλεισαμε την συναντηση?που θε βρεθουμε τελικα? :tongue::tongue::tongue::tongue:;)

μαρινακι μου,σας το ειπα χθες με το παραπανω μηνυμα ;)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

τι ωραια που ξεκινησαν τα γενεθλια,εμεις αργουμε ακομα.

μαρινακι μου για ακομη μια φορα ευχομαι περαστικα σας(και η μαμα σου κολλησε, ε?)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...