Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλα τωρα με το ΔΝΤ πρεπει να τραγουδαμε πιο συχνα ...

Ιωάννα μου συμφωνώ.

Πρεπει ομως να αλλαξουμε στεκι γιατι εδω πολύ τσιγγουνευονται και δεν βλεπω να βγαζουμε πολλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Nα’μαι και εγώ πάλι, σας χάνω για λίγο αλλά επανέρχομαι για να κάνω ντου και εσείς έχετε τρελαθεί στην πολυλογία.

Λοιπόν τι λέγαμε; Α ναι…

Ριτάκι να σου πω ότι για το πάρτυ όπως είπαμε δεν θα μας συμπεριλάβεις αλλά θα προσπαθήσω να έρθουμε να γνωρίσουμε τον γενναίο Γρηγόρη που έκανε σήμερα όλες αυτές τις εξετάσεις και να έχει και καλά αποτελέσματα παρεπιπτόντως. Το κινητό σου τηλέφωνο νομίζω το έχω , αν δεν έχεις το δικό μου , πες μου να σου στείλω πμ σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσω μαζί σου, επίσης στείλε μου και το όνομα του παιδότοπου και που ακριβώς βρίσκεται για να το βρούμε και εμείς αν έρθουμε.

Τώρα όσον αφορά τη συνάντηση , είπαμε δεν έχω πρόβλημα θα προσπαθήσω αν δεν τα καταφέρω να έρθω με τη Νατάσα να με φέρει τουλάχιστον ο σύζυγος.

Σαρδελάκι να σου ευχηθώ καλές δουλειές να έχεις και να το ψάξεις καλά το θέμα της επιδότησης προτού ξεκινήσεις την επιχείρηση γιατί νομίζω ότι συμφέρει αρκετά.

Μαλευτεράκι εγώ δεν έχω βάλει ταπετσαρία αλλά θυμάμαι που είχα ρωτήσει έναν γνωστό μου και μου είχε πει πως μου βγαίνει το ρολό γύρω στα 150-200€.

Ιωαννίτσα βλέπω ο Χρηστάκης έχει πιάσει το νόημα της επερχόμενης κρίσης και γι’αυτό το πήρε έτσι το τσουρεκάκι.χιχιχι

Ωχ μόλις διάβασα Ριτάκι πως πήρατε τα αποτελέσματα και είναι τέλεια, καλύτερα και από τα δικά μου. ορίστε τζάμπα ανησυχείς , άστο το παιδάκι να φάει ότι θέλει και όσο θέλει από εδώ και στο εξής.

Σουλίτσα , εσύ είσαι ο γκρινιάρης κάθε Δευτέρα ενώ εγώ πάλι είμαι ο κοιμήσης , μου κλείνουν πάλι τα μάτια και δεν βλέπω μπροστά μου.

Α να σας πω! η αξια μου αναγνωριστηκε καλε!Μολις ελαβα μαιλ στο ασχετο μεσω του greekmasa που με καλουν στους nηστικους πρακτορες την εκπομπη μαγειρικης!χαχα παει...να δω πως θα πω οχι..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε κοριτσια, να πω κατι και μη με παρετε με τις ντοματες...

Καθομαι τωρα και σκεφτομαι για το Μπουρναζι και ειλικρινα δεν ξερω αν θα τα καταφερω... Ειναι κι αυτο πολυ μακρια και η ωρα ειναι πολυ δυσκολη. Κανονιστε εσεις και ειλικρινα θα κανω τα παντα για να ερθω. Αν ερθω Κικο μου εννοειται οτι θα σε παρω...

Απο την αλλη ειπαμε να δωσουμε προτεραιοτητα στις εγκυουλες μας και βαζουμε τωρα την Κικο να ερθει απο το Κορωπι στο Μπουρναζι. Μιλαμε για 1,5 ωρα δρομο.

Αντιπροτεινω λοιπον... Ειτε κεντρο, καπου, οπουδηποτε ειτε αλλη ωρα. Ας πουμε 3 το μεσημερι...

Για να ερθω εγω στις 6 το απογευμα στο Μπουρναζι, σημαινει οτι θα γυρισω σπιτι μου στις 9 - 10 το βραδυ. Και δεν το θελω, να αφησω το παιδι ολοκληρο το απογευμα μονο του...

Sorry σας ζαλιζω, αλλα για ξαναδειτε το λιγο. Αν δεν μπορει να αλλαξει εστω η ωρα, θα το παλεψω, αλλα μην το δεσετε...

t7fQp3.png

Α να σας πω! η αξια μου αναγνωριστηκε καλε!Μολις ελαβα μαιλ που με καλουν στους νηστικους πρακτορες την εκπομπη μαγειρικης!χαχα παει...να δω πως θα πω οχι..χαχα

Πλακα κανεις!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Παει, αυτο ηταν τη χανουμε τη φιλεναδα μας! Μας την παιρνει η σοουμπιζ!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Σωπα καλε γιατi να σε παρουμε με τις ντοματες?Ολοι τη γνωμη μας λεμε.

Παντως σωστο και αυτο και η Κικο ειναι εγκυουλα και ειναι πολυ μακρια η αληθεια ειναι..

Εγω παντως να σας πω, για αυτο ειπα εξ αρχης για κεντρο διοτι ειναι προσβασιμο απο ολους και απο ολες τις συγκοινωνιες και τα ταξι.

Και σε αλλο σαιτ που κανονιζαμε συναντησεις τοτε και με την Ιωαννα ετσι το καναμε παντα κεντρικα για να βολευονται ολοι.

