Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα τέλειες οι εξετάσεις του Γρηγόρη! Άψογος! Η αιμοσφαιρίνη τώρα που κοίταξα τις εξετάσεις της Εύας μέγιστη τιμή στις φ.τ. έχει 14!!!

Καλά ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως πρέπει να πας στην εκπομπή! Δεν σε πείσαμε για το κάτι ψήνετε αλλά σ'αυτό αφού σε καλέσανε κιόλας ΠΡΕΠΕΙ να πας! Άντε ρε!

Σε έπαιρνα τηλ. το πρωί μία μίλαγες, μία δεν το σήκωνες..

Για την συνάντηση θα σας πω αργότερα.

Νατάσα το 2ο πμ το πήρες? Γιατί πάλευα να το γράψω και ταυτόχρονα τάιζα την Ευα, πάτησα αποστολή και με πέταξε έξω και δεν ξέρω αν σου ήρθε..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια. Από ότι διάβασα είμαστε όλες καλά!!!!!! (αν και δεν εμφανίστηκε η Μαρίνα με την μπουμπού......ελπίζω όλα να είναι οκ.)

Και εμείς καλά. Οι εξετάσεις του καλού θα βγουν αύριο.......ελπίζω να είναι καθαρές.

Joa καλός ο κλεφτάκος ο Χρήστος. Ξέρει να διεκδικεί το παιδί :-P:-P:-P:-P Πέρα από τα αστεία, εγώ κάνω αυτό που σου είπε η Μαργαρίτα, δηλαδή έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να εξηγώ ότι πριν πάρουμε κάτι πρέπει να πληρώσουμε και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει βουτήξει τίποτα πουθενά.

Άρμα ξεσαλλώσατε το ΣΚ. Πάντα τέτοια να έχετε.:P:p:p:p Καλά η Εύα κάθεται ακόμα στο πάρκο; Η Αλεξάνδρα δεν ήθελε ούτε να το δει από το Σεπτέμβρη που καλοπερπάτησε.

Ρίτα να πας στους νηστικούς πράκτορες. Θα έχει μεγάλη τηλεθέαση. Μόνο οι γνωστοί μου να σε παρακολουθήσουν που όλο και τους πάω συνταγές δικές σου, δεν θέλεις τίποτα άλλο. Να μας πεις όμως και πότε θα είσαι.

Κωνκωνάκι είσαι καλύτερα; Τουλάχιστον έχεις τη μαμά σου για βοήθεια. Να προσέχεις όμως.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

giovanna μου ναι! Κάθεται για να βλέπει τα dvd της. Κι εμένα από Ιούνιο και μετά δεν καθόταν, μόλις όμως γυρίσαμε από διακοπές άρχισα να την ξαναβάζω δειλά δειλά, δεν ήθελε στην αρχή μετά όμως συνήθισε. Επίσης εκεί της επιτρέπω να έχει και την πιπίλα της και την κουβερτα της, οπότε ειδικά σε περιόδους που πονάει πολύ με τα δόντια μου ζητάει μόνη της να μπει. Την προηγούμενη βδομάδα την παρακαλούσα να βγει. Σήμερα είδα ότι έσκασε μύτη το 9ο δοντάκι για τα καλά και λίγο και το 10ο οπότε γι'αυτό και τέτοια επιμονη...

ναι κικο μου θα το ψάξω καλά πρίν ξεκινήσω...γιατι μία επιδότηση θα με βοηθήσει πάρα πολύ στο νέο ξεκίνημα, αλλιώς ψιλοφοβάμαι.

ριτακίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βουρ για τους νηστικούς πράκτορες...πω πω τι ωραία καλέ...να μου πείς πότε να σε παρακολουθήσω εεεεεεεεεεεεεεε;

m57Zp2.png

γεια σας φιλεναδες μου.

αχ συγνωμη που δεν σας σχολιαζω αναλυτικα αλλα πιστεψτε με δεν καθομαι καθολου στον υπολογιστη πια.

εκτος οτι ακομα συμαζευω αρχισαμε και εμεις κανονικα το γιογιο και θελω να ειμαι απο πανω της.

ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας κι εσεις με το καλο να σβησετε τα δευτεροκερακια σας!

το παρτυ το εκανα σπιτι τελευταια στιγμη γιατι ο μισθος μας μειωθηκε κατα 300ε λιγοτερο!!! οποτε προτιμησα να κανω οικονομια!

τελικα ηταν πιο ωραια,πιο ζεστα και πιο χαρουμενα!

φετος ημουν χαλαρη και το απολαυσα!

