Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 21 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κανει εντονα βαρη και φοβασαι για κιρσοκηλη; πως αλλιως να το επαθε ετσι ξαφνικα; καλα οπως και να χει θα μαθετε το απογευμα. ευχομαι να ειναι κατι απλο.

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

On 27/2/2025 at 8:12 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Καλα ειμαι, με ειχε κουράσει αυτο το θολό τοπιο παρα πολυ εδω κ μια βδομαδα..θελω να μ ερθει περιοδος να ηρεμησω... 

Απλα πιστευα πως επειδη ηταν κ η 5η προσπαθεια μας θα το επαιρνε πιο χαλαρα αφου ξεκινησε με αυτες τις τιμες απο την περασμενη βδομαδα...καλα στην πρωτη αποτυχια (που ειχαμε ακουσει κ καρδια) η αληθεια ειναι πως εκλαιγε μαζι μ σαν μωρο..αλλα κ αυτοι τραβανε μανικι..ελπιζουν κανουν ονειρα.. 

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχακι δε μας τα λες καλα και εσυ...ααα καλε κρυφτε και κατι!!χαχα!

Λοιπον τις δυσκολιες εγω τουλαχιστον τις ξερω για αυτο και θελω πρωτα να ανακτησω δυναμεις ,οποτε μιλατε ελευθερα να ξαλαφρωνετε.Να σκεφτεστε οτι θα φτιαξουν τα πραγματα,τιποτα αλλο.

Για το θηλασμο δε ξερω να σου πω...και εγω το ιδιο παθαινα με το Γρηγορη και δεν ειναι οτι δεν ειχα γαλα αφου αντλουσα τεραστια γευματα με το θηλαστρο αλλα και οταν το εκοψα ειδα και επαθα να σταματησει παρολα αυτα το ιδιο μου εκανε και μενα καθοταν ατελειωτες ωρες στο στηθος και οταν του εδινα για δοκιμη μπιμπερο το ετρωγε και κοιμοταν...αλυτη μου εχει μεινει η απορια...δε ξερω τι να σου πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν είμαστε καλά οικογενειακώς, αλλά κυρίως τα έπαιξα εγώ γιατί πέραν της αυπνίας από τον τρελό βήχα, άρχισα να ανεβάζω και πυρετό και να πονάνε τα κόκκαλά μου! Δε μπορώ να θηλάσω και το μωρό (το καυμενάκι παρόλο που εξακολουθεί να έχει πολλά φλέγματα παίζει ήσυχο στο γυμναστήριό του), ούτε καν να την κρατήσω αγκαλιά! Μέσα σε όλα χάλασε και ο θερμοσίφωνας! Τη γκαντεμιά μου μέσα! Δεν έχω κουράγιο για ακόμα μία φορά να σχολιάσω ούτε το γαμπρούλη μου που τσούρνεψε το τσουρεκάκι, ούτε τη διάσημη πια φιλενάδα μας! Κι εγώ ψηφίζω να πας Ριτάκι σου αξίζει καλέ πού θα βρουν καλύτερη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ βρε Μαρινακι τι τραβας...δε ξερω τι να σου πω κουκλα μου περα απο υπομονη και καλη αναρρωση.Ευχομαι να αναρρωσετε ολοι γρηγορα.Τα παιδια πως ειναι?Πηγατε γιατρο?Εσυ μηπως πρεπει να πας σε παθολογο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ βατραχουλίνα μου πόσο δύσκολο να κλαίνε και τα δυο μαζί. Όταν θα πάτε για μέτρημα να το συζητήσεις με τον παιδίατρο...αν το μωρό παίρνει βάρος τότε θηλάζει καλά...ακουλούθησε κι αυτό που είχε πεί η Λαμπρινή (εξπέρ στον θηλασμό)...είχε πεί για το πόσες πάνες περίπου πρέπει να είναι βρεγμένες και πόσες με κακά για να ξέρεις ότι τρώει καλά.

Εμείς πάντως δεν νομίζω να πάμε διακοπές φέτος ειδικά αν βάλω μπρος την επιχείρηση. Καλή είναι και η Χαλκιδική για μπανάκι τις Κυριακές.

ριτάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιατί καλέεεεεεεεεεεεεεεε; και θέλω τόοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολύ να σε δω στην τηλεόρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :mad:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα τι κανετε?δεν διαβασα τις 2 τελευταιες σελιδες αλλα θα παω αμεσως τωρα!!!

