Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 21 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κανει εντονα βαρη και φοβασαι για κιρσοκηλη; πως αλλιως να το επαθε ετσι ξαφνικα; καλα οπως και να χει θα μαθετε το απογευμα. ευχομαι να ειναι κατι απλο.

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

On 27/2/2025 at 8:12 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Καλα ειμαι, με ειχε κουράσει αυτο το θολό τοπιο παρα πολυ εδω κ μια βδομαδα..θελω να μ ερθει περιοδος να ηρεμησω... 

Απλα πιστευα πως επειδη ηταν κ η 5η προσπαθεια μας θα το επαιρνε πιο χαλαρα αφου ξεκινησε με αυτες τις τιμες απο την περασμενη βδομαδα...καλα στην πρωτη αποτυχια (που ειχαμε ακουσει κ καρδια) η αληθεια ειναι πως εκλαιγε μαζι μ σαν μωρο..αλλα κ αυτοι τραβανε μανικι..ελπιζουν κανουν ονειρα.. 

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!

Βίκυ νωρίς το θυμήθηκες να πεις καλημέρα:tongue: Καλέ δεν την ακούτε??? Απαντήστε της πότε και που θα βρεθούμε! :lol::D:D:D

Καλά η Φωτεινούλα δεν παίζεται!!! Της λέω στο τηλ. ''γεια σου Φωτεινή'' και λέει ''ποιος είναι''?:shock::shock::shock: Έπαθα πλάκα!!! Και φυσικά μου είπε και όλα τα υπόλοιπα ''γεια χου'', κουκλα, κοκαλο και φώναζε και την Εύα! Καλά μιλάμε είναι για φάγωμα!

Κωνκωνακι μου πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!

Πετρούλα συγχαριτήρια για το γιο γιο!

Σαρδελάκι για να παρουσιάσεις τιμολόγια πρέπει πρώτα να κάνεις έναρξη στην εφορία. όσο για τα σεμινάρια αυτό που είπε η Ρίτα εχτές όντως σε ορισμένες ειδικότητες ισχύει. Δεν ξέρω όμως αν πιάνει κι εσένα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

αντε ελατε να κλεισουμε την συναντηση. ανυπομονω!!!
φαγώθηκες :tongue:

Εεεεεεεε μααα, όντως!!!!

Μαρια!!!Πω-πω κατι ματια, μ'έκαναν κομματια..

Ευοματαρες υπεροχες!!!!!

Α για το γιο-γιο ευχαριστουμε αλλά δεν χαίρομαι, φλασια ηταν..Μετα απο τοσο παιχνιδι και τόσο νερό και το νερο της βρυσης να τρέχει αν δεν κατουρουσε κιολας θα ανησυχουσα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρίνα εύχομαι να είσαι καλύτερα και εσύ και τα παιδακια..τι να πω ρε γμτ..θα ευχηθώ για ακόμα μία φορά να είναι η τελευταία σας ταλαιπωρία..

Βατραχάκι μου οταν θα πας στον γιατρό τον μπέμπη νομίζω θα σου φύγει καθε άγχος για το αν τρέφεται καλά ή όχι. Όσο για το ταυτόχονο κλάμα τι να κάνεις??? Είπαμε, κάθε αρχή και δύσκολη! Όλα θα μπουν σε σειρά κάποια στιγμή.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εεεεεεεε μααα, όντως!!!!

και εσυ????κατσε εσυ εκει στη φωλιτσα σου να φουσκωνεις και θα σε παρασυρω αλλη φορα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μαρακι μου τι κεφια σημερα?

μεχρι και υπογραφη εβαλες βλεπω

τι αλλαξε στη ζωη σου απο χθες καλε?

την αλλη φορα θα εχει περισσοτερα κεφια η φωτεινη και θα σου τραγουδησει την μελισσα τα χερακια και το ναυτακι του αιγαιου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...