εσεις ειστε ολοες καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Σαρδελάκι ρώτα τον λογιστή σου για τον χώρο που έχεις, γιατί μου είπε ο καλός ότι πλέον η εφορία δεν επιτρέπει να κάνεις εμπόριο σε σπίτι και ειδικά σε όροφο. Πρέπει να έχεις βιτρίνα.Τουλάχιστον για την Αθήνα αυτό ιχύει.

Διαφημίσεις

Σαρδελάκι ρώτα τον λογιστή σου για τον χώρο που έχεις, γιατί μου είπε ο καλός ότι πλέον η εφορία δεν επιτρέπει να κάνεις εμπόριο σε σπίτι και ειδικά σε όροφο. Πρέπει να έχεις βιτρίνα.Τουλάχιστον για την Αθήνα αυτό ιχύει.

τον ρώτησα αγάπη αν μπορώ να δηλώσω επιχείρηση στο σπίτι και μου είπε όχι...έπειτα τον ρώτησα αν μπορώ να το κάνω στο δόμα που ουσιαστικά είναι στον 5ο όροφο και μου είπε πως αν δεν επικοινωνεί με το σπίτι (με εσωτερική σκάλα π.χ.) τότε ναι, μπορώ να το κάνω! Αλλά θα τον ξαναρωτήσω τώρα που μου το λες... ;)

m57Zp2.png

Ρίτα τέλειες οι εξετάσεις του Γρηγόρη! Άψογος! Η αιμοσφαιρίνη τώρα που κοίταξα τις εξετάσεις της Εύας μέγιστη τιμή στις φ.τ. έχει 14!!!

Καλά ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως πρέπει να πας στην εκπομπή! Δεν σε πείσαμε για το κάτι ψήνετε αλλά σ'αυτό αφού σε καλέσανε κιόλας ΠΡΕΠΕΙ να πας! Άντε ρε!

Σε έπαιρνα τηλ. το πρωί μία μίλαγες, μία δεν το σήκωνες..

Για την συνάντηση θα σας πω αργότερα.

Νατάσα το 2ο πμ το πήρες? Γιατί πάλευα να το γράψω και ταυτόχρονα τάιζα την Ευα, πάτησα αποστολή και με πέταξε έξω και δεν ξέρω αν σου ήρθε..

Φαγωθηκες εσυ αλλα δε νομζω οτι θα παω...τωρα συζηταω με τον διαχειριστη του greekmasa να δω τι θα κανουμε συν οτι μιλησα και με το καναλι και μου εδωσαν καποιες λεπτομερειες για τα γυρισματα.Πολλες ωρες και νομιζω πολυ ταλαιπωρια.

Θα δειξει..

Το πρωι μιλουσα με τη μαμα μου και μετα εφυγα δεν ειδα οτι με πηρες, να σου πω την αληθεια δεν κοιταξα τις κλησεις...χαχα

Θα τα πουμε.

Ευχαριστω για τα κοπλιμεντα κοριτσια αλλα δεν το χω για να βγω στην τι βι μου φαινεται δε μου αρεσει η ιδεα...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας!!!

εγραψα ενα σωρο και καταλαθος τα εσβησα:mad::-x:-x:-x!

τι κανετε;

ριτα να πας στην εκπομπη ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι μια ευκαιρια για καινουρια καριερα!

αρμακι κι εμεις το λεμε αυτο ουκου βασικα μονο αυτο λεμε οταν δεν θελει κατι το οχι δεν το λεει!

σαρδελινα μου καλη αρχη με την δουλεια!

Μαρινα μου συμφωνω απολυτα σ'αυτα που λες!

σημερα καποια στιγμη εκλαιγαν και τα δυο και τα επαιξα δεν ηξερα ποιον να παρω αγκλαλια κι ποιον να αφησω!

δεν ξερω εχω και μια υπονοια οτι ο μικρος δεν χορτενει μονο απο το στηθος εχθες γκρινιαζε ολο το απογευμα και φαγωθηκε ο αντρας μου να του δωσω συμπληρωμα του εδωσα και ηπιε 100μλ ενω θηλαζε ποση ωρα λετε να μην του φτανει μονο το δικο μου;

την πεμπτη θα παμε και για ζυγησμα να δουμε ποσο γιναμε!

ουφ δεν θυμαμαι τι αλλο ειχα γραψει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ρε κοριτσια ακομη δεν βρηκατε μερος να βρεθητε;

ελατε εδω το καλοκαιρι για διακοπες να βρεθουμε ολες αφου δεν μπορειτε στην Αθηνα χαχαχαχα!!!!

αληθεια φετος με την κριση θα πατε διακοπες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...