την κλεισαμε την συναντηση?που θε βρεθουμε τελικα? :tongue::tongue::tongue::tongue:;)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ριτακι μου να πας.θα λεω και εγω οτι εχω μια διασημη φιλη.μη δειχνεις την αξια σου μονο στο σπιτι σε μας σε γνωστους και στο greekmasa.βγες και στη τηλεοραση να σε δουν ολοι.ποιος να συγκριθει μαζι σου???(παριος)

μαρινακι μου κατι πρεπει να κανεις με τον εαυτο σου,πρεπει να γινεις καλα.ενας ενας να ξανα βρειτε την υγεια σας.πολυ στεναχωριεμαι βρε κουκλιτσα μου.

σαρδελακι οταν ξεκινησεις την επιχειρηση μη με ξεχασεις.

συμπεθερουλα μου τι κανεις?

μαρακι τα παμε και στο τηλ εμεις.σε χαιρετησε και η φωτεινη δεν εχεις παραπονο.αχ η ευουλα εφτιαχνε "νουνου"!!!

αρχισε το 4(ασχετο)

γιοβαννα με το καλο να βγουνε ολες οι εξετασεις τελειες του αντρα σου.

τι αλλο???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα αισθάνομαι καλύτερα. Εχουν σταματησει οι συσπάσεις (νομίζω...) και έχω τα απλά πονάκια που είχα και πριν. Συνεχίζω τις ξάπλες μια στο κρεβατι μιά στον καναπε. Ευτυχως ο μικρός την έχει καταβρει με την γιαγιά του.

Απο Μπουρνάζι δεν έχω ιδέα. Αν έρθω θα έρθω με ταξί, γιατί για να παρκάρεις εκεί λίγο δύσκολο. Τωρα για την κικο να έρχεται εκεί απο Κορωπι είναι μανίκι... Το ίδιο και για την Νατασσα.

Ριτάκι μου βουρ για τους νηστικούς πράκτορες! Να έχεις και βοηθό σου τον Γρηγόρη:mrgreen:!

Μαρίνα μου περαστικά σας!

lazarenia μου καλη αρχη στο γιογιο! Οσο για τον μισθό άστα! Και εγώ μιά απο τα ίδια!

Επανερχομαι....

Καλημερα!!!!

Οργιασατε χτες..Μετα το μεσημερι δεν μπήκα καθόλου

Παιζαμε εξω στην αυλή, το μικρο κατακοκκινισε απο το τρεξιμο και το παιχνίδι και λίγο πριν μπουμε μεσα ανοιξε τη βρυση και εγινε μουσκιδι!!

Τον εβαλα κατευθειαν για μπανιο ενω προηγουμενως μέχρι να ζεσταθει το νερό και να κανω αφρο (χολιγουντιανο το ηθελε..χαχα) τον εβαλα στο γιογιο και εκανε τσισακια...

Το μεσημερι διάβασα και το μισο βιβλίο το οποίο αρχικα με κουρασε, ελεγε γνωστα πράγματα αλλά μετα τις 30 πρωτες σελίδες μπήκε στην ουσια..Θα το ολοκληρωσω σημερα

Για το βραδυ εψησα μπιφτεκακια και ειχαμε hamburger night παρακολουθωντας τους "4"..Φοβερες εξελίξεις και σασπένς!!

Να σχολιασω καλέεε

Ριτα τι νεα ειν'αυτα;;;Δεν πιστευω να αφησεις τετοια ευκαιρια να φυγει ετσι...Εχεις και τις ευχες του καλού σου, γιατι κολλας ρε εσυ;;

Σιγουρα δεν ειναι οτι πιο ευκολο, δες το όμως σαν πρόκληση, γιατι στο internet και οχι και στην tv...Εξαλλου γυρισμα θα εινα ειναι οχι live!!Αντε κανονισε και ενημερωσε μας!!

Μαρινα κανε κουραγιο, θα περασουν όλα..Εχεις κουραστει πολύ αλλά δεν το βαζεις κατω.Στο σπίτι εχεις καθολου βοηθεια ρε Μαρίνα;;;Αν ξενυχτας τοσο πολύ και ολη τη μερα δεν καθεσαι θα αργησεις λίγο να συνελθεις..

Vatraxaki ακολουθα το ενστικτο σου..Να ξεκουραζεσαι και εσυ οσο μπορείς για να ανταπεξερχεσαι στο δυσκολο πρόγραμμα σας!!

Λαζαρενια κανετε προσπάθειες ε;;Σε χασαμε!!Καλά εκανες και εκοψες το fb και το Internet γενικά..Εχω επιλέξει και εγω να μεινω εκτος όταν ειμαι σπίτι τον τελευταίο καιρό..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

φάγαμε το ψωμάκι μας με το μέλι, ήπιαμε το γαλατάκι και τώρα βλέπουμε τον μαστοράκο χεχε...λέει ότι λένε κι έχει πολύ γέλιο.

κωνκωνάκι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Δεν νομίζω να υπήρχε περίπτωση να μην την καταβρεί ο μικρός με την γιαγιά ε;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...