Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα αποτελεσματα βγηκαν μου τα ειπε τηλεφωνικα και θα παω το απογευμα να τα παρω.

Αιματοκριτης 41 μια χαρα!(κατι πηρε και απο μενα),ουρα καθαροτατα και αιμοσφαιρινη 13.8

Ολα καλα!

Ιωαννακι για το γιο γιο.Οπως βολευεται το καθε παιδακι αλλα για αρχη συνηθως τα βαζουμε καθιστα για να λειτουργει και το εντερακι τους για τα κακα.Σιγα σιγα μπορουμε να δοκιμαζουμε και το ορθιο και μετα απο λιγο καιρο βλεπωντας τον μπαμπα το ζητανε μονα τους.Διαβασε και το βιβλιο.

Οσο για το να τα αφησετε κατευθειαν χωρις πανα εγω δεν πολυσυμφωνω.Το βρισκω πολυ ασχημο χωρις να εχουν μαθει τη διαδικασια δλδ να μην εχουν προσεγγισει το γιο γιο ή την τουαλετα, να τα κανουν ξαφνικα πανω τους.

Ειναι λιγο σοκαριστικο για αυτα.Ακομα και ο δικος μου που το κανει 6 μηνες τωρα αυτο οταν βρεχεται λιγο τον βλεπω οτι ταραζεται παρα πολυ.

Καλυτερα να το πατε πιο μαλακα κατα τη γνωμη μου.Αυτη η τακτικη ''αστο να κατουρηθει για να καταλαβει'' εμενα δε μου πολυαρεσει...σορρυ που το λεω δε θελω να σας στεναχωρησω αλλα ηθελα να το πω.

Για την ''κλοπη'' του Χρηστου τι να πω?Αδικο εχει?ειδε Ιωαννα μου το λαχταριστο τσουρεκακι και ετρεξε χαχα

Σοβαρα τωρα εγω απο πολυ νωρις επειδη πειραζε τα παντα στα μαγαζια του ειχα επιστησει την προσοχη.Του λεω συνεχεια οτι δεν πιανουμε τιποτα αν δεν το πληρωσουμε και το εχει μαθει μαλιστα πρωτα μου λεει ''Λεφτα μαμα΄΄ και μετα απλωνει χερι.

Ακομα και στο σ/μ που καθε φορα περνουμε 1 καραμελιτσα ζελεδακι την κραταει στο χερι του μεχρι να παμε στο ταμειο να πληρωσουμε(και ας μη μου περνει λεφτα η κοπελα)εγω θελω να τη δειχνει.

Οποτε Ιωαννα αν του εξηγησεις χωρις να τον μαλωσεις νομιζω μια χαρα θα το καταλαβει.Δωστου και πρωτοβουλια ας πουμε παρε Χρηστο μου το χυμο να παμε να τον πληρωσουμε κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτακι δεν σε βολευει το μετρο?δεν εχει εκει σταθμο?

μη ξεχασετε να μου στειλετε τον γεωργουλη.θα τον περιμενω

Εμενα γενικως δε με βολευει το μετρο.Το παγκρατι δεν εχει μετρο πρεπει πρωτα να κετεβω κεντρο και μετα νομιζω απο τον Αγιο Αντωνη ειναι λιγο μακρια το Μπουρναζι αν δε κανω λαθος.

Τεσπα δεν εχει σημασια δε θα μπλεξω με συγκοινωνια γιατι θα πρεπει να φυγω απο το σπιτι απο τις 4 για να ειμαι on time.

Ταξακι και τσουυπ θα τα δω τα κοριτσια!Αμα ειμαι τυχερη μπορει να δω και τον Γεωργουλη!χαχα

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα το ΣΚ ελεγα στον ανηψιο μου οτι ο χρήστος θα παει σε ενα παρτυ στον Βυρωνα και μου ειπε α φωτακης αααα αυτο ειναι καλο θεια..και ειναι αυτο που κανετε το παρτυ!!

Ειδες παιδι μου στα καλυτερα σας παω!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμενα γενικως δε με βολευει το μετρο.Το παγκρατι δεν εχει μετρο πρεπει πρωτα να κετεβω κεντρο και μετα νομιζω απο τον Αγιο Αντωνη ειναι λιγο μακρια το Μπουρναζι αν δε κανω λαθος.

Τεσπα δεν εχει σημασια δε θα μπλεξω με συγκοινωνια γιατι θα πρεπει να φυγω απο το σπιτι απο τις 4 για να ειμαι on time.

Ταξακι και τσουυπ θα τα δω τα κοριτσια!Αμα ειμαι τυχερη μπορει να δω και τον Γεωργουλη!χαχα

Φιλια

αν τον δεις θα μου τον στειλεις.

πολυ καλες οι εξετασεις του γρηγορη.

οσο για το τσουρεκακι,τα βαζουν και αυτοι προκλητικα μεσα στα μουτρα μας.πως να μη το λιμπιστει το παιδι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαργαριτα σουπερ οι εξερασεις του Γρηγορη!!!εμας ο ερμος εχει καλο πλεον αιματοκριτη αλλα ειναι κληρονομικο μιας και εγω και ο μπαμπας μας εχουμε χαμηλους ..ςγω μετα την εγκυμοσυνη βεβαια εστρωσα και εχω 38!!!