Τωρα τι να πω δε ξερω......εγω λεω να το ξανασκεφτουμε γιατι και η Νατασσα που το προτεινε εξ αρχης εινα κριμα να μην ερθει και κατ επεκταση και η Κικο. Και η ωρα ειναι οντως λιγο ζορι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α να σας πω! η αξια μου αναγνωριστηκε καλε!Μολις ελαβα μαιλ που με καλουν στους νηστικους πρακτορες την εκπομπη μαγειρικης!χαχα παει...να δω πως θα πω οχι..χαχα

Ποιοι είναι αυτοί οι νηστικοί πράκτορες καλέ; εγώ μόνο το love bites ξέρω και το κάτι ψήνεται. Που έφτασε η χάρη σου βρε Ρίτα;

Νατάσα ομολογώ πως με συγκίνησες με τη δήλωσή σου σχετικά με τον τόπο συνάντησης και όντως είναι λίγο μακριά το Μπουρνάζι αλλά εγώ λέω να ξανασκεφτούμε τον προορισμό και όχι την ώρα γιατί όπως σας είπα με βολεύει το απόγευμα για να μου κρατήσουν το μικρό.

Πλακα κανεις!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Παει, αυτο ηταν τη χανουμε τη φιλεναδα μας! Μας την παιρνει η σοουμπιζ!!!:lol::lol::lol::lol:

Ε ρε γλεντια εχουν να ριξουν γελιο σε οσους το πω....αστα...

Παει με βλεπω στο Θεμο με τη ντοματουλα αγκαζε....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ποιοι είναι αυτοί οι νηστικοί πράκτορες καλέ; εγώ μόνο το love bites ξέρω και το κάτι ψήνεται. Που έφτασε η χάρη σου βρε Ρίτα;

Νατάσα ομολογώ πως με συγκίνησες με τη δήλωσή σου σχετικά με τον τόπο συνάντησης και όντως είναι λίγο μακριά το Μπουρνάζι αλλά εγώ λέω να ξανασκεφτούμε τον προορισμό και όχι την ώρα γιατί όπως σας είπα με βολεύει το απόγευμα για να μου κρατήσουν το μικρό.

Πρωιναδικο κικο μου...αχ κ.Βεφα μου...χαχα!

Εχεις δικιο μωρε Κικο σε ξεχασαμε...

Ε μιλα και εσυ βρε κοπελια..σκουντηξε μας...

Ωραια ας αφησουμε την ωρα και τη μερα και ας πιασουμε το μερος παλι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κωνκων καταλαβαινω απολυτη τη θεση που βρισκεσαι!!! Με το καλο να σηκωθεις απο το κρεβατι και να πανε ολα τελεια!!

Ριτα ευχαριστουμε πολυ για τη προσκληση αλλα θα παμε και εμεις στο εξοχικο μια πρωτομαγια. Μπραβο για τα αποτελέσματα σας!!!

Σαν της Αρτα το γεφυρι εχει γινει η συναντηση. Ολημερις τη χτιζουμε το βραυ τη γκρεμιζουμε!!!!

Μαρινα περαστικά σας και να σας ζησει η μπεμπα.Η δικη σου η μπεμπα ως θα βει;;

Το Σαββατο φαγαμε ρυζαλευρο !!!! Παει η αποστειρωση!!!! Του Παναγιωτη του αρεσουν πολυ οι πιπεριές.Πειραζει να του δίνω;;;

Διαφημίσεις

Πικουλινάκι όντως σαν το γιοφύρι της Άρτας ένα πράμα η συνάντηση.

Πως πήγε η μπουμπού με το ρυζάλευρο , της άρεσε;

καλέ ναι , γιατί να μη τρώει πιπερίτσες , και όπως είπε η Ρίτα οι πορτοκαλί έχουν αρκετή βιταμίνη c αλλά και οι υπόλοιπες.

Τι λέτε κορίτσια να βάζει μια λίστα η κάθεμια με τις περιοχές που την βολεύουν και να δούμε στο τέλος που συμπίπτουμε όλες και να καταλήξουμε;

αντε καλε, αμα ειναι να σε συγκινησω, να το ξανακανω!:tongue::tongue::tongue:

Παντως περα απο την πλακα, ειναι τεραστια αποσταση και μενα και κυριως για σενα...

Ας αφησουμε την ωρα, ας δουμε ομως παλι λιγο το μερος...

t7fQp3.png

Λοιπον ο ανδρας μου...''ΘΑ ΠΑΣ'' για την εκπομπη λεω....

Του λεω εισαι καλα βρε πουλακι μου?

Επιμενει...παει ψωνιστηκε...χαχα

Εγω λεω για τελευταια φορα οτι το κεντρο,οπουδηποτε ειναι στη μεση ολων μας και μετρο εχει και απο ολα.

Προτεινω λοιπον:

κολωνακι στην πλατεια ή fridays

μοναστηρακι οπουδηποτε εξω ή apllebees

Θησειο εχει ενα σωρο μερη

Συνταγμα ερμου

εξαρχεια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α , ναι τώρα θυμάμαι , με τον Θανάση Πάτρα δεν είναι οι νηστικοί πράκτορες;

Καλέ πήγαινε βρε Ρίτα μπας και σε δούμε απ’εκεί γιατί δεν βλέπω να συναντιόμαστε ποτέ από κοντά. Κάτι είναι και αυτό τουλάχιστον.

Εγώ θα προσπαθήσω μετά να πάρω ταξί μπας και πετύχω τη Βίκυ Σταυροπούλου και με δείξει το TAXIGIRL και με δείτε, τώρα οι άλλες διαλέχτε εκπομπή για να πάτε.χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...