Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

να ξερω η μανα ..εχω και θεμα ρε γμτ..δεν θελει με τιποτα τις πανες βρακακια και μεχρι να βγαλουμε τις απλες αργουμε..να ζεστανει ο καιρος και θα τον αφηνω ξεβρακωτουλη..

Πετρουλα σου ειπα οτι το μνμ στο εστειλε ο Χρηστακος ε ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαργαριτακι καλα αποτελεσματα στις εξετασεις του μικρου!!

Να ρωτησω η ασχετη μανα , στο γιογιο τα αγορακια κατουρανε ορθια ή καθιστα??

:mrgreen: να σαι καλά ρε Ιωάννα με έκανες και γέλασα :mrgreen:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!

μπηκα να πω ενα γεια και συνεχιζω το τρεξιμο :P

αν προλαβω θα μπω το μεσημερι αν κοιμουνται και τα δυο ταυτοχρονα γιατι εχουμε κι ενα θεμα συντονισμου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ ρε joa εγώ γέλασα πιο πολύ με το ''κλεψιμο''! Σε φαντάζομαι τι θα έπαθες! :lol: Αφού του το εξήγησες πάντως δεν νομίζω να το ξανακάνει..

όσο για την πάνα κι εγώ έτσι το σκέφτομαι, να την αφήσω ξεβράκωτη μόλις ζεστάνει ο καιρός γιατί για να κάτσει από μόνη της δεν το βλέπω.

Βατραχάκι καλό τρέξιμο!

Λοιπόν και η κωνκων είναι οκ για Μπουρνάζι μένει η Κίκο και η Νατάσα να μας πουν!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα κι απο μενα!

Ειχαμε κι εμεις ενα γεματο σκ, περασαμε πολυ ωραιαι και σημερα ο αντρας μου εφυγε για επαγγελματικο ταξιδι στη Ροδο. Το αποφασισε τελευταια στιγμη και ετρεχε να προλαβει! Οποτε τα δυο μας παλι με το αντρακι μου το μικρο!

Ριτα θα ερθουμε κι εμεις στο παρτυ, εκτος απροοπτου βεβαια! Θα σε παρω να τα πουμε τηλεφωνικα! Καλη επιτυχια στις εξετασεις σας! Ολα καλα θα ειναι!

Κοριτσια για τη συναντηση, εμενα μου πεφτει εξαιρετικα μακρια η Κηφισια! Ειναι και το θεμα του παρκαρισματος, ειναι και το ραντεβου αργα... Χιλιες φορες το mall, που τουλαχιστον εχει ευκολο παρκαρισμα, και η προσβαση ειναι πιο ευκολη καθως δε θα βγω στην Κηφισιας να πηξω στην κινηση. Το κεντρο το αποκλεισαμε απ' οτι καταλαβα...

t7fQp3.png

Λοιπόν και η κωνκων είναι οκ για Μπουρνάζι μένει η Κίκο και η Νατάσα να μας πουν!

Οκ κι εγω! Μεγαλη η χαρη σας!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Αρμα θα με κατευθυνεις ετσι? Οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι τη Θηβων. Απο εκει και περα το χαος!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Οκ κι εγω! Μεγαλη η χαρη σας!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Αρμα θα με κατευθυνεις ετσι? Οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι τη Θηβων. Απο εκει και περα το χαος!

Χμ..........τι νομίζεις εγώ είμαι καλύτερη??? Πιο καλά θα σε πάει ένα χαλασμένο gps παρά εγώ! :lol: :lol: :lol: Λοιπόν σου στέλνω το τηλ. μου και εκείνη την ημέρα θα σου δώσει ο καλός μου οδηγίες. Οκ?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ωραια Νατασσα και Ιωαννα σας εστειλα πμ για το παρτυ μας!!!

Ευχαριστουμε πολυ!

Για τη συναντηση και εγω θα χρειαστω ενα σταθερο γνωστο μερος στο Μπρουρναζι για να πω στο ταξι.

Μεγαλη η χαρη σας !χρυσος θα μου βγει ο καφες...χαχα

Τεσπα χαλαλι σας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτακι δεν σε βολευει το μετρο?δεν εχει εκει σταθμο?

μη ξεχασετε να μου στειλετε τον γεωργουλη.θα τον περιμενω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...