Αχ το γιογιο πολυ με αγχωνει αυτο το θεμα ..το εχω και πρωτη μουρη στο σαλονι ..γιατι αμα το βαλω πανω στις κρεβατοκαμαρες στον πρωτο που ουτως ή αλλως ανεβαινει μονο για μπανιο και νανι δεν προκειται να το μαθουμε ποτε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

αχ το ερμο το αγορι μου του το εξηγησα αλλα γενικως εχει αδυναμια στα τσουρεκακια το φαγανουλι μου....απο τα λιγα φαγανα παιδια της παρεας!!!

χθες για να τον πεισω να μπει στο σπιτι που ηταν στο δρομο με την γουρουνα , του κουνουσα απο το μπαλκονι μια γαλακτοφετα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαργαριτα σουπερ οι εξερασεις του Γρηγορη!!!εμας ο ερμος εχει καλο πλεον αιματοκριτη αλλα ειναι κληρονομικο μιας και εγω και ο μπαμπας μας εχουμε χαμηλους ..ςγω μετα την εγκυμοσυνη βεβαια εστρωσα και εχω 38!!!

Αχ το γιογιο πολυ με αγχωνει αυτο το θεμα ..το εχω και πρωτη μουρη στο σαλονι ..γιατι αμα το βαλω πανω στις κρεβατοκαμαρες στον πρωτο που ουτως ή αλλως ανεβαινει μονο για μπανιο και νανι δεν προκειται να το μαθουμε ποτε!!

Ναι καλες ειναι χαρηκα πολυ!

Ουτε που το εχεις στο σαλονι μη σε απασχολει καθολου...

Μου φαινεται εισαι αδιαβαστη Ιωαννα...ααα παρε το βιβλιο βρε ..χαχα!

Θα σε παρω να τα πομυε για αυτο το θεμα καποια στιγμη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εδω ειμαι, επεσε δουλεια....

Ωχ Μαργαρίτα εξι μηνες ειστε στη διαδικασια της πανας;;Κι εμεις τοσο θα κανουμε;;Καλε θα εχω γεννησει...Πρεπει να στρωθουμε νομιζω.

Δεν ξερω αν ειναι καλό σημαδι αλλά τουλάχιστον οταν βλέπει εμας καθεται και εκεινος στο γιογιο του, δεν εχω ασχοληθει ακομη ομως σοβαρα..

Μαργαριτα αψογα τα αποτελέσματα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ειναι πολυ μικρο το βιλβιαρακι Ιωαννα,το προφταινεις.

Πετρουλα 6 μηνες ναι βεβαια πηγα πολυ αργα και ακομα το τρεναρω θεωρω οτι θα μπορουσα τωρα στο τελος να το επισπευσω αν ηθελα...δε ξερω αν το ξεκινουσα τωρα ποσο θα επερνε αλλα οσο και να το κανουμε θελει χρονο.

Και στο βιβλο λεει οτι ο χρονος που χρειαζονται πανω κατω τα παιδια ειναι ο ιδιος ανεξαρτητα ηλικιας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ το ερμο το αγορι μου του το εξηγησα αλλα γενικως εχει αδυναμια στα τσουρεκακια το φαγανουλι μου....απο τα λιγα φαγανα παιδια της παρεας!!!

χθες για να τον πεισω να μπει στο σπιτι που ηταν στο δρομο με την γουρουνα , του κουνουσα απο το μπαλκονι μια γαλακτοφετα!!

χαχαχα πολυ πλακα!Σοβαρα????

Εμενα αν και πρωτος σε λιχουδιες δεν αφηνει το παιχνδι με τιποτα για να φαει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια τον γκρινιάρη από τα στρουμφάκια τον ξέρετε??

Ετσι είμαι σήμερα!!!

Μου τη δίνουν οι Δευτερες!!!!!

Μαργαρίτα αψογες οι εξετασεις σας μπραβο.

Ιωάννα μου εγώ δεν τολμαω να την πάω στη λαική και αδειάζει παγκους!!!!

Μεχρι τώρα εχει "βουτήξει" ενα ματσακι κρεμύδια , ενα μπλουζακι παιδικό (αλλα χαλια) ,κατι πορτοκαλί κυλοτακια (θαυμα) και κατι πετσετάκια.

Και στα πιο πολλά την κατάλαβα νωρίς και τα εδωσα πίσω.

Αλλα εκεινα τα πορτοκαλί ???? εκοβα βόλτες πόση ωρα σαν την τρελή για να τα επιστρεψω.Και οταν βρηκα απο που τα πήρε ξερετε τι μου ειπανε???Α εμείς το είδαμε το παιδί και γελούσανε!!!!Και στο τέλος θελανε να μου τα κάνουνε και δώρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς οσες φορες και αν της εξηγησα οτι δεν παιρνουμε δεν............

Ε τώρα το καροτσι το εχω μακρυα για να μη φτανει το χερακι μας!!!

Οσο για το γιογιο και εγω δεν τη βλέπω πρόθυμα να κατσει.Αλλα αντιθέτως μου ζητάει να καθίσει στη λεκάνη.Οπότε εκει μαλλον θα αρχίσω τις προσπάθειες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...