Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εύα εγώ υπέκυψα και πήρα το"Κοιμίσου παιδί μου" το είχε εφαρμόσει η Niked και "έπιασε" και είπα να το δοκιμάσω... θα σας πω τη Δευτέρα πως τα πήγαμε....:rolleyes: Πρόλαβα μόνο και έριξα μια ματιά και βρήκα πολύ σωστό κάτι που λέει... Ότι είναι κάπως περίεργο κάθε φορά να προσπαθούμε να βάλουμε το παιδί να κοιμιθεί με διαφορετικό τρόπο.. είναι σαν να προσπαθούμε να το ταίσουμε κάθε μέρα με διαφορετικό τρόπο... δηλαδή τη μία μέρα το ταίζουμε με το κουτάλι, την επόμενη με το καλαμάκι, την επόμενη απο την κατσαρόλα κοκ :D:D:D:D

Αναλυτικότερα τη Δευτέρα....;)

Μπορείτε να το αφήσετε να κλάψει και να μην το παίρνετε αγκαλιά καθε φορά που κλαίει;; όσο σκληρό κι αν ακουγεται τόσο αποτελεσματικό ήταν για εμας..Δεν μιλάω θεωρητικά, απλά επειδή τα δοκιμασα όλα είπα να δοκιμάσω και αυτη τη σκληρη μεθοδο..και επιασε! Δεν λέω οτι είναι κανονας, αλλά όταν φανταζόμουν τον εαυτο μου να είναι ο μικρός 18 μηνών (καλή ωρα) και να τον κάνω βολτα σε όλο το σπίτι τραγουδώντας "αχ κουνελάκι" για να κοιμηθεί, το πήρα απόφαση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλες!!!!

ευχομαι να ειναι σημερα καλυτερα οι αρρωστουληδες!

Βικακι μου περαστικα στη φωτεινουλα!

stone μου πολυ χαρηκα με τα νεα σας ειδες σου το ειπα οτι ολα θα ειναι καλα!

αρμακι μου μας λειπεις πολυ!!!!

λαζαρενια μου πως εισαι σημερα;

εμεις εχθες βγηκαμε γιορταζε η νυφη μου και μας εβγαλε για φαγητο ωραια περασαμε τον μικρο τον κρατησε η πεθερα μου αλλα στης 12 που ηρθαμε αυτος ακομη τραγουδουσε στο κρεβατι του μου λεει η πεθερα μου απο της 10:30 τον εβαλα αλλα δεν κοιματε μιλαει :D:D μολις πηγα τον πηρα αγκαλιτσα του ειπα τα γνωστα που λεμε καθε βραδυ οτι πρεπει να κανει νανι κτλ αμεσως κοιμηθηκε το πουλακι μου!

παω να ετοιμασω τα πραγματα γιατι σημερα θα παμε θασσο και θα γυρησουμε την κυριακη το βραδυ και με τον μικρο μαζι πρεπει να παρω ολη την προικα μας!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

τόση ώρα πατούσα το κουμπάκι της ανανέωσης και τζίφος...καμία δημοσίευση...μόλις έπιασα την σφουγγαρίστρα τότε σας έπιασε.

Ο Αστέρης βγήκε μιά βόλτα με την θεία και βρήκα ευκαιρία να σφουγγαρίσω...και τώρα θα καθαρίσω πατάτες να τις κάνω ογκρατέν σήμερα!

m57Zp2.png

Stone συμφωνώ απολύτως για τον παιδότοπο πρεπει όμως να το δούμε ζεστά το θέμα και να το κανονίσουμε

Αντε τοτε να ζεσταθουμε..Είναι καμια αλλη πρόθυμη για συναντηση;;Για αληθινό, ζεστο καφε;; Επιμενω όμως για ήσυχο παιδοτοπο..

Όσο για το καλσόν δεν έχεις εκεί κοντά να αγοράσεις , να αλλάξεις και μετά να πας Τράπεζα?? Το σκίσιμο που είναι??

Το σκισιμο είναι στο πίσω μερος και κατεβαινει απο τη φουστα..Οσο θα στεκομαι στον κισέ, το κους-κους θα πηγαίνει συννεφο..Είναι και Παρασκευη, πρεπει να πάω σήμερα..

Αϊ στο καλό..θα πάω!

παω να ετοιμασω τα πραγματα γιατι σημερα θα παμε θασσο και θα γυρησουμε την κυριακη το βραδυ και με τον μικρο μαζι πρεπει να παρω ολη την προικα μας!!!

Vatraxaki μας, διημερο απόδρασης;; Ουαου.. Το καλοκαιρι επισκεφτήκαμε τη Θασο, μας αρεσε παρα πολύ..Να περασετε τέλεια!!

Διαφημίσεις

Vatraxaki μας, διημερο απόδρασης;; Ουαου.. Το καλοκαιρι επισκεφτήκαμε τη Θασο, μας αρεσε παρα πολύ..Να περασετε τέλεια!!

stone μου δεν ξερω αν θα ειναι αποδρασης θα φανει θα παμε στο εξοχικο του γαμπρου μας ολοι μαζι και εχουν και ελιες εκει αυτοι θα μαζευουν τις ελιες κι εγω θα καθομαι χαχαχα αλλα θα ειναι και η ανηψια μου μαζι κι ετσι θα εχει παρεα ο μικρος!

Εγώ κάθομαι στην Χαλκιδική, στον Πολύγυρο... αλλά που και που έρχομαι Θεσσαλονίκη για ψώνια ή καμιά βόλτα... Το μόνο μου θέμα είναι ότι "σέρνω" μαζί και τον σύζυγο... Και εγώ με τα μικρά μας θα ήθελα να βρεθούμε αλλά... ελπίζω να το κανονίσουμε κάποια στιγμή...;)

Εύα εγώ υπέκυψα και πήρα το"Κοιμίσου παιδί μου" το είχε εφαρμόσει η Niked και "έπιασε" και είπα να το δοκιμάσω... θα σας πω τη Δευτέρα πως τα πήγαμε....:rolleyes: Πρόλαβα μόνο και έριξα μια ματιά και βρήκα πολύ σωστό κάτι που λέει... Ότι είναι κάπως περίεργο κάθε φορά να προσπαθούμε να βάλουμε το παιδί να κοιμιθεί με διαφορετικό τρόπο.. είναι σαν να προσπαθούμε να το ταίσουμε κάθε μέρα με διαφορετικό τρόπο... δηλαδή τη μία μέρα το ταίζουμε με το κουτάλι, την επόμενη με το καλαμάκι, την επόμενη απο την κατσαρόλα κοκ :D:D:D:D

Αναλυτικότερα τη Δευτέρα....;)

DELENAKI μου νομίζω ότι το βιβλίο είναι αργά για να το καθιερώσουμε στα μικρά μας ...εμας ο αναπτυξιολόγος μας είπε αφου μέχρι τώρα δεν κάναμε αυτή τη μέθοδο να το ξεχάσουμε τώρα , τώρα μεγάλωσαν. Και από την άλλη η Ραφαέλα δεν σταματάει με τίποτα το κλάμα .... ε δεν μπορώ το παιδί να το ταλαιπωρήσω τόσο πολύ. Απλά μερά με την ημέρα θα προσπαθώ να την νανουρίζω στο κρεβατάκι της!!!! Δεν ξέρω ...αμάν με αυτό τον ύπνο

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Μπορείτε να το αφήσετε να κλάψει και να μην το παίρνετε αγκαλιά καθε φορά που κλαίει;; όσο σκληρό κι αν ακουγεται τόσο αποτελεσματικό ήταν για εμας..Δεν μιλάω θεωρητικά, απλά επειδή τα δοκιμασα όλα είπα να δοκιμάσω και αυτη τη σκληρη μεθοδο..και επιασε! Δεν λέω οτι είναι κανονας, αλλά όταν φανταζόμουν τον εαυτο μου να είναι ο μικρός 18 μηνών (καλή ωρα) και να τον κάνω βολτα σε όλο το σπίτι τραγουδώντας "αχ κουνελάκι" για να κοιμηθεί, το πήρα απόφαση...

Stine η Ραφαέλα όσο και να την αφήσεις κλαίει και δεν κοιμάται....αντε πες εμενα τώρα τι να κάνω η μάνα.πάντως πιστεύω πως δεν πιάνει σε όλα τα παιδάκια.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Τόση ώρα έγραφα και μου τα έσβησε....:twisted::twisted::twisted:

Εύα μου ο ύπνος της μικρής ήταν μια χαρά και με το πρόγραμμα της και με όλα αλλά δεν ξέρω τι πήγε στραβά και τον τελευταίο μήνα μας έχει "καβαλήσει"... ίσως είναι και απο τα δόντια αλλά εγώ υποψιάζομαι ότι κατάλαβε για τα καλά ότι "κάτι" συμβαίνει στην οικογένεια και την έχει πιάσει η ανασφάλεια....:rolleyes:

Γι αυτό πήρα και το βιβλίο μήπως και καταφέρουμε να την "επαναφέρουμε" γιατί απο μόνοι μας νομίζω δεν μπορούμε...:confused: θα το διαβάσω το μεσημέρι και θα σας πω...;)

Βατραχάκι όπως και να είναι είναι μια μικρή "απόδραση" και φαντάζομαι ότι και εσεύ και ο μικρός θα το εκτιμήσετε δεόντως!!!! Καλά να περάσετε!;)

Σαρδελάκι χθες τις είχα τις ογκραντεν στο μυαλό μου :rolleyes: αλλά τελικά δεν μαγείρεψα τίποτα γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη και μας τάισε η μαμά μου...:cool:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα το ρωτήσω η ξανθια δεν γίνεται ...... παιδευομαι τόσο καιρό και για ανανέωση πάω μια σελίδα πίσω και μετά στην τελευταία!!!!!

Ποιο είναι ρε παιδιά το μαγικό κουμπάκι της ανανέωσης!!!!!

Μην γελάτε!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

PdBSp3.png ck1Cp3.png

στην αρχη να πω την αληθεια δεν ηθελα να παω γιατι πρεπει να κουβαλησω ενα σωρο πραγματα αλλα ο αντρας μου επεμενε να μην μηνω μονη εδω κι ετσι θα παμε!

Ευα μου συγνωμη που ρωταω αλλα γιατι αμνιοπαρακεντηση;

εμεις την Δευτερα εχουμε β επιπεδου κι εχω ψιλο αγχοθει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...